y

ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ 4ος κύκλος εξελίξεις!!!

Ο τέταρτος κύκλος του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς», που αναμένεται να δούμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία από το Σεπτέμβριο, είναι ο πιο… θανατικός! Μετά το θάνατο του Μεχμέτ, αρχίζει ουσιαστικά η κάτω βόλτα για την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κάποιοι από τα σημαντικά πρόσωπα πεθαίνουν, άλλα εκτελούνται και άλλα φεύγουν από τη μέση με τον πλέον τραγικό τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα, πεθαίνουν οι: Χιζίρ Χαϊρεντίν Πασά (1546), Ηγεμόνας Μουσταφά (1553), Ηγεμόνας Τζιχανγκίρ (1555), Χουρρέμ (1558), Ρουστέμ Πασά (1561), Σουλτάνος Σουλεϊμάν (1566). Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν φεύγουν από τη ζωή με φυσικά αίτια αλλά εκτελούνται, όπως για παράδειγμα ο Ηγεμόνας Μουσταφά (1553), ο Ηγεμόνας Μπεγιαζίτ (1561), η Γκιουλφέμ Χατούν (1561-62), ενώ τον πλέον τραγικό θάνατο έχουν η Αφιφέ Χατούν και ο Σουμπούλ Αγά.
Λίγο πριν συμβούν όμως όλα τα παραπάνω, ο Πρίγκιπας Μπεγιαζίτ και ο Πρίγκιπας Σελίμ θα κληθούν στην πρωτεύουσα την ίδια στιγμή. Και οι δύο θα δουν τη Νουρμπανού και θα εντυπωσιαστούν από την παρουσία της. Η Νουρμπανού θα κλέψει την καρδιά και το μυαλό και των δύο. Ενα βράδυ και οι δύο πρίγκιπες θα την καλέσουν για χαλβέτ και αυτό θα φτάσει στο αυτί της Χουρρέμ. Τότε θα ζητήσει από τη Νουρμπανού να επιλέξει. Από αυτό το γεγονός και μετά, η διαμάχη των δύο αδελφών θα κορυφωθεί και μάλιστα σε πολλά επίπεδα όχι μόνο στο ερωτικό κομμάτι αλλά και σ’ αυτό της διαδοχής, καθώς...
Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος

fantastiko!to poio telio tourkiko ever!eidika o moystafa....koyklos!guzel

Ανώνυμος

Αφου δεν παιζει η Σαχ που ειναι Η θεαρα και η Νιγκιαρ που επισης εινια θεαρα και ο Ιμπραημ τι να δουμεεε??Εγω θα το δω μονο για τον θανατο της Χουρρεμ,του Σουλειμαν, του Ρουστεμ εννοειται και λιγο για τον Σουμπουλ επειδη μου σπαει τα νευρα!!

Ανώνυμος

Το καλυτερο εργο ειναι!
Αλλα οταν πεθανε ο ηγεμονας μεχμετ εμεινε χωρις διαδοχο!
Διαφωνειτε;
Ασχετα αν επελεξε τον Σελιμ Αλλος ηταν εξαρχης αυτος που ηθελε για τον θρονο!!!!!!!!

Ανώνυμος

Έχει καταντήσει χαζομάρα.Όλοι παιθένουν και η Χουρρέμ πριν παιθάνει γίνεται απαίσια.Καλύτερα να άλλαζαν την πραγματική ιστορία και όλοι(εκτός από αυτούς που έχουν παιθάνει ήδη)να έχουν καλό τέλος.Επίσης να μην έπαιρνε κανείς την θέση του Σουλειμάν γιατί δεν θα παίθενε.Όμως ο σεναριογράφος προτίμησε να τους σκοτώσει όλους με αποτέλεσμα το έργο να καταντήσει βαρετό.

Ανώνυμος

αχ τελεια σειρα!!!!!!!!!!! ειναι το αγαπημενο μου εργο!
ειδικα ο μουσταφα και ο σελιμ ειναι απλα ΘΕΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Ανώνυμος

Ο σεναριογραφος δεν προτίμησε τίποτα. Το έργο βασίζεται σε ιστορικά δεδομένα. Δεν μπορείς να μην τους σκοτώσεις και να πεις ότι ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Ποιο το νόημα να γυρίσουν μία σειρά βασισμένη στο τι θα γινόταν ΑΝ δεν πέθαινε ποτέ (???) ο Σουλεϊμάν???

Ανώνυμος

Οταν θαρθει στη πορτα σου κανας Μουσταφα με γιαταγανι, να σε δω.....

Και οπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα αργήσει και πολυ η ώρα που θα τους δούμε στην πόρτα μας!!!!!!!!

Ανώνυμος

Εννοειται οτι εμεινε χωρις διαδοχο...Και οι 4 ηγεμονες που εμειναν ειχαν ελαττωματα!!! Ο Μεχμετ ηταν ο πιο αθωος ηγεμονας!!

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget