6/3/16



Μπρούσκο επεισοδιο 504 Δευτερα 7-3-2016 Μπρουσκο 504
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά Mprousko
Η Αναστασία κυριευμένη από ζήλια εξακολουθεί να κρατάει εχθρική στάση απέναντι στον Ματθαίο, ενώ οι συνεχόμενες εντάσεις οδηγούν τον Σήφη και την Ολγα σ' έναν ψυχρό χωρισμό. Οι νιόπαντροι ξεκινούν τον έγγαμο βίο τους ανορθόδοξα, καθώς η υπερβολική αγάπη της Αλίκης για την Κρήτη χαλάει τα σχέδια του Χρήστου. Παράλληλα η Δάφνη δείχνει νύχια και δόντια στην Ελευθερία για το «πέσιμό» της στον Μάρκο, παρότι η τελευταία έχει ήδη στρέψει το βλέμμα και τις ορέξεις της και στα τρία αδέλφια Ματθαίου.



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 29 3ος Κύκλος ΔΕΥΤΕΡΑ 7.3.16 KARAGUL 29 gr subs season 3
Η Ναρίν κατηγορείται για την επίθεση στην Εμπρού και πηγαίνει στη φυλακή. Ο Μπαράν είναι ανάμεσα στη μητέρα του και τους συγγενείς του. Το άγχος του μετατρέπεται σε θυμό όταν ανακαλύπτει ότι το δαχτυλίδι, που έχει η Ναρίν, της το έδωσε ο Ογούζ και θυμωμένος πηγαίνει να μιλήσει με τη μητέρα του γι' αυτό. Η Εμπρού ανακτά τις αισθήσεις της. Ο Ογούζ ξέρει πολύ καλά ότι η μοίρα της Ναρίν κρέμεται από τα χείλη της Εμπρού. Η Εμπρού λέει την αλήθεια ότι η Ναρίν τη μαχαίρωσε. Ενώ η Καντριγέ και ο Ογούζ προσπαθούν να αντικρίσουν την αλήθεια, δεν βλέπουν ότι η Ναρίν βαδίζει προς τον θάνατο. Παρόλα αυτά, ο Ογούζ συνεχίζει την έρευνα και αυτή τη φορά «στριμώχνει» στην γωνία τον Κεντάλ. Ο Κεντάλ, που δεν μπορεί να βρει μια διέξοδο, προσπαθεί να αποφύγει τις ερωτήσεις του, αλλά στο τέλος παραδέχεται ότι φταίει η Ναρίν…



Δίδυμα φεγγάρια επεισοδιο 7 Δευτερα 7-3-2016 Didyma Feggaria 7
8 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο άνθρωπος του Στέργιου με διάφορα ψέματα που λέει στην Αγάπη καταφέρνει να την παγιδεύσει και να την πάρει μαζί του, ενώ παράλληλα έχει ειδοποιήσει τον Στέργιο. Ομως μια μικρή ανάμνηση της Αγάπης θα την κάνει να το σκάσει, αλλά πια ο Στέργιος είναι στα ίχνη της και την κυνηγάει ανελέητα σε όλη την πόλη. Η Ελισάβετ παρακαλεί τον Δημήτρη να τη δεχτεί πάλι και του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος.



Χωρίς εσένα επεισοδιο 71 Δευτερα 7-3-2016 Xoris esena 71
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Γιάννης λέει στη Νάντια ότι σκέφτεται να σπουδάσει Ιατρική. Η Λήδα λέει στον Στάθη για μια πειραματική θεραπεία που μπορεί να κάνει καλά τον Δημήτρη, βάζοντας παράλληλα σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του. Αποφασίζουν να ενημερώσουν τον Δημήτρη και να αποφασίσει ο ίδιος.



To δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 103 Δευτερα 7-3-2016  To daxtylidi ths fwtias 103,
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Η Σαζέμ και η Ελευθερία είναι έτοιμες για την εκπλήρωση ενός σχεδίου με σκοπό να βγάλουν μια για πάντα από τη μέση τον Πέτρο και τη Σοφία. Η εκδίκηση όμως θα είναι σκληρή και για κάποιον άλλον. Εν τω μεταξύ η Μαρίνα αποφασίζει να συγκεντρώσει όλη την οικογένεια για να δείξει σε όλους τον καινούργιο εαυτό της...



9 μήνες επεισοδιο 121 Δευτερα 7-3-2016 9 Mhnes 121
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά
Ο Χρήστος ενημερώνει τον Μάνο πού θα βρει τα οπιούχα φάρμακα, εκφράζοντας παράλληλα τον θαυμασμό του για τη δύναμη που δείχνει μπροστά στην αναμονή του τέλους του. Ο παραγωγός προσκαλεί την Κρίστη για βραδινή έξοδο, αλλά εκείνη, που θέλει να μείνει πιστή στον Αλκη, αρνείται, καθώς αισθάνεται πως έχει αρχίσει να τη φλερτάρει.



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισοδιο Δευτερα 7-3-2016 Min arxizeis ti mourmoura
9 μ.μ. ALPHAΚωμική σειρά

Η Στέλλα αποφασίζει να οργανώσει το οικονομικό μέλλον του παιδιού και πιέζει τον Νικήτα να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα αποταμίευσης και οικονομίας που δεν τον βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Παράλληλα η Μαρίνα αναλαμβάνει να φτιάξει χειροποίητες μπομπονιέρες για τη βάφτιση του γιου μιας γνωστής της.



Μάλιστα, σεφ! Επεισοδιο Δευτερα 7/3/2016 Malista Sef,
10 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Ο Βασίλης διαολίζεται καθώς βρίσκει ένα άλλο αυτοκίνητο στη θέση που παρκάρει. Μαθαίνοντας πως είναι της Ελενας, της ζητάει να το μετακινήσει. Εκείνη δεν βλέπει τον λόγο, υπάρχουν κι άλλες θέσεις δίπλα. Ο Μάνθος και η Κίκα τα πηγαίνουν καλά, αλλά η Κίκα δεν θέλει να μαθευτεί η σχέση τους.



NCIS Νέα Ορλεάνη επεισοδιο Δευτερα 7-3-2016 NCIS New Orleans
10.15 μ.μ. ΣΚΑΪ Αστυνομική σειρά
ΟΙ αρχές ανακαλύπτουν ένα υπηρεσιακό όπλο που είχε κλαπεί από έναν Ανθυπασπιστή του Πολεμικού Ναυτικού



The Paradise επεισοδιο Δευτερα 7/3/2016
8 μ.μ. ΕΡΤ2 Δραματική σειρά εποχής
Η Ντενίζ δεν μπορεί να κρατήσει πια το μυστικό της. Ο Μόρεϊ δεσμεύεται να πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή όλων. Κι ο Τζόνας καταφεύγει στον εκβιασμό.



HOUSE MD Επεισόδιο 9 8ος Κύκλος ΔΕΥΤΕΡΑ 7-3-2016
O Χάουζ και η ομάδα του αναλαμβάνουν να φροντίσουν έναν ασθενή με Αλτσχάιμερ, ο οποίος μετά από μία πειραματική κλινική δοκιμή στο νοσοκομείο, παρουσιάζει κάποια περίεργα, ανεξήγητα συμπτώματα. Η ομάδα ψάχνει το παρελθόν του ασθενούς για να ξετυλίξουν το βαθύτερο οικογενειακό του πρόβλημα. Παράλληλα, ο Γουίλσον αναλαμβάνει μια γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει λευκό γάμο. Όταν το μαθαίνει ο Χάουζ προσπαθεί να αποδείξει πως η έλλειψη ενδιαφέροντος για το σεξ οφείλεται σε παθολογικά αίτια…



Ο φάρος επεισοδιο Δευτερα 7/3/16 ei faro o faros
3 μ.μ. ΕΡΤ3 Δραματική σειρά
Η ΛΟΥΘΙΑ απορρίπτει τον Αλεχάνδρο, μια και ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει τον Ρικάρντο. Αφου έχει εξομολογηθεί ένα μυστικό στον Μανουέλ, η Γιολάντα αισθάνεται περιφρονημένη από το αφεντικό της. Εφτασε η στιγμή να ανοιχτεί η διαθήκη του Χοσέ και οι Μουνιόθ συνεχίζουν ενωμένοι. Η Ρόσα βρίσκει ποιος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος διαπραγματευτής για τον «Φάρο».

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget