25/7/13

Καρανταγί – Karadayi simerino epeisodio: περίληψη, O Μαχίρ με τη βοήθεια του Γιασίν, ψάχνει ποιοι βρίσκονται πίσω από την απαγωγή του μικρού Ναζίφ, καθώς και πού τον κρατάνε κρυμμένο. Ο Οσμάν συγκρούεται έντονα με τον Νετζέντ, γιατί γνωρίζει πως αυτός είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής. Ο Ναζίφ, ύστερα από το εκβιαστικό τηλεφώνημα που λαμβάνει, πηγαίνει να μιλήσει στη Φεριντέ, εκείνη όμως δεν τον δέχεται.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ulun Bayraktrat, Cem Karci
ΠΑΙΖΟΥΝ: Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Çetin Tekindor, Yurdaer Okur, Erkan Avcı, Melike Yalova, Rıza Kocaoğlu, Atsız Karaduman, Leyla Lydia Tuğutlu, Lila Gürmen, Deniz Şen, Ataberk Mutlu, Emir Çubukçu, Civan Canova
Καθημερινά στις 16.50 στον Αντ1

Η συμμετοχή στο μεταβατικό φορέα με δίμηνες συμβάσεις δεν επηρεάζει το δικαίωμα των εργαζομένων να εργαστούν στο νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα (ΝΕΡΙΤ), αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Ειδικός Διαχειριστής.
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «ως προς τα γενικά και λοιπά πρόσθετα προσόντα πρόσληψης και τα κριτήρια αξιολόγησης εφαρμόζεται το θεσμικό πλαίσιο για προσλήψεις σε θέσεις Δημοσίου (Ν. 2190/1994 και ΠΔ 50/2001)». Ειδικότερα, σε ότι αφορά το κριτήριο «Εμπειρία» υπολογίζεται κατ’ ανώτατο όριο 60 μηνών (Ν.2190/1994). Το κριτήριο «Γνώση Η/Υ» συνιστά υποχρεωτικό προσόν για όλους τους κλάδους (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) και αποδεικνύεται σύμφωνα με τα ισχύοντα σήμερα κατά το ΠΔ 50/2001.
Επιπλέον, αναφέρεται ότι «η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απαιτείται για οιαδήποτε θέση/ειδικότητα για την οποία προβλέπεται κατά την ισχύουσα νομοθεσία τέτοια άδεια».
Επισημαίνεται, επίσης, ότι «ως ΕΠΠ (Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων) νοείται η εθνική ή ευρωπαϊκή ταξινόμηση επιπέδου κατάρτισης. Για το συγκεκριμένο πεδίο στην αίτηση οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν τον αριθμό ανάλογα με το επίπεδο προσόντων τους με βάση την ακόλουθη κατάταξη:

4 → Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (ΔΕ)

5 → Μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση (ΔΕ + μέχρι 2 έτη σπουδών)

6 → Πρώτος κύκλος σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΠΕ ή/και ΤΕ)

7 → Μεταπτυχιακό επίπεδο – Master

8 → Διδακτορικό

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget