y

Parthena zwi 136-137-138-139-140



Πέμπτη 19/4/18 - Επεισόδιο 136: Ο Παύλος απογοητευμένος από την αποκάλυψη για τον τσακωμό της Ζωής με τον Άρη, ματαιώνει τον γάμο. Η Μαρίνα όμως που δεν το ξέρει συνεχίζει να θριαμβολογεί. Η Σοφία αρχίζει να αισθάνεται τα πρώτα συμπτώματα του σχεδίου της Σάρας, αλλά όλοι αποδίδουν την αδυναμία της σε κάποια ίωση. Η Μπούντρου ομολογεί στη Χρυσάνθη τα αισθήματά της για τον Τάσο κι εκείνη δυσκολεύεται να το αποδεχτεί.Ο Βίκτωρας παίζει ένα παιχνιδάκι στην Τέση αντίποινα για τον Διονύση και η Τέση τσιμπάει. Η Σάρα πείθει τον Άρη να επισκεφτεί μαζί του την Travelfun, ενώ η Μαρίνα επιτίθεται στον Παύλο για την ανόητη απόφασή του να ματαιώσει το γάμο του. Δε μπορεί να πετάξει αυτήν τη μοναδική ευκαιρία. Η ξαφνική παρουσία της Σάρας στην εταιρεία φέρνει τους πάντες σε αμηχανία και κυρίως τον Μάρκο, που τη βλέπει για μια ακόμα φορά στο πλευρό του Άρη...

Παρασκευή 20/4/18 - Επεισόδιο 137: Η Travelfun περνά οικονομικό έλεγχο κι ο Άρης πανικοβάλλεται. Ο φόβος για την αποκάλυψη των πλαστών τιμολογίων και του ξεπλύματος είναι ορατός και η Μαρίνα με το Βίκτωρα προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να μη δημιουργήσουν υποψίες. Η Ζωή υπογράφει την αναγνώριση πατρότητας που της ζήτησε ο Άρης αλλά η συμπεριφορά του την κάνει να πετάξει το χαρτί πριν του το δώσει.

Η αγωνία για τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου κορυφώνεται και ο Βίκτωρας αναγκάζεται να κάνει μια περίεργη πρόταση στον Παύλο που υποψιάζεται ότι κάτι «βρώμικο» συμβαίνει στην εταιρεία. Η Σοφία καλεί την Σάρα σε δείπνο, μαζί με τη Ζωή και τον Παύλο, και οι συνέπειες είναι αποκαλυπτικές. Ταυτόχρονα ο Άρης καταβεβλημένος από την ένταση που πέρασε λόγω του οικονομικού ελέγχου είναι έτοιμος να αποκαλύψει στην Κατερίνα, τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να χωρίσει με τη Ζωή...
Παρθένα Ζωή επεισόδιο 138 Στο επεισόδιο της σειράς Παρθένα Ζωή θα παρακολουθήσουμε την Ζωή, με την βοήθεια της Σάρας, να ρίχνει στάχτη στα μάτια της Σοφίας και έτσι δεν προδίδεται ο μυστικός επικείμενος γάμος της, με τον Παύλο.
Παράλληλα ο Άρης αποκαλύπτει στην Κατερίνα πως ο Βίκτωρας γνώριζε τον δεσμό του με την Ζωή και ότι εκείνος τον ανάγκασε να χωρίσει, χωρίς όμως να της αποκαλύψει με τι τρόπο τον εκβιάζει.
Η Κατερίνα επισκέπτεται τον Βίκτωρα και τον απειλεί να σταματήσει, να πιέζει τον Άρη, αλλιώς θα αποκαλύψει στην Μαρίνα, το δικό του ένοχο μυστικό.
Η Σάρα παρασέρνει για ακόμα μια φορά τον Μάρκο και τον φιλάει με απώτερο σκοπό να τους δει η Σοφία, όμως το σχέδιο χαλάει καθώς τελικά τους βλέπει ο Παύλος.
Η μεγάλη μέρα φτάνει και η Ζωή με τον Παύλο ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Την ίδια στιγμή ο Άρης αποφασίζει να καταγγείλει στην οικονομική Δίωξη το ξέπλυμα που γίνεται στην Travelfun, ενώ η Φοίβη φροντίζει ο Άρης να μάθει τον μυστικό γάμο.

Παρθένα Ζωή επεισόδιο 139
Όλα είναι έτοιμα για το γάμο. Η Κική παρόλα αυτά ελπίζει πως η αναγγελία του γάμου που η Φοίβη άφησε στο γραφείο του Άρη να τον αναγκάσει να επέμβει και να τον σταματήσει. Η Μαρίνα αδημονεί να τελειώσει επιτέλους η τελετή και ο Άρης να βρεθεί προ τετελεσμένου.
Από την άλλη η Σάρα πιστεύει πως κερδίζει το παιχνίδι εναντίον της Σοφίας, μέχρι που ο Μάρκος της ζητάει να εξαφανιστεί από τη ζωή του. Η Κατερίνα πιάνει στα πράσα τον Παύλο που ετοιμάζεται να παντρευτεί κρυφά και ενώ της κακοφαίνεται και διαφωνεί για τους λόγους, του δίνει τελικά την ευχή της. Ο Άρης αργεί να βρει την εφημερίδα με την αναγγελία, αλλά και ο γάμος έχει κάποια καθυστέρηση.
Ο Άρης τρέχει να εμποδίσει την τελετή, ενώ η Κική και η Φοίβη αγωνιούν για το αποτέλεσμα.

Παρθένα Ζωή επεισόδιο 140
Ο Άρης δεν προλαβαίνει να χαλάσει τον γάμο και καταρρακώνεται στην θέα της Ζωής ως σύζυγο του Παύλου. Η Ζωή δεν αντιλαμβάνεται ποτέ την παρουσία του και προσπαθεί να δείξει πως είναι ευτυχισμένη με την απόφασή της. Η Σάρα στέλνει μια φωτογραφία στην Σοφία, μ' εκείνην και τον Μάρκο να φιλιούνται. Η Σοφία τσακώνεται άσχημα με τον Μάρκο, ο οποίος μάταια προσπαθεί να την πείσει ότι δεν είναι ερωτευμένος με την Σάρα.
Ο εφιάλτης της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα, όταν ο Άρης της αποκαλύπτει τον έρωτα του για την Ζωή και φεύγει απ' το σπίτι. Η Μαρίνα ζητά απ' τον Βίκτωρα να βγάλουν απ' την μέση την Ζωή αλλά εκείνος της το αρνείται. Τότε η Μαρίνα επισκέπτεται την Σάρα και της προτείνει το τέλειο σχέδιο για να εξοντώσουν την Ζωή, προσφέροντας της κι ένα αναπάντεχο δώρο.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget