8/4/16



ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 279 Kanto opws o Akis 8-4-2016
Περίληψη: Πρωτότυπη φοκάτσια με ταχίνι είναι η συνταγή του 'Ακη. Ο 'Αγγελος Πρατσίνης ετοιμάζει χορταστικές χοιρινές μπριζόλες με πετιμέζι, που τις συνοδεύει με πουρέ καρότου με κίμινο και πορτοκάλι.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: 'Ακης Πετρετζίκης
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Παραγωγή: MEGA



ZODIA 8/4/16 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 8/4/2016


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος ίσως πάρει προς στιγμήν ανησυχητικές διαστάσεις και μπορεί κάποια στιγμή διαπιστώσεις ότι τα πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχό σου. Σύντομα όμως οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, αφού αναμένεται να λάβεις σημαντικές βοήθειες, που τελικά θα σε φέρουν σε πολύ καλύτερη θέση από αυτήν που βρισκόσουν. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο πιθανόν να σου δώσουν κι ένα έξτρα δώρο.


Ερωτικά

Η καρδιά σου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση, αυτήν την φορά όμως φαίνεται ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα κι αν διαπιστώσεις πως προκύπτουν διαρκώς εμπόδια σε μια προσωπική υπόθεσή σου, καλό είναι να μην επιμείνεις.



ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη αλλά και ο Ερμής στο ζώδιό σου σε χρήζουν πρωταγωνιστή/α στις εξελίξεις κι ίσως θελήσεις να αποδείξεις την υπεροχή σου με κάποιες υπερβολές που δεν συνηθίζεις! Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αν δεν διαθέτεις τα ανάλογα προσόντα τελικά η καθημερινότητά σου μπορεί να εξελιχθεί σε «φάρσα», από την άλλη πλευρά όμως, αν πετύχεις αυτό που θέλεις, θα κερδίσεις πολλούς «πόντους» θαυμασμού κι εκτίμησης.


Ερωτικά

Τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από όσα πραγματικά θα ήθελες να ζήσεις με τον άνθρωπό σου κι αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε γκρίνιες και αχρείαστες «αψιμαχίες».




ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, λαμβάνοντας αν χρειαστεί τα αναγκαία μέτρα ώστε να αντεπεξέλθεις σε ό,τι έκτακτο προκύψει. Επιπλέον ίσως μάθεις κάποιο ενδιαφέρον μυστικό. Ανεξάρτητα όμως από όλα αυτά, η Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο σε καλούν να χαλαρώσεις μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε αποσπάσει, επιτυγχάνοντας τελικά την εσωτερική σου εναρμόνιση.


Ερωτικά

Ο Κρόνος και ο Άρης στον τομέα των σχέσεών σου δείχνουν πρόθυμοι να σε μπλέξουν σε μια υπόθεση, όπου τελικά θα «φορτωθείς» προβλήματα που δεν είναι δικά σου, διακινδυνεύοντας μάλιστα να μην εισπράξεις ούτε ένα «ευχαριστώ» για τον κόπο σου!




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Νέες γνωριμίες αλλά και ενδιαφέροντα «ακυρώνουν» την όποια διάθεση μοναχικότητας, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα «ζυμωθεί» μια αξιόλογη φιλία. Παράλληλα όμως, η Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε «ταλαιπωρήσουν» με απαιτήσεις φίλων, που δεν θα έχουν απαραίτητα κάποια σοβαρότητα ώστε να αξίζουν πραγματικά τον κόπο σου.


Ερωτικά

Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια ανασκόπηση εφ' όλης της ύλης, εντοπίζοντας ενδεχόμενα λάθη στον χειρισμό των προσωπικών σου υποθέσεων. Παράλληλα, ενδέχεται να αναπολήσεις και κάποιες παλιές καλές στιγμές, παίρνοντας κουράγιο για την συνέχεια.




ΛΕΩΝ


Γενικά

Οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου ενδέχεται να «σκοντάψουν» επάνω σε πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις κι ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή να αναπροσαρμόσεις την στρατηγική σου. Σε διαφορετική περίπτωση, η Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε «εξαντλήσουν» με διαφωνίες πάνω σε ανούσια θέματα, που τελικά ίσως και να μην υφίστανται μετά από λίγες ώρες.


Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση οι ερωτικές σου επιδόσεις φαίνεται να εξαρτώνται άμεσα από το πόσο ασφαλής νοιώθεις οικονομικά κι επαγγελματικά. Κι αν παρ' ελπίδα βασανίζεσαι από άγχη, φρόντισε να μην τα πάρεις μαζί σου στο κρεβάτι σου!




ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα είναι πάρα πολλά κι αν δεν φροντίσεις να οργανώσεις στοιχειωδώς τον χρόνο σου και να ιεραρχήσεις τις δραστηριότητες σου, ίσως τελικά φανείς ανακόλουθος/η σε κάποια πράγματα, αφήνοντας αρνητικές εντυπώσεις. Ακόμη, στο πεδίο των πνευματικών αναζητήσεων η Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να αποδειχθούν πολύ παραγωγικοί και ουσιώδεις, επ' ωφελεία όλων.


Ερωτικά

Ο Ποσειδώνας μεγεθύνει την ασάφεια στην προσωπική σου ζωή, δημιουργώντας διαρκώς ερωτήματα που ψάχνουν... αγωνιωδώς μια απάντηση! Αλλά αν τίθεται ένα θέμα εμπιστοσύνης αυτό δεν αφορά μόνον τον άνθρωπο σου αλλά και τους «καλοθελητές».




ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο σε καλούν να ρυθμίσεις μια σειρά από θέματα που άπτονται των οικονομικών σου ξεκινώντας αναπόφευκτα από την πληρωμή κάποιων λογαριασμών! Ωστόσο δεν θα πρέπει να ανησυχείς, αφού ακόμη κι αν προσωρινά μείνεις «ταπί», θα υπάρξουν έσοδα ή βοήθειες που θα σε αποζημιώσουν. Μπορείς ακόμη να διαχειριστείς την ενδεχόμενη έλλειψη ρευστότητας με κάποιο μικρό δάνειο.


Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σέρνει τον «χορό» των διεκδικήσεων κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση είναι πιθανόν να νιώσεις ότι «απειλείται» η συνοχή της. Αν όμως είσαι μόνος/η μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου, ελπίζοντας βάσιμα ότι τελικά θα κερδίσεις αυτόν/ην που θέλεις.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Κατά την διάρκεια της ημέρας θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν εξαρτώνται τελικά από άλλους, γι' αυτό είναι σκόπιμο να έχεις «από κοντά» κάθε πρόσωπο που θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις η Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο θα σε φέρουν ενώπιον ιδιοτροπιών που δύσκολα ικανοποιούνται κι εδώ είναι που θα χρειαστεί η ευστροφία σου!


Ερωτικά

Η διάθεσή σου είναι κυμαινόμενη, καθρεφτίζοντας ενδεχομένως και την γενικότερη αστάθεια που επικρατεί στις σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα να βρεθείς απέναντι σε ένα σοβαρό δίλημμα ανάμεσα σε μια «κλασική» κατάσταση κι ένα μάλλον νεαρό άτομο.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Με τον Ερμή και την Σελήνη να «παρελαύνουν» στον Ταύρο, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου μπορεί να αλλάζουν διαρκώς κι ίσως θα ήταν λάθος να καταλήξεις σε συμπεράσματα και πολιτικές πριν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της αστάθειας. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο μέσα στις πολλές δουλειές που σε περιμένουν να «κλέψεις» χρόνο για να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, πριν σε... εγκαταλείψουν οι δυνάμεις σου!


Ερωτικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου αλλάζει διαρκώς τα δεδομένα κι αν πέρασες πρόσφατα μέσα από μια κρίση, ίσως ανταμειφθείς με μια δυνατή αγκαλιά που θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα. Αν πάλι ήσουν αμέτοχος/η σε οτιδήποτε, ετοιμάσου για την περιπέτεια που έρχεται!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Ο Ερμής και η Σελήνη στον Ταύρο προάγουν την δημιουργικότητά σου και το καλό είναι ότι η διάθεσή σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου, οδηγώντας σε ακόμη πιο πλούσια αποτελέσματα. Παράλληλα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με τις ανάγκες ή τις επιθυμίες ενός αγαπημένου σου προσώπου, εκπληρώνοντάς τις πριν αρχίσουν οι γκρίνιες!


Ερωτικά

Οι πειρασμοί... πολλαπλασιάζονται κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, είναι βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως η εμφανής προτίμησή σου προς ένα τρίτο πρόσωπο δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις διαδοχικές εναλλαγές των καταστάσεων, τελικά όμως όλα θα έρθουν στην θέση τους, τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά. Επιπλέον, ο Ερμής αλλά και η Σελήνη στον Ταύρο σε καλούν να είσαι έτοιμος/η, είτε για να υποδεχθείς κάποιους έκτακτους μουσαφίρηδες, είτε να «μετακομίσεις» προσωρινά σε άλλο πόστο.


Ερωτικά

Η Αφροδίτη αυξάνει την γοητεία σου και τα κολακευτικά σχόλια που συγκεντρώνεις σε «ανεβάζουν», την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος μπορεί να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με κάποια άλλη υπόθεση που επείγει, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή.




ΙΧΘYΕΣ


Γενικά

Η Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να «φορτώσουν» το πρόγραμμα σου με έξτρα δραστηριότητες, που όμως δεν έχουν όλες τους την ίδια βαρύτητα, ίσως μάλιστα κάποιες από αυτές να μην αξίζουν καν την προσοχή σου. Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά αν απλά «αφεθείς» στις εξελίξεις, κινδυνεύεις να «ξοδευτείς» από εδώ κι από κει, χωρίς να πετύχεις κάτι συγκεκριμένο.


Ερωτικά

Σήμερα καλείσαι να συνειδητοποιήσεις ότι η απαραίτητη προϋπόθεση μιας «σωστής» σχέσης είναι η καλή επικοινωνία. Αν λοιπόν, δεις ότι δεν υπάρχει, μην προσπαθήσεις να εξιδανικεύσεις τα πράγματα, πιστεύοντας ότι έτσι θα «ξορκίσεις» το πρόβλημα.


astrology-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget