y

ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ 17.07.2015


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-7-2015 xenes seires
Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής
7.30 μ.μ. ETV Δραματική σειρά εποχής
Ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν ζητά από τη Χουρέμ να του μεταφράσει το ημερολόγιο του Λεό. Τώρα η Χουρέμ έχει στριμωχτεί για τα καλά. Το νέο σχετικά με την απόπειρα αυτοκτονίας της Χατιτζέ Σουλτάν φτάνει στο παλάτι. Η δυναστεία πηγαίνει αμέσως στο παλάτι της Χατιτζέ. Η Νιγκιάρ νιώθει τύψεις που την άφησε μόνη της.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.07

Ζίνα
12.50 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά φαντασίας
Η Ζίνα και η Γαβριέλα φτάνουν πάνω στην ώρα για να βοηθήσουν έναn Ελληνα μισθοφόρο τον Φλάναγκο να σώσει το χωριό του και την οικογένειά του από τους Ρωμαίους στρατιώτες που αναζητούν φαγητό. Η Ζίνα καταστρώνει ένα σχέδιο, χρησιμοποιώντας τον Φλάναγκο και το χωριό του για να ματαιώσει τα σχέδια του Καίσαρα…

Ηρακλής
1.50 μ.μ. STAR Περιπετειώδης σειρά

Ενα χωριό τρομοκρατείται καθημερινά από γιγάντιους Κύκλωπές. Οταν ο Ηρακλής επισκέπτεται τυχαία το χωριό, οι κάτοικοι του ζητούν να επέμβει και να τους βοηθήσει να ξεφορτωθούν τους Κύκλωπες.

Two and a half men
6:50 μ.μ. STAR Κωμική σειρά
Η Κάντι μετακομίζει μαζί με τον Αλαν στο σπίτι του Τσάρλι και η ένταση αυξάνεται επικίνδυνα ανάμεσα στους συγκατοίκους. Ο Αλαν θέλει να κάνει την Κάντι γραμματέα στο γραφείο του και ο Τσάρλι αμφισβητεί τις ικανότητες και την ευφυΐα της... Ο Τσάρλι βγαίνει πια με τη μητέρα της Κάντι, τη Μάντι. Ο Αλαν έχει
πέσει σε κατάθλιψη επειδή η Κάντι τον παράτησε και τώρα μένει με την Τζούντιθ η οποία κάνει ό,τι μπορεί για να τον διαβάλλει.

Person of interest
9:10 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά
Η «δίκη» συνεχίζεται, με τον Κόλιερ να παίζει το ρόλο του κατηγόρου, του δικαστή και του εκτελεστή. Ο γερουσιαστής «σπάει» ψυχολογικά και αποκαλύπτει ότι λογοδοτεί στην «Control». O Κόλιερ ετοιμάζεται να τον εκτελέσει αλλά την τελευταία στιγμή παρεμβαίνει ο Φιντς και ομολογεί ότι η «Μηχανή» είναι δικό του δημιούργημα. Ο Γκριρ αποκαλύπτει στον Κόλιερ ότι στην πραγματικότητα ήταν αυτός, που δημιούργησε τη «Vigilance» προκειμένου να δώσει έναν «εχθρό» στον «Samaritan». Στο σημείο φθάνουν οι άνθρωποι του Γκριρ, που σκοτώνουν τον Κόλιερ.

Οutlander
11.20 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Ο Τζέιμι συναντά έναν παλιό του φίλο, τον Χόροκ, ο οποίος του λέει ότι μπορεί να τον βοηθήσει ν' απαλλαγεί από τις κατηγορίες του φόνου. Καθώς όμως του αποκαλύπτει πως ο πραγματικός ένοχος είναι ο Μπλακ Τζάκ Ράνταλ, οι ελπίδες του εξαφανίζονται. Ενώ, σώζει την Κλαιρ από μία ακόμη επίθεση του Ράνταλ, ο Τζέιμι καταλήγει να την τιμωρεί...

Drop dead diva
12.40 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά
Η Τζέιν αποφασίζει να αναλάβει την τελευταία υπόθεση του Γκρέισον. Η Πένι Χομπς, μετά τον θάνατο του αδερφού της σε αυτοκινητικό δυστύχημα που προκλήθηκε από μεθυσμένο οδηγό, μηνύεται καθώς έχει χακάρει εταιρικά αρχεία προκειμένου να στιγματίσει τον ένοχο.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget