27/3/16



Μπρούσκο Επεισόδιο 518 (132 γ κύκλος), Δευτέρα 28-3-16 MPROUSKO EPISODIA 518
Ο Μανούσος για μια ακόμα φορά τρομοκρατεί και κυνηγάει τη Μελίνα και τη Βασιλική, που απέτυχαν να τον παγιδεύσουν και δεν μπορούν να αποδείξουν στην αστυνομία την ενοχή του. Ο Αχιλλέας ανησυχεί πολύ για τη Μελίνα και φεύγει επειγόντως για Κρήτη. Αυτή η συμπεριφορά του, εξοργίζει τον Ματθαίο, που είναι έτοιμος να τον πετάξει έξω από την εταιρία. Οι σκληρές κουβέντες που θα ανταλλάξουν τα δυο αδέρφια, θα οδηγήσει για πρώτη φορά τη σχέση τους στα άκρα και κανένας δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει. Όμως και η Δάφνη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο Μάρκος της ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσουν, αλλά και ο Διαμαντής τη βρίζει με τον χειρότερο τρόπο, κατηγορώντας την ότι διατηρούσε σχέσεις με τον Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους στη διάρκεια του γάμου τους. Ο Ματθαίος και η Αναστασία ετοιμάζονται να υπογράψουν το διαζύγιό τους και για μια ακόμα φορά έρχονται σε σύγκρουση με αφορμή το παιδί τους.



Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 45 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo 45 ΔΕΥΤΕΡΑ 28-3-2016
Η οικογένεια Σαμβερντί είναι πια επηρεασμένη από την απουσία του Κεντάλ. Η Καντριγιέ, που δεν μπορεί να δεχτεί την Οζλέμ, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές της, δεν καταφέρνει να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του εργοστασίου και αναγκάζεται να το κλείσει… Όταν η Ντενίζ μαθαίνει ότι ο Ογιούζ ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση προς την Ναρίν, προκαλεί σεισμό. Επιτίθεται πρώτα στη Ναρίν και μετά στον Μπαράν, χωρίς να σκεφτεί ή να κρύψει τίποτα. Ο Μπαράν, που δε γνώριζε τίποτα, γίνεται έξαλλος. Κατηγορεί με πολύ άσχημα λόγια τη μητέρα του χωρίς να σκέφτεται ενώ στρέφεται και εναντίον της Εμπρού.



9 Μήνες Επεισόδιο 136 1ος Κύκλος Επεισόδιο 136 ΔΕΥΤΕΡΑ 28-3-2016 9 MINES
Η Μαρίνα και ο Μάνος ετοιμάζονται για το ραντεβού τους με τον Κυριάκο και συμφωνούν να κρατήσουν μία ήπια στάση απέναντί του, προκειμένου να μην τον αγριέψουν και να δώσει τελικά το διαζύγιο. Η Έλσα πηγαίνει στο σπίτι του Άρη, αλλά για άλλη μία φορά τον «αδειάζει» ερωτικά, αφού έχει διαρκώς στο μυαλό της τον Μάνο. Η Δάφνη δίνει επιτέλους το πολυπόθητο ραντεβού με τη Βάνα, χωρίς φυσικά να ξέρει πως ο Αντρέας έχει βάλει κοριό στο αυτοκίνητό της για να την παρακολουθήσει. Στο μεταξύ, ο Κυριάκος τη στήνει έξω από το σπίτι του Μάνου για να δώσει οδηγίες στον Μίλτο που καιροφυλαχτεί για την επίθεση, όταν βλέπει σοκαρισμένος την Έλσα να μπαίνει κι εκείνη στο σπίτι του Μάνου. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα κι ο Μάνος λένε στην Έλσα για την επικείμενη συνάντησή τους με τον Κυριάκο κι η Έλσα επιμένει να πάει κι εκείνη μαζί τους. Ο Κυριάκος βλέποντας ξανά την Έλσα να βγαίνει από το σπίτι μαζί με τη Μαρίνα και τον Μάνο, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μίλτο για να ματαιώσει την επίθεση, αλλά ο Μίλτος έχει το κινητό του κλειστό. Ο Θεόφιλος πιστεύει πως η συμβουλή της παιδιάτρου να μην ταξιδέψει το μωρό είναι πρόφαση της Ντορέτας για να το κρατήσει κοντά της. Για πρώτη φορά το ζευγάρι έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση, σχετικά με την απόφαση που πήραν να κλέψουν το μωρό και αποφασίζουν να μείνουν για λίγο χώρια. Ο Αντρέας παρακολουθεί τη Δάφνη και νομίζει πως έχει ραντεβού με τον Μάριο…



Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 22 ΔΕΥΤΕΡΑ 28-3-2016 DIDYMA FEGGARIA 22
Η Ελισάβετ δείχνει αποφασισμένη, ώστε να αποκαλύψει στον Μπρούνο όλη την αλήθεια σχετικά με την Αγάπη ότι είναι δίδυμες αδερφές παρά το γεγονός ότι η μητέρα της έχει πολύ μεγάλες ενστάσεις. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα μαζί με τον Στέργιο θα είναι για φαγητό στον Παύλο και εκεί θα του ζητήσουν να τους βοηθήσει οικονομικά στην καινούργια επιχείρηση που θα ανοίξει η Κατερίνα. Ο Παύλος φαίνεται να δέχεται! Έτσι λοιπόν όταν οι δύο εραστές θα αποχωρήσουν από το φαγητό με τον Παύλο θα τους δει την ίδια στιγμή και η Αρετή να φιλιούνται στο δρόμο.Ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ ότι αν δεν πάει να κάνει έκτρωση εκείνος θα φύγει για την Αμερική! Η Μαρουσώ δείχνει να είναι χαρούμενη όταν θα καταλάβει ότι το παιδί της μαζί με την Αγάπη είναι μαζί. Η Ελισάβετ θα πάει και θα πει στην Λίτσα να πάει και να πείσει τον Δημήτρη να δεχτεί το παιδί και η Λίτσα πέφτει λαβωμένη στην αγκαλιά της. Την ίδια ώρα η Αμαλία φαίνεται να θυμάται την Αλίκη που την είδε σε κάποιες φωτογραφίες αμέσως το κινητό του Παύλου! Η Εύα θα πάει να κάνει ένα ρεπορτάζ στην Πάρο, όπου και εκεί θα πάει για φαγητό στην ταβέρνα τους Μαρουσώς, όπου και θα μάθει ότι η Βενετία Λοίζου βρίσκεται στο νησί της Πάρου.



Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 82 ΔΕΥΤΕΡΑ 28.03.2016 Xwris esena epeisodia 82 16.45 ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Η Άννα λέει στον Παύλο ότι η αίτηση που έκαναν ώστε να κρατήσουν επίσημα τη Ρίμα στο σπίτι τους νόμιμα έγινε δεκτή μέχρι να βρεθεί κάποιος δικός της. Το πρόγραμμα της πειραματικής και ριψοκίνδυνη θεραπείας που ήθελε να μπει ο Δημήτρης ακυρώνεται επειδή είναι πολύ επικίνδυνο και αυτό φέρνει μεγάλη ανακούφιση στην Κάτια αλλά και στη Λήδα, ενώ ο ίδιος είναι απελπισμένος αφού θεωρούσε αυτή την θεραπεία την τελευταία του ελπίδα. Οι κρίσεις γίνονται όλο και πιο έντονα και με μεγάλη συχνότητα.



Οι συμμαθητές ΔΕΥΤΕΡΑ 28-3-2016 10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά Oi symmathites
Η Μαριλένα επισκέπτεται τον Αντώνη κι εκείνος της ανακοινώνει την απόφαση που πήρε. Ο Φρίντομ προσπαθεί να εκμαιεύσει από τη Βάλια τα αισθήματα της Μαριλένας για τον Αντρέα. Ο Ισίδωρος ζητάει τη συμβουλή του Αριστείδη σχετικά με τις υποψίες που έχει για τη Γιώτα.



ΔΕΥΤΕΡΑ 28-3-2016 Μάλιστα σεφ 10 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά MALISTA SEF episodio 14 28/3/16
Η μεγαλοκυρία Δανάη οργανώνει μια δεξίωση. Εκτός από τον πλούσιο μπουφέ, έχει ζητήσει και την παρουσία επώνυμου σεφ. Την παραμονή όμως, η Τζένη ανακοινώνει στον Βασίλη ότι θα πιάσει δουλειά στην Κρήτη και θα πάρει μαζί και τη μικρή Αντιγόνη. Απελπισμένος ο σεφ αρχίζει να πίνει και εμφανίζεται στη δεξίωση εντελώς μεθυσμένος



ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Σεζον 3 Επεισοδιο 46 Min arxizeis ti mourmoura ΔΕΥΤΕΡΑ 28-3-2016
Ο Νικήτας κι η Στέλλα τελευταία δουλεύουν πολύ. Κι η δουλειά φέρνει κούραση, η κούραση γκρίνια κι η γκρίνια παράπονα. Οι κακές συνήθειες του ενός και του άλλου ενοχλούν όλο και περισσότερο κι η Στέλλα ψάχνει τρόπο να τις κόψει.Η Μαρίνα και ο Ηλίας τρακάρουν… μεταξύ τους. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον για το ατύχημα. Το θέμα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, όταν ο Ηλίας μαθαίνει πως η Μαρίνα δεν έχει πληρώσει τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου της… Ο Μηνάς, έχει αγχωθεί πάρα πολύ από την είδηση ότι θα του μειώσουν και πάλι την σύνταξη, σε συνδυασμό με το ότι το απόθεμα που είχαν στην τράπεζα "για ώρα ανάγκης" έχει εξανεμιστεί. Η Βούλα, του πασάρει ένα ψεματάκι, για να τον κάνει να χαρεί και να ξεχαστεί… Κι ο Μηνάς, αναθεωρεί πολύ γρήγορα.



ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 270 ΔΕΥΤΕΡΑ 28-3-2016 kanto opos o akis
Περίληψη: Νόστιμη σούπα με ρεβίθια και ταχίνι μάς ετοιμάζει σήμερα ο 'Ακης. Η καλεσμένη της εκπομπής, Ζοζέφα Πέγκου, μας φτιάχνει πανεύκολα αλλά λαχταριστά cupcakes βανίλιας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: 'Ακης Πετρετζίκης
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Παραγωγή: MEGA



HOUSE MD Επεισόδιο 22 8ος Κύκλος ΔΕΥΤΕΡΑ 28-3-2016 HOUSE MD episode 22 season 8 gr subs

Ο Χάουζ αποφασίζει να εξαφανιστεί για να γλυτώσει την επερχόμενη φυλάκισή του. Η ομάδα του, μαζί με τον Γουίλσον και την Δεκατρία, προσπαθούν να τον εντοπίσουν αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Χάουζ συμπεριφέρεται για άλλη μια φορά αυτοκαταστροφικά και βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Με τη ζωή του να καταρρέει γύρω του, ο Χάουζ φέρνει στη μνήμη του ανθρώπους από το παρελθόν του ενώ προσπαθεί να αποφασίσει αν η ζωή του έχει αξία…



Ο Φαρος Eπεισόδιο 44 3 μ.μ. ΕΡΤ3 Δραματική σειρά EL FARO ΔΕΥΤΕΡΑ 28-3-2016
Περιγραφή επεισοδίου
Στην τελευταία του προσπάθεια να γυρίσει στην Λουθία, ο Ρικάρντο εμφανίζεται στον Φάρο με μια έκπληξη. Η Πατρίθια αισθάνεται πολύ άσχημα που πρέπει να κρύψει την εγκυμοσύνη της Λουθία από τον Βίκτορ.Ο Σαντιάγο πρέπει να εγχειριστεί στην καρδιά και ο Μανουέλ με την Ρόσα είναι πολύ προβλήματισμένοι.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget