24/7/13

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΜΕΡΙΕΜ ΟΥΖΕΡΛΙ Karadayi Meryem Uzerli-Στα νέα επεισόδια του «Karadayi» που θα προβληθούν στην Τουρκία θα δούµε τη Μεριέµ Ουζερλί να υποδύεται µία γοητευτική δικηγόρο. Και µάλιστα τη δικηγόρο των Ναζίφ και Μαχίρ Καρά. Σύµφωνα µε το σενάριο του νέου κύκλου της δραµατικής σειράς, η οικογένεια Καρά αποφασίζει να αποδεσµεύσει τον Ερντάλ, που έχει αναλάβει ως δικηγόρος την υπεράσπισή τους µέχρι τώρα, και τη θέση του θα πάρει η Μεριέµ Ουζερλί. Ανάµεσα στη δικηγόρο και τον Μαχίρ θα αναπτυχθεί µία ιδιαίτερη σχέση που θα ταρακουνήσει αρκετά τη Φεριντέ, νιώθοντας ότι εκείνος αποµακρύνεται από κοντά της. Έτσι, η Μεριέµ Ουζερλί ακόµη µία φορά θα γίνει η «πέτρα του σκανδάλου» αφού η παρουσία της θα δυναμιτίσει τη σχέση Μαχίρ - Φεριντέ.

Η Μεριέµ Ουζερλί σε σχόλιο που είχε αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook δήλωνε πως επέλεξε τη ζωή! Η θεραπεία της για το σύνδροµο χρόνιας κόπωσης σε θεραπευτήριο της Γερµανίας συνεχίζεται κανονικά. Πριν από λίγες µέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού, αυτή τη φορά µέσα από το θεραπευτήριο, που έδειχναν τη Μεριέµ φανερά καταβεβληµένη και αδυνατισµένη, σοκάροντας προς στιγµήν τους θαυµαστές της.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται ότι βλέπει µε αισιοδοξία το µέλλον και δεν είναι διατεθειµένη να κάνει πίσω. Σύµφωνα µάλιστα µε πληροφορίες, πριν ακόµη αναχωρήσει για το Βερολίνο είχε έρθει σε επαφή µε την εταιρεία τουρκικής παραγωγής Ay Yapim του «Karadayi» και είχε συζητήσει το ενδεχόµενο να συµµετάσχει στη δηµοφιλή σειρά. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Μεριέµ έχει ακόµη έναν λόγο για να θέλει να θεραπευτεί γρήγορα! Η επιστροφή της στη µικρή οθόνη θα γίνει σύντοµα µε έναν ρόλο που προβλέπεται να είναι ακόµη πιο περιπετειώδης από εκείνον της Χουρέµ.
Της Ελευθερίας Στρατομήτρου

George Alexander Louis Τζορτζ Αλεξάντερ Λούις.Μπορεί τα στοιχήματα να έδιναν και να έπαιρναν για το όνομα του βασιλικού βρέφους, πριν καν αυτό γεννηθεί και βεβαιωθεί πως είναι αγόρι, όμως, ακριβώς δύο ημέρες μετά τη γέννηση του τρίτου διαδόχου του θρόνου της Βρετανίας, οι γονείς του αποφάσισαν να δώσουν τέλος στις φήμες και στον τζίρο των πρακτορείων στοιχημάτων.Έτσι, λίγο μετά τις οκτώ το απόγευμα της Τετάρτης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, ανακοίνωσαν πως όνομα του γιου τους θα είναι George Alexander Louis.

Ο τέταρτος κύκλος του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς», που αναμένεται να δούμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία από το Σεπτέμβριο, είναι ο πιο… θανατικός! Μετά το θάνατο του Μεχμέτ, αρχίζει ουσιαστικά η κάτω βόλτα για την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κάποιοι από τα σημαντικά πρόσωπα πεθαίνουν, άλλα εκτελούνται και άλλα φεύγουν από τη μέση με τον πλέον τραγικό τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα, πεθαίνουν οι: Χιζίρ Χαϊρεντίν Πασά (1546), Ηγεμόνας Μουσταφά (1553), Ηγεμόνας Τζιχανγκίρ (1555), Χουρρέμ (1558), Ρουστέμ Πασά (1561), Σουλτάνος Σουλεϊμάν (1566). Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν φεύγουν από τη ζωή με φυσικά αίτια αλλά εκτελούνται, όπως για παράδειγμα ο Ηγεμόνας Μουσταφά (1553), ο Ηγεμόνας Μπεγιαζίτ (1561), η Γκιουλφέμ Χατούν (1561-62), ενώ τον πλέον τραγικό θάνατο έχουν η Αφιφέ Χατούν και ο Σουμπούλ Αγά.
Λίγο πριν συμβούν όμως όλα τα παραπάνω, ο Πρίγκιπας Μπεγιαζίτ και ο Πρίγκιπας Σελίμ θα κληθούν στην πρωτεύουσα την ίδια στιγμή. Και οι δύο θα δουν τη Νουρμπανού και θα εντυπωσιαστούν από την παρουσία της. Η Νουρμπανού θα κλέψει την καρδιά και το μυαλό και των δύο. Ενα βράδυ και οι δύο πρίγκιπες θα την καλέσουν για χαλβέτ και αυτό θα φτάσει στο αυτί της Χουρρέμ. Τότε θα ζητήσει από τη Νουρμπανού να επιλέξει. Από αυτό το γεγονός και μετά, η διαμάχη των δύο αδελφών θα κορυφωθεί και μάλιστα σε πολλά επίπεδα όχι μόνο στο ερωτικό κομμάτι αλλά και σ’ αυτό της διαδοχής, καθώς...
Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ


Η βουλευτής Ελ. Ζαρούλια επιτέθηκε με απαράδεκτες εκφράσεις στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη, προσβάλλοντας την κόρη του(δείτε το βίντεο στο 2:20).

"Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων κόρη;", είπε η κα Ζαρούλια αφήνοντας άφωνους τους βουλευτές
Η ομιλία της Ελένης Ζαρούλια, διακόπηκε από τον προεδρεύοντα Ιωάννη Καλαντζή, ο οποίος ζήτησε να διαγραφούν από τα πρακτικά.
"Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα και να αναφέρεστε σε παιδιά; Για τον κύριο Δραγασάκη πείτε ό,τι θέλετε. Είστε και εσείς μάνα. Όχι στα παιδιά αναφορές".
"Σκεφτόμαστε και τα παιδιά της Χρυσής Αυγής", απάντησε η βουλευτής.
Η Ελ.Ζαρούλια συνέχισε καλώντας τον κ. Δραγασάκη "να ανατρέξει στους νεκρούς της Marfin και στις ανακοινώσεις που βγήκαν από τα συντρόφια του υπέρ των Αλβανών εγκληματιών για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιος υπονομεύει το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδας μας. Δεν έχουμε προσωπικά με τον κ. Δραγασάκη είναι η πολιτική η αντιπαράθεση αλλά μην μας πουλάει πνεύμα και από πάνω".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Λουκέτο σε 118 νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία-Την τελική απόφαση για την κατάργηση και συγχώνευση νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος. Βάσει της απόφασης καταργούνται 87 νηπιαγωγεία και 31 δημοτικά (συνολικά 118), ενώ συγχωνεύονται αντίστοιχα 12 νηπιαγωγεία και 17 δημοτικά (σύνολο 39).Πρόκειται για το τρίτο κύμα καταργήσεων και συγχωνεύσεων. Το 2011 είχαν καταργηθεί και συγχωνευθεί 800 σχολεία σε όλη την επικράτεια και τον επόμενο χρόνο 120.
Ολόκληρη η λίστα των σχολείων που καταργούνται ΕΔΩ

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63:
Η Φεριντέ που περιμένει τον Μαχίρ να φτάσει στα γενέθλια του πατέρα της, απογοητεύεται όταν εκείνος δεν εμφανίζεται.Την απουσία του Μαχίρ εκμεταλλεύεται ο Τουργκούτ, ο οποίος δεν αφήνει μόνη την Φεριντέ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18:
Ο Τίγκρε υφίσταται βασανισμό για να ομολογήσει που είναι ο χρυσός του Ελ Τσαμούκο, αλλά εκείνος δεν μιλάει.Στο μεταξύ ο Αλεχάντρο περιμένει την Γκαμπριέλα στην είσοδο του σπιτιού της και την ικετεύει να του δώσει την αγάπη της.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget