12/5/16



Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου έρχεται με την ελπίδα να συναντήσει, μετά από 30 χρόνια, τον πρώτο φίλο που είχε στη ζωή του. Οι δύο νέοι, φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια, έχασαν την όραση τους από το ένα μάτι, εξαιτίας της απροσεξίας τους.Ο ένας ξέφυγε της προσοχής των γονιών του και έπεσε στον ασβέστη, ενώ ο παραλήπτης τραυματίστηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που εκπυρσοκρότησε την λάθος στιγμή. Ο αποστολέας Γιάννης, μέχρι να γνωρίσει τον Γιούρι στα 20 του χρόνια, αντιμετώπιζε ρατσιστική συμπεριφορά εξαιτίας της εμφάνισής του και φοβόταν να επενδύσει στις ανθρώπινες σχέσεις.Όλα άλλαξαν όταν επισκέφτηκε την Ουκρανία, για να νοσηλευτεί σε μια ειδική κλινική, και εκεί γνώρισε τον μικρότερο Γιούρι. Παρότι οι δυο τους δεν μιλούσαν την ίδια γλώσσα έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Ο Γιάννης χρειάστηκε να κάνει 40 χειρουργεία και η οικογένεια του Γιούρι στάθηκε δίπλα του σαν δική του.Ο αποστολέας δεν ξέχασε ποτέ τον φίλο του. Ποια θα είναι η μεγάλη έκπληξη που τον περιμένει;Ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου ταξιδεύει από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, με τη σύζυγο και τον γιο του και εύχεται να συναντήσει τη βιολογική του οικογένεια. Ήταν μόλις πέντε ετών, όταν έμαθε για την υιοθεσία του. Ο Τιμ μεγάλωσε με πολλή αγάπη από τους ανάδοχους γονείς του και δεν ήθελε με τίποτα να διαταράξει την ισορροπία στη σχέση τους, αναζητώντας τη βιολογική του οικογένεια.Τα τελευταία χρόνια, όμως, η ανάγκη του να γνωρίσει τις ρίζες του έγινε επιτακτική. Πώς θα νιώσει όταν ακούσει την τραγική ιστορία της βιολογικής του μητέρας; Κάτω από ποιες συνθήκες δόθηκε για υιοθεσία; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα ανοίξουν το πακέτο και θα συγκλονίσουν με την αφήγησή τους;



Μπρούσκο 12/5/16 Mprousko episodio 548 12-5-2016,
Ο Αχιλλέας ξεκινάει μία ολοκαίνουργια κόντρα μαζί με την οικογένεια του Σήφη, όταν θα θελήσει να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από την οικογένεια τον Γιαννακάκηδων στη συνεργασία που θα έχουν με τους Ιταλούς, ενώ η Μελίνα είναι αντίθετη σε κάτι τέτοιο! Η Αναστασία μαζί με τον Ματθαίο εξακολουθούν και κρύβουν την μεγάλη αγάπη και το πάθος που νιώθουν ο ένας για τον άλλον, πίσω από την αντιπαλότητα τους! Όλοι θεωρούν σίγουρο ότι στο σπίτι της Βασιλικής βρίσκεται ο Μηνάς για αυτό είναι αναμμένα τα φώτα και για αυτό γίνονται τηλεφωνήματα από εκεί μέχρι την στιγμή που ο Αχιλλέας καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει εκεί μέσα! Η Δάφνη κάνει ότι περνά από το χέρι της, ώστε να καταφέρει και να μάθει στον Μανωλιό και στον Μηνά κάποια στοιχειώδη περί υγιεινής, αλλά δυστυχώς πέφτει σε τοίχο και η τσαπατσουλιά τους να εξακολουθεί να υπάρχει, με αποτέλεσμα το σπίτι της Δάφνης να γεμίσει μυρμήγκια. Παράλληλα ο Νεκτάριος φαίνεται ότι θα υποδεχτεί την Χρυσάνθη με μια αγκαλιά που θα της προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση! Την ίδια ώρα ο Διαμαντής αναθέτει στον Μάνθο να πάει και να κατασκοπεύσει όλες τις κινήσεις που κάνουν ο Ματθαίος και ο Αχιλλέας. Ο Σήφης δείχνει πολύ χαρούμενος από την ξαφνική επίσκεψη που δέχτηκε στο σπίτι του !



9 μήνες 167 12/5/16 9 Mines episodio 12-5-2016,
Η Χαρά αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξη της απέναντι στους εκβιασμούς που έγιναν στην Κρίστη για να παντρευτεί. Όταν ο πατέρας της Χαράς της ζητάει να μάθει ποιός είναι αυτός ο περιβόητος Τζόνι που του έκοψε μία μεγάλη επιταγή με το όνομα του, ο Άλκης καταλαβαίνει ότι η Έλσα τελικά του έλεγε αλήθεια. Την ίδια ώρα η Μάρθα ζητά από τον Πέτρο να συγκατοικήσουν, αλλά εκείνος την απογοητεύει και της ζητάει λίγη πίστωση χρόνου. Τελικά η Δάφνη ανακαλύπτει ότι ο Ανδρέας με τον Αχιλλέα είναι πολύ βαθιά χωμένοι μέσα στο κύκλωμα. Το γεγονός ότι Φωτεινή καταλαβαίνει ότι η κόρη της βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο την αναγκάζει να σηκωθεί και να φύγει μέσα από το ίδρυμα, αλλά πολύ γρήγορα οι νοσοκόμες καταλαβαίνουν ότι το έσκασε. Η Φωτεινή δεν κάνει μερικά βήματα και τελικά καταρρέει. Η Δάφνη γυρίζει πίσω στο σπίτι της, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ανδρέα και υπό την απειλή του όπλου του ζητάει να της τα πει όλα και τελικά εκείνος ομολογεί τα πάντα σχετικά με το κύκλωμα. Η Μαρίνα θέλει κάποιες ιατρικές συμβουλές σχετικά με το μόσχευμα που θέλει να δώσει η Έλσα στον Μάνο και ζητά τις συμβουλές του Χρήστου. Την ίδια ώρα ο Ανδρέας λέει στην Δάφνη για τον πατέρα του και το πόσο κάθαρμα και σκληρός ήταν που τον κατάντησε έναν άνθρωπο που δεν έχει αισθήματα!



Didyma Feggaria 53, 12-5-2016 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ 12/5/16
Η Αγάπη θελει να χωρίσει μαζί με τον Φίλιππο, ώστε να καταφέρει και να επιστρέψει πίσω στο σπίτι της και να είναι μαζί με τον Στέργιο για χάρη της κόρης της. Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν το δέχεται εύκολα ο Φίλιππος. Την ίδια ώρα η Ελισάβετ δείχνει αποφασισμένη ώστε να σταματήσει τον γάμο της μαζί με τον Μπρούνο και να μείνει μαζί με τον Δημήτρη, αλλά αυτήν την απόφαση της φαίνεται ότι δεν την έχει ανακοινώσει πουθενά. Ο Στέργιος θα πάει στον Παύλο και θα του δείξει το περιοδικό που έχει εκδώσει με την περιβόητη πλαστή φωτογραφία που απεικονίζεται ο Φίλιππος μαζί με την Αγάπη με αποτέλεσμα να προκαλέσει τεράστια αναστάτωση σε όλους. Η Αγάπη φαίνεται ότι έχει βρεθεί αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα, αφού η Αρετή την προτρέπει να διαλέξει τον Φίλιππο. Η Εύα θα πάει στην Αλίκη και θα την ρωτήσει κάποια πράγματα σχετικά με τον μοναχό Αμβρόσιο. Την ίδια ώρα η Κατερίνα κάνει μια απερισκεψία και θα έχει σαν αποτέλεσμα να εκθέσει τον Στέργιο μπροστά στον Παύλο.



Daddy Cool episodio 5 12-5-2016 Daddy Cool 12/5/16
Ο Κωστής είναι ερωτευμένος με μια συμμαθήτριά του την Μαριάντζελα, αλλά δεν θέλει να δείξει τα συναισθήματά του.Η Νίνα πιστεύει ότι ο Κωστής έχει τον φόβο ότι η Μαριάντζελα θα τον αφήσει, αφού αυτό κάνουν και οι γυναίκες στον πατέρα του.Ο Μάξιμος για να μπορέσει να του διώξει τον φόβο που νιώθει του λέει πως γνώρισε τις γυναίκες της ζωής του και ότι παρ όλο που τον εγκατέλειψαν εκείνος δεν έχει μετανιώσει γι αυτά που έζησε με αυτές τις γυναίκες. Ο Κωστής τότε ξεπερνά το φόβο που έχει και αρχίζει να κάνει παρέα με την Μαριάντζελα.



Το Σόι σου 50 12/5/16 To soi soy 50, 12-5-2016
Η οικογένεια Τριαντάφυλλων αυτή την Κυριακή θα έχει επισκέψεις τη μητέρα της Αντωνίας την Αφρούλα που γυρνάει πιο δυναμική από πέρυσι. Δεν έρχεται μόνο για να τους δει, αλλά για να τους ανακοινώσει ότι γιατροί είπαν στον άντρα της ότι ύστερα από τις τελευταίες εξετάσεις θα πρέπει να εγκαταλείψει την αγροτική ζωή. Η Αφρούλα σκέφτεται τώρα τι θα γίνει με τα κτήματά τους μήπως ήταν καλύτερα ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία να μετακομίσουν στο χωριό και να αναλάβουν εκείνοι τα κτήματα. Η Αλεξάνδρα μόλις ακούει αυτά που λέει η Αφρούλα λιποθυμάει και τελικά η απόφαση βγαίνει και η εκπαίδευση αρχίζει. Ο Κωνσταντίνος αγρότης, η Αντωνία νοικοκυρά και οι συμπεθέρες να σφάζονται...



THE FOLLOWING Επεισόδιο 3 3ος Κύκλος Full High Definition 12-5-2016
Μετά από μια δυσβάσταχτη απώλεια, ο Ράιαν, ο Γουέστον και η Μαξ βάζουν στόχο τους να βρουν τον υπεύθυνο και να τον κάνουν να πληρώσει. Ο Ράιαν παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο με θανάσιμες συνέπειες. Εν τω μεταξύ, ο Μαρκ αμφισβητεί την πίστη του Κάιλ και της Ντέιζι προκαλώντας εντάσεις στην ομάδα…

Χωρίς Εσένα 95 12/5/16 Xoris esena 95, 12-5-2016
Η Άννα είναι πολύ φοβισμένη και τι νομίζει ότι ο Παύλος μετάνιωσε και δεν θέλει να υιοθετήσουν την Ρίμα, ενώ είναι τσαντισμένη με την Αλεξάνδρα γιατί κατάλαβε ποιο ήταν το παιχνίδι που έπαιξε ώστε να της πάρει το νυφικό. Η Μαρία και ο Δημήτρης πλέον είναι έτοιμοι ώστε να πουν όλη την αλήθεια στον Γιάννη, χωρίς να ξέρουν ότι εκείνος έχει μάθει την αλήθεια. Ο Γιάννης γυρίζει σπίτι και πάει στο δωμάτιό του. Όταν ο Δημήτρης πήγαινε στο δωμάτιό του να τον φωνάξει, ώστε να μιλήσουν εκείνος δεν είναι εκεί.



θα δούμε την έρευνα που κάνει η Ζόε να φέρει στην επιφάνεια στοιχεία που μπορεί να μπλέξουν τον Άντεργουντ με τον φόνο του Ρούσσο. Ο ίδιος δεν φοβάται και συνεχίζει τα σχέδια του για να αναλάβει την μεγάλη θέση..



Μπρούσκο Επεισόδιο 555 (169 γ κύκλος), Δευτέρα 23/5/16 MPROUSKO EPEISODIA
Πιστεύοντας ότι ο Σήφης έβαλε σκόπιμα την Άλκηστη να πάρει τη Μελίνα τηλέφωνο, ο Αχιλλέας θέτει νέους όρους στη επερχόμενη συνεργασία Γιαννακάκηδων-Ματθαίων με τους Ιταλούς, όμως παρά τη δυναμική παρέμβαση του Ματθαίου, η δουλειά κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. Η Δάφνη επιπλήττει τον Μηνά, καθώς έχει μεταφέρει την είδηση του γάμου του Μανωλιού με απότομο κι άγαρμπο τρόπο στην Κωνσταντίνα, σοκάροντάς την. Η τιμωρία της Δάφνης όμως δεν σταματάει εκεί. Θέλοντας να δώσει ένα γερό μάθημα, του Μηνά, του καλλιεργεί την αμφιβολία ότι μπορεί να είναι.. στείρος. Στην Κύπρο, η παρουσία του Πάτροκλου, στο κτήμα Δημοσθένους, εξαγριώνει τον Αχιλλέα, που δεν διστάζει να του επιτεθεί παρουσία της Χρυσάνθης. Στο μεταξύ, ο Μανωλιός, μετά την άρνηση του Μηνά να τον παντρέψει, ψάχνει αγωνιωδώς για κουμπάρο.. της τελευταίας στιγμής. Ο Σήφης, συναντά ξανά την Άλκηστη, προκειμένου να μάθει για ποιο λόγο ζήτησε να συναντηθεί με τη Μελίνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας, βέβαιος ότι η Βασιλική κινδυνεύει απ' τον Ροκάκη, ετοιμάζεται να ταξιδέψει για Χανιά για να την προστατεύσει….

Μπρούσκο Επεισόδιο 556 (170 γ κύκλος), Τρίτη 24/5/16 MPROUSKO EPEISODIA
Η επιμονή του Σήφη να κατακτήσει την Άλκηστη, προβληματίζει πολύ τον Παύλο και την Αναστασία, οι οποίοι φοβούνται τα προβλήματα που θα προκύψουν όταν ανακαλύψει την αλήθεια ο Αλκιβιάδης. Ο Αχιλλέας για να μην ανησυχήσει τη Μελίνα, στήνει ολόκληρη ίντριγκα με τον Ματθαίο, προκειμένου να φύγει κρυφά για τα Χανιά, με σκοπό να φέρει πίσω τη Βασιλική, για την οποία πιστεύει ότι κινδυνεύει άμεσα από τον Ροκάκη. Όταν στα Χανιά, θα συναντηθεί με τον Σήφη, η κατάσταση θα φτάσει στα άκρα και θα πιαστούν στα χέρια δημοσίως.. Η Κωνσταντίνα, απαγορεύει σε όλους να παρευρεθούν στο γάμο του Μανωλιού και τους λέει ότι θα το θεωρήσει προδοσία εκ μέρους τους και έτσι ο Μανωλιός βρίσκει παντού κλειστές πόρτες. Η Δάφνη, μετά από πολλές προσπάθειες και «παγίδες» που στήνει, καταφέρνει επιτέλους να γνωρίσει τον «μυστηριώδη ιππέα» και να εντυπωσιαστεί από την ιδιόρρυθμη προσωπικότητά του….. Η Αναστασία για μια ακόμα φορά λυγίζει και προτείνει στον Ματθαίο να είναι ξανά μαζί.

Μπρούσκο Επεισόδιο 557 (171 γ κύκλος), Τετάρτη 25/5/16 MPROUSKO EPEISODIA
Η Κωνσταντίνα διώχνει τον Μανωλιό, αφού πρώτα εκφράσει την πίκρα της για το άνανδρο τρόπο που της φέρθηκε. Η Μελίνα, ενημερώνεται από τον ίδιο τον Σήφη, για τον ξύλο που έπαιξε με τον Αχιλλέα, ενώπιον της Άλκηστης και το μεταφέρει αμέσως στον Ματθαίο με σκοπό να επιπλήξει τον αδελφό του. Η όμορφος «ιππέας» που ακούει στο όνομα Μύρος, γίνεται η νέα εμμονή της Δάφνης, η οποία θέλει να λύσει το μυστήριο που τον περιβάλλει με κάθε τρόπο. Παράλληλα, ο Μανωλιός περιμένοντας τη νύφη στην εκκλησία, δείχνει μετανιωμένος για τον γάμο που πάει να κάνει. Την ίδια στιγμή στην Κύπρο, μια σειρά από περίεργες συμπτώσεις οδηγούν τον Χρήστο στην ανακάλυψη του χαμένου όπλου του.. μέσα στην κατάψυξη κι εξαγριωμένος ζητάει της Αλίκης να χωρίσουν. Ο Σήφης εξακολουθεί να πολιορκεί την Άλκηστη, ενώ ένα σημαδιακό όνειρο γίνεται αφορμή ν' ανησυχήσει η Αναστασία για τη ζωή του Ματθαίου, αποδεικνύοντας ότι η φλόγα της αγάπης εξακολουθεί να καίει ακόμα βαθιά. Κι ενώ παρουσία της Αναστασίας, ένας νέος καβγάς στο σπίτι του Σήφη ετοιμάζεται να ξεκινήσει μεταξύ του πρώτου και του Αχιλλέα, ο Μηνάς καταφθάνει αναστατωμένος φέρνοντας άσχημα μαντάτα για τον Μανωλιό!

Μπρούσκο Επεισόδιο 558 (172 γ κύκλος), Πέμπτη 26/5/16 MPROUSKO EPEISODIA
Ο Μανωλιός φέρνει την αναστάτωση στους πάντες, με το που τελειώνει ο γάμος του… Η Δάφνη έχει καταγοητευτεί με τον Μύρο.. και όλο το μυστήριο γύρω από αυτόν που την ιντριγκάρει τόσο που αποφασίζει να τον κατασκοπεύσει.. Η Μελίνα προσπαθεί να εξηγήσει τον λόγο της επίσκεψης του Αλκιβιάδη στο σπίτι τους, αλλά ο Αχιλλέας αντιδρά αφού πιστεύει πως για ακόμα μια φορά όλοι βρίσκουν δικαιολογίες για να καλύψουν τον Σήφη. Από την άλλη ο Σήφης και η Άλκηστης έρχονται πολύ κοντά.. Ο Χρήστος είναι τόσο απηυδισμένος με τα καμώματα της Αλίκης, που της ζητά να χωρίσουν, και παρά τις παρεμβάσεις όλων, ο ίδιος παραμένει ανένδοτος. Η Χρυσάνθη κρυφακούει το ύποπτο τηλεφώνημα του Πάτροκλου με τον μυστηριώδη άντρα και αμέσως ζητά την βοήθεια του Διαμαντή, αφού φοβάται ότι έχει μπλέξει άσχημα. Του Μηνά του έχει μπει για τα καλά ο φόβος της στειρότητας με βάσει το ιστορικό του με την Βασιλική, γι' αυτό και επισκέπτεται έναν γιατρό για εξετάσεις.. Ενώ η Βασιλική με την άρνηση της να πάει στην Κύπρο κινδυνεύει στα χέρια του Ροκάκη που είναι πλέον αποφασισμένος να την κάνει δικιά του…

Μπρούσκο Επεισόδιο 559 (173 γ κύκλος), Παρασκευή 27/5/16 MPROUSKO EPEISODIA
Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στην Άλκηστη να ξεμπερδεύει με τον γάμο της, προκειμένου να ζήσουν μαζί αυτή την παράφορη έλξη που ένιωσαν και οι δυο από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους. Ο Αχιλλέας τρώγεται ακόμα με τη Μελίνα σε σχέση με τον Σήφη και ένα «τρομακτικό» όνειρο που θα δει, πραγματικά θα τον φέρει εκτός εαυτού μπροστά στη Μελίνα που το μόνο που κάνει είναι να παίρνει στην πλάκα όλη αυτή την κατάσταση. Ο Ματθαίος εξακολουθεί να βιώνει τη μελαγχολία του χωρισμού του με την Αναστασία και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του, «βγαίνοντας» με μια κοπέλα που εργάζεται στο κτήμα Δημοσθένους. Και ενώ η συμφωνία με του Ιταλούς, έχει μπει σε καλό δρόμο οι Ματθαίοι πρέπει να πάνε στα Χανιά για να συνεννοηθούν με τους Γιαννακάκηδες τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας. Στο μεταξύ ο Νεκτάριος, πιεσμένος από τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, αποφασίζει να μιλήσει στη Δήμητρα. Ο Πάτροκλος αναγκάζεται να ζητήσει χρήματα από την Αναστασία.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget