31/10/13

Κθζευ Γθνευ Βορράς Νότος ΕΛΛΗΝΙΚΑ Kuzey Guney (greek subs)... Η Υπόθεση: Στη σειρά βλέπουμε την ιστορία δύο αδερφών του Kuzey και του Guney. Ο Kuzey είναι ατίθασος, επαναστάτης και μπλέκεται συνεχώς σε καυγάδες επειδή δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό του. Δεν του αρέσει η ανισότητα, είναι ανυπόμονος και πολλές φορές αγενής.Ο Guney από την άλλη, είναι εντελώς διαφορετικός. Είναι ήρεμος, υπομονετικός και πολύ εργατικός.Το μοναδικό τους κοινό: η αγάπη τους για την Cemre, τη σύντροφο του Guney.Στη σειρά συμπρωταγωνιστούν επίσης, η «μαντμαζέλ» από τον «Πειρασμό» και η Σεμπνέμ από το «Εζέλ».Η σειρά κυριολεκτικά «σπάει» τα μηχανάκια της τηλεόρασης στην Τουρκία και πολλοί κάνουν λόγο για την καλύτερη σειρά που έχει προβληθεί ποτέ στη γειτονική μας χώρα.
KUZEY GUNEY ΒΟΡΡΑΣ ΝΟΤΟΣ greek subs


KUZEY GUNEY Cast ΒΟΡΡΑΣ ΝΟΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Kivanç Tatlitug ... Kuzey Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Bugra Gülsoy ... Güney Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Öykü Karayel ... Cemre Çayak (38 episodes, 2011-2012)
Mustafa Avkiran ... Sami Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Semra Dincer ... Handan Tekinoglu (38 episodes, 2011-2012)
Zerrin Tekindor ... Gülten Çayak (38 episodes, 2011-2012)
Bade Iscil ... Banu Sinaner (38 episodes, 2011-2012)
Riza Kocaoglu ... Ali Güntan (38 episodes, 2011-2012)
Onur Öztürk ... Baris Hakmen (38 episodes, 2011-2012)
Hazar Ergüclü ... Simay Canas (35 episodes, 2011-2012)
Göksen Ates ... Venüs Tezerel (32 episodes, 2011-2012)
Hale Soygazi ... Ebru (28 episodes, 2011-2012)
Merve Bolugur ... Zeynep (28 episodes, 2011-2012)
Turgay Kantürk ... Ferhat (22 episodes, 2011-2012)
Ali Yörenc ... Can Katmanoglu (16 episodes, 2012)
Ozan Akbaba ... Sümer Tezkan / ... (13 episodes, 2012)
Ünal Silver ... Atilla Sinaner (11 episodes, 2011)
Ebru Nil Aydin ... Simay's mother (6 episodes, 2011-2012)
Abdullah Kolay ... Simay's father (2 episodes, 2011-2012)
Faruk Akgören ... Cemre's father (2 episodes, 2011)
Nusret Senay ... Rifat (2 episodes, 2011)
Serhat Teoman ... Burak Çatalcali (2 episodes, 2012)

KUZEY GUNEY GREEK SUBS ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ VIDEO

kuzey-guney-vorras+notos+cast


TZIP EYP KORIOS VALITSAKI.Ο επικεφαλής της ΕΥΠ υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι επί των ημερών του, η Υπηρεσία δεν παρακολουθεί βουλευτές.Μάλιστα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επέμεινε αλλά ο κ. Δραβίλλας αρνήθηκε ότι γίνονται παρακολουθήσεις βουλευτών επί των ημερών του, απαντώντας έμμεσα και στις υπόνοιες που υπήρχαν περί παρακολουθήσεων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.Ο κ. Δραβίλλας τόνισε μάλιστα ότι ο εξοπλισμός της ΕΥΠ δεν καταγράφει συνομιλίες αλλά κάνει μία αποτύπωση των κλήσεων. Επίσης, διέψευσε ότι υπάρχει «βαλίτσα παρακολουθήσεων» και φέρεται να έκανε λόγο για ένα όχημα, τζίπ, που λειτουργεί ως ραδιογωνιόμετρο και εντοπίζει το σήμα.Ο διοικητής της ΕΥΠ πάντως φέρεται να άφησε να εννοηθεί ότι οι συνομιλίες που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας κατά καιρούς προκύπτουν από τους παρόχους σε συνεργασία με τις εκάστοτε εισαγγελικές αρχές που δίνουν εντολή άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

Επεισοδιακή... έναρξη
Ένταση με το «καλημέρα» σας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κατά την ακρόαση του Διοικητή της ΕΥΠ.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Δραβίλλας μπήκε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου συνοδευόμενος από 3 πρόσωπα, των οποίων την ταυτότητα αρνήθηκε να αποκαλύψει, παρά τις έντονες πιέσεις και παρατηρήσεις πολλών βουλευτών.
Πιο συγκεκριμένα η Λιάνα Κανέλλη (ΚΚΕ) απείλησε να μη μετάσχει στις εργασίες της Επιτροπής αν παρέμεναν οι… «συνοδοί» του Διοικητή της ΕΥΠ, ενώ ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν θα δεσμευτεί από το απόρρητο της συνεδρίασης.
Εξίσου καυστικός και ο Απόστολος Κακλαμάνης (ΠΑΣΟΚ).
Τελικώς οι 3 συνοδοί του κ. Δραβίλλα αποχώρησαν και η συνεδρίαση συνεχίζεται κανονικά.
Υπενθυμίζεται πως το αίτημα για κλήση του Διοικητή της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας υπεβλήθη από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσιεύματα και πληροφορίες πως η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών παρακολουθεί στελέχη της Κουμουνδούρου, για την υπόθεση των Σκουριών κ.α.


EPISODES AKARSU I PRODOSIA.Η έντονη νευρικότητα του Αλί και της Καρολίν εκτονώνεται σε έναν μεγάλο καβγά. Η Καρολίν παίρνει τη βαλίτσα της και εγκαταλείπει το σπίτι. Η Μπερίν, που ζει τον έρωτά της με τον Αχμέτ, μέσα στα βιβλία ανακαλύπτει ένα σημείωμα από την Αμίνα.Η Αϊλίν, στην προσπάθεια της να κάνει τον Σονέρ να ζηλέψει, κανονίζει να πάει σινεμά με έναν νεαρό από το σχολείο. Εκεί όμως την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η οικειότητα, που δείχνει ο ψαράς στην Τζεμιλέ και στα παιδιά της εκνευρίζει τον καπετάνιο Αλί, που δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή του. Η Καρολίν, στην προσπάθειά της να επιστρέψει σπίτι, εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του Αλί. Το ψέμα της Καρολίν δρα πιο γρήγορα απ’ όσο νόμιζε…

BROUSKO EPISODES.Ο Αχιλλέας στο Λονδίνο, προβληματίζεται από το ανώνυμο τηλεφώνημα και ανησυχεί για τη σωματική ακεραιότητα των αδελφών του. Στο μεταξύ στο αγρόκτημα των Γιαννακάκηδων γίνεται με όλους τους τύπους και τις παραδόσεις η γιορτή του ρακοκάζανου.Κρητικοί χοροί, μαντινάδες και ρακή, δημιουργούν μια μεθυστική ατμόσφαιρα, αν και όλοι προσπαθούν να κρατήσουν στο σκοτάδι τα μυστικά και τα πάθη τους. Η Αναστασία δεν σταματά να προκαλεί τον Ματθαίο. Μετά τη γιορτή οι εξελίξεις είναι απρόοπτες και ραγδαίες. Η Βασιλική θα πέσει θύμα ενός άγριου ξυλοδαρμού από τον Μηνά, ενώ ο Σήφης θα φύγει για Λονδίνο και θα βρεθεί μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της Μελίνας και του Αχιλλέα…
VIDEO

undefined

Ο Μαλτέζος επισκέπτεται κρυφά τη Βίκυ στο νοσοκομείο… Ο Βολιώτης ετοιμάζει παγίδα για τη Μαντώ, αλλά ο Χριστόφορος νιώθει όλο και πιο άσχημα για το θέατρο που παίζει στα κορίτσια. Οι έρευνες του Μακρή και της Τάνιας σχετικά με τον τραυματισμό της Βίκυς φαίνεται να καταλήγουν σε αδιέξοδοΗ Σάννυ προσπαθεί να πείσει τη Νάνσυ να ρίξει το παιδί, που περιμένει από τον Θεόφιλο. Η Χρύσα αποκαλύπτει στον Ρώσο το μεγάλο μυστικό σχετικά με τον Σταύρο. Ο Ρώσος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο παιδικός του φίλος είναι γιος του Μαλτέζου… Κατόπιν, η Χρύσα προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Άρη και να τον πείσει να δει πιο θετικά τον Σταύρο. Εκείνος, όμως, δηλώνει πως θα τον βλέπει πάντα σαν το μεγαλύτερο εχθρό του…


undefined

SULEIMAN EPISODES.Η Μιχριμάχ στέλνει ένα γράμμα στον Μπαλί Μπέη, αλλά το διαβάζει ο Ρουστέμ Αγά. Η Χατιτζέ βρίσκει μια ερωτική επιστολή της Σαχ Χουμπάν στα πράγματα του Ιμπραήμ. Οι δυο αδελφές τσακώνονται αλλά σύντομα η Σαχ Σουλτάν, καταλαβαίνει ότι πίσω από αυτό βρίσκεται η ακόμα μια φορά η Χιουρρέμ.H Σαχ Σουλτάν απαγάγει τη νταντά των παιδιών της Χιουρρέμ και την αναγκάζει να πει ψέματα στη Χατιτζέ για το γράμμα. Αργότερη η νταντά βρίσκεται δολοφονημένη. Στη Μανίσα φθάνει μια παράξενη γυναίκα που μπαίνει στο παλάτι φέρνοντας ένα δώρο στη Μαχιντεβράν…

FATMAGUL EPISODES.Αφότου βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στη νέα τους ζωή κι αρχίζουν να ανακαινίζουν το σπίτι. Αρχίζουν με ενθουσιασμό τις εργασίες και κατά τη διάρκειά τους, το ζευγάρι έρχεται ακόμη πιο κοντά. Από την άλλη, το ότι η Φατμαγκιούλ ετοιμάζεται με τόσες ελπίδες να ξεκινήσει μια νέα ζωή, κάνει τη Μουκάντες να σκάει από τη ζήλια της.
Όσο πιο χαρούμενη γίνεται η Φατμαγκιούλ τόσο πιο πολύ εκνευρίζεται η Μουκάντες και δημιουργεί καινούργιες φασαρίες στο σπίτι. Ο Μουσταφά αρχίζει να γράφει ένα γράμμα κάθε μέρα στη Φατμαγκιούλ και προσπαθεί έτσι να αντέξει τη φυλακή. Όμως, ο Κερίμ ενοχλείται ακόμη κι από το γεγονός ότι ο Μουσταφά κατέθεσε στη δίκη υπέρ της Φατμαγκιούλ

Μυστικό γάμο στην Αμερική σχεδιάζει η Σοφία Αλιμπέρτη και ο σύντροφός της, Μάνος Κοτσοφιός.Οι δυο τους είναι μαζί ένα χρόνο και δηλώνουν πολύ ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένος.Ο σύντροφος της Σοφίας Αλιμπέρτη έχει καταφέρει να της κλέψει την καρδιά και να της δείξει ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί σε όλα και να βασιστεί πάνω του για μια ευτυχισμένη ζωή.Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao, το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει τον γάμο του στην Αμερική.Η ηθοποιός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να τακτοποιήσει τον γιο της που θα σπουδάζει εκεί και ο Μάνος της πρότεινε στο ταξίδι τους αυτό να κάνουν και τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα.
undefined

Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο Γλέζος μοιάζει με τον γεροντάκο στον Αστερίξ που ζει με τη θεογκόμενα....».
Αυτή τη φράση χρησιμοποίησε ο Πέτρος Τατσόπουλος για να σχολιάσει το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του τελευταίου για την ασκούμενη πολιτική του κόμματος. Ο κ. Τατσόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως σέβεται απολύτως τις απόψεις και τις αγαθές προθέσεις του κυρίου Γλέζου αλλά δεν δίστασε να εκφράσει τις διαφωνίες του, τόσο για το θέμα της απλής αναλογικής, όσο και για το θέμα των συνεργασιών ή των εξαγγελιών για τα οικονομικά.Η παρομοίωση αυτή όπως ήταν φυσικό στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης και προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.

undefined

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget