4/3/16



ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56-57-58-59-60 Didyma Feggaria

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 56 Didyma Feggaria
Λίγο μετά τον γάμου τα συναισθήματα που νιώθει η Ελισάβετ δεν είναι ευχάριστα, μιας και έχει μετανιώσει που παντρεύτηκε τον Μπρούνο αφού η καρδιά της ανήκει αλλού και τώρα νιώθει να έχει εγκλωβιστεί σε αυτόν το γάμο.Την ίδια στιγμή η Αγάπη έχει πάρει την απόφαση να πάει στον Φίλιππο και να του μιλήσει και να του ξεκαθαρίσει όλη την κατάσταση, αλλά προς μεγάλη της έκπληξη όταν βρίσκεται δίπλα του τα συναισθήματα της θα την προδώσουν και πλέον είναι πολύ δύσκολο η Αγάπη να κρυφτεί από τον Φίλιππο. Την ίδια ώρα ο Απόστολος αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι ο Παύλος ήταν και θα είναι για πάντα ερωτευμένος με εκείνη.Αν τελικά όμως η Αλίκη το πίστεψε αυτό φαίνεται ότι θα είναι ένα πολύ καλά κρυμμένο μυστικό που θα έρθει στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να συγκλονίσει τους πάντες.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 57 Didyma Feggaria
Ο Φίλιππος και η Αγάπη, μετά από την συνάντηση που είχαν, τα ξαναφτιάχνουν στα κρυφά. Ο Θόδωρος εγκαθίσταται στο σπίτι της Λίτσας και το ίδιο βράδυ, έχουν ένα απρόσκλητο επισκέπτη τον….. Δημήτρη! Ο Παύλος αρχίζει και "μαλακώνει" απέναντι στην Αγάπη και της δίνει περισσότερες ελευθερίες. Η Εύα ανακαλύπτει ποια ακριβώς είναι η σχέση του Αντώνη με το "παιδί μυστήριο" από το οικοτροφείο. Η Ελισάβετ μιλάει κρυφά στο τηλέφωνο με τον Δημήτρη, ενώ είναι στον μήνα του μέλιτος με τον Μπρούνο.. Η Κατερίνα κάνει μιλάει στον Αντώνη για το παρελθόν της και αυτός της κάνει μια πρόταση που την αφήνει άναυδη! Η Ελισάβετ, χωρίς να προειδοποιήσει κανέναν, εμφανίζεται στο σπίτι του Παύλου και πλησιάζει τη μικρή Λένια…

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 58 Didyma Feggaria
Η Λένια βγαίνει από το σπίτι με την Ελισάβετ, γεγονός που αναστατώνει τον Παύλο. Η απόπειρα της Ελισάβετ να πλησιάσει τη Λένια εξοργίζει την Αγάπη. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης έχει απαιτήσεις από την Αλίκη σε σχέση με το παιδί του. Η Αγάπη πηγαίνει ξανά στο Νικόλα, και η βελτίωσή του είναι θεαματική. Συγχρόνως, συναντιέται κρυφά τα βράδια με τον Φίλιππο και ζουν τον απαγορευμένο έρωτά τους. Ο Αντώνης αρχίζει την συγκατοίκησή του με την Κατερίνα, ενώ μαθαίνει για την επίσκεψη της Εύας στο οικοτροφείο. Την ίδια στιγμή, η Λίτσα κινδυνεύει να ανακαλυφθεί η σχέση της με το Θόδωρο στον ο Δημήτρη. Η Αγάπη διεκδικεί από τον Παύλο τη θέση της στην εταιρεία και την εξαίρεση του Στέργιου από τη λήψη αποφάσεων. Την ίδια στιγμή, ο Στέργιος ζητάει από τον Αντώνη κάτι αποτρόπαιο…

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 59 Didyma Feggaria
Ο Στέργιος προβληματίζει πολύ τον Αντώνη με την πρότασή του, και τον βάζει σε μεγάλο δίλημμα. Στο μεταξύ, η Αγάπη πείθει τον πατέρα της ότι ξέρει το αντικείμενο της δουλειάς και ο Παύλος την κάνει αντιπρόεδρο της εταιρίας του. Ο Στέργιος τρώει δυο απανωτά χαστούκια, όταν η Αγάπη του ανακοινώνει ότι μετακομίζει στο σπίτι του πατέρα της, κι όταν μαθαίνει ότι του παίρνει την αντιπροεδρία στην εταιρία. Ο Δημήτρης "αδειάζει" για ακόμα μια φορά την Ελισάβετ και την αφήνει καταρρακωμένη. Η Αγάπη δοκιμάζει την υπομονή του Φίλιππου, αλλά αυτή τη φορά το παρατραβάει και ο Φίλιππος ξεσπάει απρόβλεπτα! Ο Παύλος με την Αλίκη συναντιόνται εντελώς τυχαία στο μοναστήρι, μόνο που αυτή τη φορά, κανείς από τους δυο δεν μπορεί να κρυφτεί…

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 60 Didyma Feggaria
Ο Φίλιππος έχει έρθει στα όριά του με τις αναβολές της Αγάπης και της ανακοινώνει πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Συγχρόνως, η Ελισάβετ βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την αδερφή της, αφού ο Δημήτρης την αντιμετωπίζει σκληρά και της δίνει τελεσίγραφα. Παράλληλα, ο Παύλος υποδέχεται την Αγάπη στην εταιρεία σαν αντιπρόεδρο, γεγονός που τον γεμίζει χαρά. Φυσικά ο Στέργιος έχει εντελώς διαφορετική ψυχολογία και υφαίνει με τον Αντώνη έναν ιστό, από τον οποίο η Αγάπη να μη μπορεί να ξεφύγει. Ο Μπρούνο αρχίζει να δείχνει τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα του κι έρχεται με το Δημήτρη σε έντονη σύγκρουση. Συγχρόνως, η Λίτσα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο που έχει συλλάβει κι εμφανίζεται στο σπίτι του Παύλου, τη ίδια στιγμή που η Αλίκη συναντά στο δρόμο την Αγάπη…

τα νέα επεισόδια της σειράς Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 61, 62, 63, 64, 65 Didyma Feggaria



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04.03.2016 Ελληνικα σηριαλ σημερινα επεισοδια

Το σόι σου
9 μ.μ. ΑLPHA Κωμική σειρά

Η Αλεξάνδρα, ύστερα από 5 ολόκληρα χρόνια, κάνει την προσωπική της έκθεση ως εικαστικός. Η τελευταία φορά δεν κρίθηκε επιτυχημένη από τους ειδικούς κι αυτό της είχε στοιχίσει πολύ. Τώρα όμως επανέρχεται με κάτι σπουδαίο. Ή τουλάχιστον έτσι θεωρεί η ίδια, γιατί ο κριτικός που γράφει γι' αυτήν σήμερα στη στήλη του έχει άλλη άποψη!

Χωρίς εσένα
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ενώ η Αλεξάνδρα προσεγγίζει τώρα τον Δημήτρη, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την επανασύνδεση του αδελφού της με την Αννα, την ίδια στιγμή, η Αννα ανησυχεί πολύ για το μικρό κοριτσάκι που βρήκε και παρέδωσε στην αστυνομία. Ομως τα νέα δεν είναι καλά. Η Μαρία, σπρώχνει την Εύα να κάνει κίνηση προς τον Γιώργο.

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Η Κρίστη συναντάει τον παραγωγό, έναν γοητευτικό τριαντάρη που της υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να απογειώσει την καριέρα της. Η Δάφνη απολαμβάνει την ξεγνοιασιά της εξοχής, όταν ο Αντρέας αντιλαμβάνεται τη γυναίκα που τους παρακολουθεί.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Ο Στέφανος ζητάει από την Ηρώ να ρίξει το παιδί με αντάλλαγμα χρηματικό ποσό. Η ένταση που θα ακολουθήσει ανάμεσά τους θα κάνει την Ηρώ να θολώσει αφού θα κάνει μία κίνηση που θα αποβεί μοιραία. Η Νεφέλη και η Ελένη αποκαλύπτουν στη Μαρίνα όλες τις λεπτομέρειες για την ιστορία του δαχτυλιδιού και πως η Σοφία είναι τελικά το βασικό πρόσωπο σε όλη αυτή την υπόθεση. Η Ελευθερία και η Σαζέμ οργανώνουν ένα σχέδιο εκδίκησης που θα κοστίσει πολλά. Η Μαρίνα επιτίθεται στον Ορφέα ο οποίος αποφασίζει να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Δίδυμα φεγγάρια
8 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ο Φίλιππος ξαφνιάζεται όταν ξυπνάει και βρίσκει την Αγάπη να κοιμάται δίπλα του. Δεν ξέρει τι να κάνει μ΄ αυτή, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν κάνει να φέρεται με σκληρότητα. Οταν η Αγάπη θα του μιλήσει αυστηρά για την ψυχρή στάση του απέναντι στον Νικόλα, θα συγκρουστούν και θα τη διώξει από το σπίτι.

Μπρούσκο
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ολοι ζουν στον ρυθμό της προετοιμασίας για τον γάμο Αλίκης και Χρήστου και τίποτα δεν δείχνει να πηγαίνει καλά, αφού και πάλι από μια βλακεία του Μανωλιού θα αρπάξει φωτιά το πέπλο της νύφης. Η Αναστασία πείθει τον Διαμαντή και τον Σήφη να προχωρήσουν στη διάλυση του συνεταιρισμού με τους Ματθαίους.

Ταμάμ
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Η Ελλη κρατάει προς το παρόν κρυφό απ' τη Μυρτώ ότι έχει παρατήσει τη σχολή κι ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στο Κιλκίς. Την απόφασή της ενισχύει το γεγονός ότι ο Τζεμ δεν είναι πια με την Ολγα. Ο Μετίν, που άθελά του βλέπει την Ελλη και τον Τζεμ αγκαλιά, σοκάρεται και δεν ξέρει πώς να χειριστεί το θέμα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget