31/1/2017



Η Αλίκη προσπαθεί να φέρει τον Ανδρέα και την Κρίστη πιο κοντά, προσπαθώντας να σπείρει αμφιβολίες στη Μαριλένα για τη σχέση του Ανδρέα με την Κρίστη, ενώ την ίδια ώρα ο Αλέξανδρος πλησιάζει τον Στάθη για να τον πείσει να τους βοηθήσει με τους κωδικούς.



Οι ετοιμασίες για την ανανέωση του μαγαζιού του Θοδωρή δίνουν και παίρνουν. Η μέρα της Φαίης και του Βλάση έχει φτάσει και ο Μίμης θα πρέπει να είναι ο ένας εκ των δύο καλεσμένων στον βιαστικό τους γάμο. Ο έτερος καλεσμένος, Μάκης Ζούβας, παίρνει και αυτός τη θέση του στο πλάι της νύφης με τον κρυφό ρόλο του υπεύθυνου ασφαλείας. Ο Μίμης προσπαθεί να θυμηθεί που τον έχει ξαναδεί και όταν η μνήμη επιστρέφει, τα πράγματα δυσκολεύουν. Η Ρενάτα βρίσκεται σε κακή κατάσταση στο σπίτι, δεχόμενη τη φροντίδα των ανήσυχων αδερφών της. Ο Αχιλλέας επικοινωνεί με τον Διάκο, ο οποίος βρίσκεται με την Αιμιλία για να της πάρει κάτι πολύτιμο. Το μυστήριο του γάμου τελειώνει με επεισοδιακό τρόπο και το νέο μαθεύεται στην έπαυλη.



Oi πρωταγωνιστές να έχουν περάσει δύσκολες στιγμές, μιας και είναι όλοι σοκαρισμένοι από την κατάσταση του μικρού Ανδρέα. Την ίδια ώρα όλοι προσπαθούν να μεταπείσουν τον Ματθαίο και την Αναστασία από το να μεταφέρουν το παιδί τους σε μία κλινική κάπου στο εξωτερικό. Ο Σήφης είναι συντετριμμένος στο νοσοκομείο και ο Μηνάς αναλαμβάνει εξολοκλήρου όλες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο Μηνάς στέλνει την Βασιλική στην αλόη, ώστε να τον αντιπροσωπεύσει, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο νόμιζε. Ο Αλκιβιάδης καταστρώνει ένα νέο σχέδιο σε βάρος της Άλκηστις και της ανακοινώνει ότι θα πάνε στο νοσοκομείο να συμπαρασταθούν στο Ματθαίο και στην Αναστασία. Την ίδια ώρα ο Πάτροκλος είναι απεγνωσμένος και ψάχνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ώστε να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Αλκιβιάδη. Ο Πάτροκλος καταφέρνει να εξασφαλίσει αυτό το μεγάλο ποσό που θέλει εκβιάζοντας έναν άνθρωπο. Την ίδια ώρα όμως ο Πάτροκλος δεν μπορεί να δεχτεί την απόφαση που πήρε η Δήμητρα, ώστε να τον χωρίσει και εξοργισμένος την αρπάζει με το έτσι θέλω και την πηγαίνει στο σπίτι του στην Κύπρο όπου πλέον την κρατά παρά την θέληση της. Η Δάφνη πιάνει στα πράσα τον Χαρίδημο να ανταλλάζει ερωτικά μηνυματάκια με τη μητέρα του Μύρου και του λέει ότι αν δεν σταματήσει θα τα αποκαλύψει όλα στην Κωνσταντίνα. Την ίδια ώρα οι τρεις κοπέλες μέσα από το σπίτι του Μύρου θα πάνε και θα υπνωτίσουν τη Δάφνη, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν ανενόχλητες τα σχέδια που έχουν!

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget