14/2/16



ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 15/2/2016 xenes seires Ξένα Σήριαλ ΔΕΥΤΕΡΑ 15.02.2016 xena shrial

Ο φάρος 3 μ.μ. ΕΡΤ3 Δραματική σειρά O FAROS episodio
Η οικογένεια Πένια υποφέρει από μία απώλεια που θα αλλάξει την ζωή τους για πάντα. Στη «Σαμάνες» πιστεύουν ότι η αγορά του «Φάρου» δεν έχει πισωγυρίσματα αλλά δεν υπολογίζουν ότι στα χέρια των Πένια βρίσκεται ένα τεκμήριο ζωτικής σημασίας. Η Γιολάντα θέλει να διηγηθεί στη Φίνα κάτι σημαντικό που συνέβη ανάμεσα στον Μανουέλ και τον Χοσέ πριν από το ατύχημα.

Η μοδίστρα episodio H MODISTRA
8 μ.μ. ΕΡΤ2 Δραματική σειρά
Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τη Ροζαλίντα και τον εραστή της, η Σίρα έρχεται για μία ακόμη φορά αντιμέτωπη μ' ένα φάντασμα από το παρελθόν της, που μπορεί να δυναμιτίσει όλα όσα έχει καταφέρει. Παράλληλα, στην προσπάθειά της να αντεπεξέλθει στην αυξημένη δουλειά στο ατελιέ της, η Σίρα προσλαμβάνει μία παλιά της γνώριμη, που όμως κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό…

CSI Λας Βέγκας CSI LAS VEGAS
10.15 μ.μ. ΣΚΑΪ Αστυνομική σειρά
Ενα τουρνουά πόκερ παίρνει φρικτή τροπή όταν πολλοί από τους συμμετέχοντες δολοφονούνται με τους πιο ασυνήθιστους τρόπους. Την υπόθεση αναλλαμβάνει ο Γκρεγκ.

Revenge episodio
2.15 π.μ. ALPHA Δραματική σειρά
Οταν μαθαίνει ότι ο Νόλαν έχει σχέση με τον Πάτρικ, η Εμιλι αποφασίζει να παρέμβει. Την ίδια στιγμή, αγωνιά για τα αισθήματα του Ντέιβιντ…



ΔΕΥΤΕΡΑ 15.02.2016 ELLHNIKES SEIRES ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ELLHNIKA SIRIAL ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/2/2016

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Mε αφορμή ένα ραντεβού της Μαντούς, της κολλητής της Στέλλας, ο Νικήτας μαθαίνει πως στο πρώτο τους ραντεβού η Στέλλα δεν έβλεπε την ώρα να φύγει. Η Βούλα μπλέκεται σε μια διένεξη με έναν αγριάνθρωπο. Η Μαρίνα έχει όρεξη για σεξ. Ο Ηλίας είναι όμως πολύ κουρασμένος για να ανταποκριθεί και η απόρριψή του τη «φουντώνει».

9 μήνες 5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά
Η Μάρθα με τον Μάριο καταφέρνουν να μπουν στον ξενώνα και να τρυπώσουν στο δωμάτιο της Φωτεινής. Η πλήρης συσκότιση όμως του δωματίου, σε συνδυασμό με τις φωνές που ακούγονται στους διαδρόμους, τρομάζουν τη Φωτεινή που αντιστέκεται σε κάθε προσπάθεια της Μάρθας να την πάρει μαζί τους. Η Κρίστη ετοιμάζει το σχέδιο παρακολούθησης της Ντορέτας.

Χωρίς εσένα 6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Η Αννα αποφασισμένη να βοηθήσει τον Παύλο, προσπαθεί να ερευνήσει το παρελθόν της Νάγιας. Η Μαρία ανακοινώνει στον Δημήτρη ότι φεύγει με τον Μιχάλη. Η Νάντια αποφεύγει τον Γιάννη, ενώ η Χριστίνα πιάνει δουλειά στην εταιρεία παραγωγής του Στάθη. Μια απρόβλεπτη εξέλιξη αναστατώνει τη ζωή της Εύας.

To δαχτυλίδι της φωτιάς 6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Ο Πάρης, ύστερα από την πρόταση που δέχθηκε, αποφασίζει να φύγει για τις Βρυξέλλες και η Νεφέλη τού ζητάει διαζύγιο. Ενώ η Νεφέλη έχει κάνει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το παρελθόν της Μάνιας, για κάποιον μυστήριο λόγο όλοι στρέφονται εναντίον του καναλιού. Ο Στέφανος εντοπίζει στην Αθήνα την κόρη της Σοφίας, την Ελευθερία.

Μπρούσκο 9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Διαμαντής είναι έξαλλος από θυμό και δεν μπορεί να καταλάβει πώς κατάφεραν οι Ματθαίοι να κλείσουν τη συνεργασία με τον Ρουμάνο οινοπαραγωγό. Η ίδια η Χρυσάνθη τού αποκαλύπτει ότι αυτή είναι που στήριξε τους Ματθαίους, προκειμένου να τον εκδικηθεί. Στην Κύπρο, όπου έχει μεταφερθεί η βεντέτα, οι Γιαννακάκηδες δίνουν σκληρή μάχη για να προστατέψουν την Αναστασία, η οποία μέσα από διάφορα γεγονότα έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Πάτροκλο σε σχέση με την κλοπή των κωδικών των τραπεζικών λογαριασμών του Ματθαίου.

Μάλιστα, σεφ! 10 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά
Ο σεφ έχει μια πολύ αξιόπιστη πληροφορία, πως ένα άλογο θα κερδίσει σε μια στημένη ιπποδρομιακή κούρσα. Ελα όμως που δεν έχει αρκετά χρήματα να ποντάρει! Εχει όμως ιδέες, όπως πάντα. Αντί να αγοράσει το μαύρο χαβιάρι για την αποψινή δεξίωση, θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για το στοίχημά του.

Οι συμμαθητές 10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά
Η Τατιάνα είναι εκτός ορίων φοβούμενη ότι ο Παύλος έφυγε οριστικά από το σπίτι, Η Βάλια με τη Μαριλένα προσπαθούν να της συμπαρασταθούν. Ο Φρίντομ και η Ιρις βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού. Παράλληλα ο Ανδρέας προσπαθεί για μια ακόμα φορά να μιλήσει στη Μαριλένα για το φιλί με την Ιριδα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget