10/3/16



Μπρούσκο Επεισόδιο 508 Παρασκευη 11-3-2016 ΜΠΡΟΥΣΚΟ επεισοδιο 508 ANT1 BRUSKO EPISODIO
Η Μελίνα ανυπομονεί να μάθει το φύλο του μωρού της και η άρνηση του Αχιλλέα, που προτιμάει να έχουν την έκπληξη, θα την οδηγήσει να πει ένα ψέμα που στη συνέχεια θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα (κωμικό) μεταξύ τους. Η παρουσία του Μανούσου Ροκάκη στο καφενείο της Κωνσταντίνας αποτελεί μια μόνιμη απειλή για όλους και περισσότερο για τη Βασιλική, την οποία και παρακολουθεί συνεχώς. Ο χωρισμός του Σήφη και της Όλγας, έχει συνέπειες και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς καβγάδες και στο οινοποιείο. Παράλληλα, ο Σήφης θα τα βάλει με την Αναστασία, η οποία αρνήθηκε να τον συστήσει στην Άλκηστη Τζανετάκη, μια κοπέλα που όπως φάνηκε έκανε μεγάλη εντύπωση στον Σήφη. Η άρνηση της Μαρίνας να επισκεφθεί τον γιατρό, προβληματίζει πολύ την οικογένεια των Ματθαίων, αφού βλέπουν ότι πια η κατάστασή της έχει ξεφύγει από τον έλεγχό τους.



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 35 γ κυκλος ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Παρασκευη 11-3-2016 KARAGUL 3ος Κύκλος Επεισόδιο 35
Σε έναν μεγάλο καβγά, που έχει η Αντά με τον πρώην της, δεν καταφέρνει να συγκρατήσει την οργή της και τον πυροβολεί. Ο Μπαράν γίνεται μάρτυρας του πυροβολισμού. Ο νεαρός λέει στην Αντά να του δώσει το όπλο και να πουν ότι εκείνος πυροβόλησε και η κοπέλα σε κατάσταση σοκ το κάνει και λιποθυμά… Η Αϊσέ φωνάζει σε όλο το αρχοντικό πως η Σιμπέλ είναι στην πραγματικότητα η μητέρα της και πως την αποκαλεί αδερφή μετά από δική της παράκληση. Ζητά συγνώμη από τη Σιμπέλ, που ντράπηκε για εκείνη, η οποία τόσα χρόνια μένει δίπλα στον Κεντάλ για χάρη της. Η Φεριγιέ είναι πολύ άρρωστη και η Καντριγιέ μένει δίπλα της. Ο Κενάν φθάνει στο νοσοκομείο και γνωρίζει την Καντριγιέ. Της εκμυστηρεύεται ότι συγχωρεί τη μητέρα του, αλλά τον πατέρα του δεν πρόκειται να τον συγχωρέσει ποτέ.



ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-3-2016 DIDYMA FEGGARIA EPISODIO 11
Η Αγάπη μαζί με τη Μαρουσώ πάνε σε ένα βιβλιοπωλείο αλλά η Αγάπη θα προσέξει μια κάρτα του Μπουράνο στη Βενετία και ένα βιβλίο αισθηματικό που το εξώφυλλό του είναι πάλι του Μπουράνο. Αυτό το βιβλίο το έχει γράψει η ίδια και νιώθει τόσο έντονα συναισθήματα που η Μαρουσώ της κάνει δώρο την κάρτα και το βιβλίο. Ο Παύλος διαβάζει ακόμα το βιβλίο της Αγάπη και αυτά που θα ανακαλύψει θα τον κάνουν έξω φρενών. Τον Παύλο προσπαθεί να πείσει ο Απόστολος να προσέχει την υγεία του, αφού είναι σε κρίσιμη κατάσταση και η Αρετή τον ακούει κρυφά και τότε νιώθει μεγάλο τρόμο, αφού πιστεύει ότι ο Παύλος θα πεθάνει.Στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη θα πάει η Αλίκη, ώστε να διεκδικήσει το δίκιο της με τον Παύλο. Η Ελισάβετ παίρνει την απόφαση να κρατήσει το μωρό. Όταν όμως αμέσως θα πάει να το ανακοινώσει στο Δημήτρη η αντίδραση που θα έχει εκείνος θα την στεναχωρήσει πολύ. Ένα ημερολόγιο θα αρχίσει να γράφει η Αγάπη οποία περιγράφει τον έρωτα που νιώθει για τον Φίλιππο. Τότε ο Φίλιππος διαβάζει κρυφά το ημερολόγιό της. Στον Παύλο πηγαίνει η Εύα η δημοσιογράφος που είναι έτοιμη για τα πάντα.



ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-3-2016 XWRIS ESENA
Ο Γιώργος, προκειμένου να συνεχίσει να είναι με την Εύα, δέχεται να μην ψάξει ποτέ ποια είναι αληθινή πατρότητα του παιδιού της και ετοιμάζονται μαζί για το πρώτο της υπερηχογράφημα. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης αρχίζει να αναρωτιέται αν η Μαρία έπαψε ποτέ να αγαπά τον Δημήτρη, ενώ εκείνη, θεωρώντας μεγαλύτερο κίνδυνο της σχέσης τους την Αλεξάνδρα, του ζητά να την προστατεύσει απ' αυτήν.
XWRIS ESENA 75



9 Μήνες Επεισόδιο 125 Παρασκευη 11-3-2016 ΣΤΑΡ 9 MINES episodio 125
Η εξαφάνιση της Βάνας ανησυχεί τον Νικ και τον Μάριο, αλλά μπερδεύει ακόμα περισσότερο την Δάφνη, που μέσα της ελπίζει στην πιθανή αθωότητα του Αντρέα. την ίδια ώρα η Βάνα περνάει δύσκολες ώρες στα χέρια του Αντρέα, που προσπαθεί να μάθει τι σχεδιάζουν εναντίον του. η Εύα με τον τρόπο της, απομακρύνει ακόμα περισσότερο τη Μάρθα από τον Πέτρο. Οι μεταπτώσεις του Μάνου τον οδηγούν σε συνεχείς καβγάδες με τη Μαρίνα, η οποία αποφασίζει να πάρει την Έλσα και να μετακομίσουν αλλού οι δυο τους. η Μάρθα εξηγεί στη Δάφνη πως η Φωτεινή μπορεί να κρύβει όλες τις απαντήσεις που χρειάζονται αφού δείχνει να συνδέεται με τη red swan. Ο Αντρέας δίνει την παράσταση της ζωής του και για μια ακόμη φορά καταφέρνει να φέρει τη Δάφνη στα νερά του και στην αγκαλιά του. ο Κυριάκος ζητάει από την Άντρη να φύγει από το σπίτι, όταν ξαφνικά εκείνη λιποθυμάει. Η Έλσα αφήνει ένα γράμμα στη Μαρίνα και μαζεύει τα πράγματα της…
9 Μήνες Επεισόδιο 125



Ταμάμ Επεισόδιο 16 Β΄ Κύκλος Παρασκευη 11-3-2016 Tamam
Η Ελλη μαθαίνει την αλήθεια για το ψέμα που της είπε η Μυρτώ σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον τnς και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα τnς. Όμως τα κρυφά μυστικά, τόσο της ίδιας όσο και του Τζεμ, δεν αργούν να βγουν στο προσκήνιο,Η Μυρτώ βλέπει την Ελλη σε μια περίεργη φάση και έχει αρχίσει να ανησυχεί. Η απάντηση που παίρνει, όμως, την ξαφνιάζει. «Πενθώ για τη ζωή που έζησα μαζί σου μέχρι τώρα», λέει η Ελλη και αποκαλύπτει ότι ξέρει όλη την αλήθεια για τον αστρολόγο που της είχε πει ότι θα έκανε καριέρα στα ΜΜΕ και όχι ως επιστήμονας. Τότε η Ελλη ανακοινώνει τις αποφάσεις της: «Είναι η δική μου ζωή! Και δεν θα ανακατευτείς ξανά! Στο απαγορεύω! θα γίνω δημοσιογράφος». Παράλληλα όμως «δίνει» και τον Τζεμ, ότι έχει παρατήσει το σχολείο προκειμένου να παίζει μουσική στο μπαράκι που έχει ανοίξει ο Τεό...



HOUSE MD 8ος Κύκλος Επεισόδιο 13 HOUSE MD Παρασκευη 11-3-2016
Ένας σύμβουλος γάμου καταρρέει κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του. Όταν βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, η ομάδα παρατηρεί αλλαγή στη συμπεριφορά του, που δεν είναι συμβατή με τα εμψυχωτικά μηνύματά του για τον ρόλο των ανδρών και των γυναικών στις σχέσεις. Εν τω μεταξύ, ο Χάουζ και η ουκρανικής καταγωγής «σύζυγός» του Ντομινίκα, κάνουν μια συμφωνία για να πείσουν την υπηρεσία μετανάστευσης ότι είναι ένα συνηθισμένο, ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι. Επίσης, ο Χάουζ αποφασίζει να ορίσει κάποιον από την ιατρική του ομάδα επικεφαλής…



Χωρίς εσένα επεισόδιο 74 Πέμπτη 10-3-2016 XWRIS ESENA EPEISODIO 74
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Η Εύα προσπαθεί να καταπραΰνει τον Γιώργο που έμαθε την αλήθεια για την πατρότητα του παιδιού της και του ζητά να μείνει μακριά, να δεχτεί το ψέμα της, πράγμα που προκαλεί την αντίδρασή του. Η Αλεξάνδρα δείχνει να εγκαταλείπει την προσπάθεια να κερδίσει το Στάθη.



Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 10 Πέμπτη 10-3-2016 DIDYMA FEGGARIA 10
8 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Παύλος ψάχνει να βρει τρόπο να αποκληρώσει την Αγάπη, καθώς έχει πειστεί πια ότι το έσκασε με τον άγνωστο εραστή της. Το ίδιο, όμως, έχει αρχίσει να πιστεύει και ο Στέργιος καθώς έχει δει κι αυτός το βίντεο από το ρεπορτάζ της Εύας. Η Αλίκη αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Παύλου προκειμένου να μάθει κάποια πληροφορία για την Αγάπη. Την υποδέχεται οργισμένος και της πετάει στα μούτρα αυτό που ο ίδιος πιστεύει για την εξαφάνιση της κόρης της. Η σύγκρουσή τους για μια ακόμα φορά θα είναι σφοδρή.



9 μήνες επεισοδιο 124 Πεμπτη 10-3-2016 9 MINES episodio 124
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά
Η Μαρίνα ενημερώνει τον Μάνο για τις εξελίξεις με την Ελσα και για το γεγονός πως ζήτησε διαζύγιο από τον Κυριάκο. Ο Αντρέας βάζει λυτούς και δεμένους να βρουν τη Βάνα, η οποία εξακολουθεί να κρύβεται. Η Αννα, γεμάτη ενοχές, λέει στην Κρίστη πως πρέπει να της μιλήσει για κάτι πολύ σοβαρό, αλλά για άλλη μία φορά αλλάζει γνώμη.



Το σόι σου epeisodio To soi sou Πεμπτη 10-3-2016
9 μ.μ. ΑLPHA Κωμική σειρά
Το σπίτι χρειάζεται ανακαίνιση κι η Χαρούλα πείθει τον Βαγγέλη να ζητήσουν τη βοήθεια ενός διακοσμητή. Ο διάσημος Τζέρρυ Σταυρόπουλος καταφτάνει. Μια ματιά στους τοίχους και τα σοβατεπιά δεν είναι αρκετή, χρειάζεται να ρίξει μια ματιά και στις σχέσεις όλης της οικογένειας, για να καταλήξει στο τι πρέπει να αλλάξει.



Το νησί επεισοδιο Πεμπτη 10-3-2016 To Nhsi
10 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά
Η σχέση της Ευγενίας με τον Παπαδημητρίου προχωρά και «δένει» όλο και περισσότερο. Ο Παπαδημητρίου τής δίνει το γράμμα της κόρης της. Η όραση της Ηλέκτρας χειροτερεύει και σχεδόν δεν βλέπει πια. Οι παρενέργειες της προμίνης έχουν ανησυχήσει τον Παπαδημητρίου και τον Λαπάκη, ο Κυρίτσης όμως, απτόητος, ζητά να αυξήσουν τη δόση. Στην Πλάκα, ο Παύλος τσακώνει την κόρη του, τη Φωτεινή, να αναζητά το ραβασάκι του Στέφανου και καταλαβαίνει ότι ερωτοτροπεί μαζί του. Της απαγορεύει να τον ξαναδεί.



The Paradise επεισοδιο ΠΕΜΠΤΗ 10-3-2016
8 μ.μ. ΕΡΤ2 Δραματική σειρά εποχής
Ενα χρόνο αργότερα, το πολυκατάστημα «The Paradise» αγωνίζεται να επιβιώσει χωρίς τον ιδιοκτήτη του, τον Μόρεϊ. Εκείνος επιστρέφει, συνδέεται και πάλι με την Ντενίζ, η ευτυχία τους όμως κινδυνεύει από την άφιξη της Κάθριν και του νέου της συζύγου. Ο Μόρεϊ παίρνει την απόφαση να κλείσει το πολυκατάστημα για μία μέρα, για να γίνει ντόρος και να ενισχύσει την επιχείρησή του.



The messengers επεισοδιο Πεμπτη 10-3-2016
11.15 μ.μ. ΣΚΑΪ Σειρά μυστηρίου
Οι «Messengers» δέχονται άλλη μια επίθεση, κι έτσι αρχίζουν να αμφιβάλλουν κατά πόσο αξίζει τον κόπο να ζουν ως άγγελοι. Ο Τζόσουα δέχεται πιέσεις να αναλάβει εξ ολοκλήρου το εκκλησίασμα του πατέρα του. Ο Πίτερ και η Κόα πηγαίνουν σε ένα εγκαταλελειμμένο άσυλο για να ψάξουν περισσότερα στοιχεία για τους βιολογικούς του γονείς.



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 10-3-2016 KARAGUL 3ος Κύκλος Επεισόδιο 34
Η Εμπρού δεν ξέρει τι να κάνει με τα κορίτσια ενώ η Ναρίν της λέει να κάνει υπομονή και ότι όλα θα γίνουν καλύτερα. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει πει τίποτα για το γιο της και τον πατέρα του. Ο Ογούζ φεύγει από το σώμα, όπως του λέει ο Κεντάλ, με αντάλλαγμα να του βρει δουλειά, ο οποίος όμως αθετεί τον λόγο του και τα παίρνει όλα πίσω. Καθώς ο Μπαράν επιστρέφει μετανιωμένος να βρει την Αϊσέ μετά τον τηλεφωνικό καβγά τους, γίνεται μάρτυρας της απαγωγής της Αϊσέ αλλά και της Αντά και αποφασίζει να ακολουθήσει τους απαγωγείς. Ο Κασίμ ρωτάει τη Σιμπέλ γιατί μίλησε στην Οζλέμ και εκείνη του απαντά ότι σκοπός της ήταν να την προστατεύσει από αυτόν, καθώς φοβάται ότι θα την καταστρέψει, όπως και την ίδια. Ο Κασίμ βάζει το όπλο του στο κρόταφο για να αυτοκτονήσει και τη ρωτά: «αυτό θέλεις; Πες μου και θα το κάνω». Εκείνη ψύχραιμη, του απαντά ότι δεν τον έχει ικανό να αυτοκτονήσει και ότι το μόνο, που την ενδιαφέρει, είναι να μείνει μακριά από την Οζλέμ. «Αν θες ζήσε, αν θες πέθανε, αλλά μόνος σου» του λέει. Η Οζλέμ δεν μπορεί να ξεχάσει τη φτώχια μέσα στην οποία μεγάλωσε γι'αυτό δεν ακολουθεί το κάλεσμα του Κασίμ…



Μπρούσκο Επεισόδιο 507 ΠΕΜΠΤΗ 10-3-2016 ΜΠΡΟΥΣΚΟ επεισοδιο 507
Η ζωή της Μελίνας και της Βασιλικής κινδυνεύει, όταν ο αδίστακτος δολοφόνος καταφέρνει να επιτεθεί και να τραυματίσει σοβαρά την Βασιλική.. και να επιτεθεί βίαια στην Μελίνα που δεν προλαβαίνει να βγει από το σπίτι… Ο Παύλος είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα, αν ο Νικηφόρος τολμήσει και ξαναενοχλήσει την Λουκία.. Παράλληλα η Δάφνη του ζητά απεγνωσμένα να επηρεάσει τον Μάρκο και να δεχτεί την Γεσθημανή. Ο Ματθαίος δείχνει να δένεται και να αποζητά όλο και πιο πολύ το γιο του το Δημήτρη.. αλλά και να επηρεάζεται από τη σκληρή στάση της Αναστασίας.. και παρόλο που η ίδια μοιάζει απόλυτη.. ξαφνικά ξεσπάει.. και εκφράζει όλο τον πόνο και την αγάπη της στον Ματθαίο. Ο Σήφης θυμώνει.. όταν τσακώνει την Όλγα να μπαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι του.. Κι ενώ είναι πιεσμένος λόγω των προβλημάτων που προκύπτουν από τη διάλυση της συνεργασίας με τους Ματθαίους.. τις συγκρούσεις του με την Όλγα.. το γεγονός ότι ο Πάτροκλος έχει εξαφανιστεί και δεν έχουν κανένα στοιχείο για το που βρίσκεται.. κάτι καινούριο έρχεται να του αναστατώσει τη ζωή, μία Κρητικιά, η Άλκηστις Τζανετάκη. Ενώ ο καινούργιος αντικαταστάτης της Αλίκης στο καφενείο θα είναι ένα πρόσωπο που πέρα πάσης υποψίας και θα αναστατώσει τις ζωές όλων.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget