13/5/16



9 ΜΗΝΕΣ 13/5/2016 Επεισόδιο 168 1ος Κύκλος Full High Definition 9 Mhnes
Η Μάρθα κι ο Πέτρος περνούν άλλο ένα βράδυ γεμάτο πάθος και έρωτα. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως ο Αχιλλέας νομίζει πως είναι έγκυος. Η Δάφνη ξαφνιάζεται και επιμένει να μάθει τι σχέση έχει ο πατέρας του με τη Red Swan. Η Μαρίνα λέει στην Έλσα όλη την αλήθεια για τον Μάνο και στην προοπτική πως θα πεθάνει, ξεσπάει σε λυγμούς. Η Δάφνη ενημερώνεται πως η Σήμανση βρήκε τα αποτυπώματα του αποστολέα της φωτογραφίας με τους κύκνους. Ο Τζόνυ πείθει την Κρίστη να τραγουδήσει τα κομμάτια του μουσικού που τον απειλεί. Όταν όμως εκείνη μπαίνει στο στούντιο για να ηχογραφήσει, αντιδράει για άλλη μία φορά, και αρνείται να τα πει, αφήνοντας τον Τζόνυ νευριασμένο. Ο Άλκης με τη Χαρά επισκέπτονται το κέντρο εξωσωματικής. Η Δάφνη ενημερώνει τον Αντρέα πως ο άντρας που έστειλε τη φωτογραφία με τους κύκνους βρέθηκε νεκρός. Η Μαρίνα εξιστορεί στην Εύα όλη την ιστορία με τον Μάνο κι εκείνη της θέτει το δίλημμα αν θα τον αφήσει να πεθάνει. Παράλληλα, η Έλσα ψάχνει πληροφορίες σχετικά με τις μεταμοσχεύεις και τον δότη, ενώ ο Μάνος ζητάει από τον Χρήστο να κάνουν μία τελευταία εκδρομή στο Σούνιο, πριν μπει στο νοσοκομείο, με μηχανή. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα όλα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών κι η Μάρθα την ταρακουνάει λέγοντας πως είναι σίγουρη πια πως πίσω από το κύκλωμα βρίσκεται ο Αχιλλέας και ίσως κι ο Αντρέας. Ο Τζόνυ ενημερώνει τη Χαρά για τις απειλές που δέχεται από τον μουσικό και η Χαρά τον καθησυχάζει, λέγοντας να αφήσει πάνω της αυτό το θέμα. Την ίδια ώρα, ο Άλκης στέλνει μήνυμα στην Κρίστη πως έχει ανάγκη να τη δει. Όσο η Δάφνη βρίσκεται στο σπίτι της Μάρθας, ενημερώνεται πως η εξέταση DNA δείχνει 100% ταυτοποίηση…



Μπρούσκο 13/5/2016 mprousko 549
Μπρούσκο Επεισόδιο 549, Παρασκευή 13/5/16
Η διάθεση του Σήφη χαλάει, όταν στη συνάντησή του με την Άλκηστη, αναγκάζεται να υποστεί και την παρουσία του συζύγου της και παλιού συμμαθητή του, του Αλκιβιάδη. Παρά τις αντιδράσεις της Μελίνας, ο Αχιλλέας πυροδοτεί μια νέα κόντρα με το Σήφη, απαιτώντας να πάρουν οι Ματθαίοι, μεγαλύτερο ποσοστό από τους Γιαννακάκηδες στη συνεργασία με την Ιταλία. Η Αναστασία κι ο Ματθαίος εξακολουθούν να κρύβουν πίσω απ' την αντιπαλότητα την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Κι ενώ όλοι έχουν πειστεί ότι τα αναμμένα φώτα και τα τηλέφωνα που γίνονται από το σπίτι της Βασιλικής, είναι έργο του Μηνά που μπαινοβγαίνει εκεί κρυφά, ο Αχιλλέας αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Παράλληλα, η Δάφνη πασχίζει να μάθει τα στοιχειώδη περί υγιεινής, στο Μηνά και στο Μανωλιό, όμως η τσαπατσουλιά τους έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσει το σπίτι μυρμήγκια…. Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος υποδέχεται τη Χρυσάνθη με μια ζεστή αγκαλιά, συγκινώντας την, ενώ την ίδια στιγμή ο Διαμαντής βάζει τον Μάνθο να κατασκοπεύσει τις κινήσεις των Ματθαίων. Ο Σήφης θα δεχτεί σπίτι του μια ξαφνική επίσκεψη που θα του δώσει μεγάλη χαρά.



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 54 Didyma Feggaria 13/5/2016 video
Ο Φίλιππος κάνει σκηνή μπροστά σε όλους, στο σπίτι του Παύλου και φέρνει την Αγάπη σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης πιάνεται στα χέρια με τον εραστή της μάνας του και τον απειλεί ότι αν την ξαναπλησιάσει, θα τον σκοτώσει! Το ίδιο βράδυ, φωνάζει τη Λίτσα σπίτι του και της κόβει τον αέρα! Η Αγάπη μαθαίνει ότι ο Παύλος είναι άρρωστος και αλλάζει η συμπεριφορά της απέναντί του. Ο Στέργιος φεύγει για δουλειές στο εξωτερικό και η Αγάπη με την Λένια πάνε να μείνουν στο σπίτι του Παύλου με σκοπό να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο. Παράλληλα, η Ελισάβετ δεν αντέχει άλλο να λέει ψέματα, και αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι δεν σκοπεύει να παντρευτεί και την αφήνει άφωνη. Θέλοντας να εκδικηθεί τον Αντώνη, η Εύα πιάνει τον Φίλιππο και του λέει όλη την αλήθεια για τον ξάδερφό του.



Χωρίς Εσένα Επεισόδια 96 Xoris esena 96 Χωρίς Εσένα 13/5/2016
Ο Στάθης, η Εύα και ο Γιώργος ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να απαντήσουν στα σχόλια και τις ερωτήσεις του κόσμου για την εγκυμοσύνη της Εύας, ενώ η Μαρία και ο Δημήτρης αρχίζουν να υποψιάζονται ότι τα πράγματα με τον Γιάννη είναι σοβαρά… Ο Δημήτρης τρομοκρατείται συνειδητοποιώντας ότι ο Γιάννης του είπε ψέματα και δεν είναι στο σπίτι του Πάνου. Αρχίζουν να ψάχνουν αγωνιωδώς με τη Μαρία για να τον βρουν. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης αποφασίζει πως αν θέλει να βρίσκεται στη ζωή του απιδιού του, πρέπει να ξαναστήσει τη δική του ζωή από την αρχή.



Κάντο όπως ο Άκης 13/5/16
Σήμερα ο αγαπημένος μας σεφ Άκης μας ετοιμάζει λαχταριστά εκλέρ με σοκολάτα και τζίντζερ Καλεσμένο θα έχει τον Νίκο Χολέβα και φτιάχνουν χοιρινά παϊδάκια με σάλτα teriyaki που τα συνοδεύει με πουρέ πατάτας με μανιτάρια..



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισόδιο 58 Γ' κύκλος Min arxizeis ti mourmoura 13-5-16
H Μαρίνα ξεκινάει την ιππασία και ο Ηλίας είναι σχεδόν σίγουρος ότι εκείνη δεν πρόκειται να τα καταφέρει με τίποτα. Προς μεγάλη έκπληξη του Ηλία, η Μαρίνα αποδεικνύεται ένα πραγματικό φυσικό ταλέντο η οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να αγοράσει ένα άλογο δικό της. Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι στο σπίτι της κυρίας Βούλας και του κύριου Μηνά υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα με αποτέλεσμα να πειράζει ο ένας τον άλλον αποδεικνύοντας ότι ο παλιμπαιδισμός είναι ζωγραφισμένος στα πρόσωπα τους. Τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και στο σπίτι της Στέλλας και του Νικήτα, μιας και ένα κουτί με παιδικά αντικείμενα θα γίνει η αιτία τα παιδιά να σκέφτονται τι γονείς θα γίνουν αύριο. Οι πρώτες σκέψεις που θα κάνουν δεν δείχνουν να τους ενθαρρύνουν ιδιαίτερα. Τα πράγματα όμως δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους όταν λίγο αργότερα θα βρουν μία παιδική έκθεση που θα έχει σαν θέμα « οι γονείς μου! »



Ταμάμ 13/5/2016 Tamam
Ο Μετίν έχει συγκινηθεί από την στάση που κρατούν τα παιδιά και έτσι θα αναιρέσει την απόφαση που πήρε, ώστε να στείλει την κόρη του πίσω στην Τουρκία. Δυστυχώς όμως εξακολουθεί και δεν μπορεί να δεχτεί τόσο εύκολα την σχέση που έχει η Έλλην μαζί με τον Τζεμ. Εκεί θα επέμβει η Μυρτώ, ώστε να ηρεμήσει και να εξισορροπήσει λίγο την κατάσταση και τελικά τα καταφέρνει. Όλα βαίνουν καλώς μέχρι τη στιγμή που πίσω στο σπίτι θα επιστρέψει ο παππούς Ερμής ύστερα από ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας που είχε. Την ίδια ώρα η Ντιλέκ μαζί με τον αγαπημένο της παίρνουν την απόφαση να παντρευτούν όταν εκείνη τελειώσει τις σπουδές της. Ο Τζεμ δείχνει να έχει θυμώσει με την Έλλη, αφού πιστεύει ότι θα τελείωνε τη σχέση τους εύκολα και γρήγορα για χάρη των άλλων. Δύσκολα τα πράγματα για την Έλλη μιας και μαθαίνει ότι είναι έγκυος και αυτό θα το πει στην Κατερίνα και στον παππού Ερμή που παθαίνει μια κρίση. Ο Τζεμ μαθαίνει τα νέα κατά λάθος και θα πιστεύει ότι είναι κάποιο εκβιαστικό κόλπο και τελικά η Έλλη θα πάρει την απόφαση να πάει να επισκεφτεί μια κλινική για να μάθει τι γίνεται...



House of Cards 13/5/16
Σε αυτό το αδίστακτο μονοπάτι που έχουν διαλέξει, ο Άντεργουντ μετά της συζύγου Κλαιρ, βάλλονται από πολλές μεριές ενώ παράλληλα δημιουργούν νέες συμμαχίες. Βασικό μελήμα του Αντεργουντ είναι να εξαφανιστούν όλα τα στοιχεία που μπορεί να τον συνδέσουν με τον φόνο του Ρούσσο. Εδώ, χρειάζονται δραστικές κινήσεις.



Το σόι σου επεισόδιο 51 Β' κύκλος To soi soy
Eνα αισθηματικό διήγημα που θα έχει η Μπέλα, αλλά και η συνταγή σχετικά με μια καυτή κοτόπιτα της Χαρούλας θα πάρουν μέρος σε δύο διαφορετικούς διαγωνισμούς. Οι δύο διαγωνισμοί θα γίνουν στο ίδιο περιοδικό με αποτέλεσμα νικήτρια να ανακηρυχτεί η Χαρούλα, αλλά από λάθος την συνέντευξη την δίνει η Χαρούλα. Την συγκεκριμένη συνέντευξη βλέπουμε να την παίρνει ο πετυχημένος ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος που μέχρι χτες ήταν μέσα στη σειρά μπρούσκο. Εκεί βλέπουμε την Μπέλα να δίνει κάποιες διφορούμενες απαντήσεις με αποτέλεσμα κάποιες πικάντικες λεπτομέρειες να φτάνουν μέχρι τη Μεσσήνη και θα κάνει το Βαγγέλη να αλλάζει χρώματα λες και είναι ουράνιο τόξο. Το σόι σου δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 52 Β' κύκλος Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε ότι η σχέση που έχει η Λυδία με τον Σάββα θα περνάει κρίση και ως δια μαγείας εμφανίζεται ξαφνικά ένας παλιός έρωτας της Λυδίας. Αυτός ο παλιός έρωτας της είναι ο Στράτος και εμφανίζεται σαν κολλητός του Άρη. Έτσι λοιπόν η Λυδία δείχνει να είναι απελπισμένη και το θράσος και το ερωτικό πάθος που έχει ο Στράτος θα είναι η αιτία να ξανά ανάψει η φωτιά από το μακρινό παρελθόν και μάλιστα θα είναι παρών όλη η οικογένεια. Το κερασάκι στην τούρτα θα έρθει όταν βρίσκονται ρούχα στο πάτωμα και μια ντουλάπα που κανείς δεν θα θέλει να την ανοίξει, αφού μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες αποκαλύψεις!



THE MENTALIST 7ος Κύκλος - Επεισόδιο 8 Full High Definition THE MENTALIST 13-5-2016
Ο Πάτρικ ανησυχεί για την ασφάλεια της Τερέζα όταν η ομάδα βρίσκεται μπροστά σε έναν μεγάλο κίνδυνο, προκειμένου να προστατέψουν τον μάρτυρα σε μια έρευνα δολοφονίας από έναν αδίστακτο δολοφόνο…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget