1/3/16



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL) Επεισόδιο 26 3ος Κύκλος ΤΕΤΑΡΤΗ 2-3-2016 Mayro triantafyllo
Με τον Μεχντί να έχει βγει από το νοσοκομείο και να έρχεται στην έπαυλη, το μέρος σφύζει και πάλι από ζωή. Η Ναρίν έχει χάσει όμως την επαφή με την πραγματικότητα. Πιστεύει ότι η Εμπρού είναι υπεύθυνη για ό,τι έχει γίνει. Με αυτή τη σκέψη στο μυαλό της, μαχαιρώνει την Εμπρού, προκαλώντας χάος στην έπαυλη. Ο Κεντάλ είναι χαρούμενος με τον γιο του, που γύρισε στην έπαυλη. Αυτή η χαρά, όμως δε θα κρατήσει για πολύ καθώς φτάνει η είδηση ότι κάποιος δολοφόνησε την Εμπρού. Για πρώτη φορά ο Κεντάλ δε ξέρει τι να κάνει και λέει στη Ναρίν να κάνει ησυχία. Ενώ η Εμπρού είναι στο νοσοκομείο και πολεμά για τη ζωή της, ο Κεντάλ αναγκάζει τη Ναρίν, για άλλη μια φορά, να κλειστεί στο σπίτι του αδερφού της. Η Ναρίν έχει εφιάλτες, αφού δε μπορεί να θυμηθεί τι έχει γίνει. Η πίεση, που έχει δεχτεί από τον Κεντάλ, την έχει φέρει στο χείλος της απόγνωσης. Τα νέα για την απόπειρα δολοφονίας της Εμπρού θλίβουν όλους στην έπαυλη. Η ατμόσφαιρα γίνεται χειρότερη όταν μαθαίνουν ποιός είναι στην ουσία είναι υπεύθυνος γι' αυτό…



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 4 ΤΕΤΑΡΤΗ 2-3-2016 Didyma Feggaria episodia 4
Ο Φίλιππος καχύποπτος απέναντι στην Αγάπη, αναγκάζεται να την πάρει μαζί του, όταν η κοπέλα λιποθυμάει μέσα στα χέρια του. Η έκπληξη της Αγάπης θα είναι μεγάλη όταν θα «ξυπνήσει» σε ένα άγνωστο σπίτι και θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα εξάχρονο αγοράκι, που ουρλιάζει συνεχώς και αρνείται να επικοινωνήσει. Στο μεταξύ, ο Παύλος ανησυχεί τρομερά για την κόρη του, ιδιαίτερα όταν από την αστυνομία, τίθεται η εκδοχή της απαγωγής. Ο Στέργιος από την πλευρά του, πληρώνει έναν άνθρωπο του υποκόσμου προκειμένου να βρει πρώτος την Αγάπη και να την σκοτώσει. Παράλληλα, η Σόνια αρχίζει να απειλεί και να εκβιάζει τον Στέργιο.



Μπρούσκο Επεισόδιο 501 Mprousko episodia 501 ΤΕΤΑΡΤΗ 2-3-2016
Ο Ματθαίος, σοκαρισμένος και ο ίδιος, αποκαλύπτει στην Αναστασία το μυστικό που έκρυβε η Αριάδνη, πυροδοτώντας εκ νέου την οργή της Αναστασίας. Η Αναστασία ξεσπάει με τα πιο σκληρά λόγια κατηγορώντας όλη την οικογένεια Ματθαίων και σε έξαλλη κατάσταση παίρνει το παιδί της και γυρίζει Κρήτη… Ο Μάρκος είναι πεπεισμένος ότι ο λόγος που η Δάφνη κληρονόμησε τη μεγάλη περιουσία από τον Θεμιστοκλέους, είναι επειδή μέχρι και τον θάνατό του, διατηρούσε σχέσεις μαζί του… Στην προσπάθεια του όμως ο Μανωλιός να την δικαιολογήσει, κάνει τα πράγματα χειρότερα, γεγονός που θα φέρει τη Δάφνη και την Κωνσταντίνα σε σύγκρουση. Η Κατάσταση του μωρού του Σήφη και της Όλγας είναι πλέον εξαιρετικά κρίσιμη. Ενόψει αυτών των εξελίξεων, ο Χρήστος ζητά από την Αλίκη να αναβάλουν τον γάμο. Η Άννα, ο Διαμαντής και η Χρυσάνθη εξακολουθούν να κρατάνε σκληρή στάση απέναντι στον Πάτροκλο όσον αφορά στα χρήματα.. αναγκάζοντάς τον να πάρει άλλα μέτρα.. Ενώ βλέπουμε τον Νεκτάριο και την Αλεξάνδρα να μην έχουν ξεπεράσει οριστικά ο ένας τον άλλον.. γεγονός που φέρνει την Μελίνα και τον Αχιλλέα σε δύσκολη θέση.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget