y

Parthena Zoi, 46-47-48-49-50



Παρθένα Ζωή Επεισόδιο 45
Η Ζωή προβληματίζεται με την ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του Παύλου απέναντί της. Ο Άρης κατηγορεί τη Μαρίνα πως δε φέρεται καλά στη Στεφανία η οποία έχει πάντα άλλη συμπεριφορά όταν βρίσκεται μπροστά ο Άρης ενώ όταν είναι μαζί με τη Μαρίνα δείχνει έναν άλλον εαυτό. Ο Μίλτος ενημερώνει το Βίκτωρα πως τσέκαρε όλη τη διαδρομή που έκανε και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού κάμερες. 

Παρθένα Ζωή Επεισόδιο 46
Η προσπάθεια της Φοίβης να σαμποτάρει την επανασύνδεση της Ζωής και του Παύλου πέφτει στο κενό. Η Ζωή τα ξαναφτιάχνει με τον Παύλο, ενώ ανακαλύπτει το σχέδιο της Φοίβης και διαλύει την φιλία μαζί της οριστικά. Η Σοφία κρύβει απ' την Ζωή την αλήθεια για τα χρήματα της, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Ζωή ρωτάει πότε θα τα επιστρέψει για να αγοράσει καινούριο εξοπλισμό. Ο Τάσος θέλει να βοηθήσει την Σοφία και να βρει τον απατεώνα φίλο του Μενέλαου.

Παρθένα Ζωή Επεισόδιο 47
Ο Άρης ζητά από την Ζωή να μην μάθει κανείς εκτός του Παύλου, για την πρόθεση του Ρώσου να κλείσει την εταιρεία στην Αθήνα και προσπαθεί να πείσει τον Ζούκοφ να αλλάξει την απόφασή του. Η Σοφία πιέζει τον Μενέλαο να βρει μια λύση, ώστε να επιστρέψει τα χρήματα στην κόρη της. Η Θάλεια μαθαίνει από το πατέρα της τι έγινε και το αποκαλύπτει στο Διονύση. 

Παρθένα Ζωή Επεισόδιο 48
Ο Άρης επηρεασμένος από την πρόταση της Ζωής αποφασίζει την ίδρυση μιας νέας εταιρείας. Η Στεφανία δεν αποκαλύπτει σε κανέναν όσα γνωρίζει για το παιδί που κουβαλάει, όμως η συμπεριφορά της προκαλεί ερωτηματικά στη Μαρίνα. Ο Διονύσης μαλώνει άσχημα με την Σοφία για τα χρήματα της Ζωής κι εκείνη του ορκίζεται πως θα βρει τρόπο να τα καλύψει. Ο Λαμέρας επισκέπτεται τον Άρη και του αποκαλύπτει με ποιον τρόπο ο Βίκτωρας εκβίασε τον Θωμά για να του αποσπάσει τις μετοχές.

Παρθένα Ζωή Επεισόδιο 49
Το σπίτι του Παύλου μετατρέπεται σε «αρχηγείο» και όλοι στήνουν ενθουσιασμένοι την νέα εταιρεία τους. Όλοι εκτός απ' την Φοίβη καθώς ο Παύλος απαιτεί να μην συμπεριληφθεί στα σχέδια τους αφού δεν της έχει εμπιστοσύνη. Η Μαρίνα υποκύπτει στον εκβιασμό της Στεφανίας και της υπόσχεται ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Η Ζωή πληροφορείται απ' την Σοφία πως τα χρήματα που της δάνεισε χάθηκαν και εκφράζει πια ανοιχτά τις αμφιβολίες της για τον Μενέλαο..

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget