25/2/16



ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Didyma Feggaria episodia 47-48-49-50-51-52-53-54-55
Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 47 Didyma Feggaria
Το σχέδιο της Αρετής ολοκληρώνεται με επιτυχία και έτσι η Αγάπη με τη Λένια βρίσκουν ένα ασφαλές μέρος για να περάσουν κάποιες μέρες εκεί.. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος διαβάζει το σημείωμα που του άφησε η Αγάπη πριν φύγει κι αποφασίζει να την ξεγράψει. Μια τεράστια σκηνή κάνει η Ελισάβετ στον Δημήτρη και τη Σίλα, καθώς τους κάνει τσακωτούς! Ο Παύλος δίνει εντολή να εντοπιστεί το κινητό της Αγάπης και στο τέλος μαθαίνει που είναι.. Η Ελισάβετ δεν γυρίζει το βράδυ στο σπίτι της και η Αλίκη βγαίνει στους δρόμους να την βρει! Ο Φίλιππος αγνοεί τις προειδοποιήσεις και πάει να μιλήσει στον Παύλο για μια τελευταία φορά.. Η Ελισάβετ πάει και βρίσκει τον Μπρούνο και τον ρωτάει αν θέλει ακόμα να την παντρευτεί.

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 48 Didyma Feggaria
Ο Μπρούνο έκπληκτος ακούει την Ελισάβετ να του ζητάει να παντρευτούνε και βέβαια δέχεται αμέσως με ενθουσιασμό. Η Αλίκη από την πλευρά της αντιμετωπίζει πολύ επιφυλακτικά αυτή την προοπτική, όταν της το ανακοινώνουν. Ο Παύλος αντιμετωπίζει με σκληρότητα τον Φίλιππο και του λέει πως η Αγάπη θα παραμείνει εκεί που ανήκει: στην οικογένειά της. Η απελπισία του Φίλιππου είναι μεγάλη, γιατί πιστεύει ότι η Αγάπη τον έχει εγκαταλείψει και σε ένα απελπισμένο ξέσπασμα, θα ρίξει όλες τις ευθύνες στη Μαρουσώ. Άλλο ένα πρόβλημα θα προστεθεί σ΄ αυτά που ήδη έχει, όταν ανακαλύψει ότι ο Αντώνης έχει ξαφνικά πολλά χρήματα, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει από πού προέρχονται. Η Αμαλία ζητάει από τον Παύλο να χωρίσουν κι αυτός πάνω σε μια έκρηξη συναισθημάτων αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Αλίκης.

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 49 Didyma Feggaria
Ο Παύλος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απ' την Αλίκη, αλλά τελευταία στιγμή κάνει κάτι εντελώς απρόβλεπτο για τον χαρακτήρα του.Ο Μπρούνο αγοράζει ένα ακριβό μονόπετρο και "κλειδώνει" επίσημα πλέον τον αρραβώνα του με την Ελισάβετ.. Στο μεταξύ, ο Παύλος λέει "ναι", στην πρόταση της Αμαλίας να χωρίσουνε και την αφήνει άναυδη.. Ο Αντώνης έχει ένα πολύ βίαιο ξέσπασμα και κάνει την Εύα μαύρη στο ξύλο επειδή ανακάλυψε το μεγάλο του μυστικό.. Ο Παύλος ζητάει μια χάρη απ' τον Μοναχό Αμβρόσιο που έχει άμεση σχέση με την Αλίκη… Ο Αντώνης κάνει ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα κάπου και μαθαίνουμε πως κρύβει κάτι για τη ζωή του, που δεν το ξέρει κανείς.. Η Ελισάβετ μένει άφωνη, καθώς δέχεται μια πρόταση απ' τον Δημήτρη, που δεν την περίμενε καθόλου. Ο Στέργιος ανακαλύπτει που κρύβεται η Αγάπη με τη Λένια και πάει και τις βρίσκει.

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 50 Didyma Feggaria
Ο Στέργιος είναι τόσο πειστικός ως συντετριμμένος κι ερωτευμένος σύζυγος, που ακόμα κι η ίδια η Αγάπη έχει αμφιβολίες. Εν τω μεταξύ η Ελισάβετ έχει θορυβηθεί από τις απειλές του Δημήτρη. Πάντα στο πλευρό της είναι ο Μπρούνο, που προχωράει γοργά προς τον γάμο. Ο Απόστολος, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το ψυχολογικό πρόβλημα του Νικόλα, προσπαθεί να βοηθήσει τον Φίλιππο και καταλαβαίνει πως η Αγάπη έχει πει την αλήθεια στον Παύλο, σχετικά με το πότε γνωριστήκανε. Όμως ο Παύλος αμφιβάλλει ακόμα. Την ίδια ώρα η Αμαλία βάζει μπροστά για το διαζύγιο. Παράλληλα η Λίτσα επιμένει στον Δημήτρη να διεκδικήσει ερωτικά την Ελισάβετ και τον καταφέρνει. Ο Δημήτρης πηγαίνει ξανά στην Ελισάβετ, που δεν μπορεί να αντισταθεί στο παθιασμένο φιλί του. Ο Στέργιος καταστρώνει καινούργιο δόλιο σχέδιο με τον Αντώνη, που θα έκανε τα πάντα για να βρει τα χρήματα που χρειάζεται. Ο Φίλιππος, δεν αντέχει άλλο την απουσία της Αγάπης και ζητάει τη βοήθεια της Αρετής.

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 51 Didyma Feggaria
Οι ψεύτικες υποσχέσεις του Στέργιου πείθουν την Αγάπη να επιστρέψει στο σπίτι, την ίδια στιγμή που αυτός είναι έτοιμος να της δώσει το τελειωτικό χτύπημα… Η επιμονή και ο έρωτας του Φίλιππου λυγίζουν την Αρετή και του δίνει τη διεύθυνση της Αγάπης… όταν όμως θα πάει να τη βρει, αυτή του ανακοινώνει τις οριστικές αποφάσεις που θα ανατρέψουν ακόμα μια φορά τη ζωή του.. Η Ελισάβετ δείχνει αποφασισμένη να παντρευτεί το Μπρούνο, κι αυτός μετακομίζει στο σπίτι της. Αρκεί όμως ένα τηλεφώνημα του Δημήτρη για να καταλάβει ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι χωρίς λογική που βγάζει τους ανθρώπους εκτός ορίων… κάτι που ο Παύλος Ταξόπουλος γνωρίζει πολύ καλά, την ώρα που παγερός υπογράφει το διαζύγιό του με την Αμαλία…

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 52 Didyma Feggaria
Η Αγάπη επιμένει πως πρέπει να χωρίσει με τον Φίλιππος για να μπορέσει να γυρίσει σπίτι της με τον Στέργιο, για χάρη της Λένιας…Ο Φίλιππος δεν δέχεται εύκολα .. Στο μεταξύ, η Ελισάβετ αποφασίζει να ματαιώσει τον γάμο με τον Μπρούνο και να μείνει με τον Δημήτρη, όμως δεν το έχει πει σε κανέναν ακόμα.. Παράλληλα, ο Στέργιος παρουσιάζει στον Παύλο περιοδικό που έχει εκδώσει μια πλαστή φωτογραφία του Φίλιππου και της Αγάπης, και τους αναστατώνει όλους. Η Αγάπη βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα καθώς η Αρετή της λέει να διαλέξει τον… Φίλιππο! Η Εύα πλησιάζει την Αλίκη και την ρωτάει για τον μοναχό Αμβρόσιο.. Η Κατερίνα κάνει του κεφαλιού της και εκθέτει χωρίς τον Στέργιο, μπροστά στον Παύλο.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 53 Didyma Feggaria
Ο Στέργιος είναι τρομοκρατημένος και η Κατερίνα προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον Παύλο, επιμένοντας πως η φωτογραφία στο περιοδικό είναι προϊόν φωτομοντάζ. Την ίδια στιγμή, η Αγάπη επιστρέφει με τη Λένια στο σπίτι τους. Παράλληλα, ο Δημήτρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση γιατί πρέπει να κρύβεται από τη Σίλα και από την Ελισάβετ και εφευρίσκει διαρκώς τρόπους να μην τον πιάσουν. Επίσης συνεχίζει να υποκρίνεται στην Ελισάβετ και να προσπαθεί να την πείσει να ακυρώσει το γάμο της με τον Μπρούνο. Ο Αντώνης συστήνει την Κατερίνα στον Φίλιππο, και θυμάται πως η Αγάπη την είχε αποκαλέσει ανήθικη στο σπίτι του Παύλου. Στο μεταξύ, ο Αντώνης σκέφτεται μέχρι και τον γάμο με την Κατερίνα. Ο Απόστολος κερδίζει την εμπιστοσύνη του Νικόλα. Στο σπίτι του Παύλου, ετοιμάζεται τραπέζι για να γιορτάσουν την επιστροφή της Αγάπης, και ο Παύλος καλεί την Αμαλία. Την ώρα του δείπνου, εμφανίζεται στο σπίτι ο Φίλιππος και τους αιφνιδιάζει όλους…

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 54 Didyma Feggaria
Ο Φίλιππος κάνει σκηνή μπροστά σε όλους, στο σπίτι του Παύλου και φέρνει την Αγάπη σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης πιάνεται στα χέρια με τον εραστή της μάνας του και τον απειλεί ότι αν την ξαναπλησιάσει, θα τον σκοτώσει! Το ίδιο βράδυ, φωνάζει τη Λίτσα σπίτι του και της κόβει τον αέρα! Η Αγάπη μαθαίνει ότι ο Παύλος είναι άρρωστος και αλλάζει η συμπεριφορά της απέναντί του. Ο Στέργιος φεύγει για δουλειές στο εξωτερικό και η Αγάπη με την Λένια πάνε να μείνουν στο σπίτι του Παύλου με σκοπό να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο. Παράλληλα, η Ελισάβετ δεν αντέχει άλλο να λέει ψέματα, και αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι δεν σκοπεύει να παντρευτεί και την αφήνει άφωνη. Θέλοντας να εκδικηθεί τον Αντώνη, η Εύα πιάνει τον Φίλιππο και του λέει όλη την αλήθεια για τον ξάδερφό του.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 55 Didyma Feggaria
Η Εύα λέει στον Φίλιππο πως ο Αντώνης είναι αυτός που μοντάρισε τη φωτογραφία του με την Αγάπη, γεγονός που φέρνει τον Φίλιππο στα χέρια με τον ξάδερφό του. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι του Παύλου πατέρας και κόρη έρχονται πιο κοντά και η Αγάπη αρχίζει να βλέπει έναν άλλο Παύλο. Ο Αντώνης έχει επηρεαστεί από τα λόγια του Φίλιππου για την Κατερίνα και έχει αρχίσει να την αποφεύγει. Ο Απόστολος ζητάει από την Αγάπη να επισκεφτεί τον Νικόλα, και αυτός μόλις την βλέπει συνέρχεται. Η Ελισάβετ βρίσκεται ανάμεσα στον έρωτά της για τον Δημήτρη και στην ασφάλεια του Μπρούνο, και ετοιμάζεται για το γάμο της, ενώ παράλληλα η Σίλα είναι θλιμμένη για το γεγονός αυτό. Η μέρα του γάμου έφτασε και η Ελισάβετ καλεί τον Δημήτρη σπίτι της και του το ανακοινώνει, φορώντας το νυφικό της…



To δαχτυλίδι της φωτιάς 96 ΠΕΜΠΤΗ 25.02.2016 ΜEGA Δραματική σειρά 6.50 μ.μ. To daxtylidi ths fwtias 96
Εξαιτίας του αποκαλυπτικού DVD, η Ελένη αποφασίζει να διώξει τον Πέτρο από κοντά της και ζητάει τη βοήθεια της Νεφέλης για να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια γύρω από το δαχτυλίδι. Ο Στέφανος, από την άλλη, αποφασίζει πως ο γάμος με τη Σοφία είναι η καλύτερη λύση για τα προβλήματά του. Η Σοφία αποφασίζει να ανασυντάξει τη διαθήκη της.



to soi sou episodio 32 season 2 Πέμπτη 25/2/2016 ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32 ΚΥΚΛΟΣ 2ος
Μετακομίζω γιατί χωρίζω
Ένας χωρισμός χτυπάει την πόρτα της οικογένειας Χαμπέα. Οι αγάπες, τα λουλούδια και τα όνειρα για την κοινή ζωή του Διονύση και της Αλίνας δίνουν τη θέση τους σε φωνές, κλάματα και το φόβο για μια ζωή χωριστά. Η Αλίνα βρίσκει καταφύγιο στη Λυδία και το Σάββα και ο Διονύσης, ως το παιδί της μαμάς, απευθύνεται στη Χαρούλα. Όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση, άλλοι με μεγαλύτερη κι άλλοι με μικρότερη επιτυχία. Ο Διονύσης κι η Αλίνα όμως φαίνονται αμετακίνητοι στη στάση τους. Τελικά θα κάνει κάποιος ένα βήμα πίσω;



ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 Β ΚΥΚΛΟΣ Πέμπτη 25/2/2016 oi simmathites episodio 53 season 2
Ο Άρης, με τον Βαγγέλη και τον Τζέρι να βρίσκουν τελικά τον ιδιοκτήτη του μπαρ που θέλουν να πάνε να αγοράσουν. Εκείνος θα τους ζητήσει προκαταβολή, ενώ τα παιδιά δεν έχουν τα χρήματα και πηγαίνουν στον Φρίντομ να τους βοηθήσει. Ο Φρίντομ δεν μπορεί να κάνει τίποτα μιας και η Βάλια του έχει απαγορέψει να γίνει μέτοχος στο μπαρ. Η Αστυνομία φαίνεται ότι έχει βρει στοιχεία σχετικά με τον δολοφόνο της Σεσίλια και ο αστυνόμος τρέχει να το πει στη Μαριλένα. Εκεί μαθαίνει από την Σεσίλια ότι η Μαριλένα και ο Ανδρέας πλέον δεν είναι ζευγάρι. Ο αστυνόμος δεν χάνει ευκαιρία και της ξανά εκμυστηρεύεται τον έρωτα του, ενώ εκείνη του λέει ότι ψάχνει μόνο φίλους και όχι έρωτα. Τελικά η κόρη του αστυνόμου πηγαίνει στη σχολή και εκεί θα έχει ένα ατύχημα με αποτέλεσμα ο Άρης να την προσεγγίζει χωρίς να ξέρει όμως πιάνου κόρη είναι.



Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 64 Πεμπτη 25-2-2016 Xoris esena episodio 64 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 64
Ο Μιχάλης μετά την συνάντησή του με τον Γιάννη, παίρνει καθοριστικές αποφάσεις για την σχέση του με την Μαρία. Ο Παύλος αρνείται την πρόσκληση στην εκπομπή της Εύας και φέρνει την Άννα σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Πάνος ζητάει την βοήθεια του Γιάννη να προσεγγίσει την Χριστίνα. Η Λήδα αναλαμβάνει να καλύψει το κενό του Νάσου, και ο Δημήτρης της προτείνει να κάνουν μαζί το ταξίδι που απέρριψε η Μαρία.



ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Επεισόδιο 36 1ος Κύκλος - Treli Oikogeneia, Πεμπτη 25-2-2016
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Γιάννης και ο Ρίκο ανταγωνίζονται σχετικά με το ποιος πέρασε τα πιο δύσκολα παιδικά χρόνια, προκειμένου να δείξουν στον Αντώνη ότι δεν πρέπει να είναι αχάριστος με όσα του παρέχουν. Φυσικά ο Αντώνης αντιλαμβάνεται όλα μηνύματα με εντελώς λανθασμένο τρόπο. Ο Άρης αποφασίζει να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Μαργαρίτα αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο μέσα στο σπίτι των Αλατζάδων. Η Αλέκα έχει κατάθλιψη και χαμηλή αυτοπεποίθηση. Ο λόγος; Πέρασε από ένα γιαπί και οι εργάτες δεν της σφύριξαν. Αυτό μπορεί να μη σημαίνει τίποτα για μια μέση γυναίκα, αλλά στον κόσμο της Αλέκας ισοδυναμεί με ολική καταστροφή. Ο Ρίκο, πάνω σε μια κακιά στιγμή, ακουμπά κατά λάθος το στήθος της Αλέκας και ο Γιάννης αποφασίζει να ξεπλύνει τη ντροπή. Στο σπίτι της Μαργαρίτας διοργανώνεται βραδιά γυναικών. Στο σπίτι του Γιάννη διοργανώνεται αντίστοιχα βραδιά αντρών. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν για τις σχέσεις των δύο φύλων είναι συγκλονιστικά! • Στο ρόλο του Άρη, ο Δημήτρης Μενούνος.



Το νησί MEGA Δραματική σειρά 10 μ.μ. TO NHSI EPISODIO ΠΕΜΠΤΗ 25/2/2016
Ο πόλεμος έχει τελειώσει και ο Αντώνης επιστρέφει από το αντάρτικο στην Πλάκα. Με προτροπή της Αννας και των γονιών του, πιάνει δουλειά στα κτήματα των πλούσιων γαιοκτημόνων, των Βανδουλάκηδων. Ο Παπαδημητρίου δείχνει το ενδιαφέρον του στην Ευγενία αλλά εκείνη τον αγνοεί.



THE CLOSER Επεισόδιο 11 4ος Κύκλος - THE CLOSER episode 11 season 4 gr subs
Ο δρ. Μοράλες ζητάει από την Μπρέντα να ερευνήσει μια υπόθεση αυτοκτονίας που εκείνος θεωρεί ότι πρόκειται για δολοφονία. Η προσωπική ζωή της Μπρέντα περιπλέκεται όταν δέχεται ξανά την επίσκεψη των γονιών της οι οποίοι την πιέζουν να ορίσει ημερομηνία γάμου με τον αγαπημένο της...



NCIS: New Orleans Season 1, Episode 2 Carrier gr subs Πέμπτη 25/02/2016 NCIS: New Orleans επεισοδιο 2 κυκλος 1 skai NCIS Νεα Ορλεάνη 10.15 μ.μ. ΣΚΑΪ Αστυνομική σειρά
Ο Lewis Collier, ένας αξιωματικός του ναυτικού που βρισκόταν σε άδεια, χάνει τη ζωή του από μυστηριώδη αίτια. Τα στοιχεία δείχνουν ότι τελικά ο αξιωματικός είχε προσβληθεί από βουβωνική πανώλη. Έτσι, ο πράκτορας του NCIS Tony DiNozzo έρχεται στην πόλη για να βοηθήσει την ομάδα του NCIS: New Orleans να λύσει την υπόθεση. Όλοι μαζί θα πρέπει να εντοπίσουν τα υπόλοιπα άτομα που υπηρετούσαν ή εργάζονταν στο ίδιο σκάφος με τον Collier, να περιορίσουν τις πιθανότητες εξάπλωσης της νόσου, και φυσικά να βρουν την αρχική πηγή της...



THE FOLLOWING Επεισόδιο 6 1ος Κύκλος - Πεμπτη 25-2-2016 The Following episode 6 season 1
Οι πραγματικές προθέσεις του Τζο Κάρολ αποκαλύπτονται μέσω ενός νέου οπαδού του, του Τσάρλι Μιντ. Καθώς ο Ράιαν μαθαίνει τα σχέδια του Τζο, προσπαθεί να ξεγελάσει και να στρέψει την Έμμα, τον Τζέικομπ και τον Πολ, τον έναν εναντίον του άλλου. Εν τω μεταξύ, η Έμμα παίρνει μια συγκλονιστική απόφαση…



HOUSE MD Επεισόδιο 2 8ος Κύκλος Πεμπτη 25-2-2016 House MD
Έχοντας μείνει ακόμα δύο μήνες στη φυλακή, ο νέος κοσμήτορας της ιατρικής, ο Φόρμαν, αποφυλακίζει τον Χάουζ και τον προσλαμβάνει ξανά. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει δραματικά. Ο Χάουζ έχει χάσει πια το πολυτελές γραφείο του, την εξαιρετικών ικανοτήτων ομάδα του ενώ ο Γουίλσον είναι έξαλλος μαζί του και η φιλία τους δοκιμάζεται. Αυτό, που έχει πια στη διάθεση του ο Χάουζ, είναι η νεαρή, έξυπνη αλλά δειλή ειδικευόμενη δρ. Τσι Παρκ και μια νέα, ξεχωριστή περίπτωση ασθενούς…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget