7/6/16



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 185 7/6/16 Full High Definition 7-6-2016
Ο Αντρέας συνεχίζει να ψάχνει τους φακέλους του Αχιλλέα και εκεί που νομίζει πως δε θα βρει άκρη, βρίσκει κάποιους με χρονολογική σειρά, που αντιστοιχούν τόσο με την εξαφάνιση της Έλενας, όσο και με τον εγκλεισμό της Φωτεινής στο Ίδρυμα. Η Εύα επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τον Πέτρο και τη Δάφνη σε ένταση. Η Δάφνη ξεσπάει και εναντίον της, επιμένοντας πως σίγουρα και η ίδια έχει σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της. Την ίδια ώρα, η Μάρθα δείχνει μία φωτογραφία της Εύας στη Φωτεινή, προσπαθώντας να καταλάβει γιατί στη θέα της τρομάζει τόσο. Η Φωτεινή, μέσα στο παραλήρημά της, της λέει πως ήταν εδώ και μιλούσε με τη νοσοκόμα. Η Μάρθα σαστίζει. Η Έλσα συναντάει τον Κυριάκο και του ζητάει να μην έρθει στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα τον παρακαλεί να σκεφτεί ξανά τη συμφωνία του με τη Μαρίνα, καθώς έτσι καταδικάζει τις ζωές όλων τους. Οι παπαράτσι και τα περιοδικά έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την Κρίστη και το ενδεχόμενο να έχει χωρίσει με τον Τζόνυ. Την είδηση παρακολουθεί και η Χαρά. Η Εύα λέει στη Δάφνη πως όταν εκείνη ήταν πέντε χρονών, η Έλενα γύρισε, τους ζήτησε χρήματα κι έφυγε αφήνοντάς την οριστικά σ' εκείνους. Η Δάφνη δεν την πιστεύει και ορκίζεται πως θα ανακαλύψει την αλήθεια κι αν έχουν κάνει κακό στη μητέρα της, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Η Μάρθα ζητάει από τη νοσοκόμα, την επόμενη φορά που θα έρθει η Εύα στη Φωτεινή, να της στείλει ένα μήνυμα. Την ίδια ώρα, η Εύα που συνειδητοποιεί πως ο κλοιός στενεύει κι η αλήθεια έρχεται στο φως, σκέφτεται πως ήρθε καιρός να τελειώσει με τη Φωτεινή κι αποφασίζει να πάει στο ίδρυμα. Η Χαρά επικοινωνεί με τον Τζόνυ και του τρίζει τα δόντια για να μαζέψει την Κρίστη, γιατί ο Άλκης πρέπει να έχει την εντύπωση πως είναι ευτυχισμένη στον γάμο της. Όλα είναι έτοιμα για τη διπλή επέμβαση στο νοσοκομείο, αλλά η Έλσα γεμίζει πανικό και ανησυχία. Η Άννα πηγαίνει στο σπίτι του Κυριάκου, ψάχνοντας για την Άντρη και μαθαίνει πως έχει γυρίσει στην Πάφο. Ο Άλκης πηγαίνει στο μπαρ που συχνάζει η Κρίστη και την ξαφνιάζει με τον ενδιαφέρον του για εκείνη. Η Δάφνη εκφράζει την απογοήτευσή της για τον Πέτρο στη Μάρθα, αλλά εκείνη προσπαθεί να τον δικαιολογήσει. Ο Κυριάκος παραξενεύεται από την επίσκεψη της Άννας και τηλεφωνεί στην Άντρη, προσπαθώντας να μάθει τον λόγο της επίσκεψής της. Αφού η Άντρη τα μπαλώνει, ενημερώνει τη Ντορέτα για το συμβάν. Η Εύα μπαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής και ζητάει από τη νοσοκόμα να τις αφήσει μόνες τους. Εκείνη το κάνει και στέλνει μήνυμα στη Μάρθα για την παρουσία της εκεί. Την παραμονή του χειρουργείου, η Έλσα ανεβάζει πυρετό. Η Χαρά καλεί επανειλημμένα τον Άλκη στο κινητό του, αλλά εκείνος δεν το σηκώνει. Όσο κι αν η Μάρθα προσπαθεί να καταλαγιάσει τον θυμό της Δάφνης απέναντι στον Πέτρο, εκείνη σκέφτεται πως τώρα είναι η στιγμή να κάνει αυτό που πρέπει…

Μπρούσκο Επεισόδιο 566 Τρίτη 7/6/16 Mprousko episodio 566 7-6-2016
Η Μελίνα λέει στον Αχιλλέα για την αγορά που έκανε πριν τρία χρόνια σε συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο, πιστεύοντας πως η ιστορία θα λήξει η τραγική ειρωνεία όμως είναι, ότι ο Αχιλλέας είναι παιδικός φίλος με τον κοσμηματοπώλη και αναλαμβάνει να τους συστήσει την ίδια μέρα…. Τα ψέματα του Πάτροκλου αποκαλύπτονται και η Χρυσάνθη με τον Διαμαντή ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο τοκογλύφος που τον έχει δανείσει, αφού είναι σίγουροι ότι κινδυνεύει.. Από την άλλη ο Πάτροκλος, πηγαίνει κρυφά στην Κύπρο για να συναντήσει την Δήμητρα.. Ενώ ο Νεκτάριος, ζητά από τον Αχιλλέα να τον βοηθήσει να προστατέψει τη σχέση του με την Αλεξάνδρα καλύπτοντάς τον στην Μαρίνα. Ο Ματθαίος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, όταν ο Αχιλλέας με την Μελίνα μαθαίνουν για τις επαφές που είχε με την Δώρα, την εργάτρια, και του ζητούν εξηγήσεις.. Η Γεσθημανή φροντίζει να έρθει και πάλι στο σπίτι του Σήφη, η Άλκηστης και ο Σήφης βρίσκει την ευκαιρία να την φλερτάρει ακόμα πιο έντονα.. τα σχέδια του όμως τα χαλάει ο Αλκιβιάδης… Η εμμονή του Ροκάκη για την Βασιλική, τον οδηγεί να την παρακολουθήσει άλλη μια φορά.. τώρα στέκεται τυχερός, καθώς η Βασιλική πηγαίνει για τζόκινγκ μόνη στο δάσος….



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 70 7/6/16 DIDYMA FEGGARIA EPISODIO 70 7-6-2016
Ο Παύλος φεύγει στο Λονδίνο για τη θεραπεία του, όμως έχει κρύψει από όλους τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Κι ενώ όλοι του εύχονται να γυρίσει γρήγορα και γερός, αυτός ξέρει ότι ίσως τα πράγματα να μην πάνε καλά… Η Σίλα αντιλαμβάνεται ότι ο Δημήτρης της κλέβει χρήματα κι αντίστροφη μέτρηση αυτής της σχέσης έχει αρχίσει… Με την απουσία του Παύλου, ο Στέργιος ξαναβρίσκει τον κακό του εαυτό. Δείχνει στην Αγάπη τις φωτογραφίες της με το Φίλιππο και την απειλεί ότι θα πάρει την επιμέλεια της κόρης τους… Και τα χειρότερα έρχονται, όταν μπαίνει στον εκδοτικό οίκο του Φίλιππου με τους φίλους του, βάζει φωτιά κι η περιουσία του Φίλιππου καίγεται μπροστά στα μάτια του.



ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 7/6/16 Xoris esena episodio 103 7-6-2016
Η Φοίβη, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη, αλλά η Κάτια, άγνωστο γιατί, αντί να βοηθήσει προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε πιθανή συνάντηση τους. Εμπόδια όμως συναντά συνεχώς και η Άννα που πελαγωμένη στα οικονομικά προβλήματα της, καταφέρνει τελικά με την πολύτιμη βοήθεια της Αλεξάνδρας να κλείσει ραντεβού με το Στάθη προκειμένου να την προσλάβει στην πρωινή εκπομπή. Κι ενώ η Εύα συνεχίζει να αντιμετωπίζει διλήμματα που πρέπει να λύσει σε σχέση με το παιδί που κυοφορεί, ο Γιάννης σίγουρος ότι αρέσει στην Έλενα ζητάει συμβουλές από τον Μιχάλη για το πώς θα καταφέρει να την προσεγγίσει. Οι συμβουλές όμως αντί να λύσουν τα προβλήματα θα φέρουν ακόμα περισσότερα μπερδέματα και μεγάλη απογοήτευση στον ίδιο. Το ίδιο απογοητευμένη όμως νιώθει απ αυτόν και η Μαρία, που δεν μπορεί ακόμα, μετά από τόσο καιρό να προσεγγίσει το γιο της.



PERSON OF INTEREST Επεισόδιο 8 4ος Κύκλος 7-6-2016 Σταρ Full High Definition PERSON OF INTEREST s4 e8 7/6/16
Ο Ρις δουλεύει εθελοντικά ως εκπαιδευτής στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης προκειμένου να προσέχει μια ταλαντούχα, νεαρή αξιωματικό, της οποίας όμως οι ύποπτες κινήσεις, τον κάνουν να αμφισβητεί τα κίνητρά της. Εν τω μεταξύ, η Μαρτίν έχοντας λάβει πολύτιμες πληροφορίες από το πρόγραμμα Samaritan, κυνηγά ένα μέλος της ομάδας…



Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 101 Β' Κύκλος 7-6-2016 Oi symmathites episodio 101 b season 7/6/16
Ο θείος της ίριδας μαθαίνει πως η ανιψιός του είναι έγκυος και της ζητά να ρίξει το παιδί, διότι κάτι τέτοιο δεν ήταν στα σχέδιά τους, θορυβημένος από το γεγονός της εγκυμοσύνης και πιστεύοντας πως η κοπέλα έχει αρχίσει να συμπαθεί τον πατέρα της και την οικογένεια Κουλούρη, αλλά και πως ο έρωτάς της με τον Ανδρέα την κάνει αδύναμη, έρχεται στην Αθήνα. Έτσι, οι δυο τους, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ρευστών κεφαλαίων που αντιμετωπίζει η Κούλντογκ, βάζουν σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου τους για την καταστροφή της. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Αριστείδη και της Μαριλένας είναι τεταμένη. Ο επιχειρηματίας πηγαίνει στο σπίτι της κόρης του νευριασμένος, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν για τον Άρη λόγω του ότι δεν εργάζεται στη δουλειά του παππού του, αλλά επέλεξε να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση. Μιλά, λοιπόν, άσχημα τόσο στην κόρη του τόσο και στον εγγονό του, γεγονός όμως που εξοργίζει ακόμη περισσότερο τη Μαριλένα. Εκείνη τότε προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει στον πατέρα της πως η περιουσία τους και όσα ο ίδιος έχτιζε τόσα χρόνια κινδυνεύει από την ίριδα. Ο άντρας, όμως, δεν δέχεται καμία κουβέντα και κατηγορεί τη Μαριλένα πως η ίδια ζει από την Κούλντογκ όλα τα χρόνια, χωρίς όμοιος στην ουσία να προσφέρει κάτι σ' αυτή και, γενικά, της μιλά πολύ σκληρά. Τότε ο Άρης υπερασπίζεται τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί καί ο ίδιος με τον παππού του. Τότε η Μαριλένα αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σ' αυτόν τον καβγά διώχνοντας τον πατέρα της από το σπίτι.Είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια βρίσκεται σε τόσο μεγάλη ρήξη, ενώ κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω.



Φαίη Ξυλά στην σειρά 9 μηνες faih xyla 9 mines
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού mytv η πετυχημένη ηθοποιός Φαίη Ξυλά θα είναι το καινούργιο πρόσωπο που θα μπει και θα πρωταγωνιστήσει μέσα στην σειρά εννέα μήνες. Έτσι λοιπόν βλέπουμε την Φαίη Ξυλά να ενσαρκώνει μία γιατρό την Σοφία η οποία θα καταφτάσει στην Κύπρο παρέα με ένα παιδί. Η Σοφία θα αναλάβει την θεραπεία του Μάνου ο οποίος δείχνει να κινδυνεύει μιας και ο οργανισμός του θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και θα υπάρχει κίνδυνος να αποβάλει το μόσχευμα. Το μυστήριο σε αυτήν την γιατρό είναι ότι έχει έναν κρυμμένο μυστικό μαζί με τον Μάνο που βάζει σε μεγάλο δίλημμα την Σοφία για για το εάν θα πρέπει να κρατήσει ζωντανό ή να καταστρέψει τον Μάνο !



Δύο συγκλονιστικές ιστορίες ζωής, που θα μπορούσαν να αποτελούν και σενάρια κινηματογραφικής ταινίας, θα φιλοξενήσει την Πέμπτη η Βίκυ Χατζηβασιλείου, στο "Πάμε Πακέτο".Η αποστολέας του πρώτου πακέτου ταξιδεύει από τη Ρωσία με απώτερο σκοπό να γυρίσει πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στη δεκαετία του '80. Τότε που ήταν νεαρή νοσοκόμα και έκανε στενή παρέα με δύο Έλληνες ασθενείς. Αν και υπήρχε το εpωτικό στοιχείο, ποτέ δεν έγινε κάτι μεταξύ τους.Στη θέση του παραλήπτη θα βρεθεί μόνο o ένας. Ένας άνθρωπος που λίγες εβδομάδες πριν είχε στείλει το δικό του «πακέτο» μέσω της εκπομπής. Ο παραλήπτης όταν αντικρίζει την Τατιάνα, ομολογεί ότι αυτή η γυναίκα αποτέλεσε σταθμό στη ζωή του και ότι η σκέψη της και μόνο όλα αυτά τα χρόνια ήταν η αφορμή για να διαλύσει την οικογένειά του. Όταν φεύγει ο τοίχος, η ατμόσφαιρα γίνεται εκρηκτική και μάλλον και οι δύο συνειδητοποιούν ότι... η αγάπη άργησε 30 χρόνια.Πριν από 60 χρόνια σ' ένα χωριό της Μεσσηνίας, μια γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή όταν έφερε στον κόσμο το έκτο της παιδί. Όλη η οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος κι ο πατέρας βρέθηκε σε δεινή θέση, γιατί έμεινε μόνος τους με έξι παιδιά τα οποία έπρεπε να μεγαλώσει μέσα στην πείνα και την ανέχεια. Τότε, οι συγγενείς του, τον παρότρυναν να δώσει το νεογέννητο παιδί σε ίδρυμα. Έτσι το κοριτσάκι βρέθηκε, σ' ένα καλάθι με ένα σημείωμα, έξω από την πόρτα ενός ιδρύματος. Μια πράξη για την οποία ο πατέρας μετάνιωσε από την πρώτη στιγμή.Τα πέντε αδέρφια, παρότι δεν είδαν ποτέ το πρόσωπο της αδερφής τους, δεν την έβγαλαν ποτέ από τη ζωή τους και πάντα περίμεναν την ημέρα που θα επέστρεφε κοντά τους.Κάτω από ποιες συνθήκες, βρέθηκαν τα ίχνη της παραλήπτριας στην Αμερική; Γιατί χρειάστηκε να προβούμε σε test DNA; Πώς θα διαχειριστεί η παραλήπτρια το σοκ όλων αυτών των αποκαλύψεων αφού για περισσότερα από 60 χρόνια γνώριζε απλά ότι αφέθηκε στα σκαλιά ενός ιδρύματος και ότι ήταν αγνώστων γονέων; Πώς θα αισθανθεί όταν αντικρίσει, για πρώτη φορά, τα αδέρφια της;
«Πάμε Πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21:50, στον Alpha.



KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Πρεμιέρα Κυριακή 12 Ιουνίου στις 21:00 και από 13 Ιουνίου κάθε απόγευμα στις 18:50
Η μοίρα φέρνει κοντά δυο νέους για να τους χωρίσει με τον πιο τραγικό τρόπο.
Η πραγματική αγάπη όμως δεν σβήνει, όσο αντίξοες κι αν είναι οι συνθήκες.

Ο Κεμάλ είναι ένας φτωχός νέος, που σπουδάζει μηχανικός στην Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα, εργάζεται για να μπορεί να βοηθά την οικογένειά του. Η Νιχάν είναι μια όμορφη και πλούσια κοπέλα που έχει ταλέντο στη ζωγραφική.

Όταν οι διαφορετικοί κόσμοι των δυο νέων σμίξουν τυχαία, ο έρωτας που θα νιώσουν θα τους παρασύρει στη δίνη του. Όμως η Νιχάν θα υποχρεωθεί να απαρνηθεί τον Κεμάλ και να παντρευτεί τον Εμίρ, προκειμένου να σώσει τον αδερφό της. Ο Κεμάλ, βαθιά πληγωμένος, θα φύγει για να ξεχάσει.

Πέντε χρόνια αργότερα, ο Κεμάλ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη ως ένας πολύ επιτυχημένος μηχανικός και πλειοδοτεί έναντι του Εμίρ σε μια δημοπρασία για ένα κατασκευαστικό έργο. Η επιστροφή του θα αναστατώσει και πάλι τη ζωή της Νιχάν, που ενώ δείχνει ευτυχισμένη στον γάμο της, στην πραγματικότητα ο έρωτάς της για τον Κεμάλ παραμένει ζωντανός. Αντίθετα, ο Κεμάλ νιώθει απίστευτο θυμό για την κοπέλα που τον πλήγωσε τόσο βαθιά και τον απαρνήθηκε χωρίς προφανή λόγο.

Η μοίρα θα οδηγήσει τον Κεμάλ να κλείσει τις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος και να συνειδητοποιήσει ότι η αληθινή αγάπη δεν τελειώνει όσο μεγάλη κι αν είναι η απόσταση.

Πρωταγωνιστούν: Burak Özçivit (Κεμάλ), Neslihan Atagül (Νιχάν), Kaan Urgancioglu (Εμίρ), Kürsat Alniaçik (Οντέρ), Orhan Güner (Χουσεΐν), Nese Baykent (Βιλντάν), Zeyno Eracar (Φεγιμέ), Ruzgar Aksoy (Ταρίκ), Baris Alpaykut (Οζάν), Hazal Filiz Küçükköse (Ζεϊνέπ), Burak Sergen (Γκαλίπ), Zerrin Tekindor (Λεϊλά)

Σκηνοθεσία: Hilal Saral
Σενάριο: Anil Eke, Özlem Yilmaz, Burcu Görgün
Παραγωγή: Ay Yapim

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget