y

Ela sti thesi mou 77-78-79-80-81 kyklos 2



Έλα στη θέση μου επεισόδιο 77
Συγκλονιστικές είναι οι επόμενες εξελίξεις μέσα στη σειρά Έλα στη θέση μου μιας και ο Δαμιανός πείθει την Φαίη να στήσουν παγίδα στον Βλάση για το DNA και η Σύλβια βρίσκει έναν παράξενο τρόπο για να μάθει αν ο πατέρας της είναι τελικά ζωντανός. Ο Γιαν μαθαίνει τι κρύβει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει η μητέρα του με τον Αχιλλέα και ο Βλάσης προσπαθεί να αποδείξει στον Λεωνίδα τις ικανότητές του σε σχέση με το οινοποιείο.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 78
 Η Φαίη και ο Δαμιανός κάνουν ότι μπορούν ώστε να παγιδεύσουν τον Βλάση  μέσω δημοσιευμάτων για να κάνει το τεστ DNA με τη νέα μέθοδο. Παράλληλα ο Λεωνίδας προσπαθεί να κρύψει το πάθος που ζει από τον Θοδωρή. 
Ο Γιαν ενημερώνει την Αιμιλία για τους όρους της συμφωνίας του Αχιλλέα με την Μένη και την αφήνει άφωνη. Η Βασιλίνα χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να μάθει τι έγινε μεταξύ Αχιλλέα και Ρενάτας στο γραφείο της Σύλβιας.  

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 79
Ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει που βρίσκεται ο Αγγέλου με τις μετοχές, είναι στα χέρια της Μένης. Το σχέδιο του Δαμιανού δουλεύει μια χαρά και ο Βλάσης πέφτει στην παγίδα και δέχεται να κάνει το τεστ πατρότητας. 
Κι όσο περιμένουν τα αποτελέσματα, η Σύλβια αποφασίζει να αλλάξει καριέρα και να βρει την πραγματική κλίση της.

Έλα στη θέση μου Επεισόδιο 80
Συγκλονιστικές είναι οι επόμενες εξελίξεις μέσα στη σειρά Έλα στη θέση μου επεισόδιο 80-81 Β κύκλος μιας και ο Βλάσης πηγαίνει να πάρει τα αποτελέσματα από την εξέταση DNA, ενώ ο Δαμιανός και η Σύλβια κάνουν συμβούλιο για να δουν τι θα κάνουν με τον φάκελο που βρήκαν στον κήπο τους.
Ο Λεωνίδας λέει στην Μένη τους δικούς του όρους για να προχωρήσει αυτή η σχέση, ενώ η Ρενάτα με τον Φώτη τα πίνουν στου Θοδωρή, ένα βράδυ πριν από την πρόταση γάμου του Αχιλλέα στην Βασιλίνα.

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 81 Β Κύκλος
Η ημέρα για τα εγκαίνια και για την πρόταση γάμου του Αχιλλέα στην Βασιλίνα έφτασε. Δεν κυλούν όμως όλα τόσο ομαλά: Η Βασιλίνα κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο, η Ρενάτα δεν βρίσκεται εκεί και ο Αχιλλέας έχει μια ξαφνική αδιαθεσία που κινδυνεύει να χαλάσει την «τέλεια μέρα».
Τέσσερις ερασιτέχνες ντετέκτιβ ψάχνουν να βρουν πειστήρια εγκλήματος στο σπίτι της Μένης, όσο εκείνη ετοιμάζει την αντεπίθεση της απέναντι στην Φαίη.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget