y

Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΖΙΠ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΚΟΡΙΟ

TZIP EYP KORIOS VALITSAKI.Ο επικεφαλής της ΕΥΠ υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι επί των ημερών του, η Υπηρεσία δεν παρακολουθεί βουλευτές.Μάλιστα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επέμεινε αλλά ο κ. Δραβίλλας αρνήθηκε ότι γίνονται παρακολουθήσεις βουλευτών επί των ημερών του, απαντώντας έμμεσα και στις υπόνοιες που υπήρχαν περί παρακολουθήσεων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.Ο κ. Δραβίλλας τόνισε μάλιστα ότι ο εξοπλισμός της ΕΥΠ δεν καταγράφει συνομιλίες αλλά κάνει μία αποτύπωση των κλήσεων. Επίσης, διέψευσε ότι υπάρχει «βαλίτσα παρακολουθήσεων» και φέρεται να έκανε λόγο για ένα όχημα, τζίπ, που λειτουργεί ως ραδιογωνιόμετρο και εντοπίζει το σήμα.Ο διοικητής της ΕΥΠ πάντως φέρεται να άφησε να εννοηθεί ότι οι συνομιλίες που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας κατά καιρούς προκύπτουν από τους παρόχους σε συνεργασία με τις εκάστοτε εισαγγελικές αρχές που δίνουν εντολή άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

Επεισοδιακή... έναρξη
Ένταση με το «καλημέρα» σας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κατά την ακρόαση του Διοικητή της ΕΥΠ.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Δραβίλλας μπήκε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου συνοδευόμενος από 3 πρόσωπα, των οποίων την ταυτότητα αρνήθηκε να αποκαλύψει, παρά τις έντονες πιέσεις και παρατηρήσεις πολλών βουλευτών.
Πιο συγκεκριμένα η Λιάνα Κανέλλη (ΚΚΕ) απείλησε να μη μετάσχει στις εργασίες της Επιτροπής αν παρέμεναν οι… «συνοδοί» του Διοικητή της ΕΥΠ, ενώ ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν θα δεσμευτεί από το απόρρητο της συνεδρίασης.
Εξίσου καυστικός και ο Απόστολος Κακλαμάνης (ΠΑΣΟΚ).
Τελικώς οι 3 συνοδοί του κ. Δραβίλλα αποχώρησαν και η συνεδρίαση συνεχίζεται κανονικά.
Υπενθυμίζεται πως το αίτημα για κλήση του Διοικητή της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας υπεβλήθη από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσιεύματα και πληροφορίες πως η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών παρακολουθεί στελέχη της Κουμουνδούρου, για την υπόθεση των Σκουριών κ.α.


Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget