14/2/17



Mamma Mia – Επεισόδιο 116
«Αυστηρώς διαιτητικό» Ενώ η Λία ετοιμάζεται να μαγειρέψει για την οικογένεια, εισβάλλουν στο διαμέρισμα η Αγάθη και ο Χρύσης, για να τους πει η Αγάθη ότι πρέπει να κάνει αυστηρή δίαιτα ενόψει του γάμου της κι ότι για να αρχίσει καλά και με πειθαρχία τη δίαιτα, χρειάζεται τη συμπαράστασή τους. Ζητά να μείνει μαζί με τον Χρύση στο ξενώνα, ώστε να κάνουν όλοι μαζί τη διαιτά της. Αποφασίζουν να της … συμπαρασταθούν κι όταν φτάνουν στο σημείο να λιμοκτονήσουν, παρηγοριούνται από το γεγονός ότι η Αγάθη θα φύγει την επόμενη μέρα. Όμως ανακαλύπτουν ότι η Αγάθη δεν έχει καμία διάθεση να φύγει σύντομα…
Mamma Mia – Επεισόδιο 117
«Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας» Ο Γιάννος ανακαλύπτει ότι η Μαρινέλλα έχει φοβία με τα ερπετά. Αμέσως του καρφώνεται μια σατανική ιδέα για να την κάνει να φύγει από το σπίτι. Δωροδοκεί τον Σάκη για να τον βοηθήσει στο σχέδιό του, που είναι να φέρουν στο σπίτι ένα πράσινο ιγκουάνα και να το εμφανίζουν μόνο εκεί που κινείται η Μαρινέλλα και κυρίως στο δωμάτιό της και μέσα στο κρεβάτι της. Πρέπει όμως να προσέχουν για να μην γίνουν αντιληπτοί από κανένα.
Mamma Mia – Επεισόδιο 118
«Βλέπω κάτι όνειρα» Ο Σάκης αρχίζει να βλέπει περίεργα όνειρα, ώσπου κάποια στιγμή συνειδητοποιεί ότι αυτά βγαίνουν με κάποιο τρόπο αληθινά, φτάνει να τα ερμηνεύσει κανείς σωστά. Στην αρχή οι άλλοι δεν τον πιστεύουν, όμως σύντομα αλλάζουν γνώμη όταν βλέπουν κι αυτοί πράγματα που τους είχε πει από πριν ο Σάκης ότι θα συμβούν. Αμέσως σπεύδουν όλοι να τους πει … το μέλλον τους. Το θέμα είναι ότι πρέπει να ερμηνεύσουν και να εφαρμόσουν σωστά εκείνα που ο απροσδόκητος μάντης Σάκης τους προλέγει…



Η Αννίτα αρνείται τις κατηγορίες και τον εκλιπαρεί, λέγοντας ότι και η ίδια λάτρευε την Ανθή και ότι έκανε τα πάντα για να την σώσει. Σαν απόδειξη τού δίνει το παλιό ημερολόγιο της Ανθής. Την ίδια στιγμή ο Θέμης, πνιγμένος από την όλη κατάσταση, λέει στον Άγη ότι δεν αντέχει άλλο και ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο Ηλίας, μετά την διαταγή του να σκοτώσουν τον Μάνο και ενώ πιστεύει ότι είναι νεκρός, έχει αφηνιάσει και τα επόμενα θύματά του θέλει να είναι η Δήμητρα και η Μάνια. Προσπαθεί να εξαλείψει τους εχθρούς του, ενώ την ίδια στιγμή η Μάνια βγάζει σε κυκλοφορία το περιοδικό με όλα τα άπλυτα του Ηλία, που της έχει δώσει η Αννίτα. Ο Λεωνίδας εξηγεί στη Νίνα ότι οι διαδικασίες του διαζύγιο έχουν ξεκινήσει, αλλά για να πάρει τα λεφτά και την περιουσία του Κοπέογλου από τον Φώτη χρειάζεται η συγκατάθεσή του. Η Σμαράγδα συναντάει τον Γιάννη και μαθαίνει ότι έχουν κρύψει τον γιο της και ότι όλοι τον νομίζουν νεκρό. Η Δήμητρα και η Ζωή ετοιμάζονται για τον γάμο ανυποψίαστε για τα σχέδια του Ηλία. Το ίδιοι κάνει και ο Κώστας που ετοιμάζεται με τη βοήθεια του Αντώνη και του Πάνου. Η Σμαράγδα ζητάει βοήθεια από τη Νίνα για τον γιο της. Η Αννίτα ζητάει από τον Θέμη να ξεφορτωθεί τον Πάνο και του λέει ότι δεν πιστεύει καθόλου στον έρωτά του γι' αυτήν και τον θεωρεί τρελό. Όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο, ενώ η Μάνια ξαναπηγαίνει στη φυλακή για να μάθει λεπτομέρειες από τη Σούλα. Της ζητάει να γνωριστούν καλύτερα, σαν μάνα με κόρη, πληρώνει την εγγύηση και την παίρνει μαζί της στο σπίτι της. Την ίδια ώρα γίνεται ο γάμος. Και ο Άγης, που τον παρακολουθεί, γίνεται αντιληπτός από την μικρή Ζωή…



O Σήφης βρίσκεται μέσα στο γραφείο του Αλκιβιάδη και του λέει ότι του δίνει διορία δύο μέρες, ώστε να προχωρήσει το διαζύγιό του μαζί με την Άλκηστη. Ο Πάτροκλος θα εκμεταλλευθεί για δικό του συμφέρον όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί βάζοντας στο μυαλό του Αλκιβιάδη ότι η Μελίνα και ο Αχιλλέας ξέρουν πού κρύβεται ο Σήφης με την Άλκηστη.Ο Αλκιβιάδης έξω φρενών θα πάει στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας και θα προκαλέσει επεισόδια. Βάζει το πιστόλι του στο κεφάλι του Αχιλλέα ώστε εκείνος να του αποκαλύψει πού βρίσκεται το παράνομο ζευγάρι.Την ίδια στιγμή ο Μηνάς εξακολουθεί και είναι μέσα στην έπαυλη του Μύρου μεθυσμένος και παρέα με τη Δάφνη θα κάνουν ότι μπορούν ώστε η Βασιλική να μην μάθει ότι εκείνος ήταν κλεισμένος όλες αυτές τις ώρες που έλειπε με τις τρεις κοπέλες από την έπαυλη του Μύρου.Παράλληλα οι τρεις κοπέλες φαίνεται ότι κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους και έμαθαν τα πάντα όσον αφορά το μαύρο παρελθόν της Δάφνης και είναι αποφασισμένες να τα αποκαλύψουν όλα στον Μύρο και να καταφέρουν να τον χωρίσουν από τη Δάφνη. Η Δήμητρα κατάφερε να στρέψει ενάντια στον πατέρα της την Μαρίνα, αλλά και ο Νεκτάριος παίρνει δραστικά μέτρα. Έτσι λοιπόν της επιτίθεται και την φέρνει αντιμέτωπη με τις ευθύνες της, μιας και θα τις επιτεθεί με τις πιο σκληρές κατηγορίες. Ένα άσχημο γεγονός θα γίνει μέσα στη σειρά μιας και η Κορίνα θα χάσει το παιδί που περιμένει στον τέταρτο μήνα κύησης και θα κατηγορήσει τον Χρήστο ότι ευθύνεται γι' αυτό. Έτσι θα του ζητήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σαν αποζημίωση για όλα όσα πέρασε εξαιτίας του, αλλιώς θα πάει στην Αλίκη και θα τα αποκαλύψει όλα!



Η ομάδα αποκωδικοποιεί ένα αινιγματικό τατουάζ, που δείχνει τον επισμηναγό Άρθουρ Γκίμπσον, έναν πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας με ένα οδυνηρό παρελθόν και μια θανατηφόρα κρυφή ατζέντα. Η Τζέιν συνεχίζει να αναζητά στοιχεία για την ταυτότητά της. Μια στιγμιαία μνήμη την αναγκάζει να αμφισβητήσει το παρελθόν της. Εν τω μεταξύ, ο Γουέλερ νομίζει ότι μπορεί να γνωρίζει την αληθινή ταυτότητα της Τζέιν…



Η Αγάπη ζει μία εφιαλτική νύχτα καθώς η ζωή της απειλείται από τον δολοφόνο που έχει στείλει ο Στέργιος. Μέτα από μάχη σώμα με σώμα και μία αγωνιώδη καταδίωξη, η Αγάπη τρέχει στο δρόμο και καθώς ο διώκτης της την πλησιάζει... Εν τω μεταξύ, τη στιγμή της απόπειρας η Ελισάβετ, που κοιμάται με την Αλίκη, ξυπνάει σε κατάσταση σοκ και αγωνίας, χωρίς να ξέρει το γιατί.
Το επόμενο πρωί ο Φίλιππος μαθαίνει τα γεγονότα και τρελαίνεται από αγωνία. Συγχρόνως μία αναπάντεχη γνωριμία ενθουσιάζει τη Λαμπρινή, ενώ η σχέση του Αντώνη με την Αφροδίτη δέχεται πλήγμα. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος επισκέπτεται για συμπαράσταση την Αγάπη, υποκρινόμενος πως έχει υποστεί μεγάλο σοκ. Εκεί βρίσκεται ο Φίλιππος κι έρχονται αντιμέτωποι. Λίγο αργότερα ένα τηλεφώνημα από τη Νέα Υόρκη αναστατώνει την Αλίκη.



Η Φαίη, με ύπουλο τρόπο, πείθει το Βλάσση για την αθωότητά της, ρίχνοντας όλο το φταίξιμο στα «ιδιαίτερα» γούστα του Δαμιανού. Η Ρενάτα βρίσκεται για ακόμα μία φορά, σε άγρια κόντρα με τον Αχιλλέα ενώ αυτός ψάχνει για το κλειδί στις κορνίζες της έπαυλης. Παράλληλα ο Διάκος ανακαλύπτει την παγίδα που έστησε ο Αχιλλέας και γίνεται έξαλλος. Η κατάσταση της Ισμήνης είναι τραγική και όσο εκείνη δε μιλάει, τόσο ο Μίμης κατακλύζεται από τύψεις για αυτό που της προκάλεσε, αλλά και οργή για τους φυσικούς αυτουργούς. Το σοκ στο οποίο βρίσκεται η Ισμήνη αναγκάζει τη Μιράντα να σκεφτεί τη χειρότερη πιθανή εκδοχή για το συμβάν.



Ο παμπάλαιος υπολογιστής του Βαγγέλη και της Χαρούλας χαλάει και ο Σάββας, τους προτείνει να πάρουν ένα τάμπλετ αντί για καινούριο υπολογιστή, που είναι φθηνότερο και πιο εύχρηστο. Ο Βαγγέλης συμφωνεί, αλλά η Χαρούλα έχει τις επιφυλάξεις της. Με το ζόρι χρησιμοποιούσε το κομπιούτερ που το είχανε και τόσα χρόνια, πως θα μάθει τώρα να χειρίζεται κάτι τελείως διαφορετικό; Παρόλα αυτά γρήγορα συνειδητοποιεί ότι το νέο gadget τους είναι πραγματικά πιο εύκολο και ζητάει συνεχώς την βοήθεια των παιδιών της για να διευρύνει τις γνώσεις της για το διαδίκτυο και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες των social media. Τα παιδιά βλέποντας ότι μοιράζεται περισσότερα από ότι πρέπει με τους διαδικτυακούς φίλους της αρνούνται περαιτέρω βοήθεια και η Χαρούλα απευθύνεται αλλού… Κι ενώ αρχικά φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει και να τα πηγαίνει καλά… μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σάββα και την Λυδία…



Το τρίτο οδοιπορικό της εκπομπής μάς οδηγεί στην Ορεινή Χαλκιδική και στο χιονισμένο βουνό του Χολομώντα.

Αρναία
Στο πλατάνι, στην κεντρική πλατεία του πιο γραφικού χωριού της περιοχής, βλέπουμε την πηγή των συνοικεσίων. «Κάθε γουλιά και γάμος» έλεγαν οι παλιοί για τον ξένο που θα έπινε νερό από τις ρίζες του υπεραιωνόβιου δέντρου.
Οι κάτοικοι υποδέχονται την εκπομπή με έναν χορό στους -5οC.
Η κάμερα καταγράφει τα καλά κρυμμένα μυστικά που κρύβονται στα θεμέλια του Αγίου Στεφάνου, του ναού με το γυάλινο πάτωμα. Θησαυροί που ήρθαν στο φως μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2005.
Συναντάμε τους επιστήμονες – μπάρμαν και κερνάμε «μουντοβίνα», το τσίπουρο των μελισσοκόμων, τους ιππείς της Αρναίας. Νικητής στην ιπποδρομία, στο χωριό των ΠΑΟΚτζήδων, ένας Αρειανός! Και καθώς μιλάμε για ομάδες, το πολικό κρύο δεν φοβίζει τους παίκτες της ομάδας της περιοχής που προπονούνται βράδυ, στο κατάλευκο γήπεδο της πόλης.

Στα δάση του Χολομώντα
Μάχη με τις αντίξοες συνθήκες στον παγωμένο Χολομώντα. Η ολισθηρότητα, αποτέλεσμα των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, δοκιμάζει συχνά τη δημοσιογραφική αποστολή που ωστόσο ξεπερνά με χιούμορ ακόμα και τις πιο επικίνδυνες συνθήκες. Φτάνουμε, τελικά, στο φράγμα του Αγίου Παντελεήμονα για να δούμε την τεχνητή λίμνη που έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο παγοδρόμιο και πλέον περπατιέται.
Στον Ταξιάρχη, οι κάτοικοι που ζουν σχεδόν αποκλειστικά από την καλλιέργεια και εμπορία χριστουγεννιάτικων ελάτων μάς οδηγούν στα φυτώρια των δέντρων και εξηγούν γιατί το φυσικό έλατο είναι πιο οικολογικό από το πλαστικό. Κάποια από τα πρόσωπα ίσως σας φανούν γνωστά καθώς είναι οι ίδιοι που κάθε χρόνο μισθώνουν χώρους και πωλούν φυσικά χριστουγεννιάτικα έλατα σε όλη την χώρα.
Στα Στάγειρα, τη γενέτειρα του Αριστοτέλη, δείτε το μοναδικό θεματικό πάρκο που είναι φτιαγμένο στη μνήμη του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου.
Η κάμερα καταγράφει την καθημερινότητα των κατοίκων και τις φυσικές ομορφιές στη Στρατονίκη, το Νεοχώρι και το Παλαιοχώρι. Φτάνουμε στους καταρράκτες της Βαρβάρας. Κάνουμε Mountain Bike στο όρος Κάκαβος και παρακολουθούμε από κοντά τους αναρριχητές διασώστες από τη Μεγάλη Παναγιά.
Το Σουβλακοχώρι
Ο Άγιος Πρόδρομος είναι γνωστός για δύο πράγματα: το σουβλάκι και το «σ(η)κωτικό».

Από το βουνό στη θάλασσα
Το οδοιπορικό τής εκπομπής συνεχίζεται μέχρι τα σύνορα με το Άγιο Όρος. Από την Τρυπητή, φτάνουμε στο νησί της Χαλκιδικής, την Αμμουλιανή με τις πανέμορφες παραλίες. Οι επαγγελματίες ψαράδες εν ώρα δράσης, ο γιατρός, οι μαθητές που πηγαινοέρχονται στην Ιερισσό με το καράβι και ο χρυσοθήρας των ακτών είναι μόνο λίγες από τις εικόνες που μας συντροφεύουν στην επιστροφή.
Το ταξίδι συνεχίζεται…



Μετεξεταστέοι; ή ωριμότεροι και πιο «διαβασμένοι» από ποτέ; Το μόνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι το χιούμορ, οι ανατροπές...
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ Επεισόδιο 62 3ος Κύκλος
Σε ποια απόφαση θα καταλήξουν η Αλίκη κι η Μαριλένα σχετικά με τον Αλέξανδρο; Τι αλήθειες κρύβει το μαγνητοφωνάκι που κυκλοφορεί στην Κούλντογκ; Τι θα μάθει η Μαριλένα από τον Φραγκίσκο και πως θα το διαχειριστεί; Θα μάθουν ο Ανδρέας κι η Μαριλένα την αλήθεια για την υγεία του Άρη;

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget