13/3/16

Και με τη βούλα η διαχείριση της προσφυγικής κρίσης περνά εξ ολοκλήρου στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί περιγράφει ακριβώς τι θα κάνουν οι ΕΔ. Σύφωνα λοιπόν με την ΚΥΑ που υπογράφτηκε...
«Το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π.) υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ).
Αποστολή του ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π. είναι η διεύθυνση και ο συντονισμός, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασύλου και την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής, των δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων, που προκύπτουν από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές στη Χώρα, αποκλειστικά σε ό,τι αφορά στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών.

Ειδικότερα, είναι αρμόδιο για:
– Τον συντονισμό και την παροχή σχετικών διαταγών και κατευθύνσεων στα Τοπικά Συντονιστικά Κέντρα Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π.), όσον αφορά στην εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής (ΚΕ.Π.Υ.), των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) και των Ανοικτών Δομών Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, αποκλειστικά για τα ως άνω θέματα.


– Την άμεση ενημέρωση της Ιεραρχίας ΓΕΕΘΑ, σε περίπτωση διαφοροποίησης της τρέχουσας κατάστασης και για κάθε έκτακτο συμβάν, προκειμένου να λαμβάνονται ταχέως οι αναγκαίες αποφάσεις.


– Την εξέταση και κατ’ αρμοδιότητα προώθηση αιτημάτων, που υποβάλλονται από τους εμπλεκόμενους φορείς και αφορούν στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών. Του ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π. προΐσταται ανώτερος αξιωματικός βαθμού Συνταγματάρχη και αντιστοίχων των άλλων Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ως Συντονιστής, με δύο (2) Βοηθούς Συντονιστή ανώτερους αξιωματικούς βαθμού Αντισυνταγματάρχη και αντιστοίχων.


Στο ως άνω Όργανο λειτουργούν τα εξής Τμήματα, τα οποία στελεχώνονται όπως παρακάτω:


α. Τμήμα Νομικού Συμβούλου, με έναν (1) αξιωματικό του Σώματος Στρατολογικού – Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων (ΣΣΝΣ).


β. Τμήμα Μεταφορών, με έναν (1) αξιωματικό, ο οποίος, εφόσον προέρχεται από το Στρατό Ξηράς (ΣΞ), θα ανήκει στο Σώμα Εφοδιασμού – Μεταφορών.


γ. Τμήμα Εφοδιασμού – Σίτισης, με έναν (1) αξιωματικό, ο οποίος, εφόσον προέρχεται από το ΣΞ, θα ανήκει στο Σώμα Εφοδιασμού – Μεταφορών, ενώ οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) και της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) θα έχουν τις ειδικότητες του Οικονομικού και του Εφοδιαστή αντίστοιχα.


δ. Τμήμα Υποδομών – Διαμονής, με έναν (1) αξιωματικό, ο οποίος, εφόσον προέρχεται από το ΣΞ, θα ανήκει στο Όπλο του Μηχανικού, ενώ οι αξιωματικοί του ΠΝ και της ΠΑ θα έχουν τις ειδικότητες του Μηχανικού και του Μηχανικού Εγκαταστάσεων αντίστοιχα.


ε. Τμήμα Υγειονομικού, με έναν (1 ) αξιωματικό Υγειονομικού (Ιατρό).


στ. Τμήμα Συνδέσμων Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) και Λιμενικού Σώματος/Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ/ΕΛΑΚΤ), με δύο (2) αξιωματικούς, ανά ένα (1) προερχόμενο από την ΕΛΑΣ και το ΛΣ/ΕΛΑΚΤ.


ζ. Τμήμα Συνδέσμων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) – Ύπατης Αρμοστείας Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) –Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), το οποίο θα στελεχώνεται κατόπιν προτάσεων των αρμόδιων φορέων.


η. Τμήμα Συνδέσμου Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που θα στελεχώνεται κατόπιν πρότασης του ως άνω Υπουργείου.


θ. Γραμματεία, με δύο (2) υπαξιωματικούς.


ι. Υπηρετεί επίσης και στέλεχος με ειδικότητα Τεχνικός Δικτύων Η/Υ, που δύναται να είναι εκ των υπηρετούντων στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) του ΓΕΕΘΑ. Το ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π. συγκροτείται με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Τοπικά Συντονιστικά Κέντρα Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π.)


Με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ καθορίζεται το Γενικό Επιτελείο του Κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων, στο οποίο ανατίθεται η αρμοδιότητα εκδήλωσης των απαιτούμενων ενεργειών για τη συγκρότηση, λειτουργία και υπαγωγή Τοπικών Συντονιστικών Κέντρων Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π.).


Αποστολή των ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π. είναι η παρακολούθηση και ο συντονισμός των δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων, που προκύπτουν από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές στις περιοχές όπου λειτουργούν, αποκλειστικά σε ό,τι αφορά στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών.


Ειδικότερα, τα ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π.:


α. Διευθύνουν και συντονίζουν, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασύλου και την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής, τις κατά τόπους λοιπές δημόσιες υπηρεσίες και αρχές, κοινωνικούς φορείς και ΜΚΟ, που επικουρούν τη λειτουργία των τοπικών ΚΕ.Π.Υ., Κ.Υ.Τ. και Ανοικτών Δομών Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, αποκλειστικά σε ό,τι αφορά στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών. Προς τούτο, τα στελέχη τους μπορούν να προβαίνουν σε κάθε αναγκαία ενέργεια, εντός του πλαισίου του νόμου και σύμφωνα με τις διαταγές της Ιεραρχίας.


β. Αναφέρουν ιεραρχικά, κατά τα προβλεπόμενα, ενημερώνοντας παράλληλα το ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π., επί θεμάτων που προκύπτουν από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές στις περιοχές όπου λειτουργούν. Των ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π. προΐστανται ανώτεροι αξιωματικοί, οι οποίοι υπηρετούν στις Μονάδες – Υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, που εδρεύουν στις περιοχές, όπου λειτουργούν τα ως άνω Κέντρα, ως Επικεφαλής Συντονιστές, με Βοηθούς Συντονιστή αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Τα ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π. στελεχώνονται από στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετεί στις ανωτέρω Μονάδες – Υπηρεσίες, καθώς και από προσωπικό της ΕΛΑΣ, του ΛΣ/ΕΛΑΚΤ, των Περιφερειακών Ενοτήτων και λοιπών δημόσιων αρχών, διαρθρώνονται δε σε Τμήματα, όπως παρακάτω: α. Τμήμα Μεταφορών. β. Τμήμα Εφοδιασμού – Σίτισης. γ. Τμήμα Υποδομών – Διαμονής. δ. Τμήμα Υγειονομικού. ε. Τμήμα Συνδέσμων ΕΛΑΣ – ΛΣ/ΕΛΑΚΤ. στ. Τμήμα Συνδέσμων ΕΕ -Ύπατης Αρμοστείας ΟΗΕ. Αρμοδιότητα σύναψης – εκτέλεσης συμβάσεων Στο πλαίσιο της δυνατότητας που παρέχεται ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, με διαταγή του, καθορίζει τον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων, που θα έχει την αρμοδιότητα σύναψης των αναφερόμενων στη διάταξη αυτή συμβάσεων, ήτοι εκτέλεσης έργων, παροχής υπηρεσιών, προμήθειας αγαθών ή μισθώσεων, σχετικά με την ίδρυση, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία των ΚΕ.Π.Υ., των Κ.Υ.Τ. και των Ανοικτών Δομών Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, αποκλειστικά σε ό,τι αφορά στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών. Κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο της συνδρομής του ΥΠΕΘΑ στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης και με την παραδοχή φιλοξενίας είκοσι χιλιάδων (20.000) ατόμων στα κέντρα -δομές αρμοδιότητας του, εκτιμάται ότι θα προκύψουν δαπάνες συνολικού ύψους, κατ’ έτος, 73.988.692 ευρώ, οι οποίες αντιστοιχούν σε δαπάνες, που αφορούν στη λειτουργία των κέντρων – δομών αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ και ειδικότερα στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών, όπως αυτές αναλύονται παρακάτω:


– Δαπάνες μεταφοράς εκτιμώμενου ύψους 4.950.000 ευρώ (ΚΑΕ 0829), με χρηματοδότηση τους από πιστώσεις είτε του Τακτικού Προϋπολογισμού ΥΠΕΘΑ είτε του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του ως άνω Προϋπολογισμού.


– Δαπάνες διαμονής εκτιμώμενου ύψους 19.794.704 ευρώ, στις οποίες περιλαμβάνονται εν γένει οι δαπάνες κατασκευής – διαμόρφωσης (δαπάνες κατασκευής έργων, επισκευής -συντήρησης εγκαταστάσεων, προμήθειας υλικών συντήρησης – επισκευής εγκαταστάσεων κ.α.) και λειτουργίας (καθαριότητα, ύδρευση, ηλεκτρική ενέργεια, προμήθεια εξοπλισμού κ.α.) των κέντρων – δομών αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ, με χρηματοδότηση τους από τις παραπάνω πιστώσεις, καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου.


– Δαπάνες σίτισης και τροφοδοσίας εκτιμώμενου ύψους 45.743.988 ευρώ στις οποίες περιλαμβάνονται οι δαπάνες σίτισης και τροφοδοσίας των φιλοξενουμένων στα κέντρα – δομές αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ, με χρηματοδότηση τους από τις ίδιες πιστώσεις, καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου. Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης (Β’ 1022).


– Δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης εκτιμώμενου ύψους 3.500.000 ευρώ, στις οποίες περιλαμβάνονται οι δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης (προμήθεια ιατρικού και φαρμακευτικού υλικού, καθώς και τυχόν αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού) των φιλοξενουμένων στα κέντρα – δομές αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ, με χρηματοδότηση τους από τις ίδιες ως άνω πιστώσεις, καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου. Οι εμπλεκόμενοι φορείς χρηματοδότησης των παραπάνω δαπανών και ειδικότερα οι φορείς διαχείρισης ευρωπαϊκών κονδυλίων θα διερευνούν, κατά προτεραιότητα, τη δυνατότητα ένταξης και χρηματοδότησης τους από σχετικά χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ, παρέχοντας τις ανάλογες κατευθυντήριες οδηγίες ένταξης και επιλεξιμότητας των οικείων δαπανών.


Χιλιάδες καρναβαλιστές με πολύ κέφι και ζωντάνια συμμετείχαν στη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου στην Πάτρα.Τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού ξεχύθηκαν στους δρόμους μεταδίδοντας τον ενθουσιασμό τους σε όλη την Ελλάδα.Σήμερα Κυριακή το Πατρινό Καρναβάλι 2016 φτάνει στην κορύφωσή του με την μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών. Ο βασιλιάς Καρνάβαλος και δεκάδες άρματα εμπνευσμένα από την επικαιρότητα αναμένεται να απογειώσουν το κέφι στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Δείτε το βίντεο από τη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου.



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 109-110-111-112-113 Β' Κύκλος paramparca gr subs Ragismenes kardies

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 109 Β' Κύκλος Ragismenes kardies
Ο Χαρούν φλερτάρει την Ντιλάρα, η οποία ενημερώνει τον Τζιχάν ότι τελικά αποφάσισε να τον χωρίσει. Το νέο όμως κάθε άλλο παρά ενθουσιάζει την Γκιουλσερέν. Η Τζανσού βοηθάει όσο μπορεί την Κεριμάν και τη Νουράι όσο εκείνες φιλοξενούνται στην έπαυλη, ενώ από το μυαλό της δεν φεύγει και ο Οζκάν, κι ας μην είναι ο πατέρας που θα ήθελε. Έτσι, όταν δεν απαντά στα τηλεφωνήματά της, η κοπέλα αποφασίζει να πάει να τον συναντήσει. Ο Μπαχτιγιάρ, ο έμπιστος σοφέρ της οικογένειας Γκιουρπινάρ, δεν είναι καθόλου πρόθυμος να τη συνοδεύσει στο συνεργείο, όμως τελικά το κάνει, αφού η Τζανσού είναι και δική του αδυναμία.Όχι όμως χωρίς να ενημερώσει τον Τζιχάν.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 110 Β' Κύκλος Ragismenes kardies
Η Τζανσού φτάνει στο συνεργείο και βλέπει τον Οζκάν να κοιμάται πάνω σε ένα παλιό στρώμα σε ένα βρόμικο δωματιάκι… Η εικόνα δεν της αρέσει καθόλου. Τον πλησιάζει και τον ξυπνάει για να μιλήσουν, ενώ του εξηγεί πού βρήκαν στέγη η Κεριμάν και η Νουράι με το μωρό μετά την έξωση που τους έκανε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος. Μετά την ειλικρινή και συγκινητική κουβέντα τους, η νεαρή επιστρέφει στην έπαυλη συναισθηματικά φορτισμένη. Προσπερνά τον Τζιχάν στον κήπο, και πάλι χωρίς να του μιλήσει, αλλά και την Ντιλάρα, που προσπαθεί να της μιλήσει στο χολ, και πηγαίνει κατευθείαν στο δωμάτιό της, όπου ξεσπάει σε κλάματα: «Λεν έχω πια ούτε μητέρα ούτε πατέρα»…

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 111 Β' Κύκλος Ragismenes kardies
Η Ντιλάρα δείχνει να έχει αφήσει πίσω τον παλιό… κακό εαυτό της. Με όσα της έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, ο εγωκεντρισμός της έχει υποχωρήσει. Είναι πιο ανοιχτή πια στο να «ακούει» τις ανάγκες των άλλων γύρω της. Και δεν είναι πλέον τόσο απόλυτη στο να διατηρήσει το στάτους της, χωρίς αγάπη στη ζωή της… Ένα πρωινό καταφθάνει στην έπαυλη ο Οζκάν για να πάρει μαζί του την Κεριμάν και τη Νουράι με τον γιο τους. Η άσχημη συμπεριφορά του όμως δεν αρέσει καθόλου στην Ντιλάρα, που τον διώχνει λέγοντάς του ότι οι δυο γυναίκες και ο μικρούλης Τζαν είναι φιλοξενούμενος της στην έπαυλη. Παράλληλα, ο Χαρούν την καλεί σε δείπνο. Εκείνη είναι διατακτική, γιατί δεν έχει καμία διάθεση να φλερτάρει, ούτε καν για να ζηλέψει ο Τζιχάν. Νιώθει ότι δεν έχει πια κανένα νόημα, αφού ο γάμος τους δεν υφίσταται εδώ και καιρό.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 112 Β' Κύκλος Ragismenes kardies
Τελικά όμως αποφασίζει να πάει στο ραντεβού, χωρίς να υποψιάζεται ότι πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα του Χαρούν, που θέλει να την κατακτήσει για να εκδικηθεί τον Τζιχάν. Μόνο που όταν φτάνει στο σκάφος του παλιού της φίλου… κάνει μεταβολή και φεύγει. Ο Χαρούν τη βλέπει να απομακρύνεται και απογοητεύεται, αφού αλλιώς τα είχε σχεδιάσει… Η Ντιλάρα όμως μέσα της δεν είναι έτοιμη να κάνει το «επόμενο βήμα» στη ζωή της. Τουλάχιστον όχι όσο είναι ακόμα παντρεμένη. Όταν λοιπόν επιστρέφει στην έπαυλη, βρίσκει τον Τζιχάν και χωρίς πολλές περιστροφές τού δηλώνει: «Θέλω διαζύγιο»!Εκείνος σαστίζει, αφού δεν περίμενε ότι η Ντιλάρα θα συμφωνούσε να χωρίσουν τόσο σύντομα μετά την ομολογία του ότι είναι ερωτευμένος με την Γκιουλσερέν. Όταν μεταφέρει στην αγαπημένη του την ευχάριστη εξέλιξη, εκείνη δεν δείχνει να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του. Μέσα της αισθάνεται ένοχη, γιατί θεωρεί ότι δεν θα έπαιρναν διαζύγιο με την Ντιλάρα αν δεν ήταν στη μέση η ίδια… Από τη μεριά της η Ντιλάρα είναι ήρεμη με την επιλογή της.Όχι ευτυχισμένη, απλώς ήρεμη. Θέλει να αφήσει πίσω της τον γάμο της, έχοντας πια παραδεχτεί ότι η ίδια φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχία του…

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 113 Β' Κύκλος Ragismenes kardies
Η… ανίερη συμμαχία Χαζάλ Κεριμάν δεν έχει ευτυχή κατάληξη. Μπορεί η Κεριμάν να έχει διαβεβαιώσει την ανιψια της πως δεν θα καρφώσει σε κανέναν ότι μπορεί να περπατά, όμως δεν υπάρχει ανάμεσά τους εμπιστοσύνη. Η Κεριμάν φροντίζει να καταγράψει την «όρθια Χαζάλ» με το κινητό της και η Χαζάλ κάνει τα πάντα για να της κλέψει τη συσκευή… Οι σχέσεις τους είναι τεταμένες. Και επειδή ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, μια μέρα Κεριμάν και Χαζάλ πιάνονται στα χέρια, και η Τζανσού, που ακούει τις φωνές τους, πλησιάζει και βλέπει το κινητό της Κεριμάν να είναι ανοιχτό και να παίζει το βίντεο με τη Χαζάλ όρθια! Η νεαρή γίνεται έξαλλη, γιατί τόσο καιρό λυπόταν τη Χαζάλ και θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για την κατάστασή της… Μετά την Τζανσού, το μαθαίνει και η Ντιλάρα…

Ραγισμένες Καρδιές νεα Επεισόδια 114, 115, 116, 117, 118 Β' Κύκλος Ragismenes kardies



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 61, 62, 63, 64, 65, 66 didima feggaria epeisodia 61-62-63-64-65-66

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 61 Didyma Feggaria
Η Αγάπη συναντάει τυχαία για ακόμα μια φορά με την Αλίκη αλλά δεν μπορεί να φανταστεί ότι αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα της. Η Αλίκη επισκέπτεται τον τάφο του Αντρέα μετά από τόσα χρόνια κι η ψυχή της ανακουφίζεται. Όταν θα το πει στην Ελισάβετ, θα συγκινηθεί και θα θελήσει κι αυτή να πάει στον τάφο του πατέρα της. Πόσο μεγάλη θα είναι η έκπληξή τους όταν θα ανακαλύψουν ότι ο τάφος είναι ένα τεράστιο και καλοστημένο ψέμα του Παύλου Ταξόπουλου; Την ίδια στιγμή, η Λίτσα καταφέρνει με δόλο να μπει στο σπίτι του Παύλου και να υφάνει από μέσα την πλεκτάνη της, ενώ ο Αντώνης είναι αποφασισμένος, να πάρει τα χρήματα απ' τον Στέργιο και να χωρίσει με συκοφαντίες για πάντα το Φίλιππο απ' την Αγάπη…

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 62 Didyma Feggaria
Η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ο τάφος του Αντρέα δεν βρίσκεται εκεί που ήταν και αρχίζει να ζητά απαντήσεις. Στο μεταξύ, η Εύα κάνει μια επίσκεψη στον Στέργιο και οι δυο τους ξαναέρχονται κοντά μετά από πολύ καιρό. Η Σίλα καταλαβαίνει ότι της λείπουν 500 ευρώ από την τσάντα, αλλά το μυαλό της δεν πάει στον Δημήτρη. Ο Μπρούνο, κυριευμένος απ' τη ζήλεια, δείχνει και μια άλλη πλευρά που δεν την είχαμε δει μέχρι τώρα. Η Ελισάβετ εντελώς αυθόρμητα εμφανίζεται μπροστά στον Παύλο και την Αγάπη και τους αφήνει εμβρόντητους. Ο Απόστολος αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Αλίκη, την αλήθεια για τον τάφο του Ανδρέα…

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 63 Didyma Feggaria
O Απόστολος λέει στην Αλίκη όλη την αλήθεια για το πού βρίσκεται ο τάφος του Αντρέα. Στο μεταξύ, η Λίτσα, αποφασισμένη πάει και συναντά τον Φίλιππο επειδή δήθεν έχει μια πρόταση για βιβλίο. Παρόλα αυτά, την ώρα της παρουσίασης, τον αφήνει άφωνο με την φαντασία της. Παράλληλα, ο μοναχός Αμβρόσιος δίνει άδεια στον Απόστολο και τον Παύλο, ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Ο Θόδωρος, τυφλωμένος από πάθος, πάει και βρίσκει τον Δημήτρη και του λέει ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις για την Λίτσα, τα αίματα ανάβουν και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια. Άναυδη μένει η Αγάπη, όταν ο Παύλος της δίνει το ελεύθερο για να κάνει κάτι που το θέλει πάρα μα πάρα πολύ. Στα χέρια του Φίλιππου πέφτει η φωτογραφία που τράβηξε ο Στέργιος με την Ελισάβετ και επειδή νομίζει πως αυτή είναι η Αγάπη, παθαίνει πανικό.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 64 Didyma Feggaria
Το μεγάλο μυστικό που ο Παύλος Ταξόπουλος κρατάει επτασφράγιστο αποκαλύπτεται στην Ελισάβετ. Αν αποκαλυφθεί η αλήθεια, όλοι θα αιφνιδιαστούν κι η ζωή τους θα αλλάξει οριστικά. Ο Φίλιππος βλέπει τη φωτογραφία που φιλιέται η Ελισάβετ με τον Στέργιο, αλλά σίγουρος ότι είναι η Αγάπη νομίζει ότι όλα έχουν τελειώσει ανάμεσα τους. Στο μεταξύ, οι σχέσεις της Αγάπης με τον Παύλο γίνονται όλο και πιο στενές και κάνουν τον Στέργιο να αισθάνεται ανεπιθύμητος. Η Ελισάβετ έχει μετανιώσει για το βιαστικό γάμο της με τον Μπρούνο και φαίνεται ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί με ψυχραιμία, ενώ ο Αντώνης καταλαβαίνει ότι η συμμαχία που είχε κάνει με τον Στέργιο είναι απόλυτα αίολη, τη στιγμή που η Εύα ήδη τον έχει βγάλει απ' τη μέση…

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 65 Didyma Feggaria
Ο Φίλιππος ξεκαθαρίζει στην Αγάπη ότι δεν θέλει να την ξαναδεί, ενώ της δείχνει τη φωτογραφία που του έστειλαν, αφήνοντάς την συντετριμμένη. Την ίδια στιγμή, η Ελισάβετ αποκαλύπτει στη μητέρα της ότι ο Αντρέας μπορεί να μην έχει πεθάνει, πράγμα που σοκάρει την Αλίκη. Παράλληλα, ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στην Κατερίνα και η Λίτσα εμφανίζεται ξανά στο σπίτι του Παύλου, την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης εισβάλλει στο σπίτι της Αλίκης, με ένα εξώδικο. Εν τω μεταξύ, ο Φίλιππος γνωρίζει την Έλενα, την παιδοψυχολόγο, που ξεκινάει συνεδρίες με τον Νικόλα. Την ώρα όμως που ο Φίλιππος κι η Έλενα μπαίνουν στο αυτοκίνητο, για να την συνοδεύσει στο σπίτι της, τους βλέπει η Αγάπη και το παρεξηγεί. Την ίδια στιγμή, ο Στέργιος καθοδηγεί την Ελισάβετ να παραστήσει την Αγάπη, αυτή τη φορά στον Φίλιππο. Η Ελισάβετ αρνείται και ο Στέργιος, σαν απειλή, της αρπάζει το μωρό.…

Δίδυμα Φεγγάρια νεα Επεισόδια 66, 67, 68, 69, 70, 71 Didyma Feggaria



ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 88-89-90-91-92 Xoris esena episodia
Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 88 Xoris esena episodia
Όταν η Εύα αρνείται την πρόταση του Γιώργου να τα παρατήσει όλα και να φύγει μαζί του, ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται ότι η Εύα σκέφτεται μόνο τον εαυτό της και δεν τον αγαπάει πραγματικά. Ο Μιχάλης μεθυσμένος έξω από το σπίτι του Δημήτρη προσπαθεί να μιλήσει στον Γιάννη. Η ξεκάθαρη δήλωση του Στάθη ότι είναι κατά του γάμου, προβληματίζει την Αλεξάνδρα, που αισθάνεται ήδη ότι ο Στάθης είναι απόμακρος και ψυχρός μαζί της. Η Άννα υπόσχεται στον Παύλο ότι δεν θα είναι πια καχύποπτη, ενώ ο Πάνος και η Χριστίνα βγαίνουν για πρώτη φορά ραντεβού. Στο μεταξύ ο Στάθης λέει στον Γιώργο ότι θα ζητήσει από την Εύα τεστ πατρότητας...

Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 89 Xoris esena episodia
Ο Γιάννης θέλει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Μιχάλη για την αλήθεια που ήθελε να του πει και πηγαίνει στο σπίτι του για να τον συναντήσει. Ο Στάθης και ο Γιώργος ανακοινώνουν στην Εύα ότι θέλουν να γίνει τεστ πατρότητας πριν γεννηθεί το μωρό. Η Εύα διαλυμένη ψυχολογικά από την αλλαγή στάσης του Γιώργου, τους λέει ότι θα το κάνει μόνο αν ο γιατρός τη διαβεβαιώσει ότι δεν είναι επικίνδυνο για το μωρό. Ο Παύλος σκέφτεται να ζητήσει την Άννα σε γάμο και καταφεύγει στη βοήθεια της Νάντιας. Στο μεταξύ όλοι αγωνιούν για το Δημήτρη καθώς η υγεία του επιδεινώνεται από μία απρόοπτη επιλοίμωξη που τον κάνει να χάσει τις αισθήσεις του και να μπει στην εντατική...

Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 90 Xoris esena episodia
Η πιθανότητα να είναι το παιδί της Εύας δικό του, κάνει το Στάθη να ανησυχεί καθώς φοβάται ότι αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο η Αλεξάνδρα θα τον εγκαταλείψει. Την ίδια στιγμή ανήσυχος είναι και ο Γιώργος ο οποίος καταλαβαίνει πως η Εύα είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τελικά με τον αστρολόγο. Ο Δημήτρης βλέπει ότι η υγεία του χειροτερεύει και αρχίζει να σκέφτεται πως πρέπει να βιαστεί να μιλήσει στο Γιάννη για το ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας. Η Κάτια όμως έχει αντίθετη άποψη και δείχνει αποφασισμένη να τον αποτρέψει. Στο μεταξύ... κι ενώ ο Παύλος περιμένει με ανυπομονησία να του απαντήσει η Άννα στην πρόταση γάμου που της έκανε... έρχεται μια άλλη απρόσμενη και πρωτότυπη πρόταση γάμου που φέρνει νέα δεδομένα...

Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 91 Xoris esena episodia
Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να πει την αλήθεια στον Γιάννη, αλλά τον σταματάει η Μαρία. Ο Γιάννης όμως αρχίζει να υποψιάζεται πως οι γονείς του, του κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό και αρχίζει να ψάχνει τι μπορεί να είναι αυτό. Ο Μιχάλης λέει στον Γιώργο πως έχασε τη δουλειά και ο Γιώργος τον προειδοποιεί να συνέλθει, πριν καταστρέψει τη ζωή του εξαιτίας της Μαρίας. Η Εύα λέει στη Μαρία για την απόσταση που αποφάσισαν να κρατήσουν από κείνη ο Γιώργος με το Στάθη μέχρι τη γέννα και μετά, ανάλογα ποιος είναι ο πατέρας, θα κανονίσουν τι θα γίνει. Αλλά η ίδια ομολογεί πως αγαπάει ακόμα τον Γιώργο και τον έχασε. Λίγο μετά, λέει στον Σέργιο πως ο γάμος τους ματαιώνεται. Ο Στάθης δέχεται να παντρευτεί την Αλεξάνδρα. Η Άννα έμμεσα προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να κάνουν ανοιχτό γάμο. Η Αλεξάνδρα πάει να πάρει το νυφικό και προς μεγάλη της απογοήτευση μαθαίνει πως πουλήθηκε. Λίγο αργότερα έκπληκτη ανακαλύπτει πως το νυφικό αγοράστηκε από την Άννα. Η Νάντια επισκέπτεται την Μαρία και την συμβουλεύει να πουν την αλήθεια στον Γιάννη, γιατί είναι αποφασισμένος να την μάθει μόνος του.

Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 92 Xoris esena episodia
Η Λήδα υποχρεώνει τον Δημήτρη να πάρει άδεια, μέχρι να αποκατασταθούν οι πρόσφατες επιπλοκές της ασθένειάς του. Την ίδια στιγμή, η Νάντια προτρέπει τη Μαρία να πουν την αλήθεια στο Γιάννη – θα είναι καλύτερα από το να την μάθει μόνος του, καθώς η Αλεξάνδρα καραδοκεί. Σε μια απόπειρα να αλλάξει τη στάση του Γιώργου, η Εύα ακυρώνει τον γάμο της με τον Σέργιο – η δική του αντίδραση όμως και η διαρκής πίεση που υφίσταται με την εγκυμοσύνη και την δουλειά, κάνουν την Εύα να "σπάσει". Πιεσμένη είναι όμως κι η Άννα, που έχει αμφιβολίες τόσο για την επιλογή του νυφικού, όσο και για τη λίστα των καλεσμένων, αλλά και η Χριστίνα, που νιώθει την ζήλεια του Πάνου να μεγαλώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος, προσπαθεί να σταματήσει τον Μιχάλη από τον κατήφορο που τον οδηγεί το ποτό.

Xoris esena nea episodia 93-94-95-96



Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 66, 67, 68, 69 Κύκλος Β ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 66-67-68-69-70 Oi symmathites

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 66 Κύκλος Β Oi symmathites
Ο Ανδρέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει κοντά στη Μαριλένα και να σώσουν τη σχέση τους. Η Γκέλυ επιστρέφει στην Αθήνα και τίποτα δεν είναι όπως το είχε αφήσει… Ο Παύλος προσπαθεί να σταματήσει το καταστροφικό σχέδιο της Τατιάνας, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους συμμαθητές τους. Ο Αριστείδης έχει γίνει έξαλλος από το γεγονός όχι η Happytail προωθεί τα ίδια προϊόντα με την Κούλντογκ και πιέζει τους πάντες να δουλέψουν στο μέγιστο για να προλάβουν τον ανταγωνισμό. Επιπλέον ανησυχεί για τη Μαριλένα που είναι εξαφανισμένη από όλους και όλα. Δεν του σηκώνει τα τηλέφωνα και ακυρώνει όλες τις συναντήσεις τους. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος προειδοποιεί τον Ανδρέα ότι πρέπει να συγκεντρωθεί περισσότερο στη δουλειά που του έχει ανατεθεί, διαφορετικά, δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα.

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 67 Κύκλος Β Oi symmathites
Η Βάλια πηγαίνει από το σπίτι της Μαριλένας για να μάθει γιατί η Μαριλένα την κρατάει σε απόσταση. «Μια μέρα έχουμε να μιλήσουμε», της λέει η Μαριλένα και η Βάλια της απαντά: «Και το 'χεις λίγο; Εμένα μου φαίνεται μια ολόκληρη ζωή». Η πρώτη τής εξομολογείται ότι της λείπει ο Ανδρέας αλλά είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του λόγω του φιλιού που έδωσε με την Ιριδα. «Γιατί δεν τον δέρνεις και να σου φύγει ο θυμός; Εγώ έτσι κάνω με τον Φρίντομ και είμαστε μια χαρά» εξηγεί η Βάλια. Η Ντίνα και ο Ισίδωρος υποψιάζονται ότι έχουν ποντίκι στο σπίτι και του γκρινιάζει να βάλει παγίδες, αλλά συνέχεια το αμελεί. Η Γκέλυ τούς ανακοινώνει την επιστροφή της, αλλά η Ντίνα ανησυχεί πως, αν μάθει για το ποντίκι, θα ακυρώσει την επίσκεψή της. Κάτι που δεν θέλει. Η «μοίρα» τούς επιφυλάσσει μια… έκπληξη. Και αυτό γιατί δέχονται την επίσκεψη του υγειονομικού ελέγχου στο σπίτι τους λόγω του ότι έχουν δηλώσει την κουζίνα σαν… εργαστήρι παρασκευής των πιτών! Εκείνη τη στιγμή η Γκέλυ επιστρέφει στο πατρικό της, όπου φροντίζει να γλιτώσουν το τσουχτερό πρόστιμο οι γονείς της.

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 68 Κύκλος Β Oi symmathites
Ο Ανδρέας εκμυστηρεύεται στον Αριστείδη πως «δεν ξέρω αν η Κούλντογκ ταιριάζει με τα όνειρά μου και με τον τρόπο που έχω μάθει να ζω τη ζωή μου. Ίσως ήταν καλύτερα να σταματήσω». Αμέσως ο δεύτερος του εξηγεί πως «μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να μην το βάλεις κάτω». Μάλιστα, δίνει εντολή στον Γιώργο να δώσει κάποιες χρήσιμες συμβουλές και να τον καθοδηγήσει σωστά, ενώ του ζητά να βρει μια ψεύτικη αφορμή για να φέρει τη Μαριλένα στην Κούλντογκ. Όπως και γίνεται. Tnς λέει ότι χρειάζεται τη βοήθειά της για την αγορά δώρων σε Αραβες. Εκείνη όπως δεν έχει καμία διάθεση και παροτρύνει τη Σεσίλια να πάει. Η Σεσίλια πάει στην Κούλντογκ και βλέπει τον Ανδρέα και την Ιριδα να συζητούν. Η τελευταία παραπονιέται ότι δεν την έχει βοηθήσει καθόλου στο θέμα του σκυλιού. Η Σεσίλια έχει τρελάνει τον Αριστείδη και τον Γιώργο, και δεν θέλει να φύγει από την εταιρεία εάν δεν δει τους Αραβες. Παρ' όλα αυτά, βρίσκουν τον τρόπο και την ξεφορτώνονται, αλλά την ώρα που φεύγει συναντά την Ιριδα μέσα στο ασανσέρ. Αμέσως της έρχεται στο μυαλό η αντίστοιχη σκηνή από τη νύχτα του ατυχήματος. θυμάται ότι, εκτός από το φιλί μεταξύ Ανδρέα – Ίριδας, άκουσε και κάτι πολύ σημαντικό που σχετίζεται με τη Μαριλένα. Αλλά τι είναι αυτό;

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 68 Κύκλος Β Oi symmathites
Το μπαρ έχει περάσει πια στα χέρια του Αρη και της παρέας του, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα. Μπορεί να έχουν φτιάξει ένα business plan, αλλά δεν μπορούν να το στήσουν οπως πρεπει, αφού ο καθένας λέει τη δική του άποψη. Στον ίδιο χώρο πηγαίνει και ο Παύλος, που μαθαίνει για την επιχειρηματική κίνηση του «γιου» του και του ζητά αναλάβει το management. Την επόμενη μέρα ο Ανδρέας επισκέπτεται τη Μαριλένα για να την πείσει να είναι ξανά μαζί. Και ενώ περιμένει να τον διώξει, εκείνη τον παροτρύνει να μπει μέσα στο σπίτι και να κάνουν μια όμορφη συζήτηση, γεγονός που τον εκπλήσσει. Παράλληλα, η Τατιάνα προσπαθεί να κερδίσει πόντους στη Happytail και «κλέβει» τους πελάτες της Κούλντογκ, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Παύλο, ο οποίος την παροτρύνει να το σταματήσει πριν χαλάσουν και πάλι οι σχέσεις με τους υπόλοιπους συμμαθητές. «Τατιάνα μου, τους είχες βεβαιώσει ότι δεν θα το έκανες αυτό εάν βραβευόσουν», της λέει ο Παύλος κι εκείνη απαντά: «θυμάσαι όμως πώς έφυγα από τη βράβευση;».

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 69 Κύκλος Β Oi symmathites
Η Μαριλένα αποκαλύπτει στον Αριστείδη ότι ο Ανδρέας φίλησε μια άλλη κοπέλα και δεν είναι πια μαζί. Εκείνος τη ρωτά αν θέλει να τον απολύσει, αλλά η γυναίκα, αποφασισμένη, λέει: «Όχι, μπαμπά μου! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα τέτοιο. Δεν θέλω να έχει συνέπειες ο Ανδρέας απ' ό,τι συμβαίνει στην προσωπική μας σχέση. Άλλωστε, είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου». Τότε ο Αριστείδης της προτείνει να τα ξαναβρούν και παράλληλα της αποκαλύπτει ένα κρυφό του μυστικό: «Ξέρεις, κοριτσάκι μου… Είχα έρθει κοντά στην απιστία όσο ζοϋσε η μαμά σου…». Η Μαριλένα σοκάρεται, καθώς θεωρούσε ότι ο μπαμπάς της ήταν ο τέλειος άντρας.

Οι Συμμαθητές νεα Επεισόδιο 70, 71, 72, 73 Κύκλος β



9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 137-138-139-140 9 mines episodia
9 Μήνες Επεισόδιο 136 9 mines episodia
Η στιγμή του ραντεβού τους με τον Κυριάκο πλησιάζει και η Μαρίνα με το Μάνο αποφασίζουν να φερθούν ήρεμα απέναντί του για να συμφωνήσει έτσι για το διαζύγιο. Η Έλσα συναντά τον Άρη στο σπίτι του αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι μαζί του εpωτικά για άλλη μία φορά καθώς σκέφτεται συνέχεια τον Μάνο. Η Δάφνη δίνει ραντεβού με τη Βάνα αλλά αγνοεί πως ο Αντρέας έχει βάλει κοριό στο αυτοκίνητό της για να την παρακολουθεί. Ο Κυριάκος πάει έξω από το σπίτι του Μάνου για να δώσει οδηγίες στον Μίλτο, που έχει στήσει καρτέρι για την επίθεση, αλλά σοκάρεται καθώς βλέπει την Έλσα να μπαίνει στο σπίτι του Μάνου.Παράλληλα η Έλσα μαθαίνει από τη Μαρίνα και το Μάνο για το ραντεβού τους με τον Κυριάκο και επιμένει να πάει μαζί τους. Όταν βγαίνουν και οι τρεις από το σπίτι, ο Κυριάκος τους βλέπει και τηλεφωνεί αμέσως στον Μίλτο για να ματαιώσει την επίθεση... όμως ο Μίλτος έχει κλειστό το κινητό του. Ο Αντρέας, που παρακολουθεί τη Δάφνη, πιστεύει πως πάει να συναντήσει τον Μάριο. Στο μεταξύ ο Θεόφιλος είναι καχύποπτος με την συμβουλή της παιδιάτρου να μην ταξιδέψει το μωρό καθώς πιστεύει ότι αυτό είναι μια αφορμή της Ντορέτας να το κρατήσει κοντά της. Η απόφασή τους να κλέψουν και να κρατήσουν το μωρό, προκαλεί έντονη διαφωνία μεταξύ τους και τελικά οδηγούνται στην απόφαση να μείνουν για λίγο καιρό χωριστά...

9 Μήνες Επεισόδιο 137 9 mines episodia
Ο Κυριάκος την τελευταία στιγμή προλαβαίνει τον Μίλτο και αποτρέπει το κακό ενώ στη συνέχεια, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ληστείας και δολοφονίας, παραιτείται από κάθε προσπάθεια να βγάλει από τη μέση τον Μάνο και τη Μαρίνα. Όμως η Άντρη συνεχίζει να τον προτρέπει και να του βάζει ιδέες. Από την άλλη η Έλσα αντιμετωπίζει με θαυμασμό την "ηρωική" παρέμβαση του Κυριάκου που πάλεψε με τους ληστές και τους έσωσε αλλά ο Μάνος είναι επιφυλακτικός με ότι συνέβη. Ο Αντρέας παρακολουθεί τη Δάφνη και ξαφνιάζεται όταν αντιλαμβάνεται ότι η Βάνα βρίσκεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του Μάριου. Όταν ο Νικ επιστρέφει στην Κύπρο προκειμένου να βοηθήσει τον Άλκη να στήσουν το e-shop, του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή και συνεργασία με τη Χαρά.Η Άννα χαίρεται με την αλλαγή της Κρίστης και της ζητά να της γνωρίσει τον άντρα που της άλλαξε τη διάθεση. Η Δάφνη αρνείται την πρόταση που της κάνει ξανά ο Αντρέας να πάνε μαζί για μετεκπαίδευση στην Αμερική για έξι μήνες ενώ παράλληλα τον παροτρύνει να πάει μόνος του. Κατόπιν η Βάνα επικοινωνεί με τον Αντρέα και του ζητά να βρεθούν ενώ συνάντηση ζητά και ο Πέτρος από τον Αχιλλέα για να του ανακοινώσει κάποιες σοβαρές αποφάσεις του. Η Έλσα λέει στον Κυριάκο πως θα του δώσει μία ευκαιρία στη σχέση τους. Στο μεταξύ, με τη βοήθεια του Μάριου, η Δάφνη βάζει έναν πομπό στα ρούχα της Βάνας, για να ακούσει όσα θα συζητήσει με τον Αντρέα...

9 Μήνες Επεισόδιο 138 9 mines episodia
Η Χαρά συνεχίζει να μηχανορραφεί και αυτή τη φορά βάζει το χεράκι της για μια συνάντηση της Κρίστης με τον Τζόνυ. Η Άννα προσπαθεί να προσεγγίσει τη Βασιλική, που φιλάει το μωρό, και να γίνει φίλη της. Ο Μάνος έρχεται πιο κοντά με την Κάτια όταν την συναντά στο ξενοδοχείο της, τη στιγμή που η Μαρίνα αποκαλύπτει στην Εύα πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση της μαζί του. Ο Αντρέας καταφέρνει να ξεγλιστρήσει για ακόμη μια φορά καθώς καταφέρνει να πάει τη συζήτηση με τη Βάνα εκεί που θέλει ενώ την κάνει να φαίνεται σαν παράλογη. Επίσης της μιλάει για την μεγάλη αγάπη του στη Δάφνη και την παρακαλά να απομακρυνθεί από τη ζωή τους.Την ίδια στιγμή η Δάφνη ακούει τον Αντρέα μέσω του πομπού που έχει η Βάνα ενώ η τροπή της υπόθεσης απογοητεύει τον Μάριο. Απογοητευμένη όμως είναι και η Δάφνη που καταφεύγει στη βοήθεια του Νικ προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη σχέση του Αντρέα με το κύκλωμα. Στη συνάντησή του με τον Αχιλλέα, ο Πέτρος του ανακοινώνει την απόφασή του να αποσυρθεί από την οργάνωση. Στη συνέχεια ο Αχιλλέας ζητά από την Εύα να κάνει ότι μπορεί για να τον μεταπείσει. Η Μαρίνα ξαφνιάζεται δυσάρεστα καθώς όταν λέει στον Μάνο πως σκέφτεται να νοικιάσει ένα σπίτι για να ζει μόνη της μαζί με την Έλσα, εκείνος συμφωνεί. Η Κάτια προειδοποιεί τον Κυριάκο πως θα τον "καρφώσει" στην αστυνομία αν ανακαλύψει πως έχει σχέση με την επίθεση που έγινε εναντίον του Μάνου. Στο μεταξύ η συνάντησή της με το Νικ, φέρνει στη Δάφνη αναμνήσεις που δεν θυμόταν, όπως το περιδέραιο που της έκανε δώρο ο Αχιλλέας και το ρολόι που της χάρισε η Εύα ενώ αρχίζει να αναρωτιέται αν κάποιος της είχε βάλει κοριό.

9 Μήνες Επεισόδιο 139 9 mines episodia
Ο Μάνος προσπαθεί να μεταπείσει τη Μαρίνα για το θέμα της μετακόμισης. Εκείνη του λέει πως αυτό είναι το καλύτερο για όλους, αλλά η Έλσα που τους ακούει αισθάνεται για άλλη μια φορά πως τους γίνεται βάρος. Ο Τζόνυ λέει στην Κρίστη πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Κυριάκος ρίχνει τα μούτρα του και ζητάει από τον Πέτρο να τον πάρει πίσω στη δουλειά. Εκείνος του λέει για την πρόθεση του να κλείσει το γραφείο του. Ο Κυριάκος μένει μετέωρος και τον παρακαλεί να τον βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Η Δάφνη μοιράζεται με τη Μάρθα το αδιέξοδο της που δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια άκρη για τον Αντρέα, παρά τη διάθεση της Βάνας να τη βοηθήσει να τον παγιδεύσουν. Η Μάρθα την προτρέπει να ρίξει το βάρος της έρευνας της στη Φωτείνη, καθώς είναι σίγουρη πως θα τους οδηγήσει στη Red Swan. την ίδια ώρα, ο Μάριος πηγαίνει στο ξενοδοχείο της Βάνας, αλλά το δωμάτιο είναι άδειο. Η Κρίστη και η Άννα ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον Τζόνυ. Ο Άλκης, που την έχει στήσει έξω από το σπίτι της, τη σταματάει όταν εκείνη πηγαίνει για κάποια ψώνια και της εκφράζει την απογοητεύσει του που τόσο καιρό ήταν επιθετική μαζί του σε σχέση με την Χαρά, αλλά εκείνη έχει κάνει σχέση με τον Τζόνυ πίσω από την πλάτη του. Η Μάρθα λέει στον Πέτρο για την επίσκεψη της Εύας και του δηλώνει πως δεν θέλει να είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του. Ο Άλκης, απογοητευμένος από την εξέλιξη της συνάντησης του με την Κρίστη, γυρίζει σπίτι από την Χαρά να σταματήσει να παίρνει αντισυλληπτικά. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη ότι η Βάνα του ζήτησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να φύγει από τη ζωή τους. Για άλλη μια φορά, η Δάφνη επηρεάζεται από την πειστικότητα των λόγων του και κάμπτεται. Την ίδια ώρα, οι μπράβοι του Αντρέα συνεχίζουν να βασανίζουν τη Βάνα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό και να αποπροσανατολίσει τη Δάφνη από την έρευνα της.

9 Μήνες Επεισόδιο 140 9 mines episodia
Η Άντρη ξαφνιάζεται όταν ακούει τον Κυριάκο να την κατηγορεί πως τον παρέσυρε στην τρέλα του να θέλει να σκοτώσει τη Μαρίνα και της ζητάει να φύγει από το σπίτι του. Η Έλσα, νομίζοντας πως η παρουσία της αποτελεί εμπόδιο για τη σχέση της Μαρίνας και του Μάνου, αφήνει ένα γράμμα στη μητέρα της, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει. Η Άντρη παθαίνει εγκεφαλικό. Ο Μάριος ζητάει από την Κάτια να κάνουν μία προσπάθεια να είναι μαζί, καθώς τη θέλει στη ζωή του. Παρά τις διαβεβαιώσεις του πως το ενδιαφέρον του για τη Δάφνη είναι καθαρά ανθρώπινο και η αγάπη του φιλική, η Κάτια ζορίζεται καθώς πιστεύει πως δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα. Η Δάφνη εξομολογείται στον Αντρέα πως είναι διχασμένη και δεν ξέρει ποιον να πιστέψει στην ιστορία με τη Βάνα. Εκείνος την παρακαλεί να του δώσει μια ευκαιρία για να της αποδείξει πως πρέπει να τον εμπιστευτεί και πως για χάρη της αποφάσισε να μη φύγει για την Αμερική, για να παλέψει για τη σχέση τους. Η Βάνα όμως βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης καθώς ο σωματικός και ψυχολογικός πόλεμος που δέχεται από τους άντρες του Αντρέα την έχει εξουθενώσει. Ο Κυριάκος νιώθει τύψεις για την κατάσταση της μητέρας του και αποφασίζει να την κρατήσει κοντά του για να τη φροντίζει. Η Μαρίνα βρίσκει το γράμμα της Έλσας που της λέει πως τους αφήνει να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους και τρελαίνεται. Την ίδια ώρα, η Έλσα πηγαίνει για άλλη μία φορά στον Άρη και τον παρακαλεί να την κρατήσει κοντά του. Η Μαρίνα επικοινωνεί με την Κρίστη και από την κουβέντα μαζί της καταλαβαίνει πως η Έλσα προσχεδίαζε τη φυγή της. Δυστυχώς, όμως αυτή τη φορά κανείς δεν ξέει τα σχέδια του Άρη, που πικραμένος από τη στάση της Έλσας, έχει αποφασίσει να την μπλέξει για τα καλά σε δύσκολα μονοπάτια…

NEA EPISODIA 9 MHNES 141-142-143-144-145



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 42-43 Γ Κύκλος
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 42 Γ Κύκλος Min arxizeis ti mourmoura
Ο Νικήτας με τις υποδείξει της μητέρας του, αρχίζει και φέρεται υπερπροστατευτικά στη Στέλλα, τόσο εκνευριστικά όμως που της σπάει τα νεύρα και δεν αντέχει τη συμπεριφορά του για πολύ, Η Μαρίνα είναι προβληματισμένη. Διαβάζει για τις πόλεις που πρόκειται να εξαφανιστούν στο μέλλον, λόγω των κλιματικών αλλαγών και της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Μουρμουρίζει στον Ηλία ότι θα χαθούν τόσα μέρη,κι αυτοί δεν θα έχουν κάνει ένα ταξίδι. Ο Ηλίας στο τέλος συμφωνεί, θα πάνε ένα ταξίδι. Οταν, όμως, η Μαρίνα ακούει τον προορισμό πέφτει από τα σύννεφα. Μια άσχημη μυρωδιά που έρχεται από το μπάνιο γίνεται αιτία διένεξης μεταξύ της Βούλας και του Μηνά. Ο καθένας υποστηρίζει ότι προέρχεται από άλλη αιτία. Ωστόσο, αυτός που δικαιώνεται στο τέλος, δεν χαίρεται και πολύ με τη νίκη του…

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 43 Γ Κύκλος Min arxizeis ti mourmoura
Ο Νικήτας και η Στέλλα αποφασίζουν να κάνουν ένα πάρτι. Πάρα το χάλια φαγητό που φτιάχνει ο πρώτος, όλα πάνε καλά και διασκεδάζουν μέχρι τις πρωινές ώρες. Οταν όμως φτάνει η στιγμή για το καθάρισμα, έρχεται και η ερώτηση «όταν γεννηθεί το παιδί, πώς θα κάνουμε τρικούβερτα γλέντια μέχρι το ξημέρωμα;».Στο μεταξύ, η Λίτσα ζητάει από τη Μαρίνα να παρακολουθήσουν τον νέο της φίλο, υποπτευόμενη ότι της «κάνει νερά». Ο Ηλίας είναι αντίθετος, μα τελικά η Μαρίνα αποφασίζει να βοηθήσει τη Λίτσα. Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Επεισόδιο 42, 43 – Γ" Κύκλος Ωστόσο, η παρακολούθηση δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν. Η Βούλα λέει ένα «μικρό και αθώο ψέματάκι», όπου ισχυρίζεται, κάτι που πυροδοτεί μια επικίνδυνη κατάσταση και μπλέκουν σε μια οικογενειακή ιστορία των φίλων τους των Φατυλοπουλαίων. Παράλληλα, προσπαθεί να τον πείσει ότι κάποιες επισκέψεις σε ένα μέντιουμ, έγιναν μόνο για να συνοδεύσει την ξαδέλφη τους. Αλλά ο Μηνάς δεν «μασάει».

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget