6/12/16



Η Λούση κι ο Μάρκος ενοχλούνται με τις παρεμβάσεις του Παυλίδη στην εταιρεία και το κανάλι. Ο Άρης μάταια προσπαθεί να ξεμπερδέψει τα ερωτικά του, ενώ ο Αντρέι μοιράζεται τους προβληματισμούς του με τη Ζωή. Η Ισμήνη πάει να κάνει ένα βήμα για να έρθει πιο κοντά στον Πέτερ αλλά δε μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν της. Η Μυρτώ διαφωνεί και τη συμβουλεύει να προχωρήσει. Η ζωή του Ανδρέα εξακολουθεί να είναι σε κίνδυνο κι ο Μάρκος πετυχαίνει τον πατέρα του σε ένα σκηνικό, που τον προβληματίζει.



Η Βούλα και ο Μηνάς δέχονται την αιφνιδιαστική επίσκεψη του ανιψιού τους του Σήφη. Η Λένα παίρνει τα ρούχα του Σίμου και τα κόβει στα μέτρα της για να τα φορέσει. Ο Σίμος θυμώνει, όμως στο τέλος δοκιμάζει μπλούζες της Λένας κι αποφασίζουν να ανταλλάξουν μεταξύ τους. Για άλλη μια φορά η Νικολέτα και Διονύσης θα διαφωνήσουν για τα θέματα της καθημερινότητας τους. Ο Ηλίας και η Μαρίνα κολλάνε ο ένας τον άλλο γρίπη.



H κόρη του Νεκτάριου κάνει έντονη σκηνή ζήλιας στον πατέρα της από τις φωτογραφίες που βρήκε στο κινητό του, ενώ η Δήμητρα θα αναγνωρίσει αυτό το μωρό. Ο Πάτροκλος την ίδια στιγμή εξακολουθεί και έχει πολλά πάρε δώσε με τον Αλκιβιάδη στην Αθήνα. Ο Πάτροκλος ειδοποιεί την Δήμητρα ότι θα πάει να την ξαναεπισκεφθεί στην Κύπρο. Ο Σήφης και η Άλκηστη εξακολουθούν και κάνουν ετοιμασίες για το ταξίδι τους στο Άμστερνταμ και εκεί η Άλκηστη δίνει την υπόσχεση της στον Σήφη ότι επιστρέφοντας από το Άμστερνταμ ξεκινά τις διαδικασίες διαζυγίου. Δυστυχώς όμως τα σχέδιά τους θα ανατραπούν, μιας και μπαίνει στο προσκήνιο η μητέρα του Αλκιβιάδη. Η Μελίνα ζητά από τον Αχιλλέα να μην τσακωθεί με τον Ματθαίο λόγω των απαιτήσεων του Ματθαίου, αλλά αυτό δείχνει πάρα πολύ δύσκολο. Τα δύο αδέρφια συγκρούονται άσχημα εξαιτίας της απαίτησης του Ματθαίου να αποχωρήσει η Μελίνα από την εταιρεία. Την ίδια ώρα σε σύγκρουση έρχεται και η Αναστασία μαζί με τον Παύλο και η αιτία δεν είναι καμία άλλη παρά μόνο η Χρυσάνθη.Ο Μύρος δέχεται μία πολιορκία από τα κορίτσια που δούλευαν στο σπίτι, μιας και θέλουν μία ερωτική βραδιά μαζί του. Ο Χαρίδημος θα παρακαλέσει τον Μύρο να καθυστερήσει τον ερχομό της μητέρας του φοβούμενος ότι θα τον αναγνωρίσει. Η Δάφνη μαθαίνοντας τα καινούργια καμώματα του Μύρου και ότι με κάποιά άλλη κοπέλα φεύγει άρον άρον από την Κύπρο πηγαίνει στα Χανιά.



Η Αρετή, αφού παιδέψει λίγο την Αλίκη για την σχέση που έχει ο Παύλος με την Άννα, της αποκαλύπτει τελικά την απόλυτη και μοναδική αλήθεια. Εν τω μεταξύ ο Γιώργος κάνει ξανά την εμφάνισή του, αυτή τη φορά στο κομμωτήριο της Λίτσας. Ο Αντώνης προσπαθεί μάταια να εκμαιεύσει από τον Ορέστη το γιατί άλλαξε στάση απέναντι στον πατέρα του. Συγχρόνως η Αγάπη πηγαίνει στο ραντεβού της με τον μοναχό Αμβρόσιο, που της ζητάει να συγχωρέσει την αδερφή της. Λίγο αργότερα επισκέπτονται με τον Στέργιο τον καινούργιο γιατρό, που δίνει στην εγχείρηση μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Όμως ο Στέργιος αρνείται για μια ακόμα φορά να χειρουργηθεί και η Αγάπη του θέτει τελεσίγραφο.



Έλα στην θέση μου 6-12-16
Η παραίτηση της Ρενάτας πέφτει σαν βόμβα στην εταιρία. Η Αιμιλία προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανατρέψει την κατάσταση, ενώ ο Λεωνίδας έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Αχιλλέα σε σχέση με τον Βλάση και τις ικανότητές του. Ο Βλάσης προσπαθεί μάταια να βρει παρηγοριά στην Φαίη μετά από τον χωρισμό του με τη Ρενάτα, ενώ ο Μίμης κάνει μία εκ βαθέων συζήτηση με τη Μιράντα για τα συναισθήματά του προς την Ισμήνη. Ο Αχιλλέας έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Φώτη κατηγορώντας τον ότι δε θέλει το καλό της αδερφής του, με τον Λεωνίδα να παίρνει το μέρος του Φώτη. Η Αιμιλία θα ζητήσει από τον Λεωνίδα να καταστρώσουν μαζί ένα σχέδιο για να κάνουν τη Ρενάτα να επιστρέψει στην εταιρία και για να τους τα ξαναβρούν με τον Βλάση.



ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 71
Η Γιασεμίν έχει πάρει πια την τελική της απόφαση για την πρόταση συνεργασίας με την Passionist. Άραγε πως θα την υποδεχτεί ο Σινάν; Η Ιζ λέει στον Ομέρ ότι η Ντεφνέ έχει φτιάξει πολύ ωραία σχέδια και του προτείνει να πάει σε ένα γιατρό για το χέρι του. Όμως εκείνος δεν είναι συνεργάσιμος. Ούτε και όταν ο Σινάν του λέει ότι είναι μόνοι τους στο διαγωνισμό δείχνει να ανησυχεί. Η Γιασεμίν κάνει μία επίσκεψη στο σπίτι του Σινάν και εκεί την περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη. Η Ντεφνέ πηγαίνει στο σπίτι του Ομέρ, ενώ ο Ντενίζ κάνει μία επίσκεψη στη Γιασεμίν…
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 72
Η Νεριμάν επισκέπτεται την Ντεφνέ στο γραφείο για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, αλλά φαίνεται πως έχουν διαφορετικές απόψεις για το τι σημαίνει αυτό. Τόσο στην Passionis όσο και στην εταιρεία της Γιασεμίν η αγωνία για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού κορυφώνεται. Και οι δύο πλευρές αναγνωρίζουν την καλή δουλειά του αντιπάλου. Ο Ομέρ την ημέρα του διαγωνισμού κάνει δύο κινήσεις ματ…



Ο Κώστας με τη Δήμητρα προσπαθούν να καταπολεμήσουν το άγχος τους, περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ DNA, ενώ η μικρή Ζωή προσπαθεί με χαριτωμένους τρόπους να τους κρατήσει κοντά. Η Στέλλα επιμένει ότι για όλα όσα της συμβαίνουν υπεύθυνη είναι η Μάνια, τη στιγμή που εκείνη υπόσχεται στον Μάνο ότι θα ερευνήσει την υπόθεση της διακίνησης πλαστού χρήματος. Η Αννίτα, συνεχίζοντας να ταλαιπωρεί ερωτικά τον Αντώνη, επισκέπτεται τον Θέμη και του δίνει μια πληροφορία που θα καθορίσει το επόμενο βήμα του στον πόλεμο που έχει κηρύξει στον Ηλία. Ο Φώτης, μετά από εντολή του Κωνσταντίνου, προσπαθεί να πείσει τη Νίνα ότι ο γιος της πρέπει να μπει στην αδελφότητα γρήγορα και χωρίς άλλη καθυστέρηση. Ο Αλέξανδρος ενημερώνεται από τη Στέλλα ότι οι έρευνες σχετικά με τον βιασμό της αδερφής του έχουν κολλήσει, μιας και ο πατέρας του Χρήστου έχει μεγάλη δύναμη στο νησί και κατάφερε να το κουκουλώσει



MAJOR CRIMES 6-12-2016
4ος Κύκλος - Επεισόδιο 18
Ένας απογοητευμένος, αποτυχημένος σκηνοθέτης αποφασίζει να δημιουργήσει μια ταινία, όπου παίρνει την εκδίκηση του και σκοτώνει όλους τους ανθρώπους, που τον απέρριψαν. Εν τω μεταξύ, ο Ράστι συνειδητοποιεί την αλήθεια για τα συναισθήματά του για τον Γκας.



Ο Σερέτης τηλεφωνεί στον Αντρέα για να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του με τον Οδυσσέα. Όταν βεβαιώνεται πως είναι στη Δίωξη μαζί με τη Δάφνη, μπαίνει σπίτι τους και τοποθετεί τον κοριό. Η σκόνη έχει επηρεάσει τη συμπεριφορά του Άλκη και η Ηρώ προβληματίζεται. Εκείνος όμως τη διαβεβαιώνει πως δεν θα παρασυρθεί. Η δασκάλα της Κρίστης την επαινεί για το εξαιρετικό ταλέντο της και την προτρέπει να ασχοληθεί με άλλο είδος μουσικής εκτός από την ποπ. Η Δάφνη προετοιμάζει την Έλσα για το δυσάρεστο ενδεχόμενο η μητέρα της να μη ζει. Η Σοφία στέλνει μήνυμα στον Μάνο να συναντηθούν. Ο Κυριάκος μαζεύει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Πέτρο, αλλά η Αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι του και τον οδηγεί ξανά στο Τμήμα. Η Έλσα περιπλανάται στους δρόμους σοκαρισμένη. Τα δοκιμαστικά με τον κοριό στο σπίτι του Αντρέα λειτουργούν τέλεια, με τον Σερέτη να είναι σίγουρος πια πως θα οδηγήσει τις έρευνές του με τον Οδυσσέα όπως εκείνος θέλει. Ο Αντρέας προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη κι επιμένει να του πει η Δάφνη εάν έγινε κάτι μεταξύ τους. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης καίει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που είχε συλλέξει για τον Αντρέα, κρατώντας μόνο μία φωτογραφία της Δάφνης. Η Κρίστη ενθουσιάζεται με τη Σύλβια που παίρνει πρωτοβουλίες και τη βοηθάει στην καριέρα της. Με μία απότομη κίνηση του Άλκη αποκαλύπτεται ο κοριός που έχει βάλει η Ηρώ στο γραφείο του. Ο Διαμαντίδης προβληματίζεται για το ποιος μπορεί να τους παρακολουθεί και η Ηρώ οδηγεί τις υποψίες τους στον Δήμο. Η Μάρθα ακούει έκπληκτη την Έλενα να της λέει πως έκανε έρωτα με τον Πέτρο. Η Σοφία λέει στον Μάνο για τον καυγά της με τον Χρήστο κι εκείνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο αστυνόμος λέει στον Κυριάκο πως οι έρευνες για την υπόθεση της Μαρίνας στρέφονται ξανά πάνω του. Ο Κυριάκος ταράζεται. Η Θεανώ αφήνει μήνυμα στους άντρες της πως δεν θα τους δώσει τα υπόλοιπα χρήματα. Η Νεφέλη, που την ακούει, απορεί. Η Μάρθα καλεί επανειλημμένα τον Πέτρο στο τηλέφωνο, αλλά εκείνος αποφεύγει να της μιλήσει. Ο Σερέτης ακούει τον Οδυσσέα να λέει στη Δάφνη και τον Αντρέα πως θέλει να τους βοηθήσει και θα πιέσει τον εαυτό του να θυμηθεί κάτι για το στικάκι. Ο Στέφανος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μάνο. Την ίδια στιγμή, εκείνος λογοφέρνει έντονα με τον Χρήστο, αφού πιστεύει πως υπομονεύει τις μεθόδους της Σοφίας απέναντί του επειδή ζηλεύει τη σχέση τους. Η Κρίστη καλεί τον Κίμωνα στο skype κι όταν διαπιστώνει πως εκείνος έχει γυρίσει στην Κύπρο, ξαφνιάζεται. Ο Κυριάκος δίνει στην Εύα τα στοιχεία για τον Πέτρο και της ζητάει να του βρει άλλοθι για το βράδυ της εξαφάνισης της Μαρίνας. Εκείνη δεσμεύεται, ενώ στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Νικήτα, λέγοντας πως πρέπει να αποσπάσει από τον Πέτρο 500.000 ευρώ. Η ένταση ανάμεσα στον Μάνο και τον Χρήστο κορυφώνεται, όταν ο Μάνος του λέει πως δε θέλει να τον ξαναδεί ποτέ…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget