31/3/16



9 MINES, 9 μήνες 31/3/2016 9 Μήνες επεισοδιο 31-3-16
Ο Πέτρος λέει στην Εύα ότι δε θα πει στη Δάφνη ότι ο πατέρας της για να μη της χαλάσει τη ζωή. Τον Κυριάκο τον έχουν πιάσει κάποιοι άνθρωποι και του λένε ότι θα πρέπει να φύγει από την Κύπρο και να πάει στη Θεσσαλονίκη, όπου του έχουν βρει δουλειά γιατί αλλιώς θα τον κλάψει η μανούλα του. Η Χαρά λέει στον Άλκη ότι έχει καθυστερήσει. Ο Αχιλλέας λέει στον Ανδρέα ότι ίσως χρειαστεί να βγάλουν από τη μέση τον Πέτρο ενώ ο Ανδρέας είναι αρνητικός. Ο Νικ λέει στον Παύλο πως θα μπορέσει να παρακολουθήσει που πάνε τα χρήματα του, στους τοκογλύφους. Ο Μάνος πηγαίνει στο κλαμπ ενώ εκείνη τη στιγμή η Έλσα προσπαθεί να σπρώξει τα σπιντάκια, ενώ την τελευταίαστιγμή τον βλέπει και φεύγει. Ο Κυριάκος πηγαίνει στην Μαρίνα και της λέει ότι θα φύγει από την Κύπρο για κάποιο διάστημα και να προσέχει την κόρη του.



Χωρίς Εσένα 31/3/2016 XWRIS ESENA,
Η Κάτια προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη, ώστε εκείνος να μην επιτρέψει να έρχονται κοντά ο Μιχάλη με τον Γιάννη αλλά η προσπάθεια της θα πέσει στο κενό. Έκπληκτη μένει η Μαρία όταν ο Γιάννης της αποκαλύπτει ότι κάνει μαθήματα με τον Μιχάλη στην αερολέσχη. Ο Σέργιος ενώ ετοιμάζονται για το γάμο του με την Εύα του μπαίνουν υποψίες ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη αλλά και τον Γιώργο.



Δίδυμα Φεγγάρια 31-3-16 DIDYMA FEGGARIA,
H Ελισάβετ έχει μια πολύ απρόβλεπτη αντίδραση σε αυτό που της ζήτησε ο Μπρούνο με το όνομα του παιδιού. Την ίδια στιγμή η Αγάπη βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά τις κινήσεις που κάνει, αλλά και τον έρωτα που νιώθει για τον Φίλιππο. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος θα ακούσει την εξομολόγηση της Μυρσίνης στην μητέρα του και θα αλλάξει την στάση του. Την ίδια ώρα η Κατερίνα είναι συντετριμμένη μιας και πιάνει στα πράσα τον Στέργιο να βρίσκεται στο κρεβάτι με κάποια άλλη γυναίκα. Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να αναχωρήσει για την Αμερική, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς που θα πάει. Ο Φίλιππος παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα και να πάρει από τον Στέργιο όλα τα λεφτά του πίσω. Η Μαρουσώ θα παροτρύνει την Αγάπη να πάει στην Αστυνομία για να ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι. Η Αμαλία θα συναντηθεί μαζί με την Ελισάβετ μέσα στην κλινική και η Αμαλία θα νομίσει ότι η Ελισάβετ είναι η Αγάπη!



Οι Συμμαθητές episodio 31-3-16 Oi symmathites,
H Σεσίλια ζητάει την συμβουλή του Βαγγέλη για το εάν θα πρέπει να πάρει τα δέκα χιλιάδες ευρώ που της έδωσε για να κλείσει το στόμα της ή να πάει και να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στη Μαριλένα. Τελικά παίρνει τη δύσκολη απόφαση και αποχαιρετά τα χρήματα, ενώ πλέον τώρα το δύσκολο έργο είναι πως θα το αποκαλύψει στη Μαριλένα. Την ίδια ώρα όλα φαίνονται έτοιμα, ώστε να μεταφερθεί η περιουσία της Κούλντογκ στο ίδρυμα, αλλά ένα πράγμα φαίνεται ότι καθυστερεί την όλη διαδικασία! Αυτό είναι η υπογραφή της Μαριλένας. Η Κούλντογκ καταφέρνει να προλάβει τον ανταγωνισμό και τοποθετεί και η ίδια τα πράγματα της στα ράφια των καταστημάτων. Στην Happytail καταλαβαίνουν ότι κάτι έχει συμβεί και προσπαθούν να βρουν τι είναι αυτό που συνέβη. Φυσικά πίσω από όλη αυτή την πλεκτάνη δεν κρύβεται άλλη από την Ίριδα η οποία όμως έχει φτιάξει ψεύτικα στοιχεία που θα ενοχοποιήσουν την Τατιάνα. Ο Παύλος είναι πολύ χαλαρός ως γενικός διευθυντής στην καινούρια εταιρεία και θα δεχτεί την έντονη κριτική της Τατιάνας ότι πρέπει να γίνει πιο σκληρός στην θέση που βρίσκεται.



Το Σόι σου 31/3/2016 ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ επεισοδιο 31-3-16 To soi sou,
Γίνεται άνω κάτω η οικογένεια και αυτό θα συμβεί εξαιτίας ενός ξεχασμένου γράμματος που έχει ο Διονύσης στην τσέπη του με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν οι διάφορες εξελίξεις.Έτσι λοιπόν εδώ μπαίνει το μεγάλο ερωτηματικό εάν ο Διονύσης έχει κάποιον παράνομο δεσμό στο εξωτερικό ή οικογένεια Χαμπέα δεν πρέπει να πολυσυμπαθεί πλέον την Αλίνα! Εδώ είναι που θα μπει και το μεγάλο εξωφρενικό ερώτημα μήπως ο Βαγγέλης και η Χαρούλα θα πρέπει να προετοιμάζονται για την άφιξη ενός άγνωστου εγγονιού!



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 76, 77, 78, 79, 80, 81 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 77-78-79-80-81 Didyma Feggaria
ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76 Didyma Feggaria
Η Αρετή μαθαίνει ότι ο Παύλος έπεσε σε κώμα, όμως αναγκάζεται να το κρύψει απ' την Αγάπη.Στο μεταξύ, ο κυρ Ανέστης ζητάει πίσω τα κοσμήματα που έδωσε στη Λίτσα κι ο Δημήτρης δεν ξέρει τι να κάνει, καθώς τα έχει πουλήσει! Ο Αντώνης αποφασίζει να "τακτοποιήσει" το θέμα της μάνας του, μια και καλή! Η Αγάπη και ο Φίλιππος κανονίζουν να βρεθεί η Λένια με τον Νικόλα και η πρώτη συνάντηση, πάει πολύ καλά! Ο Μπρούνο ετοιμάζει μια καλοστημένη παγίδα στην Ελισάβετ και την πιάνει μαζί με τον Δημήτρη.. Ο μοναχός Αμβρόσιος εμφανίζεται στο Λονδίνο και η Αμαλία αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα.. Ο Στέργιος πηγαίνει στο ξενοδοχείο που μένει η Αγάπη μαζί με τον Φίλιππο και τους χτυπάει την πόρτα…
ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 77 Didyma Feggaria
Η Αγάπη για πρώτη φορά, πάει κόντρα στον Στέργιο χωρίς κανένα φόβο! Παράλληλα, η Αμαλία που είδε τον Μοναχό Αμβρόσιο στο νοσοκομείο, αρχίζει να ερευνά τη σχέση του με τον Παύλο.. Η Λίτσα πλευρίζει για άλλη μια φορά την Αρετή και οι δυο τους περνάνε μια "τρελή" μέρα μαζί.. Η Αγάπη πιάνει τον Στέργιο με την Εύα σε μια άκρως ακατάλληλη στιγμή και αντιδρά με πρωτοφανή τρόπο.. Στο μεταξύ, η Αλίκη αφηγείται και γράφει σε ένα ημερολόγιο αυτά που αισθάνεται πραγματικά για τον Παύλο.. Ο Αντώνης λέει κάτι στον Γιάννη εμπιστευτικά.. όμως δεν ξέρει ότι τον έχει ακούσει και η Κατερίνα, η οποία μένει άφωνη.. Η Ελισάβετ βρίσκει τη Σίλα και της αποκαλύπτει ότι κοιμήθηκε με τον Δημήτρη.. Ο Φίλιππος, πετυχαίνει την Αλίκη έξω απ' το σπίτι του Παύλου και τη ρωτάει ευθέως, αν είναι η μητέρα της Αγάπης..
ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 78 Didyma Feggaria
Η Σίλα και η Ελισάβετ ανοίγουν την καρδιά τους η μία στην άλλη και αποφασίζουν να παγιδεύσουν τον Δημήτρη. Την ίδια στιγμή ο Θόδωρος, καταλαβαίνοντας πως παραλίγο να χάσει τη γυναίκα του, αναθεωρεί τις απόψεις του για το διαζύγιο κι αποφασίζει να επιστρέψει σ' αυτήν. Παράλληλα βγαίνει στις ειδήσεις η σύλληψη της μητέρας του Αντώνη κι αυτή τη φορά με βαριά κατηγορία. Η Κατερίνα υποπτεύεται πως τη σύλληψη μεθόδευσε ο ίδιος ο Αντώνης. Συγχρόνως ο Στέργιος και η Εύα στήνουν μια πολύ επικίνδυνη παγίδα στην Αγάπη, η οποία καθοδηγούμενη από την υποψία του Φίλιππου πως η Αλίκη είναι η μητέρα της, πιέζει την Αρετή να της πει την αλήθεια και παίρνει την απάντηση που δεν περίμενε. Την ίδια στιγμή υπάρχουν νέα από το Λονδίνο για την κατάσταση της υγείας του Παύλου…
ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 79 Didyma Feggaria
Η Αγάπη μαθαίνει ότι η Αλίκη είναι η πραγματική της μητέρα και αντιδρά πολύ άσχημα απέναντι της, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δε θέλει να τη δει ποτέ στα μάτια της… αλλά κι απέναντι στην Αρετή, που την κατηγορεί ότι το ήξερε και της το έκρυβε… Η υγεία του Παύλου βελτιώνεται σταδιακά και πολύ σύντομα φαίνεται ότι θα επιστρέψει στο σπίτι του. Εκεί θα πρέπει να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα που έχουν βγει στην επιφάνεια με την απουσία του… Ο Στέργιος προκειμένου να εξοντώσει την Αγάπη, βάζει στο κόλπο την αδίστακτη Εύα… Η ζωή της Αγάπης βρίσκεται ακόμα μια φορά σε κίνδυνο, αλλά ο Παύλος είναι πολύ μακριά για να την προστατέψει…
ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 80 Didyma Feggaria
Το φάρμακο που έριξε η Εύα στον καφέ της Αγάπης, της προκαλεί περίεργες και επικίνδυνες παρενέργειες. Γι' αυτό το λόγο, η Αρετή και ο Φίλιππος ανησυχούν πολύ για την Αγάπη, καθώς φέρεται πολύ αλλόκοτα.. Στο μεταξύ, η κατάσταση του Παύλου βελτιώνεται εντελώς και μαζί με την Αμαλία και τον Απόστολο, φεύγουν απ' το Λονδίνο και επιστρέφουν σπίτι.. Ο Αντώνης χάνει τον Γιάννη και δεν ξέρει τι να κάνει.. τον ψάχνει παντού .. Ο Δημήτρης συνεχίζει να κλέβει τσάντες, για κακή του τύχη όμως κάποιος τον βλέπει και τον καρφώνει στην αστυνομία.. Την επόμενη μέρα, δυο αστυνομικοί εμφανίζονται στο κομμωτήριο της Λίτσας και τον συλλαμβάνουν.. Την στιγμή που γυρίζει ο Παύλος στο σπίτι του, δέχεται τηλεφώνημα απ' την Αλίκη και οι δυο τους κανονίζουν να συναντηθούν.



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 528-529-530-531-532-533 MPROUSKO EPEISODIA
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 528 MPROUSKO EPEISODIA
Η απόφαση στη δίκη του Διαμαντή από το δικαστήριο, δημιουργεί αναταραχή σε όλους, σε Κρήτη και Κύπρο… Ο Νεκτάριος και η Μελίνα, προσπαθώντας να συμφιλιώσουν τον Ματθαίο με τον Αχιλλέα, στο Λονδίνο καταστρώνουν ένα σχέδιο με απρόβλεπτες συνέπειες. Κι ενώ όλοι ανησυχούν για την τύχη της Βασιλικής, βρίσκεται και άλλη κοπέλα νεκρή στα Χανιά, ενώ ο Μανούσος Ροκάκης κυκλοφορεί ελεύθερος. Η Χρυσάνθη, προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρύνει τον Πάτροκλο από τον Διαμαντή, αλλά προς το παρόν οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό, ενώ μέρα με τη μέρα ο Πάτροκλος μοιάζει να αποσταθεροποιείται όλο και πιο πολύ, με άγνωστες συνέπειες…
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 529 MPROUSKO EPEISODIA
Η απόπειρα της Μελίνας και του Νεκτάριου να συμφιλιώσουν τον Ματθαίο με τον Αχιλλέα αποτυγχάνει παταγωδώς, παρόλ' αυτά εκείνοι δεν το βάζουν κάτω και καταστρώνουν δεύτερο πιο δραστικό σχέδιο. Η Αλίκη φοβάται να επιστρέψει στον Χρήστο, πιστεύοντας ότι ανήκει στον υπόκοσμο, έτσι η Δάφνη αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση.. με παρεξηγήσιμο όμως τρόπο. Ο Διαμαντής, γνωρίζοντας πολύ καλά τον χαρακτήρα του Σήφη και σίγουρος ότι δεν έχει πεισθεί για την αθωότητά του, εφιστά την προσοχή του Πάτροκλου ώστε να μη πέσει στην παγίδα που πιθανολογεί ότι θα του στήσει. Στα Χανιά, η είδηση της σύλληψη ενός άντρα που φέρεται να έχει διαπράξει τους φόνους των νεαρών κοριτσιών, καθησυχάζει τους κάτοικους, αγνοώντας ότι ο πραγματικός δολοφόνος τριγυρνάει στα πόδια τους.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 530 MPROUSKO EPEISODIA
Ο Σήφης, ενημερώνεται απ' την Χρυσάνθη για τις συναντήσεις του Νικηφόρου με την Αναστασία και βγαίνει εκτός εαυτού.Ο Μανωλιός συλλαμβάνεται ως ύποπτος για τη δολοφονία της Αγλαΐας και η Κωνσταντίνα πιέζει τον Μηνά να της αποκαλύψει αν ο Μανωλιός διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της.. η Δάφνη αμφιβάλει για την αθωότητα του Μανωλιού, ενώ η Αναστασία στο άκουσμα της σύλληψης σπεύδει να ζητήσει την βοήθεια του Διαμαντή. Η Χρυσάνθη προσπαθεί να πείσει τον Σήφη ότι ο Νικηφόρος θα πρέπει να μείνει μακριά από την αδερφή του αφού σίγουρα κάποιο σχέδιο έχει και κινδυνεύει να την μπλέξει. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος κάνει πρόταση στην Αναστασία να πάνε μαζί ένα ταξίδι. Ο Ματθαίος επιτίθεται στον Νεκτάριο, και τον επικρίνει αυστηρά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας, αλλά τα βάζει και με τον Αχιλλέα που τόσο καιρό το γνώριζε και δεν μίλαγε.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 531 MPROUSKO EPEISODIA
Η Δάφνη στην προσπάθεια της να πάρει πληροφορίες για τον Χρήστο από τη Δήμητρα, παρεξηγείται.. και αφήνει την εντύπωση ότι η ίδια ενδιαφέρεται ερωτικά γι' αυτόν. Παρεξήγηση έχει και με τον Διαμαντή, όταν αυτός βρίσκει τον Μηνά μισόγυμνο να περιφέρεται στο σπίτι της.. Παράλληλα η Βασιλική έχει αποφασίσει να γυρίσει στην Κρήτη.. αποτυγχάνει όμως να προσεγγίσει τον Μηνά, αφού εκείνος είναι πιο ψυχρός και απόμακρος από ποτέ. Ο Σήφης στριμώχνει για μια ακόμα φορά τον Μανούσο Ροκάκη, για τις ύποπτες κινήσεις του , αλλά αυτός τα αρνείται όλα και ισχυρίζεται όλα είναι φήμες και ψέματα. Οι Ματθαίοι, βρίσκονται ακόμα στο Λονδίνο και ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Κύπρο, μαζί με τον μικρό Δημήτρη.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 532 MPROUSKO EPEISODIA
Η Βασιλική γυρίζει στα Χανιά και ο Μηνάς, της ανακοινώνει πως ο γάμος τους έχει τελειώσει. Ο Πάτροκλος με αφορμή την αρνητική στάση της Άννας απέναντι στη Χρυσάνθη, την πλακώνει στο ξύλο. Ο Μανωλιός κρατείται στην ασφάλεια για τον φόνο της Αγλαΐας και η Κωνσταντίνα παρότι είναι έξαλλη για την απιστία του, πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά του. Το βράδυ, η Βασιλική είναι μόνη της στο σπίτι και εισβάλει μέσα ο Μανούσος Ροκάκης, αποφασισμένος να τη σκοτώσει.Η Βασιλική, περνάει εφιαλτικές στιγμές καθώς βρίσκεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι εγκλωβισμένη μαζί μ' έναν ψυχοπαθή δολοφόνο και πρέπει να παλέψει για να σώσει τη ζωή της.
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 533 MPROUSKO EPEISODIA
Στο Λονδίνο, ανήμποροι να προσφέρουν την οποιαδήποτε βοήθεια, η Μελίνα κι ο Αχιλλέας κάνουν τα χειρότερα σενάρια μετά την απότομη διακοπή τηλεφωνικής επικοινωνίας τους με την Βασιλική. Παράλληλα στα Χανιά, ο Πάτροκλος δείχνει να 'χει βγει εκτός ελέγχου, ενώ ο Διαμαντής κρατάει με νύχια και με δόντια την Άννα, προκειμένου να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία για ξυλοδαρμό. Στο μεταξύ η Δάφνη, αρχίζει ν' αγανακτεί με τον Μηνά, ο οποίος τα θέλει όλα στο χέρι, ενώ η μικρή Στεφανία εκφράζει στον Σήφη της ανησυχίες της.. για το μέλλον του. Ο δικηγόρος του Μανωλιού, ετοιμάζει την απολογία του, κάτι όχι και τόσο εύκολο μιας κι ο Μανωλιός έχει την δική του άποψη επί του θέματος. Ο Σήφης ετοιμάζεται μ' αγωνία να συναντήσει την Άλκηστη, ένα ατύχημα όμως της Στεφανίας τελευταία στιγμή θα τ' αλλάξει όλα.



Τρελή Οικογένεια Επεισόδιο 41, 42 TRELH OIKOGENEIA,
Τρελή Οικογένεια Επεισόδιο 41
Η Μαργαρίτα παραχωρεί το σαλόνι της για να κάνει ο Άρης μάθημα στρατηγικής στην ομάδα, αλλά κάνει και η ίδια προτάσεις. Ο Άρης, προκειμένου να της κάνει τα γλυκά μάτια, τις δέχεται και το αποτέλεσμα είναι μια πανηγυρική ήττα! Ο Ρίκο συναντάει τυχαία τον Στάθη και από τα λεγόμενά του βγάζει το συμπέρασμα ότι πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στη Νατάσα. Το λέει εμπιστευτικά στη Ρωξάνη, εκείνη το λέει εμπιστευτικά στην Αλέκα, η οποία το λέει εμπιστευτικά στον Γιάννη, με αποτέλεσμα η είδηση να φτάσει στη Μαργαρίτα βαριά διαστρεβλωμένη. Η Ρωξάνη και ο Ρίκο θέλουν να φύγουν για ένα διήμερο, αλλά δεν υπάρχει κανείς να τους κρατήσει τα παιδιά. Βέβαια, υπάρχει ο Στέφανος. Άρα, είναι σα να μην υπάρχει κανείς. Όταν αποφασίζουν πως δεν έχουν άλλη λύση και πρέπει να τον εμπιστευτούν, εκείνος κάνει, για άλλη μια φορά, αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: Τους χαλάει τα σχέδια…
• Στο ρόλο του Στάθη ο Σπύρος Σπαντίδας • Στο ρόλο του Στέφανου ο Θωμάς Τσαμπάνης

Τρελή Οικογένεια Επεισόδιο 42
Η Ρωξάνη αποφασίζει να γίνει ξανθιά και ο Ρίκο ενθουσιάζεται. Αλλά ο ενθουσιασμός του είναι τόσο μεγάλος, που η Ρωξάνη αποφασίζει να ξαναγίνει μελαχρινή. Η Χλόη λέει στη Ρωξάνη ότι στο σχολείο υπάρχει πλέον και μία άλλη Χλόη. Για τη Ρωξάνη, αυτό σημαίνει πόλεμος, διότι ανακαλεί στη μνήμη της τι συνέβη σε μια αντίστοιχη περίπτωση, όταν πήγαινε η ίδια στο σχολείο. Η Μαργαρίτα σκαρφίζεται διάφορα κόλπα για να δείξει τρυφερότητα στα παιδιά της. Τελικά, όμως, συνειδητοποιεί ότι ο μόνος που τη δέχεται πια είναι ο Φάτσας. Ο Αντώνης ρωτάει τον Ρίκο και τον Στέφανο για τις γυναίκες που είχαν στη ζωή τους και βλέπει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του να ξεδιπλώνεται μια απίστευτη κοκορομαχία. Ο Ρίκο έχει λουμπάγκο και η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να του κάνει μασάζ. Το αθώο τρίψιμο όμως, στα μάτια της Ρωξάνης, μετατρέπεται σε προδοσία πρώτου βαθμού!

Μπρούσκο Επεισόδιο 521 (135 γ κύκλος), Πέμπτη 31-3-16 MPROUSKO EPISODIA
Η εξαφάνιση της Βασιλικής, προκαλεί σε όλους ανησυχία και ιδιαίτερα στον Μηνά και τη Μελίνα, οποίοι τελικά καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η Βασιλική έχει πάει στην Αντιγόνη, στο Παρίσι. Η σχέσεις Αχιλλέα και Ματθαίου, έχουν φτάσει στα άκρα και στη διάρκεια ενός ακόμα καβγά, τα δυο αδέρφια πιάνονται στα χέρια. Ο Ματθαίος προσλαμβάνει στην εταιρία τον αντικαταστάτη του και αυτή είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάρει τη Μελίνα και να μετακομίσουν μόνιμα στο Λονδίνο, σχέδιο που βρίσκει τη Μελίνα αντίθετη. Η Δήμητρα παραδέχεται στον Νεκτάριο, πως πήγε στο ξενοδοχείο για να συναντήσει τον Πάτροκλο. Στο μεταξύ, στα Χανιά, η Όλγα έρχεται για μια ακόμα φορά σε αντιπαράθεση με τον Σήφη και αποφασίζει να παραιτηθεί από τη δουλειά της στο οινοποιείο. Η Αναστασία εξακολουθεί να βγαίνει με τον Νικηφόρο και τον προσκαλεί στο γλέντι που θα κάνει ο Διαμαντής

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget