y

ΜΠΑΧΑΡ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 73-74-75-76Bahar επεισόδιο 73
Ο πατριός της Ρεϊχάν εμφανίζεται μπροστά στον Ατές και την Μπαχάρ ενώ βρίσκονται στο λούνα παρκ με τη μικρή Νουράν. Η επίθεση, που δέχεται η οικογένεια, ταράζει όλους γύρω τους, αλλά καταφέρνουν να γλιτώσουν χωρίς να συμβεί κάτι κακό. Μόνο που η Μπαχάρ χάνει τις αισθήσεις της για άλλη μια φορά. Από την άλλη πλευρά, η Εφσούν αποφασίζει να εργαστεί σκληρά από εδώ και πέρα, για να είναι η Νουράν περήφανη για εκείνη. Η επιμονή του Βολκάν για συνεργασία, θα είναι μια καλή αρχή για εκείνη επαγγελματικά και ψυχολογικά. Η αστυνομία ψάχνει τη Ζεϊνέπ και τη Μουγκιέ προκειμένου να τις ανακρίνει για το φόνο του Τζεμάλ. Όσο και να προσπαθούν οι δυο μανάδες, Σουλτάν και Χιούλγια, να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές, εξακολουθούν να βρίσκονται στο στόχαστρο των ερευνών τους. Η Σετσίλ ξανακάνει την εμφάνισή της, αυτή τη φορά ως πελάτης που θέλει να κάνει παραγγελία ενδυμάτων στο ατελιέ της Εφσούν.

επεισόδιο 74
Η Μπαχάρ κάνει κάποιες εξετάσεις ύστερα από το λιποθυμικό επεισόδιο και έχει έρθει η ώρα να πάρει τα αποτελέσματα από το γιατρό. Δυστυχώς, τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Η ασθένεια, που ταλαιπώρησε κάποτε τον μπαμπά της, έχει χτυπήσει και τη δική της πόρτα. Η θεραπεία στην περίπτωσή της όμως απαιτεί να κάνει έκτρωση. Η Μπαχάρ πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη ζωή του παιδιού της και της δικής της. Η Σουλτάν, η Χιούλγια και ο Σαλίχ βρίσκονται στο πέτρινο σπίτι για να εξαφανίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία από το φόνο του Τζεμάλ. Η αστυνομία καταφθάνει εκεί λίγο μετά από εκείνους.Οι δυο μανάδες βρίσκονται για άλλη μια φορά σε δύσκολη θέση και πρέπει να κάνουν γρήγορα κάτι για να σώσουν την κατάσταση. Ο Ατές μαθαίνει από την Μπαχάρ για την ασθένειά της και νιώθει συντετριμμένος. Προσπαθεί να την πείσει να κάνει την έκτρωση αλλά είναι μάταιο, η Μπαχάρ έχει πάρει τη γενναία απόφασή της. Η Μπαχάρ έχει αποφασίσει επίσης να μην πει την αλήθεια για τη σοβαρότητα της κατάστασή της στην οικογένειά της. Η Σετσίλ εμφανίζεται ξανά στο ατελιέ με τον τηλεφωνικό αριθμό του Ασίμ, τον οποίο της είχε ζητήσει η Μουγκιέ. Φυσικά, ο τσακωμός δεν θα λείψει ούτε απ' αυτή τη συνάντηση.

επεισόδιο 75
Η Γκανιμέτ και η Σουλτάν αποφασίζουν να δώσουν ένα μάθημα στον Περτέβ. Η Γκανιμέτ είναι συγκινημένη από τη στήριξη, που δέχεται σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή. Έτσι, προτείνει στη Σουλτάν να πουλήσει το σπίτι της για να έχει κεφάλαιο η Εφσούν για το ατελιέ της και τους προσφέρει το δικό της σπίτι για να μείνουν. Η Νιλγκιούν και η Τζεϊλάν έχουν καλέσει τη Χιούλγια για να της μιλήσουν. Η Τζεϊλάν της αποκαλύπτει πως τη νύχτα του φόνου βρισκόταν στο πέτρινο σπίτι, πως τα είδε όλα και τα βιντεοσκόπησε. Ως αντάλλαγμα για να μη μιλήσουν στην αστυνομία, ζητούν απ' τη Χιούλγια να χωρίσει τον Κενάν και να του ζητήσει να παντρευτεί τη Νιλγκιούν. Η Χιούλγια, με μεγάλη δυσκολία, δέχεται τον εκβιασμό για να μην μπει η κόρη της στη φυλακή και μιλά στον Κενάν έτσι όπως ακριβώς της ζήτησαν η Νιλγκιούν και η Τζεϊλάν.

επεισόδιο 76
Η Εφσούν πηγαίνει στην έπαυλη για να αφήσει τα υπόλοιπα πράγματα της Νουράν και το ποδήλατό της. Εκεί, βλέπει την κατάσταση της Μπαχάρ και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Με τον τρόπο της, την πείθει να της εξηγήσει τι συμβαίνει. Η Εφσούν νιώθει μεγάλη θλίψη με τα άσχημα νέα της Μπαχάρ. Έτσι, κάνει μια μεγάλη πράξη για να της δώσει έστω και λίγη χαρά αυτές τις δύσκολες ώρες. Η Σουλτάν και η Ζεϊνέπ βρίσκονται στο πρώην σπίτι της Μπαχάρ, το οποίο τους παραχώρησε η Γκανιμέτ. Η χαρά τους δεν θα κρατήσει πολύ. Εμφανίζεται ξαφνικά η αστυνομία και συλλαμβάνει τη Ζεϊνέπ.Η Σουλτάν ενημερώνει αμέσως τη Χιούλγια με την ελπίδα ότι μπορεί να ξεφύγει τουλάχιστον η Μουγκιέ, αλλά οι προσπάθεια της Χιούλγια να τη φυγαδεύσει δεν θα έχει επιτυχία. Οι δυο μανάδες ζουν την ίδια βραδιά, τον ίδιο πόνο με τη σύλληψη των παιδιών τους ενώ η Μπαχάρ, παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας της, έχει τη μονάκριβη κόρη της Νουράν στην αγκαλιά της.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget