y

Cingöz Recai greek subs



Ο Cingöz Recai, είναι μια δημιουργία του Τούρκου συγγραφέα Peymai Safa.
Ένας διάσημος ήρωας ντετέκτιβ της Τούρκικης λογοτεχνίας, που έρχεται και πάλι στη μεγάλη οθόνη μετά από χρόνια. Η ταινία "Cingöz Recai", γυρίστηκε από την Content Turkey σε συνεργασία με το Kanal D και την Limon Film. Ο θρυλικός κλέφτης Cingöz Recai, τον οποίο στο παρελθόν υποδύθηκαν ο Turan Seyfıoğlu και ο Ayhan Işık, επανέρχεται με τον Kenan İmirzalıoğlu.
Στο Cingöz Recai, πρωταγωνιστεί ο Kenan İmirzalıoğlu, με συμπρωταγωνίστρια τη Meryem Uzerli.
Ένας από τους πιο διάσημους ρόλους του Cingöz Recai είναι ο " Pendikli Ömer ", ο οποίος θα ξαναεμφανιστεί. Ο " Hayalet", (το φάντασμα), τον πλησιάζει πλέον σε απόσταση αναπνοής, τον μισεί εδώ και χρόνια για προσωπικούς λόγους. Αλλά είναι δεδομένο, ότι τον κυνηγάει επίσης ο προσωπικός μπελάς του, ο " Baş Komiser Mehmet Riza".
Τώρα ας περάσουμε στις θεωρητικές λεπτομέρειες. Είναι μια παραγωγή του Hayri Aslan. Την ταινία σκηνοθετεί ο Onur Ünlü (ο οποίος έχει σκηνοθετήσει πολλές άλλες σπουδαίες ταινίες), την αξέχαστη τέχνη του Peymai Safa, Cingöz Recai, μετέτρεψε σε κινηματογραφική ταινία η Limon Film (Lemon Movie). Το σενάριο έγραψαν ο Kerem Deren και η Pinar Bulut, το συγκεκριμένο σενάριο συμπεριλαμβάνει τόσο σημαντικούς ανθρώπους όπως οι Haluk Bilginer (Ο Mehmet Rıza, ένας καλόκαρδο αστυνομικός) , Kenan İmirzalıoğlu (Cingöz Recai), Meryem Uzerli, (Η διάσημη ηθοποιός παίζει την Göze, ένα κορίτσι που ανατράφηκε ως απατεώνισσα. Είναι πολύ καλή ψεύτρα και χρησιμοποιεί τους άντρες ως μέσο για να πετύχει το σκοπό της, ενώ έχει πραγματικά αισθήματα για τον Cingöz), Musa Uzunlar, Fatih Artman, Algı Eke, Serkan Keskin, Günay Karacaoğlu, Hakan Boyav, Selim Bayraktar, Ushan Çakir, Meriç Aral, Boran Kuzum, Deniz Hamzaoğlu, Eser Eyüboğlu, Kenan Ece, Arsal Mazmanoğlu, Erşan Utku Ölmez, İcmal Aktuna και Laçim Ceylan.
ΥΠΟΘΕΣΗ
"Ο θρυλικός κλέφτης" Cingöz Recai μετά από χρόνια ξαναγυρνάει με την ομάδα του στη δράση για μια ληστεία. Αλλά αυτή την ληστεία δεν θα την κάνει με την δικιά του ομάδα. Θα μπει σε μια σκοτεινή σπείρα και θα αρχίσει να προσεγγίζει τον πραγματικό του στόχο, που κανείς δεν γνωρίζει, περνώντας από δοκιμασία σε δοκιμασία, από κλειδαριά σε κλειδαριά για να κλέψει το σπίτι μιας ιδιοφυΐας στην τεχνολογία. O Hayalet (ο αρχηγός της σπείρας) για τον οποίο έχει προσωπικό μένος ο Cingöz Recai και τον ψάχνει για χρόνια, βρίσκεται πια μια ανάσα κοντά του. Φυσικά τον ακολουθεί και ο αρχι-επιθεωρητής Mehmet Rıza. Και ενώ ο Cingöz Recai παίζει σε όλους παιχνίδια, η πανέμορφη Göze είναι η ειρωνεία της μοίρας του, μιας μοίρας που παίζει μαζί του.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget