y

Simera 17.07.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ


​ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.07.2015  Ellinikes seires
Ο Τάκης σκοτώνει κατά λάθος την κατοικίδια χελωνίτσα του Ντιέγκο και αποφασίζει να του πει ψέματα για το πώς συνέβη, την ώρα που η Φαίη ζηλεύει μια πρώην του Φίλιππου, τη Μάγδα, που τους
επισκέπτεται στο σπίτι. Ο λόγος που τους επισκέπτεται, όπως και το αν η Φαίη την ζηλεύει δικαίως ή αδίκως, είναι κάτι που θα εκπλήξει ακόμη και τον Φίλιππο.

Μοντέρνα οικογένεια
4:20 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Ο Τάκης σκοτώνει κατά λάθος την κατοικίδια χελωνίτσα του Ντιέγκο και αποφασίζει να του πει ψέματα για το πώς συνέβη, την ώρα που η Φαίη ζηλεύει μια πρώην του Φίλιππου, τη Μάγδα, που τους επισκέπτεται στο σπίτι. Ο λόγος που τους επισκέπτεται, όπως και το αν η Φαίη την ζηλεύει δικαίως ή αδίκως, είναι κάτι που θα εκπλήξει ακόμη και τον Φίλιππο.

Μου το κρατάς μανιάτικο
11.30 π.μ. ALPHA Κωμική σειρά η αλικη Καμουλάκου επιστρέφει
Στο πατρικό της στη Μάνη, από την Αθήνα όπου σπουδάζει. Στη διαδρομή έρχεται σε σύγκρουση
μ' ένα νεαρό μηχανόβιο. Αργότερα, θα ανακαλύψει ότι είναι ο Γιάννης Εξαρχέας. Η βεντέτα καλά κρατεί μεταξύ των δύο οικογενειών, παρόλο που όλοι έχουν σχεδόν ξεχάσει από πού ξεκίνησε. Ομως, τα πράγματα μπερδεύονται ακόμη περισσότερο, όταν ο Γιάννης δείχνει να ενδιαφέρεται για την όμορφη Αλίκη…

Ευτυχισμένοι μαζί
10.10 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά
Ο Αρσένης διοργανώνει στην ταβέρνα μια χαρτοπαικτική βραδιά για να μαζέψει τα λεφτά που του χρειάζονται. Τη νύφη πληρώνει ο Μάκης. Ο Διονύσης, ο Σπύρος και ο Μάκης φεύγουν για την καθιερωμένη τους εκδρομή ψαρέματος, τη στιγμή που στο σπίτι φτάνει ο Αντώνης ο πρώην άντρας της Ελένης. Ο Σπύρος συμβουλεύει τον Διονύση να μη φύγει, για να μην αφήσει το πεδίο ελεύθερο στον πρώην. Εκείνος, θέλοντας να δείξει πολιτισμένος, φεύγει μαζί τους.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget