12/7/13

Ο Μεχμέτ Σαήμ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και του ζητά να συναντηθούν όλοι μαζί για να συμφιλιωθούν με την κόρη του και επισημοποιησουν τη σχέση τους.Ο Μαχίρ αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα στη Φεριντέ. Μόνο που πρώτα θα της κάνει πρόταση γάμου.


madata-gr

Η Σοφία Καρβέλα που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, προσέχει αρκετά και τρώει υγιεινά γι' αυτό έχει πάρει μόλις 7 κιλά. Η ίδια αποκάλυψε στο περιοδικό «People» τι πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής ακολουθεί τώρα που είναι έγκυος.Το πρωί τρώει ένα μείγμα που αποτελείται από βρώμη goji berries, mulberies, κανέλα και φρέσκα μύρτιλλα. Μετά πίνει έναν πράσινο χυμό με λαχανικά τον οποίο φτιάχνει μόνη της με kale, σέλινο, τζίντζερ, καρότο και πράσινο μήλο και τo μεσημέρι τρώει ή κοτόπουλο ή λευκό ψάρι με quinoa, γλυκοπατάτα και λαχανικά. Το απόγευμα τρώει παξιμάδια με τυρί μαρμελάδα ή αμυγδαλοβούτυρο το οποίο φτιάχνει μόνη της.Για βραδινό τρώει συνήθως μακαρόνια ολικής αλέσεως με ντομάτα πέστο ή κοτόπουλο με πατάτες ή σολομό με σαφράν.Όσο για το πρόγραμμα γυμναστικής; Η Σοφία τις πρωινές ώρες κάνει για 90′ γιόγκα για εγκύους και το απόγευμα περπατάει επίσης περίπου μία ώρα.


zougla-gr

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βρέθηκαν για λίγες μέρες στο κοσμοπολίτικο νησί!Το ζευγάρι απόλαυσε το έρωτά του και χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα.Ο φωτογραφικός φακός του mykonoslivetv εντόπισε το ζευγάρι σε τρυφερά τετ α τετ. Αυτή τη φορά βλέπουμε την παρουσιάστρια να περιποιέται τον αγαπημένο της, του βάζει λάδι στην πλάτη κάνοντάς του μασάζ! Μετά το μασάζ και τις βουτιές τους, οι δυο τους πήγαν στο γνωστό beach bar-restaurant Solymar στο Καλό Λιβάδι. Εκεί γευμάτισαν μαζί με την αδερφή του αγαπημένου της , η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφο της. Η Κατερίνα είναι full in love και αυτό φαίνεται.
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



gossip-gr

«Δέχτηκα πυρ ομαδόν. Οργάνωσαν τη συκοφαντική εκστρατεία εναντίον μου. Μπορεί να είναι και μέσα από το κόμμα μου, μπορεί να είναι και από κλασικούς μου αντιπάλους. Η συνέντευξη στον Real Fm είχε είκοσι λεπτά διάρκεια και αυτή η αποστροφή για τη Χρυσή Αυγή διήρκεσε μόλις ένα λεπτό, με κεντρικό όρο τη συνεννόηση. Δεν υπάρχει εξίσωση ανάμεσα στη λέξη “συνεργασία” και στη λέξη “συνεννόηση”. Όποιος το διαστρεβλώνει και μάλιστα επιλεκτικά, κάνοντας μια απομόνωση του κειμένου μετά πλαστογραφίας και φτιάχνοντας δικό του κείμενο, είναι τουλάχιστον κακοήθης. Όποιος και να το έκανε… Είτε δημοσιογράφος, ο οποίος ήθελε να δράσει εναντίον μου, είτε εκ των έσω», λέει ο Βύρων Πολύδωρας σε συνέντευξή του στο Crash και τονίζει:«Δεν χαρίζω τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στη Χρυσή Αυγή. Ήταν κατά πλειοψηφία χθεσινοί οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας. Εγώ τους προσκαλώ. Αν κάποιοι στο κόμμα μου είναι τόσο υπέρ κάποιας αφηρημένης και ύποπτης “καθαρότητας”, αν έχουν τα κότσια, να βγουν να πουν: “οι μολυσμένοι” που ψήφισαν Χρυσή Αυγή αποκλείονται από τη Νέα Δημοκρατία»
-Έχει ικανά στελέχη η ΝΔ;
«Βεβαίως και έχει πολλά και ικανά στελέχη. Τώρα, εάν και πότε χρησιμοποιούνται, είναι άλλο ζήτημα, το οποίο δεν είναι της παρούσης».
-Πάμε στην κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ισχύει αυτό που έγραψε ο Τύπος την επομένη του ανασχηματισμού: «Η ΝΔ στην κυβέρνηση, ο Βενιζέλος στην εξουσία»;
«Αυτό έχει σχετική αξία. Είναι ένα σχόλιο άνευ περιεχομένου και σοβαράς υποστάσεως. Η μεγάλη αξία είναι ότι με τη συγκυβέρνηση υπάρχει κυβέρνηση και όχι πολιτική αστάθεια. Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση σταθερή. Αποτελεί εθνική επιταγή. Σε τι αποσκοπεί μια νέα προεκλογική περίοδος με πιθανό αν όχι βέβαιο το ίδιο αποτέλεσμα ή ακόμη χειρότερα την ακυβερνησία; Πέραν της αποσταθεροποίησης της χώρας μας και της αργοπορίας στην επίτευξη του στόχου εξόδου από την κρίση; Θα ήταν κάτι πολλαπλώς επιζήμιο, για να μην πω καταστροφικό».
-Μήπως να περιμένουμε στο μέλλον και συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ;
«Χλωμό το βλέπω. Οι δρόμοι των δύο αυτών κομμάτων, ιστορικά, δεν τέμνονται σε κανένα σημείο».
-Να μείνουμε στον Αντώνη Σαμαρά και στο απόσπασμα του βιβλίου σας με τίτλο «Κατά Κηνσόρων», στο οποίο τον φωτογραφίζατε για τις προσλήψεις που έχει κάνει, σε σχέση με όσα συνέβησαν, και με την κόρη σας και το διορισμό της στη Βουλή. Πώς χαρακτηρίζετε σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά;
«Δεν θέλω να κρίνω τον πρωθυπουργό. Νομίζω τον στηρίζω, όπως και την κυβέρνηση, με την ψήφο μου. Έστω κι αν υποφέρω γιατί δεν πιστεύω στη λύση ανάγκης κατ’ εξακολούθησιν. Όσο για την άδικη και ύπουλη επίθεση που δέχθηκα πέρυσι με τη μετακλητή υπάλληλο θυγατέρα μου, αμυνόμενος με το ΚΑΤΑ ΚΗΝΣΟΡΩΝ έδωσα μια πρώτη απάντηση, απειροελάχιστο δείγμα».
-Αρκετά συχνά «πυροβολείτε» τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Η τελευταία σας παρέμβαση έγινε με αφορμή το ειδικό τέλος ακινήτων. Θέλατε στον ανασχηματισμό να ήταν κάποιος άλλος στη θέση του;
«Όχι ακριβώς. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο εγκλητικός λόγος. Δεν θέλω να στραφώ κατά ουδενός. Είτε κόμματος, είτε προσώπου. Αυτό που με ενδιαφέρει, και το κάνω σαφές από την πρώτη στιγμή, είναι να συμβάλλω, κατ’ ελάχιστον έστω, στην κατάρτιση ενός εθνικού σχεδίου έκτακτης ανάγκης.Πυροβολώ τα προβλήματα που ως μη επιλυόμενα σκοτώνουν το λαό.Η μικρή του “τεχνοκρατική” ιστορία είναι αμιγώς Σημιτική. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται και θα δείξει-αποδείξει τη νέα του νομιμοφροσύνη».
-Από την πλευρά του, ο Κώστας Καραμανλής δεν μιλάει. Το θεωρείτε φυσιολογική εξέλιξη ή μήπως έφτασε η στιγμή να μιλήσει για όλους και για όλα;
«Αυτός ξέρει, έστω και με την ιδιοσυστασία του σογιού του. Θυμίζω ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής περίμενε 11 χρόνια στο “ασκητήριο” του Παρισιού για να είναι ξανά έτοιμος και χρήσιμος στην Ελλάδα».


newsbeast-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget