y

ELIF, 25/4/18 Επεισόδιο 66



Ο Ερκούτ πηγαίνει στο καφέ και θυμώνει όταν βλέπει τον Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ζητάει εξηγήσεις από τη Ζεϊνέπ και ο Σελίμ επεμβαίνει. Αισθάνεται συντετριμμένος όταν μαθαίνει πως ο Ερκούτ είναι αρραβωνιαστικός της Ζεϊνέπ. Ο Αρντά βλέπει πόσο λυπημένος είναι ο φίλος του. Όταν η Πελίν ανακαλύπτει πως η Ζεϊνέπ αρραβωνιάστηκε, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της, αφού τώρα ο Σελίμ θα είναι δικός της. Η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη για ό,τι συμβαίνει αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων και λέει στον Σελίμ πως θα του εξηγήσει τα πάντα. Ο Σελίμ θυμώνει με την Πελίν επειδή προσφέρει ένα κομμάτι τούρτα στον Ερκούτ και τον συγχαίρει για τον αρραβώνα του με την Ζεϊνέπ.
Ο Σελίμ φεύγει λέγοντας ως δικαιολογία ότι τον περιμένουν στο σπίτι. Η Πελίν επιμένει να πάει μαζί του και τα καταφέρνει. Κάνει ό,τι μπορεί για να τη συμπαθήσει η οικογένεια του. Συνειδητοποιεί ότι η Γκόντζα προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ και έτσι φροντίζει με τη συμπεριφορά της να της θυμίσει τη θέση της, ότι είναι μια απλή υπηρέτρια. Η Γκόντζα είναι πολύ θυμωμένη εξαιτίας της παρουσίας της Πελίν στα γενέθλια του Σελίμ. Η Κιράζ συνειδητοποιεί ότι η Γκόντζα ενδιαφέρεται για τον Σελίμ. Ο Σελίμ θέλει να φύγει η Πελίν αλλά η Αλιγέ συμπαθεί την Πελίν και θέλει να την ξεναγήσει στο σπίτι. Ο Σελίμ δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το εμποδίσει. Ο Ερκούτ δεν φεύγει από το καφέ και επιμένει να συνοδεύσει την Ζεϊνέπ στο σπίτι της, όταν τελειώσει τη δουλειά της. Εκείνη τον πηγαίνει κάπου αλλού γιατί δεν θέλει ο Ερκούτ να μάθει την πραγματική διεύθυνση της.
Ο Κενάν πρόκειται να κλείσει μια σημαντική συμφωνία και είναι πολύ ευχαριστημένος. Μοιράζεται τη χαρά του με τον Σαντίκ και αργότερα ανακοινώνει στο οικογενειακό δείπνο πως οι μετοχές τους θα αυξήσουν την αξία τους με τα νέα δεδομένα. Ο Μελίχ πηγαίνει με τον δικηγόρο του στη συνάντηση με την Αρζού και παίρνει τον έλεγχο των μετοχών της. Όταν η Αρζού μαθαίνει πως οι μετοχές θα αυξήσουν την αξία τους, γίνεται έξαλλη. Ενώ η Μελέκ περιμένει τη Ζεϊνέπ για να φάνε, έρχεται ο μεσίτης για να βγάλει φωτογραφίες από το σπίτι για να τις ανεβάσει σε ένα site. Η Μελέκ του κάνει παρατήρηση επειδή ήρθε τόσο αργά το βράδυ. Όταν η Μελέκ αναφέρει το περιστατικό στη Ζεϊνέπ, θυμώνει και εκείνη. Η Μελέκ πηγαίνει για ύπνο και η Ζεϊνέπ αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Σελίμ για να του πει τα πάντα αλλά το τηλέφωνο του απαντάει η Πελίν…

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget