y

Πρόσληψη στη νέα Δημόσια Τηλεόραση - απαιτούμενα προσόντα

Η συμμετοχή στο μεταβατικό φορέα με δίμηνες συμβάσεις δεν επηρεάζει το δικαίωμα των εργαζομένων να εργαστούν στο νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα (ΝΕΡΙΤ), αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Ειδικός Διαχειριστής.
Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «ως προς τα γενικά και λοιπά πρόσθετα προσόντα πρόσληψης και τα κριτήρια αξιολόγησης εφαρμόζεται το θεσμικό πλαίσιο για προσλήψεις σε θέσεις Δημοσίου (Ν. 2190/1994 και ΠΔ 50/2001)». Ειδικότερα, σε ότι αφορά το κριτήριο «Εμπειρία» υπολογίζεται κατ’ ανώτατο όριο 60 μηνών (Ν.2190/1994). Το κριτήριο «Γνώση Η/Υ» συνιστά υποχρεωτικό προσόν για όλους τους κλάδους (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ) και αποδεικνύεται σύμφωνα με τα ισχύοντα σήμερα κατά το ΠΔ 50/2001.
Επιπλέον, αναφέρεται ότι «η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απαιτείται για οιαδήποτε θέση/ειδικότητα για την οποία προβλέπεται κατά την ισχύουσα νομοθεσία τέτοια άδεια».
Επισημαίνεται, επίσης, ότι «ως ΕΠΠ (Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων) νοείται η εθνική ή ευρωπαϊκή ταξινόμηση επιπέδου κατάρτισης. Για το συγκεκριμένο πεδίο στην αίτηση οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν τον αριθμό ανάλογα με το επίπεδο προσόντων τους με βάση την ακόλουθη κατάταξη:

4 → Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (ΔΕ)

5 → Μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση (ΔΕ + μέχρι 2 έτη σπουδών)

6 → Πρώτος κύκλος σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΠΕ ή/και ΤΕ)

7 → Μεταπτυχιακό επίπεδο – Master

8 → Διδακτορικό

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget