y

ΕΛΙΦ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ



Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει, η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της.Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές.
Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του.
Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία την χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Ο Κενάν δεν αγαπάει την Αρζού, η οποία είναι κακιά και είχε τους δικούς της λόγους να θέλει αυτόν τον γάμο, αλλά η απογοήτευση του μετά την εξαφάνιση της Μελέκ τον κάνει να πει το πολυπόθητο «ναι». O Κενάν αποκτά μια κόρη, την Τουγκτσέ, η οποία όμως δεν είναι στην πραγματικότητα βιολογικό του παιδί!
Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση. Η γνωριμία της και ο γάμος της με τον χήρο, Βεϊσελ ήταν μια ακόμα άτυχη στιγμή. Η Μελέκ αναζητά ένα στήριγμα για να μεγαλώσει το παιδί της αλλά εκείνος αποδεικνύεται γρήγορα ότι είναι ένας απελπισμένος άνδρας, βίαιος και με αγάπη μόνο για τον τζόγο, ούτε καν για τα δυο του παιδιά από τον πρώτο του γάμο, τη Ζεϊνέπ και τον Μουράτ.
Η Μελέκ αρρωσταίνει και όταν ανακαλύπτει πως ο Βεϊσέλ σκοπεύει να πουλήσει την Ελίφ για να πληρώσει τα χρέη του από τα χαρτιά, αναγκάζεται να λάβει δραστικά μέτρα για να σώσει την αγαπημένη κόρη της. Έτσι ζητάει από την καλοπροαίρετη Αϊσέ, την οικονόμο του αρχοντικού των Εμιρόγλου, να αναλάβει εκείνη τη φροντίδα της Ελίφ. Η Αϊσέ, είναι μια θρησκευόμενη γυναίκα και λατρεύει τη Μελέκ. Γνωρίζει τα πάντα για την ιστορία της με τον Κενάν και έτσι συμφωνεί να πάρει το παιδί και να κάνει ό, τι μπορεί για να βοηθήσει.
Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων. Η παρουσία της δημιουργεί νέα δεδομένα. Έχει θετική επίδραση στους ανθρώπους, είναι ένα ευαίσθητο και γλυκό παιδί και όλοι οι αξιοπρεπείς άνθρωποι στο αγρόκτημα τη συμπαθούν πάρα πολύ. Όμως πέφτει συχνά θύμα εκφοβισμού από την κακομαθημένη Τουγκτσέ με αποτέλεσμα συχνά να αδικείται. Ο Κενάν είναι γοητευμένος από τη μικρούλα χωρίς να γνωρίζει ότι αυτό το υπέροχο πλάσμα, που πάντα του φτιάχνει τη διάθεση είναι δική του κόρη.
Cast
Isabella Damla Guvenilir as Elif
Selin Sezgin as Melek
Volkan Çolpan as Kenan Emiroğlu
Hasan Balliktas as Veysel
Emre Kivilcim as Selim
Gulcin Tuncok as Zeynep
Batuhan Soncul as Murat
Zeynep Ogren as Tugce
Aysun Guven as Aliye
Cemre Melis Cinar as Arzu
Tevfik Yapici as Husnu
Dilara Yuzer as Gonca
Aysegul Yalçiner as Kiraz
Ilker Gursoy as Melih
Esin Benim as Ipek
Ozanay Alpkan as Ayse
Hakan Bozyigit
Derya Sen
Beril Ada Yesil
Umut Olcer
Gurhan Gulbahar
Pelin Caliskan
Sinem Akman
Deniz Irem
Asuman Kostak
Efsun Akkurt
Muge Esmeray
Umut Ozkan
Merve Kayaalp
Esra Oztop
Emre Caltili
Serhat Ustundag
Altug Seckiner

Ένα παιδί, που γεννήθηκε από έναν μεγάλο έρωτα, δεν γνώρισε το χάδι του αληθινού του πατέρα και τώρα στερείται και την αγκαλιά της μητέρας του. Θα μάθει ο Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του; Θα αποδεχθεί η οικογένεια Εμιρόγλου την αλήθεια; Θα καταφέρουν να βγουν ενωμένοι από αυτή τη δοκιμασία;
Υπάρχουν πολλά μυστικά και αντιζηλίες ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας αλλά και το υπηρετικό προσωπικό. Ο ένας προσπαθεί να χειραγωγήσει τον άλλον, αλλά φυσικά δεν είναι τελικά σε θέση τα σκοτεινά σχέδια να στεφθούν με επιτυχία. Στο τέλος όλοι επηρεάζονται από τη δύναμη, την αθωότητα, την καλοσύνη της Ελίφ.

Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2014, που θα ολοκληρωθεί σε 183 επεισόδια (1ος κύκλος).
Παίζουν: Ιζαμπέλα Ντάμλα Γκιουβενιλίρ, Σελίν Σεζγκίν, Βολκάν Κολπάν, Μελίς Τσεμρέ Τσινάρ, Χασάν Μπαλικτάς, Εμρέ Κιβιλτσίμ, Γκιουλτσίν Τουντσόκ, Μπατουχάν Σοντσούλ, Αϊσεγκιουλ Γιαλτσινέρ, Ιλκέρ Γκουρσόι, Ζεϊνέπ Οτζρέν, Εσίν Μπενίμ, Αϊσούν Γκιουβέν, Ντιλάρα Γιουζέρ, Μπερίλ Εντά, Σουκρού Βεϊσέλ.

Η σειρά προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, στη Σερβία, στη Ρουμανία, στην Πολωνία, στη Βουλγαρία, στην Ουγγαρία αλλά και στην Αλγερία, στο Πακιστάν, στην Ινδονησία και χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως Κολομβία, Περού, Κόστα Ρίκα, Χιλή, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget