29/2/16



Μπρούσκο Επεισόδιο 499 BROUSKO, 9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά Δευτερα 29-2-2016
Ο Ματθαίος εξακολουθεί να κρατάει σε απόσταση την Αναστασία, ενώ αυτή προσπαθεί να τον πλησιάσει. Η Δάφνη αδυνατεί να χαρεί με το περιεχόμενο της διαθήκης του Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους, αφού ανησυχεί για το πώς θα αποκαλύψει στον Μάρκο ότι πλέον η ζωή τους πρόκειται να αλλάξει ολοκληρωτικά.



Mavro Triantafyllo, Δευτέρα 29-02-2016 Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 24 Κύκλος 3ος Karagul gr subs video
Ο Ογούζ βγάζει το όχημα του Φιράτ από το νερό. Ο Φιράτ δεν είναι στο αυτοκίνητο και το γεγονός δημιουργεί ελπίδα στην οικογένεια Σάμβερντι και τον Ογούζ ότι ο άντρας είναι ζωντανός. Όλοι στην έπαυλη περιμένουν με αγωνία νεότερα. Η αναμονή είναι δύσκολη και βασανιστική, πόσο μάλλον για την Εμπρού, αφού ο Φιράτ είναι ο μοναδικός της φίλος στο Χαλφέτι και ο άνθρωπος, που τη στήριξε όσο κανένας. Η Ναρίν καθιστά την Εμπρού υπεύθυνη για όλα και ξεσπά μια ακόμη σύγκρουση μεταξύ των δύο γυναικών. Ενώ ο Κεντάλ σκέφτεται με ποιο τρόπο θα λύσει το πρόβλημα, δέχεται ένα τηλεφώνημα με απειλές κατά του γιου του. του. Ο Σερντάρ δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο, που η Αντά τον κρατά σε απόσταση και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει. Απαγάγει την Αντά! Όταν ο Μπαράν μαθαίνει γι' αυτό, αρχικά μένει σιωπηλός. Η αντίδρασή του όμως θα είναι μεγαλύτερη απ'ότι πίστευαν ο Σερντάρ και η Αντά. Στο μεταξύ, η είδηση ότι ο Σαμπρί έφυγε, κάνει όλους στην έπαυλη να ανησυχούν...



ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 29.02.2016 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ELLHNIKES SEIRES ELLINIKA SHRIAL

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 38
9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Ο Νικήτας και η Στέλλα ετοιμάζονται να πάνε εκδρομή στην ορεινή Κορινθία. Κάτι έκτακτο όμως που θα προκύψει στη δουλειά της Στέλλας θα την βάλει σε δίλημμα. Μια κρίση μεσοσπονδύλιου δίσκου της Βούλας, οι καταπιεστικές φροντίδες του Μηνά και ο Μπαλούρδος από την «Ελληνοφρένεια» μπλέκονται
σ' ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Χωρίς εσένα Επεισόδιο 66
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο διαγωνισμός τραγουδιού όπου συμμετέχει ο Γιάννης γίνεται αφορμή για τη συνάντηση Μιχάλη και Δημήτρη. Ομως, το πραγματικό πρόβλημα το έχει η Χριστίνα, που από ένα ατύχημα δεν καταφέρνει να παρακολουθήσει τη μουσική βραδιά. Η εκρηκτική χημεία Αλεξάνδρας και Εύας φέρνει σε πραγματική αμηχανία τον Στάθη και τον Γιώργο.

9 μήνες 1ος Κύκλος Επεισόδιο 116
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά
Η Αννα ζητάει από τον Αλκη να μάθει τις προθέσεις του σχετικά με τον γάμο του με τη Χαρά, καθώς δεν θέλει να πληγωθεί ξανά η Κρίστη. Εκείνος ξεσπάει για την καχυποψία απέναντί του, μέσα του όμως νιώθει εγκλωβισμένος αφού πραγματικά βρίσκεται ανάμεσα στα δύο κορίτσια. Η Μάρθα τρυπώνει για άλλη μία φορά στο δωμάτιο της Φωτεινής και της λέει πως η Δάφνη παντρεύεται.

To δαχτυλίδι της φωτιάς Επεισόδιο 98
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Η Ηρώ πιέζει ολοένα και περισσότερο τον Στέφανο για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και όταν εκείνος αρνείται, δημιουργείται το πρώτο μεγάλο ρήγμα στη σχέση τους. Ο Πέτρος μαθαίνει πως το τροχαίο δυστύχημα του Αλέξη ήταν προσχεδιασμένο. Ο Ορφέας προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από την Ελευθερία.

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 2
8 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Η Ελισάβετ έχει πάθει σοκ με την πρόταση που της έκανε ο Δημήτρης να κάνει «παρέα» σε κάποιον
πλούσιο κύριο, για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα. Η ψευδαίσθηση πως ο Δημήτρης την αγαπάει γκρεμίστηκε σε μια στιγμή. Η Αλίκη μαθαίνει από την τηλεόραση για τον σοβαρό τραυματισμό της Αγάπης και κάνει τα πάντα για να πάρει πληροφορίες, χωρίς αποτέλεσμα. Αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο κι εκεί για πρώτη φορά μετά από είκοσι πέντε χρόνια, στο δωμάτιο της εντατικής, θα αντικρίσει την κόρη της.

Μπρούσκο Επεισόδιο 499
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Ματθαίος εξακολουθεί να κρατάει σε απόσταση την Αναστασία, ενώ αυτή προσπαθεί να τον πλησιάσει. Η Δάφνη αδυνατεί να χαρεί με το περιεχόμενο της διαθήκης του Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους, αφού ανησυχεί για το πώς θα αποκαλύψει στον Μάρκο ότι πλέον η ζωή τους πρόκειται να αλλάξει ολοκληρωτικά.

Μάλιστα, σεφ Επεισόδιο 12
10 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Το διπλανό εστιατόριο ανοίγει σε λίγες μέρες και ο Φίλιππος με την Κίκα ανησυχούν για τον πιθανό ανταγωνισμό. Η Κίκα προτείνει να κάνουν κάποιες αλλαγές στο Chez Phillippe, για να ανανεώσουν το ενδιαφέρον των πελατών. Ο Βασίλης, όπως πάντα, αντιδρά στα καινούρια κόλπα και τα σαμποτάρει...



ΞΕΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 29.02.2016 ΞΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ XENES SEIRES XENA SHRIAL

House M.D 8ος Κύκλος Επεισόδιο 4
1.45 μ.μ. STAR Ιατρική σειρά
Ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας αρρωσταίνει μυστηριωδώς λίγες μέρες πριν υπογράψει μια συμφωνία για μετεγκατάσταση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας του στην Κίνα. Ο Χάουζ προσπαθεί να κάνει μια ύπουλη επιχειρηματική συναλλαγή με τον πλούσιο ασθενή του, αλλά όταν η κατάστασή του επιδεινώνεται, η ομάδα προσπαθεί να σώσει τη ζωή του.

Μαύρο τριαντάφυλλο Επεισόδιο  24 Κυκλος 3ος
8 π.μ. STAR Δραματική σειρά
Ο Ογούζ βγάζει το όχημα του Φιράτ από το νερό. Ο Φιράτ δεν είναι στο αυτοκίνητο και το γεγονός δημιουργεί ελπίδα στην οικογένεια Σάμβερντι και στον Ογούζ ότι ο άντρας είναι ζωντανός. Ολοι στην έπαυλη περιμένουν με αγωνία νεότερα. Η αναμονή είναι δύσκολη και βασανιστική, πόσω μάλλον για την Εμπρού, αφού ο Φιράτ είναι ο μοναδικός της φίλος στο Χαλφέτι και ο άνθρωπος που τη στήριξε όσο κανένας. Η Ναρίν καθιστά την Εμπρού υπεύθυνη για όλα και ξεσπά μια ακόμη σύγκρουση.

Ο φάρος Επεισόδιο
3 μ.μ. ΕΡΤ3 Δραματική σειρά
Ο Ρικάρντο σχεδιάζει ένα ταξίδι για να απομακρυνθεί από τη Λουθία αλλα τελικά δεν θα πάει μόνος. Ο Σαντιάγο επιτέλους ορθώνει το ανάστημά του στη Ρόσα.

Revenge Επεισόδιο 21 κυκλος 3ος
3 π.μ. ALPHA Δραματική σειρά
Η απαγωγή της Αμάντα θα γίνει για μια ακόμα φορά το πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget