7/2/16



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35 Didyma Feggaria episodia 31-32-33-34-35

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 31 Didyma Feggaria episodia

Ο Στέργιος επιμένει να μάθει από την Ελισάβετ τι κρύβεται πίσω από την απίστευτη ομοιότητα της με την Αγάπη. Η Ελισάβετ δεν του λέει τίποτα περισσότερο από το ότι δεν είναι η Αγάπη. Ο Στέργιος αρχίζει να παρακολουθεί την Ελισάβετ. Κάνει εμφάνιση στο κομμωτήριο αλλά και στο μαγαζί της Αλίκης κι αρχίζει να δημιουργεί ερωτηματικά. Η Σίλα κι ο Δημήτρης ξαναβρίσκονται ερωτικά κι ανάμεσα τους υπάρχει μια χημεία. Ο Φίλιππος τηλεφωνεί στον Παύλο για το θέμα της απόλυσης της Εύας κι αυτός τον αποπαίρνει. Ο Αντώνης φέρεται περίεργα και είναι αρνητικός προς την Αγάπη. Καταλαβαίνουμε πως κάτι κρύβει. Η Αγάπη συνεχίζει να θυμάται πράγματα από το παρελθόν της. Η Αλικη συναντάει την εγγονή της, την Λένια. Ο Παύλος αποφασίζει να πάει με την Αμαλία ένα ταξίδι. Ο Στέργιος μαθαίνει πως η Αγάπη βρέθηκε!

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 32 Didyma Feggaria episodia

Μετά τις πληροφορίες του Αντώνη, ο Στέργιος ξέρει ότι η Αγάπη συνεχίζει να μη θυμάται και βρίσκεται στην Πάρο με το Φίλιππο. Ο Δημήτρης πάει στην Ελισάβετ να δει το μωρό και την κάνει έξαλλη, με αποτέλεσμα αυτή να πάει στην Λίτσα και να τον προσβάλει, με τα χειρότερα λόγια. Η Λίτσα αγριεμένη παίρνει τον Δημήτρη και πηγαίνουν στο μαγαζί όπου δουλεύει η Αλίκη, τη βρίζουν χυδαιότατα κι η Αλίκη χάνει τη δουλειά της. Ο Παύλος φεύγει ταξίδι με την Αμαλία, αλλά επειδή δε θέλει να είναι μόνος μαζί της προσκαλεί και τον Απόστολο… Ο Δημήτρης ερωτεύεται σιγά σιγά τη Σίλα και μια νέα περίεργη σχέση αρχίζει. Την ίδια στιγμή, ένα υποχθόνιο κόλπο γεννιέται στο μυαλό του Στέργιου και ζητάει από την Ελισάβετ να πιουν έναν καφέ. Ένα είναι σίγουρο. Από δω και πέρα η Αγάπη κινδυνεύει σοβαρά….

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 33 Didyma Feggaria episodia

Ο Στέργιος κάνει μια πρόταση στην Ελισάβετ, που αν την δεχτεί, θα αλλάξει δραματικά τις ζωές τον ηρώων μας. Ο Αντώνης, λέει ένα ψέμα στον Φίλιππο και κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω με τη Σίλα κι αυτή αρχίζει να τον βλέπει πιο ζεστά. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος με την Αγάπη, φεύγουν από την Πάρο για δυο μέρες και βρίσκουν επιτέλους λίγο χρόνο μόνοι τους. η Αρετή στήνει μια πλάκα στον Παύλο, άνευ προηγουμένου! Μετά από μια θεαματική παραίτηση από το κομμωτήριο, η Ελισάβετ αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση που της έκανε ο Στέργιος. Η Μαρουσώ είναι μόνη στο σπίτι όταν δέχεται μια απειλητική επίσκεψη. Εντελώς τυχαία, ο Φίλιππος με την Αγάπη μπαίνουν στο μαγαζί που δουλεύει η Αλίκη!

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 34 Didyma Feggaria episodia

Η Αλίκη μιλάει για πρώτη φορά στη ζωή της με την Αγάπη και παθαίνει τεράστια ταραχή… Παράλληλα, ο Στέργιος ξεκινάει εντατικά μαθήματα στην Ελισάβετ για να την παρουσιάσει σαν Αγάπη. Ο Παύλος γίνεται όλο και πιο καχύποπτος με την Εύα που εμφανίστηκε μπροστά του στο ξενοδοχείο… Η Λίτσα και ο Δημήτρης αποφασίζουν να έρθουν πιο κοντά στο παιδί της Ελισάβετ. Γι αυτό το λόγο, η Λίτσα πηγαίνει στην Αλίκη και της ζητάει να γίνει εξέταση DNA! Στο μεταξύ, ο Παύλος μαθαίνει ότι είδαν την Αγάπη στο κέντρο της πόλης και εξοργίζεται. Η Μαρουσώ ανακαλύπτει το όνομα του άντρα που μπήκε σπίτι της. Ο Παύλος εξομολογείται στην Αμαλία το μεγάλο του μυστικό. Ο Φίλιππος ανακαλύπτει το ψέμα που του είπε ο Αντώνης και γίνεται έξαλλος μαζί του!

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 35 Didyma Feggaria episodia

Ο Αντώνης καταφέρνει να κατευνάσει την οργή του Φίλιππου για τα ψέματα του, ενώ ο Παύλος ομολογεί στην Αμαλία την αλήθεια για τις δίδυμες. Η Μαρουσώ κάνει καταγγελία στον Διονύση και η αστυνομία τον ψάχνει, πράγμα που κάνει τον Στέργιο να τον απομακρύνει από την εταιρεία, στέλνοντας τον στο Λονδίνο. Η άρνηση της Αλίκης για το τεστ DNA, ενεργοποιεί τη Λίτσα που μ' ένα έξυπνο τρόπο παίρνει δείγμα από το μωρό για ταυτοποίηση DNA με τον Δημήτρη. Η Σίλα λέει στο Δημήτρη να σταματήσουν, αλλά αυτός έχει άλλα σχέδια. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης και η Κατερίνα γνωρίζονται στο σπα και αρέσει ο ένας στον άλλον. Στο σπα ο Παύλος καταστρώνει σχέδιο με την Αρετή για να γυρίσει στο σπίτι του. Η περίεργη συμπεριφορά της Ελισάβετ σχετικά με την καινούρια της δουλεία, βάζει σε υποψίες την Αλίκη, που ανακαλύπτει πως της έχει πει ψέματα. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως ήρθε η ώρα να την παρουσιάσει…



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 9 KARAGUL 3ος Κύκλος - Δευτερα 8/2/2016
Ο Σαμπρί άσχετα με το ό,τι γίνεται είναι αποφασισμένος να κερδίσει την εξιλέωσή του. Ο Κασίμ βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του για να σώσει την Οζλέμ και την Εμπρού. Ο Σαμπρί καταφέρνει να υπερκεράσει τον Κασίμ και η Οζλέμ μαζί με την Εμπρού είναι αντιμέτωπες με τον θάνατο. Η Εμπρού θέλει να πάρει τον έλεγχο των μετοχών του Μουράτ, μαζί με αυτό ο Κεντάλ ανακοινώνει τα δικαιώματα επιμέλειας, που σχετίζονται με τον Μπαράν. Ο Κεντάλ είναι αποφασισμένος να μη δώσει καμία από τις μετοχές. Ο Κεντάλ παίρνει τον Μπαράν στο εργοστάσιο και τώρα θα δουλεύουν μαζί και θα μάθει τη δουλειά. Όμως όταν ανακοινώνει ότι ο Μπαράν είναι ο νέος αγάς, πληγώνει πολύ τον Ασίμ. Η παντελής αμέλεια του Κεντάλ ως προς τον Ασίμ, είναι η μεγαλύτερη τιμωρία, που του έκανε ποτέ. Αυτή του η απόφαση ταράζει τους πάντες...



Ραγισμένες Καρδιές ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 81 Δευτέρα 8/2/16, 17.50 Ragismenes kardies paramparca
Ο Οζκάν, μακριά από όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της Γκιουλσερέν και της Χαζάλ, γίνεται για μια ακόμα φορά πατέρας. Η Ντιλάρα, η Γκιουλσερέν και ο Τζιχάν δεν έχουν τολμήσει ακόμα να ενημερώσουν τη Χαζάλ για την κατάστασή της. Όλοι αγωνιούν για το πότε το άτυχο κορίτσι θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει καθώς ο γιατρός δεν μπόρεσε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση. Η Τζανσού ακόμα δεν μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό της. Στο μυαλό της παίζεται συνεχώς η σκηνή του καβγά. Όταν μαθαίνει πως δεν ήταν η Χαζάλ εκείνη που αναρτούσε τα κακόβουλα σχόλια στο διαδίκτυο, διαλύεται. Την ίδια ώρα, στο νοσοκομείο, η Χαζάλ ανακαλύπτει πως δεν μπορεί να περπατήσει και το σοκ είναι τρομακτικό.



Μπρούσκο Επεισόδιο 484 MPROUSKO EPEISODIA Δευτερα 8/2/16
Ο Σήφης με τον Αχιλλέα συνεργάζονται για να φτάσουν στην ενοχή του Πάτροκλου και καλούν κρυφά την Αλεξάνδρα στα Χανιά, για να τους πει τι της έχει εκμυστηρευτεί η Άντρια στις συνεδρίες. Η Αλεξάνδρα όμως επικαλείται το ιατρικό απόρρητο και δεν τους αποκαλύπτει τίποτα. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη βλέπει στα Χανιά τον Αχιλλέα με την Αλεξάνδρα και ο νους της πάει στο πονηρό. Μάταια ο Αχιλλέας προσπαθεί να την πείσει ότι δεν τρέχει τίποτα. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος συνέρχεται αλλά ψυχικά είναι ράκος και ομολογεί στην Άννα ότι δεν μετάνιωσε που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ούτε θέλει να ξαναδεί τον Διαμαντή, Η Δήμητρα και η Άννα ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες για χατίρι του Πάτροκλου, η μεν γυναίκα του της λέει να μείνει μακριά του, η δε Δήμητρα της απαντά ότι θα κάνει ότι γουστάρει. Παράλληλα, η Όλγα λέει με παράπονο στον Σήφη ότι η Στεφανία θέλει μόνο τη Μελίνα για μαμά της, ενώ ο Νικηφόρος από τη φυλακή ζητάει από τον Μανούσο να βάλει τον Διαμαντή να καθαρίσει γι' αυτόν, εκβιάζοντας τον.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget