y

I Epistrofi episodia 1-2-3

I EPISTROFI

Η Επιστροφή επεισόδιο 1 - 2 - 3
Η Επιστροφή επεισόδιο 1 Συγκλονιστικές είναι οι επόμενες εξελίξεις μέσα στη σειρά Η Επιστροφή επεισόδιο 1-2-3 αφού ο Μάνος Κορωναίος είναι ένα αγοράκι, που έχει χαθεί στην παραλία την ημέρα των γενεθλίων του. Η οικογένειά του τον ψάχνει απεγνωσμένα, χωρίς όμως να μπορεί να τον βρει.
20 χρόνια αργότερα, η Έλενα δεν έχει σταματήσει να ψάχνει τον χαμένο της γιο, ενώ οι υπόλοιποι έχουν αποδεχτεί την απώλεια. Ο σύζυγός της, ο Ορέστης Κορωναίος, και τα άλλα δύο παιδιά της, η Δανάη και ο Χάρης νιώθουν πως όλα χρόνια ζούνε με ένα φάντασμα, η Έλενα όμως αισθάνεται ότι ο Μάνος είναι ζωντανός και ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να τον βρει. Ο ιδιωτικό της ντετέκτιβ, ο Πέτρος, στέλνει στην Έλενα μια φωτογραφία από τη μέρα της απαγωγής του παιδιού της και αυτό τις δίνει ελπίδες.
Ο Ορέστης, η Δανάη και ο Χάρης αρνούνται να δώσουν σημασία σε ένα ακόμη στοιχείο που δεν θα τους οδηγήσει πουθενά. Είκοσι χρόνια από την εξαφάνιση του Μάνου έχουν περάσει και η Δανάη με τον Χάρη πάνε στο beach μπαρ της περιοχής. Εκεί η Δανάη γνωρίζεται με έναν μυστηριώδη, γοητευτικό νέο και καταλήγει να φιληθεί μαζί του.
Την επόμενη μέρα, ο νεαρός που φιλήθηκε με τη Δανάη πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Κορωναίου. Είναι ο εξαφανισμένος Μάνος, που επέστρεψε. Όλη η οικογένεια σοκάρεται.



Η Επιστροφή επεισόδιο 2
Ο Μάνος αφηγείται στην οικογένεια το πώς έφτασε ως εδώ. Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά. Το μόνο που έχει όμως σημασία για την Έλενα είναι που έχει πάλι δίπλα της τον γιο της. Είναι τόσο συγκινημένη, που βλέπει τον Μάνο να θυμάται στοιχεία από το παρελθόν του.
Ο Ορέστης όμως δεν πιστεύει τίποτα και ζητάει από τον αστυνόμο Ζερβό να διερευνήσει την ταυτότητα αυτού του παιδιού. Ο Μάνος ακούει τους γονείς του να μαλώνουν για εκείνον και τον Ορέστη να μην πιστεύει ότι ο αδερφός του κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι για να τους δώσει χρόνο να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Η Έλενα ξεσπά εναντίον του Ορέστη που της στερεί το γιο της.
Ο Χάρης, που είναι πολύ καχύποπτος με την επιστροφή του Μάνου, έχει ένα τροχαίο ατύχημα με τον Νίκο, έναν υπάλληλο της εταιρείας φυτοφαρμάκων των Κορωναίων, αλλά δεν τραυματίζεται.
Η Δανάη, παρότι είναι σοκαρισμένη από το φιλί που αντάλλαξαν το προηγούμενο βράδυ του ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι μαζί της. Ο Ζερβός, ύστερα από εντολή του Ορέστη φτάνει με έναν ιατροδικαστή, για να κάνει αμέσως μια εξέταση DNA στον Μάνο.


Η Επιστροφή επεισόδιο 3
Η Έλενα έχει αντιρρήσεις όμως ο Ορέστης προχωράει με το τεστ DNA του Μάνου. Ο Χάρης αμφισβητεί για ακόμα μια φορά ότι ο Μάνος είναι ο πραγματικός αδερφός του και η Έλενα χάνει την υπομονή της και τον διώχνει από το σπίτι.
Ο Χάρης πηγαίνει στον παππού του, Νικήτα, ελπίζοντας στη δική του συμπαράσταση. Η Βίκυ ψάχνει με περιέργεια να μάθει τι συμβαίνει με τους Κορωναίους, η Δανάη ωστόσο αποκαλύπτει τα πάντα στην κολλητή της την Άννα για την επιστροφή του αδερφού της. Πολλές απορίες για τον ξαφνικό γυρισμό φαίνεται να έχει και ο Πέτρος που δεν θέλει να εγκαταλείψει την έρευνά του, πείθοντας και το Νικήτα ότι το όλο θέμα μοιάζει ύποπτο.
Στο μεταξύ το φυτώριο της Έλενας γίνεται στόχος ενός άγνωστου άντρα του Φίλιππου.
H ώρα της αποκάλυψης των αποτελεσμάτων του DNA έρχεται. Ήρθε η ώρα να μάθει επιτέλους η οικογένεια και επίσημα αν αυτός ο άγνωστος νεαρός είναι ο γιος τους.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget