4/2/16



Μπρούσκο Επεισόδιο 490, 491, 492, 493

Μπρούσκο Επεισόδιο 490 Mprousko
Προσπαθώντας να βρει ποιος προκάλεσε τον χωρισμό της με Ματθαίο, η Αναστασία αρχίζει να ξετυλίγει το νήμα που οδηγεί στον Πάτροκλο. Η Χρυσάνθη, αποφασισμένη να καταστρέψει τον Διαμαντή, προειδοποιεί τον Σήφη, ώστε να μην πληγεί οικονομικά κι εκείνος. Κι ενώ όλοι αγωνιούν, για την τύχη του Μανωλιού που ξέμεινε στο Βουκουρέστι, η Ελευθερία αρνείται να σμίξει ξανά με τον Κίκη, θαυμάζοντας φανερά νεώτερους άντρες. Η παρουσία της Χρυσάνθης, αρχίζει να λείπει στον Πάτροκλο, σ' αντίθεση με τον Νεκτάριο που την έχει διαγράψει απ' τη ζωή του. Ο Παύλος κι ο Σήφης, αποφασίζουν να λήξουν τη βεντέτα με τους Σηφαλάκηδες στέλνοντας ως «μεσίτη» τον Μηνά, να συμφιλιώσει τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές. Η μικρή Στεφανία, εμψυχώνει τη Μαρίνα στο πρόβλημα που περνάει, ενώ παράλληλα ανακοινώνει στο Σήφη και στην Όλγα, τις αποφάσεις που έχει πάρει.. για το δικό τους μέλλον. Μια σημαντική στιγμή για τον Αχιλλέα και τη Μελίνα, φτάνει καθώς έρχεται η ώρα που μπορούν να μάθουν το φύλο του μωρού που θ' αποκτήσουν. Μπρούσκο – Επεισόδιο 489, 490, 491, 492, 493

Μπρούσκο Επεισόδιο 491 Mprousko
Ο Αχιλλέας και η Μελίνα, παρά την κοινή τους απόφαση να μην μάθουν το φύλο του παιδιού μέχρι να γεννηθεί.. το μετανιώνουν και κρυφά ο ένας από τον άλλον ζητούν από τον γιατρό να τους το αποκαλύψει. Η Αναστασία ολοένα και υποπτεύεται την ανάμιξη του Πάτροκλου στην ιστορία με την απόπειρα δολοφονίας της και την προσπάθεια εμπλοκής του Ματθαίου.. με μόνη εξήγηση να τον είχε βάλει ο θείος της, ο Διαμαντής. Την ίδια στιγμή ο Νεκτάριος, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αδερφός του έχει ανακατευτεί σε τόσο σοβαρές ιστορίες και τον υπερασπίζεται μέχρι τέλους. Ο Σήφης με την Όλγα αποφασίζουν να επισημοποιήσουν και να εξασφαλίσουν την σχέση τους, ο φόβος όμως για την ασφάλεια του Μηνά που έχει αναλάβει να τελειώσει η βεντέτα, δεν τους αφήνει να χαρούν.Η αγωνία όλων για την τύχη του Μανωλιού που έχει εξαφανιστεί κορυφώνεται και η Κωνσταντίνα προσπαθεί να βρει βοήθεια ώστε να εντοπιστεί. Παράλληλα ο Κίκης σε απελπιστική κατάσταση φτάνει στο σημείο να ζητήσει την βοήθεια και της Κωνσταντίνας προκειμένου να κερδίσει πίσω την Ελευθερία. Η Χρυσάνθη προσεγγίζει την Δήμητρα ώστε να έρθει σε επαφή με την Μαρίνα, κρυφά από τον Νεκτάριο.. αλλά και ο Πάτροκλος γίνεται έξαλλος μαζί της όταν μαθαίνει ότι εκείνη ήταν η αιτία να χαλάσει η δουλειά στη Βουλγαρία και της κλείνει ραντεβού… Μπρούσκο – Επεισόδιο 489, 490, 491, 492, 493

Μπρούσκο Επεισόδιο 492 Mprousko
Η συνάντηση Αχιλλέα και Αριάδνης στο κτήμα Δημοσθένους, κάνει τη Μελίνα να ζηλέψει και να αποφασίσει να καλέσει την Αριάδνη για φαγητό στο σπίτι τους, προκειμένου να διερευνήσει την κατάσταση. Παράλληλα, η στάση του Ματθαίου απέναντι στην παλιά συμφοιτήτρια του Αχιλλέα, δημιουργεί υποψίες ότι κάτι παράξενο συμβαίνει σε σχέση με το παρελθόν. Η Χρυσάνθη, επιμένει να μιλήσει στον Πάτροκλο, παρότι αυτός σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, απειλεί να την σκοτώσει. Η συνάντησή τους και η προσπάθεια της Χρυσάνθης να του εξηγήσει, θα είναι δραματική καθώς οι πληγές του παρελθόντος δε φαίνεται να κλείνουν. Ο Μηνάς καταφέρνει να προσεγγίσει τον Σηφαλάκη και να πάρει μια πρώτη ανακωχή για τη βεντέτα, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι ο κίνδυνος έχει περάσει. Η Όλγα κι ο Σήφης υπογράφουν το σύμφωνο συμβίωσης, προς μεγάλη απογοήτευση της Στεφανίας, που θα προτιμούσε κάτι πιο θεαματικό και επίσημο. Κι ενώ όλοι προσπαθούν να φέρουν πίσω τον Μανωλιό από τη Σουηδία, ένας ξαφνικός θάνατος θα ανατρέψει τις ισορροπίες στη ζωή της Δάφνης. Μπρούσκο – Επεισόδιο 489, 490, 491, 492, 493

Μπρούσκο Επεισόδιο 493 Mprousko
Η παρουσία της Αριάδνης στη Κύπρο, διεγείρει συναισθήματα ζήλιας της Μελίνας για τον Αχιλλέα, αλλά και της Αναστασίας για τον Ματθαίο. Παράλληλα η Αναστασία, ζητάει απ' τον Διαμαντή και τον Πάτροκλο, μια ξεκάθαρη απάντηση στο κατά πόσο έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με τους κλεμμένους τραπεζικούς κωδικούς των Ματθαίων. Η Δάφνη ξαφνιάζεται όταν καλείται να παρευρεθεί στο άνοιγμα της διαθήκης ενός πρώην «πελάτη» της. Το ατύχημα της Μαρίνας, φέρνει κοντά κι ενώνει την Δήμητρα με τον Νεκτάριο. Ο Μανωλιός καταστρέφει κατά λάθος το νυφικό της Αλίκης, ενώ ο Μάρκος κι ο Μηνάς, καταστρώνουν σχέδιο προκειμένου να επιστρέψει η Ελευθερία στον Κίκη. Όταν ο Σηφαλάκης απαιτεί να συναντήσει μόνο του τον Μηνά, προκειμένου να δώσει την απάντησή του για την λήξη ή όχι της βεντέτας, η αγωνία του Σήφη για τη ζωή του φίλου του φτάνει στο κατακόρυφο. Κι ενώ η Μελίνα έχει ένα νέο ξέσπασμα ζήλιας μ' αφορμή την Αριάδνη, η τελευταία βρίσκεται σε μυστική συνάντηση.. με άλλο μέλος της οικογένειας Ματθαίων. Μπρούσκο – Επεισόδιο 489, 490, 491, 492, 493

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδιο 494, 495, 496, 497, 498, 499



Πέμπτη 4/2/16 - RAGISMENES KARDIES Επεισόδιο 79 ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ 79
Η Γκιουλσερέν ετοιμάζεται να νοικιάσει το διαμέρισμα, που εγκαταλείπει, στον παιδικό της φίλο, τον Μεχμέτ. Η Χαζάλ εξακολουθεί να μιλάει για τα θέματα της οικογένειας στις συμμαθήτριές της, αγνοώντας όμως τι σκαρώνουν. Η Γκιουλσερέν βρίσκεται χωριστά με τη Τζανσού και τη Χαζάλ οι οποίες όμως δεν γνωρίζουν ότι ουσιαστικά τις αποχαιρετά. Από τη άλλη η Τζανσού είναι σίγουρη πως η Χαζάλ είναι εκείνη που διαδίδει τις φήμες στο διαδίκτυο. Τα δύο κορίτσια καυγαδίζουν άσχημα αλλά ο καβγάς τους έχει τραγική κατάληξη και η σύγκρουση μεταξύ τους οδηγείται στα άκρα. Η Τζανσού, κατά λάθος, φέρνει τη Χαζάλ αντιμέτωπη με τον θάνατο... η Χαζάλ χάνει την ισορροπία της και πέφτει από τα σκαλιά...



Μπρούσκο 482 9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά MPROYSKO EPISODIO 482
Η βεντέτα ανάμεσα στους Γιαννακάκηδες και τους συγγενείς του Σηφαλάκη έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στην Κύπρο, το δράμα των Ματθαίων συνεχίζεται, καθώς το ενδεχόμενο να μείνει η Μαρίνα παράλυτη τους έχει τσακίσει όλους, ενώ περιμένουν να περάσει το κρίσιμο 24ωρο για να πάρουν μια απάντηση από τους γιατρούς. Παράλληλα, ο Αχιλλέας ανησυχεί πολύ και για την έκβαση της εγκυμοσύνης της Μελίνας, καθώς δεν μπορεί με τίποτα να την πείσει να μείνει στο σπίτι και να μην περνάει όλη τη μέρα στο νοσοκομείο, δίπλα στη Δήμητρα.



ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΕΜΠΤΗ 04.02.2016 ellhnikes seires ellhnika sirial

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η ζωή της Μαρίνας απειλείται. Ο Πέτρος προκειμένου να βοηθήσει την κόρη του δίνει τους δικούς του κωδικούς. Ακριβώς το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Ορφέας ο οποίος, δίχως να γνωρίζει πως η Μαρίνα κινδυνεύει να πεθάνει, αποφασίζει να μην ασχοληθεί άλλο με αυτήν την υπόθεση, να μην ενδώσει στον πειρασμό και να ξεφορτωθεί τους κωδικούς.
ΠΕΜΠΤΗ 04.02

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Η Μαρίνα αρχίζει πάλι να ξεχνάει και πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος να νιώσει καλύτερα είναι να βρει δουλειά. Η Εύα όμως την παροτρύνει να πάνε στον γιατρό, γιατί η κατάστασή της είναι μάλλον πιο σοβαρή απ' ό,τι θέλει να πιστεύει. Ο Αλκης επισκέπτεται την Κρίστη, που μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, δείχνει όλο και πιο βυθισμένη στη θλίψη της.

Χωρίς εσένα
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Λίγο πριν από τον γάμο, η Αντρη φτάνει στο σπίτι του Στάθη με σκοπό να του αποκαλύψει την αλήθεια για την Εύα. Η Νάντια απελπισμένη απευθύνεται στον Μιχάλη ζητώντας τη βοήθειά του για να μεταπείσουν τη μητέρα της. Η Λήδα λέει στη Μαρία πως είναι έγκυος.

Μπρούσκο
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η βεντέτα ανάμεσα στους Γιαννακάκηδες και τους συγγενείς του Σηφαλάκη έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στην Κύπρο, το δράμα των Ματθαίων συνεχίζεται, καθώς το ενδεχόμενο να μείνει η Μαρίνα παράλυτη τους έχει τσακίσει όλους, ενώ περιμένουν να περάσει το κρίσιμο 24ωρο για να πάρουν μια απάντηση από τους γιατρούς. Παράλληλα, ο Αχιλλέας ανησυχεί πολύ και για την έκβαση της εγκυμοσύνης της Μελίνας, καθώς δεν μπορεί με τίποτα να την πείσει να μείνει στο σπίτι και να μην περνάει όλη τη μέρα στο νοσοκομείο, δίπλα στη Δήμητρα.

Το σόι σου
9 μ.μ. ΑLPHA Κωμική σειρά

Η Χαρούλα, κάνοντας δουλειές στο σπίτι της Μπέλας, βρίσκει κάτι κάτω από τον καναπέ που την οδηγεί σε ένα συμπέρασμα ικανό να τους αλλάξει τη ζωή προς το χειρότερο. Απεγνωσμένη, ζητάει βοήθεια από τη Λυδία. Αλλά στην οικογένεια Χαμπέα τίποτα δεν μένει κρυφό και πόσω μάλλον τώρα που έχει σημάνει ο κώδων του κινδύνου.

Τρελή οικογένεια
9 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

Ο Στάθης έρχεται στο σπίτι της Μαργαρίτας να της ανακοινώσει ότι η σχέση του με τη Νατάσα περνάει κρίση. Οι δύο πρώην σύζυγοι έρχονται πολύ κοντά. Ολα δείχνουν πιθανή επανασύνδεση, μέχρι που η Νατάσα θα κουνήσει απλά το δαχτυλάκι της για να πατήσει την κόρνα του αυτοκινήτου της, έξω από το σπίτι της Μαργαρίτας.

Το νησί
10 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά

Η Ελένη και ο μικρός Δημήτρης φτάνουν στον τόπο όπου είναι καταδικασμένοι να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Ο εγκλεισμός στο νησί του μαρτυρίου και ο νόστος των αγαπημένων τους είναι δυσβάσταχτος. Το νησί υποφέρει από έλλειψη νερού, πράγμα που κάνει την καθημερινότητα των λεπρών κατοίκων του ακόμα πιο οδυνηρή.



KSENES SEIRES KSENA SHRIAL ΠΕΜΠΤΗ 04.02.2016 ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΞΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ

Ραγισμένες καρδιές
5.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Χαζάλ εξακολουθεί να μιλάει για τα θέματα της οικογένειάς της στις συμμαθήτριές της, αγνοώντας τι σκαρώνουν. Η Γκιουλσερέν βρίσκεται ξεχωριστά με την Τζανσού και τη Χαζάλ, χωρίς εκείνες να γνωρίζουν ότι ουσιαστικά τις αποχαιρετάει. Η Τζανσού είναι πλέον σίγουρη ότι η Χαζάλ είναι εκείνη που διαδίδει τις φήμες στο διαδίκτυο και τα δυο κορίτσια βρίσκονται αντιμέτωπα.

Μαύρο τριαντάφυλλο KARAGUL 3ος Κύκλος - Επεισόδιο 7
7.50 π.μ. STAR Δραματική σειρά

Η Εμπρού, που έχει αφιερώσει είκοσι χρόνια από τη ζωή της στον άντρα, που αγαπούσε, πρέπει να τον θάψει για δεύτερη φορά και προσπαθεί να συνεχίσει την ζωή της. Oμως με το θάνατο του Μουράτ το μόνο, που έχει στη ζωή της, είναι η ζωή των παιδιών της, που όμως έχουν απομακρυνθεί απ' αυτήν μετά το θάνατο του πατέρα τους. Ο Ρουζγκιάρ υποφέρει από μια κρίση άσθματος όταν μαθαίνει ξαφνικά ότι ο πατέρας του πέθανε. Η Εμπρού φοβάται ότι την περιμένουν ακόμα δυσκολότερες μέρες.

Ο φάρος
3 μ.μ. ΕΡΤ3 Δραματική σειρά

Ο Ρικάρντο δεν καταφέρνει να συμφιλιωθεί με τη Λουθία και ζητά τη βοήθεια της καλύτερης φίλης της. Η Λουθία είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική πώλησης του εστιατορίου και το άνοιγμα μιας νέας επιχείρησης, μέχρι που αντιλαμβάνεται τον πραγματικό λόγο πώλησης. Η γιαγιά Φίνα είναι αυτή που θα διαπραγματευτεί τους όρους πώλησης- με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

CSI LAS VEGAS "CSI ON FIRE" SKAI

Οι αρχές ανακαλύπτουν τα πτώματα πέντε ανθρώπων σ' ένα απομακρυσμένο σημείο μέσα στην έρημο, που θυμίζει κρατήρα μετεωρίτη. Η ομάδα του CSI Λας Βέγκας καλείται να ερευνήσει την υπόθεση. Η Julie, όμως, συνειδητοποιεί πως γνωρίζει προσωπικά ένα από τα θύματα, γεγονός που την στέλνει σε ένα νοερό ταξίδι στο παρελθόν της...

Criminal Minds 23:15 "RUN" SKAI

Στο δεύτερο μέρος του συναρπαστικού δίωρου φινάλε, η ομάδα BAU προσπαθεί ακόμα να διαπραγματευτεί με τους ληστές που κρατούν ομήρους μέσα σε μια τράπεζα. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι ληστές πρέπει να έχουν έναν άλλο τελικό στόχο, μεγαλύτερο από τη συγκεκριμένη τράπεζα. Εν τω μεταξύ, ένα μέλος της ομάδας BAU αποφασίζει να δοκιμάσει τον έγγαμο βίο, ενώ η Prentiss σκέφτεται σοβαρά το μέλλον της...

GRIMM STAR
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 20

Νικ και ο Χανκ καλούνται να ερευνήσουν το μυστηριώδη θάνατο μιας πλούσιας, δεσποτικής γυναίκας, λίγες μέρες μετά την άρνησή της να βοηθήσει οικονομικά τη θετή κόρη και τον σύζυγό της. Η Τζούλιετ από την άλλη ερευνά το μυστηριώδη θάνατο των γονιών του Νικ…

HOUSE MD STAR
7ος Κύκλος - Επεισόδιο 10

Ένας ατίθασος έφηβος βρίσκεται σε ένα πρόγραμμα πειθαρχίας όταν παρουσιάζει μία σειρά από περίεργα και ασύνδετα μεταξύ τους συμπτώματα και εισάγεται στο νοσοκομείο. Μέρες αργότερα ο εκπαιδευτής του μικρού μπαίνει στο νοσοκομείο με τα ίδια ακριβώς συμπτώματα. Χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν έστω τα πιθανά αίτια της κοινής αυτής ασθένειας, ο Χάουζ και η ομάδα του θα ανατρέξουν στο οικογενειακό ιστορικό των δύο ασθενών, ανακαλύπτοντας έναν απρόσμενο δεσμό μεταξύ τους. Παράλληλα ο Τσέις έχει τα δικά του, προσωπικά προβλήματα όταν μετά από μία σειρά ραντεβού με διαφορετικές γυναίκες, μία από τις κοπέλες τον ξεμπροστιάζει δημόσια στα κοινωνικά δίκτυα. Εν τω μεταξύ ο Χάουζ αντιλαμβάνεται το έντονο άγχος της Κάντι για την εγγραφή της μικρής της κόρης, Ρέιτσελ, σε ένα ιδιαίτερα αξιόλογο νηπιαγωγείο. Αποφασίζει λοιπόν να εκπαιδεύσει, κρυφά, τη μικρή και να την προετοιμάσει για τη διαδικασία επιλογής. Κατά τη διάρκεια την προετοιμασίας, ο Χάους αναπτύσσει μία ιδιαίτερη συμπάθεια για τη μικρούλα!

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget