y

o kosmos na xalasei epeisodio 42-43-44-45



Ο Κόσμος να χαλάσει επεισόδιο 42
Η Τούσια συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα στην Γρηγορία για να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την μητέρα του Δημήτρη. Ο Μανώλης όμως μόλις το μαθαίνει γίνεται έξαλλος. Δεν θέλει με τίποτα να συνεχιστεί αυτή η σχέση. Το ίδιο δεν θέλει και η Κορίνα όσο αφορά την σχέση του Απόστολου με την Καίτη. Τον προειδοποιεί για το ποιόν της Καίτης, αλλά ο Απόστολος δεν πείθεται. .

Ο Κόσμος να χαλάσει επεισόδιο 43
Μια φωτογράφιση ετοιμάζεται στο κομμωτήριο του Δημήτρη και η Γρηγορία είναι εκεί για να τον υποστηρίξει. Προς δυσάρεστη της έκπληξη όμως πληροφορείται ότι φωτογράφος και συνεργείο την κοροϊδεύουν. Ο Πάρης και η Σοφία είναι καλεσμένοι στο σπίτι των Γαλένων για φαγητό. 
Ο Απόστολος εξακολουθεί να μη μιλιέται με τον Πάρη , η Τούσια υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και αναγκάζει τη Σοφία να της πει τι τρέχει. 

Ο Κόσμος να χαλάσει επεισόδιο 44
Η Γρηγορία πληγωμένη από όσα άκουσε στη φωτογράφιση αποφεύγει τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης όμως δεν τα βάζει κάτω και επιμένει να μάθει τι συμβαίνει και φτάνει μέχρι και στο σπίτι των Γαλενων για να την βρει. Η Στέλια με τον Μανώλη παίρνουν στην αντεπίθεση και κάνουν αυτό που εκνευρίζει το Σαββη περισσότερο: αυξάνουν τα έξοδα του σπιτιού. Ο Βύρωνας αναλαμβάνει δράση και αποφασίζει πάση θυσία να συμφιλιώσει τον Πάρη με τον Απόστολο. 

Ο Κόσμος να χαλάσει επεισόδιο 45
Ο Μανώλης διατυμπανίζει παντού τους αρραβώνες της Γρηγορίας με του Δημήτρη. Η δε Γρηγορία αποφασίζει να αλλάξει κάποια πράγματα στο κομμωτήριο και να κάνει οικονομία κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνη την Κορίνα. Στο σπίτι των Κούελων ξεσπά εμφύλιος πόλεμος, μετά την απόφαση της Στέλιας να πωλήσει το μερίδιό της από την σχολή οδηγών. Ο Βύρωνας προσπαθεί να αποτρέψει τον Απόστολο να συνεχίσει την σχέση του με την Καίτη. Ο Απόστολος εκνευρίζεται. 

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget