9 μήνες δούμε στο επεισόδιο 110-111-112 9 Mhnes episodio
9 μήνες επεισόδιο 110
Η Μαρίνα κάνει τα πάντα, ώστε να προσεγγίσει την Έλσα. Στην Άννα θα βρει ένα σύμμαχο που θα την συμβουλεύσει να μην χωρίσει με το Μάνο. Ο Μάνος παίρνει την απόφαση να περάσει τις τελευταίες μέρες τη ζωής του έξω από το νοσοκομείο και να δοκιμάσει ένα πειραματικό φάρμακο, ώστε να κρατιέται στα πόδια του και να μην υποψιαστεί κάτι Μαρίνα. Η Κρίστη καταλάβαινε ότι ο Άλκης κοιμήθηκε με τη Χαρά και του λέει να διαλέξει. Με τη Φωτεινή μιλάει η Μάρθα και βλέπει πως η Φωτεινή έχει αρχίσει να θυμάται κάποια πράγματα.

9 μήνες επεισόδιο 111
Ο Πέτρος θα βρει στο πρόσωπο της Μάρθας κατανόηση και θα δημιουργηθεί ανάμεσά τους ένα άτυπο φλερτ. Το τραγούδι της Κρίστης αρέσει και θα πάρει διασημότητα και θα της ζητήσουν μια συνέντευξη από ένα μουσικό σάιτ. Η Κάτια μαζί με το Μάνο αρχίζει και κάνουν παρέα και στην ατμόσφαιρα υπάρχει κάτι το ερωτικό. Οι μέρες περνούν και ο γάμος της Δάφνης με τον Ανδρέα πλησιάζει. Η Μαρίνα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ ότι Κυριάκος της έδινε χάπια για την επιληψία και σκοπό είχε να την τρελάνει. Η Κρίστη ετοιμάζεται για να πάει στο ραντεβού της με τον Άλκη, αλλά δυστυχώς η συνάντηση θα ακυρωθεί, αφού η Χαρά έχει φροντίσει να μπει και πάλι εμπόδιο ανάμεσά τους.

9 μήνες επεισόδιο 112
Η Κάτια κατέβαινε στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και αντί να δει τον Μάριο βλέπει τον Κυριάκο που είναι έξω φρενών. Ο Μάριος πηγαίνει στο ραντεβού τους και θα τους δει να κουβεντιάζουν με ένταση και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Έλσα λέει στην Κρίστη να φτιάξει ένα τzιγκλάκι για την εταιρεία του Άλκη, ώστε να μην αφήσει την Χαρά να έχει το πάνω χέρι. Η Άννα μιλάει με την κόρη της την Κρίστη και της λέει ότι είχε καταλάβει το λάθος της και θέλει να ναι δίπλα της και να κάνουν μια καινούργια αρχή στη σχέση τους και να βοηθήσουν την Έλσα να τα βρει με την μητέρα της. Η Εύα πηγαίνει στο σπίτι του Μάνο ώστε να συναντήσει την αδερφή της και μετανιωμένες αγκαλιάζονται και η Μαρίνα της λέει ότι ανακάλυψε ότι ο Κυριακός της έδινε χάπια για ώστε να την τρελάνει και αυτό το ακούει έντρομος ο Μάνος.

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς 9 Μήνες Επεισόδια 113-114-115-116-117