22/3/16



Τι θα δουμε σημερα Τριτη 22-3-2016 στην τηλεοραση, σηριαλ, καθημερινες σειρες.
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά

Η Στέλλα προσπαθεί να πείσει τον Νικήτα να δοκιμάσει κρέμες προσώπου και ματιών της εταιρείας της από μια αντρική σειρά που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Ο Ηλίας νιώθει πόνους στην πλάτη και στο πόδι του. Η Μαρίνα προσπαθεί να του μάθει τεχνικές που θα τον βοηθήσουν. Ο Μηνάς αποφασίζει να ασχοληθεί
με τη μελισσοκομία.

Χωρίς εσένα
4.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Το πρόγραμμα της πειραματικής και ριψοκίνδυνης θεραπείας όπου ήθελε να μπει ο Δημήτρης ακυρώνεται λόγω μεγάλης επικινδυνότητας, ανακουφίζοντας Κάτια και Λήδα, απελπίζοντας ωστόσο τον ίδιο. Ταυτόχρονα οι κρίσεις του γίνονται όλο και πιο έντονες και με μεγαλύτερη συχνότητα. Η Χριστίνα λέει στη Νάντια πως χώρισε και πως είναι σίγουρη ότι ο Γιώργος γουστάρει την Εύα. Ο Γιάννης συνεχίζει τα μαθήματα με τον Μιχάλη, αλλά επιμένει πως θέλει να δώσει ιατρική. Ο Γιώργος ζητάει στην Εύα να ακυρώσει τον fake γάμο της με τον Σέργιο και να παντρευτεί τον ίδιο. Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Στάθης μπροστά στην πόρτα του κοντρόλ και τους βλέπει άναυδος να φιλιούνται.

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Ο Μάριος λέει στον Νικ για τη συνάντησή του με τη Βάνα και τις υποψίες πως ο Αντρέας κρύβεται πίσω από το κύκλωμα και του ζητάει να έρθει στην Κύπρο. Σε συνδυασμό και με την πρόταση του Αλκη, ο Νικ αναστατώνεται και αποφασίζει να γυρίσει σύντομα κοντά στους φίλους του που τον έχουν ανάγκη. Η Μάρθα συμβουλεύει τη Δάφνη να μη δείξει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της απέναντι στον Αντρέα για να μην υποψιαστεί κάτι. Η ιδέα όμως και μόνο πως κοιμάται δίπλα σε έναν πιθανό εγκληματία αγχώνει τη Δάφνη.

Δίδυμα φεγγάρια
8 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η Σίλα παραδέχεται τελικά στον Μπρούνο πως είναι ερωτευμένη μαζί του, όμως η αντίδρασή του είναι τέτοια που την κάνει να αμφιβάλλει για πολλά. Η Αρετή συναντιέται για πρώτη φορά με την Ελισάβετ και της μιλάει για την δίδυμη αδερφή της, την Αγάπη. Ο Παύλος εμπιστεύεται όλο και περισσότερο τον Μιχάλη και του δίνει πρόσβαση στα απόρρητα αρχεία της εταιρίας. Η Αλίκη όμως, κάνει δεύτερες σκέψεις για την εκδίκηση που ετοιμάζουν. Μια γυναίκα απ' το παρελθόν, επανεμφανίζεται στη ζωή του Στέργιου...

Το νησί
10 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά

Ο Δημητρής προσπαθεί να εξευμενίσει τον Λευτέρη που δεν θέλει να έχει καμιά επαφή με κανέναν. Οταν μάλιστα μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα του, ο Λευτέρης κλείνεται πιο πολύ στον εαυτό του. Ο Κυρίτσης κάνει νέο κοκτέιλ φαρμάκων και έρχεται σε ρήξη με τον Παπαδημητρίου που τον απειλεί πως θα στείλει γράμμα στην κυβέρνηση.

Οι συμμαθητές
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Η Σεσίλια προσπαθεί να συνδέσει τα κομμάτια σκόρπιων αναμνήσεων από το βράδυ του ατυχήματος. Εν τω μεταξύ τα παιδιά ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα εγκαίνια του μπαρ, στο οποίο δεν σκοπεύουν να πάνε ούτε η Μαριλένα ούτε ο Ανδρέας για να μη χαλάσουν τη νύχτα του Αρη.

The Paradise
8 μ.μ. ΕΡΤ2 Δραματική σειρά εποχής

Η Κλεμάνς επιστρέφει στην πόλη, φέρνοντας μαζί της και τα προβλήματά της στο ήδη γεμάτο με προβλήματα πολυκατάστημα «The Paradise». Ο Τομ προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την Κλεμάνς μπροστά στην απαρηγόρητη Κάθριν. Πάνω στην αναστάτωσή της βρίσκει παρηγοριά στον Τζόνας κι από τα λεγόμενά της επιβεβαιώνονται οι υποψίες του για το σκοτεινό παρελθόν του Τομ.

Μαύρες χήρες
9.40 μ.μ. ΕΡΤ2 Δραματική σειρά θρίλερ

Η εταιρεία είναι αρκετά επικερδής και η Γιοχάνα και η Βίρα αρχίζουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να μην την πουλήσουν. Η απόφαση της Βίρα να κρατήσει τη μικρή της κόρη στο σπίτι για να αποφύγει τον Ερνο φέρνει στην πόρτα της την Πρόνοια, ευτυχώς χωρίς άσχημες εξελίξεις. Η Γιοχάνα ξεκινά μαθήματα aikido, όπου και έχει έναν απρόσμενο συμμαθητή και το μοναδικό, ίσως, στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην άκρη του νήματος της υπόθεσης καταλήγει να μαζεύει σκόνη σε κάποιο ράφι…



Μπρούσκο Επεισόδιο 515 Τριτη 22-3-2016 episodio Mprousko 515
Η Μελίνα είναι σίγουρη ότι ο Μανούσος Ροκάκης, είναι ο δολοφόνος της κοπέλας που είδε με τη Βασιλική στο δάσος εκείνο το βράδυ.. και παρά τις διαβεβαιώσεις όλων ότι είχε άλλοθι, εκείνη είναι πεπεισμένη. Προβληματισμένος με τον Ροκάκη είναι και ο Σήφης, αφού δείχνει να μην τον εμπιστεύεται μετά και το επεισόδιο με την Στεφανία.. έτσι ζητάει από τον Μηνά, να ψάξει περισσότερες πληροφορίες γι' αυτόν.. Ο Διαμαντής προειδοποιεί τον Νικηφόρο να φανεί εντάξει απέναντι στην Αναστασία, ενώ την ίδια στιγμή ο Πάτροκλος του κάνει σκηνή βλέποντας τους δυο μαζί, αφού πιστεύει ότι ο πατέρας του τον έχει αντικαταστήσει.. Προβλήματα όμως έχει και με την Αναστασία, αφού η ίδια τον απειλεί φρικτά, εάν ανακαλύψει ότι αυτός κρύβεται πίσω από την όλη ιστορία με την απόπειρα δολοφονίας της.. Σε σύγκρουση θα έρθει η Αναστασία για άλλη μια φορά και με τον Ματθαίο, γεγονός που αναγκάζει τον Αχιλλέα να της μιλήσει, προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση.. Η Γεσθημανή, καρφώνει την Δάφνη στον Μάρκο για το ταξίδι της στην Κύπρο, αλλά και ότι μέχρι και το θάνατο του Θεμιστοκλέους, τον απατούσε με αυτόν.. Σε πειρασμό να κάνει απιστία μπαίνει και ο Μανωλιός, αφού η Αγλαΐα από τα αμπέλια φαίνεται να τον πολιορκεί και να τον φλερτάρει έντονα.



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40 ΤΡΙΤΗ 22-3-2016 Karagul episodio 40 gr subs
Το μεγαλύτερο βάρος από την άσχημη κατάσταση στο εργοστάσιο και τον τραυματισμό του Κεντάλ, πέφτει πάνω στον Μπαράν ενώ η Καντριγιέ και ο Κενάν αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να βγουν απ' αυτήν την κρίση, στην οποία περιήλθαν. Ο Σερντάρ και η Ντενίζ, οι οποίοι άλλαξαν γνώμη και τελικά δεν θα φύγουν, βρίσκονται σε μια γεμάτη από ελπίδες αναμονή. Ο Μπαράν σηκώνει τα μανίκια και προτρέπει όλους να πιάσουν δουλειά στο καφέ. Το καφέ θα είναι μια πνοή για όλους και ειδικά για τη Ναρίν και την Εμπρού. Η Μελέκ πηγαίνει να επισκεφτεί τον Σαμπρί ενώ κάποιος, που τον παρακολουθούσε, τον καταδίδει στη χωροφυλακή. Η Οζλέμ τυχαίνει εκείνη την ώρα να βρίσκεται εκεί κοντά και αυτό δεν θα της βγει καθόλου σε καλό. Ο Κασίμ συνεχίζει τις επίμονες έρευνες ενώ η Οζλέμ δεν ξέρει ότι τρέχει ολοταχώς προς το τέλος της και στην αλλαγή του πεπρωμένου της…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget