6/9/16



Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 125
Η Ελισάβετ πραγματικά ανήσυχη, μπαίνει στο σπίτι του Παύλου, αναζητώντας τη μητέρα της και με τη συμπεριφορά της μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το χάσμα ανάμεσα στην ίδια και την αδελφή της. Λίγο μετά η Αγάπη, ακούει από τον Παύλο ότι ο Στέργιος στήνει βρώμικες δουλειές στην Ιταλία με συνεργάτη τον Απόστολο και ταράζεται πάρα πολύ, γιατί δε θέλει να πληγωθεί το κοριτσάκι της. Η Ελισάβετ μαθαίνει ότι η Αλίκη είναι στην Πάρο και εκνευρίζεται πολύ, γιατί δεν ήταν ούτε καν ενήμερη. Κι ενώ όλοι προσπαθούν να πείσουν τη Σίλα, ότι η Αλίκη δεν είχε πονηρά κίνητρα και δεν πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας εναντίον της, αυτή δεν αλλάζει γνώμη, η σκυτάλη πάει στο χέρι του Παύλου κι αναλαμβάνει αυτός να την πείσει για το αντίθετο…

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 126
Ο Παύλος κάνει μια πρόταση στη Σίλα και προς μεγάλη του έκπληξη, η Σίλα την απορρίπτει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Φίλιππος με την Αγάπη τσακώνονται για άλλη μια φορά με αφορμή την Αλίκη.. Η Λαμπρινή λέει μισές αλήθειες στον Βαγγέλη και αρχίζει να δείχνει πως κρύβει κάποιο ένοχο μυστικό. Στο μεταξύ, η Μαρουσώ με τον Νικόλα πηγαίνουν στην Πάρο και βρίσκουν την Αλίκη. Ο Παύλος συμβουλεύει την Αγάπη να κοιτάξει επιτέλους τη ζωή της, να πάει στην Πάρο και να ξεχάσει τελείως το θέμα του διαζυγίου της με τον Στέργιο.. Η Αγάπη στη συνεχεία λέει στον Φίλιππο πως, ή θα διώξει αυτός την Αλίκη απ' το σπίτι στην Πάρο, ή θα το κάνει η ίδια. Ο Δημήτρης πηγαίνει στον Παύλο και του κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα αντιπρόταση που αφορά στο θέμα Σίλας – Αλίκης. Ο Στέργιος επανεμφανίζεται μετά από πολύ καιρό.. στην Πάρο!

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 127
Η Αλίκη ενημερώνει αμέσως την Αρετή πως είδε τον Στέργιο στην Πάρο, πράγμα που επαληθεύει και ο ντεντέκτιβ. Συγχρόνως η Αγάπη επιμένει στον Φίλιππο να διώξουν την Αλίκη από την Πάρο. Όμως την ίδια στιγμή η Αλίκη έρχεται πολύ κοντά με τη Μαρουσώ εξομολογούμενες η μία στην άλλη τις ζωές τους. Παράλληλα ο Αντώνης ο βιολογικός πατέρας του Αντώνη και του Γιάννη θαμπώνεται στη θέα της Αμαλίας, που επισκέπτεται τον μοναχό Αμβρόσιο στο μοναστήρι. Η Μάρθα επιμένει να πολιορκεί τον Φίλιππο και πηγαίνει πάλι στον εκδοτικό οίκο. Όμως η Αγάπη την βλέπει να βγαίνει κι αυτό της αναζωπυρώνει την ζήλεια. Έρχεται ξανά σε σύγκρουση με τον Φίλιππο και η κατάσταση κορυφώνεται όταν η Αγάπη πηγαίνει στην Ελισάβετ κι εκεί συνειδητοποιεί πως η Μάρθα είναι συγκάτοικός της.

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 128
Η Αγάπη καταλαβαίνει ότι η Ελισάβετ έβαλε τη Μάρθα να πλησιάσει τον Φίλιππο και γίνεται έξαλλη. Ο Στέργιος αρχίζει σιγά, σιγά και ανοίγει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την επιστροφή του στην Ελλάδα.. Η Μαρουσώ συμβουλεύει την Αλίκη να δέσει τη ζωή της με τον Παύλο και την βάζει σε βαθιές σκέψεις.. Ο Δημήτρης και η Σίλα πάνε για υπερηχογράφημα και μαθαίνουν το φύλο του μωρού. Το ίδιο βράδυ βγαίνουν με τη Λίτσα για να το γιορτάσουν αλλά καταλήγουν να τσακώνονται για το όνομα που θα του δώσουν. Η Αλίκη ανακοινώνει κάτι πολύ σημαντικό στην Ελισάβετ. Στο μεταξύ, ο Αντώνης αλλάζει επιτέλους γνώμη και καλεί τον βιολογικό του πατέρα στον σπίτι για να γνωριστούν επίσημα και με τον Γιάννη.. Η Αλίκη παίρνει την μεγάλη απόφαση να συναντήσει τον Παύλο και να ενώσει τη ζωή της για πάντα μαζί του….

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 129, Τελευταίο Α κύκλου για την Κύπρο
Ο Παύλος καλεί την Αλίκη σπίτι του και διώχνει τους πάντες, για να εξασφαλίσει πως θα μείνουν μόνοι. Συγχρόνως ο Αμβρόσιος δέχεται την επίσκεψη της Ελισάβετ, η οποία του ανακοινώνει πως θέλει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφιερωθεί στον Θεό. Εν τω μεταξύ η Μάρθα εισβάλλει στο σπίτι του Φίλιππου και του κάνει ερωτική εξομολόγηση, τη στιγμή που η Λένια είναι εκεί και τα βλέπει όλα. Την ίδια στιγμή η Αρετή κι η Αμαλία συναντούν αιφνίδια τον Στέργιο και μία τεράστια έκπληξη τους περιμένει.. μία έκπληξη που θα φέρει ανατροπή στις ζωές όλων!!! . Παράλληλα ο Αντώνης ο βιολογικός πατέρας, με τον ο Αντώνης κι ο Γιάννης τρώνε μαζί για πρώτη φορά. Η μεγάλη στιγμή της συνάντησης Παύλου και Αλίκης φτάνει. Η Αλίκη πηγαίνει σπίτι του Παύλου… το παρελθόν μπαίνει στην άκρη, αγκαλιάζονται και αποφασίζουν να ζήσουν μαζί…. Ο επίλογος θα γραφτεί από την Αγάπη, όμως την περιμένει μία τεράστια έκπληξη…..



BAHAR
Full High Definition
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 100
Η Σινέμ συνεχίζει να φλερτάρει τον Ατές στο εστιατόριο όταν μπαίνει η Μπαχάρ τη στιγμή, που εκείνος την απορρίπτει. Απορούν και οι δύο με τη στάση της Σινέμ, αλλά όταν εκείνη συνεχίζει την πολιορκία της και την επόμενη μέρα, ο Ατές την απολύει, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του Μεχμέτ - Εμίρ. Η κόντρα της Νουράν με την Εφσούν δεν έχει τέλος. Η Εφσούν τη διώχνει για άλλη μια φορά από την έπαυλη μπροστά στα μάτια της Χουλγιά. Η Νουράν επιτίθεται στη Χουλγιά για τις κατηγορίες, που έχει εξαπολύσει κατά της Σακινέ. Η Εφσούν συνεχίζει ν' αποφεύγει τη δουλειά και σαν μόνη λύση βλέπει την απόκτηση ενός βοηθού. Το μυαλό της πάει στον Ονούρ, τον οποίο και βρίσκει σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αλλά στο τέλος τον πείθει να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του…
BAHAR
Full High Definition
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 101
Η Μουτσελά είναι βαριά άρρωστη και φαίνεται ν' αντιδρά στις ειλικρινείς προθέσεις της Νουράν να τη βοηθήσει. Η στάση της φαίνεται υπερβολική μέχρι, που αποκαλύπτεται ότι ένας καβγάς των δύο γυναικών στα νιάτα τους κατέληξε στον τραυματισμό της Μουτσελά, που της άφησε σημάδι για όλη της ζωή. Η Νουράν εκλιπαρεί τη Μουτσελά να τη συγχωρήσει. Η ανέχεια σπρώχνει τη Νουράν και τη Σακινέ ν' αναζητήσουν δουλειά σαν καθαρίστριες. Ζητούν τη βοήθεια της Μπεϊζά κι εκείνη, σε συνεννόηση με τη Χουλγιά, τις φέρνει πάλι σε δύσκολη θέση. Ο Ισμαήλ προσεγγίζει ξανά την Εφσούν αλλά η υπόθεση του Γιουσούφ Ερκιράν συνεχίζει να τον απασχολεί…



Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 112 Didyma Feggaria episodio 7-9-2016
Η Αγάπη παρεξηγεί για άλλη μία φορά την παρουσία της Έλενας έξω από το σπίτι του Φίλιππου και τον κατηγορεί ανοιχτά. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη, για τα λεφτά που πήρε από τον Μπρούνο, για να απομακρυνθεί από τη ζωή τους. Συγχρόνως ο Απόστολος συνεχίζει να πολιορκεί την Αμαλία, αλλά δέχεται κι ο ίδιος την πολιορκία της Λίτσας, που καταφθάνει στην κλινική του με ερωτικές διαθέσεις! Η Μαρουσώ μεσολαβεί, για να λύσει την παρεξήγηση μεταξύ του γιου της και της Αγάπης, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Παράλληλα η Κατερίνα, μετανιωμένη για τον χωρισμό της με τον Αντώνη, πάει να μιλήσει μαζί του, αλλά αυτός την αποκρούει. Συγχρόνως ο Βαγγέλης ανακοινώνει πως παντρεύεται τη μαγείρισσα του σπιτιού, τη Λαμπρινή. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ ομολογεί στον Φίλιππο, πως τον έχει ερωτευτεί…



Kara Sevda episodia 7-9-2016 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ νέα επεισόδια 66
Kara Sevda επεισόδιο 66 ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ
Ο Κεμάλ εισβάλλει στο γραφείο του Εμίρ και ξεκαθαρίζει στον ίδιο και στον πατέρα του πως έχει σκοπό να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα για ότι κακό έχουν προξενήσει στην οικογένειά του.Την ίδια ώρα το κουβάρι ξετυλίγεται γύρω απ'το μυστήριο ατύχημα της Μουζγκιάν κάτι που θα συγκλονίσει τον Εμίρ, καθώς θα μάθει όλη την αλήθεια για τη μητέρα του.



PABLO ESCOBAR 7-9-2016
Full High Definition
PABLO ESCOBAR 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 53
Ο Πάμπλο στέλνει έναν από τους ανθρώπους του να σκοτώσει την κοπέλα που προσπάθησε να τον δολοφονήσει. Η επίλεκτη δύναμη βρίσκει τον «Μαριάτσι» και ξεκινάει μία μεγάλη καταδίωξη ώσπου ο «Μαριάτσι» και ο γιος του, σκοτώνονται. Ο Πάμπλο το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος, και σχεδιάζει την εκδίκησή του. Στόχος του, να δημιουργήσει πανικό και αναταραχή στην κοινωνία. Δίνει στους άνδρες του μία λίστα με 17 ονόματα πλούσιων και επιφανών ανθρώπων που πρέπει να «πληρώσουν». O Πάμπλο λέει στον Μιγκέλ να μπει στο καρτέλ του Μεντεγίν μαζί με τον στρατό του, και παρόλο που ο Λούτσιο (ο αδελφός του Μιγκέλ) δε συμφωνεί, ο Μιγκέλ πείθεται…



Kara Sevda επεισόδιο 74
Η Ασού ανακαλύπτει πως ο Κεμάλ βρίσκεται με τη Νιχάν στο ίδιο σπίτι και καταλαβαίνει πως θα περάσουν τη νύχτα μαζί. Σύντομα θα μπλεχτεί στα πόδια τους και δεν θα διστάσει να ειδοποιήσει τον Εμίρ που πέφτει απ' τα σύννεφα, καθώς πιστεύει πως η γυναίκα του βρίσκεται στο δωμάτιό της. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει με τεχνάσματα να πείσει τον Οζάν πως είναι έγκυος.

Kara Sevda επεισόδιο 75
Τις πιο τραγικές ώρες της ζωής του περνάει ο Κεμάλ, ενώ την ίδια ώρα η Νιχάν παλεύει για τη ζωή της. Ο Κεμάλ θα σταθεί στο πλευρό της και θα της υποσχεθεί ότι θα την πάρει μακριά απ' αυτόν τον εφιάλτη. Ο Οζάν αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια στη Ζεϊνέπ σχετικά με τον φόνο και εκείνη σοκαρισμένη προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ.

Kara Sevda επεισόδιο 76
Ενώ η Νιχάν αναρρώνει και όλα δείχνουν ότι ξεπεράστηκε ο μεγάλος κίνδυνος, ο Κεμάλ στήνει ολόκληρη επιχείρηση για να μπορέσει να πλησιάσει το δωμάτιό της και να μείνει έστω για λίγο μόνος μαζί της. Απ'την άλλη, ο Εμίρ θα κάνει τα πάντα για να αποτρέψει αυτή τη συνάντηση, επιστρατεύοντας τους ανθρώπους του να φυλάνε το νοσοκομείο.

Kara Sevda επεισόδιο 77
Ο Κεμάλ ανακοινώνει τις προθέσεις του στον Ζεχίρ και ζητάει τη βοήθειά του ώστε να πείσει τη Νιχάν πως ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί απ'τα δεσμά της. Ο Τουφάν βρίσκει τη μητέρα του και κατηγορεί την Ασού πως μαζί με τον Χακί Μπέη τού απέκρυψαν το παρελθόν του για να τον κάνουν υποχείριό τους. Η Ασού θα προσπαθήσει να βρει την άκρη καθώς πράγματι δεν γνώριζε τίποτα.

Kara Sevda επεισόδιο 78
Ο Κεμάλ κάνει τα αδύνατα δυνατά και παρόλο που ο Εμίρ έχει βάλει ανθρώπους να φυλάνε κάθε πιθανή έξοδο απ'το νοσοκομείο, η Νιχάν καταφέρνει να το σκάσει. Θα βρεθεί στην αγκαλιά του Κεμάλ και σύντομα θα ανακαλύψει όλα όσα έχει σχεδιάσει ο αγαπημένος της, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget