24/1/16



Μπρούσκο επεισόδιο 474 Mprousko episodio 474 Δευτερα 25-1-2016 9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 474

Η Μελίνα κάνει σκηνή στον Σήφη για την ανθοδέσμη που της έστειλε, κατηγορώντας τον ότι ήθελε να της δημιουργήσει πρόβλημα με τον Αχιλλέα. Την ίδια στιγμή, η αντίδραση του Αχιλλέα σ' αυτό το γεγονός είναι πέρα για πέρα απρόσμενη, δημιουργώντας τεράστιες ανασφάλειες στη Μελίνα. Το ίδιο αναπάντεχη είναι και η αντίδραση της Δάφνης, όταν έρχεται αντιμέτωπη με το έντονο φλερτ του Αρη.



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 71 Δευτερα 25-1-2016 Paramparca gr subs Ragismenes kardies 71
Η Γκιουλσερέν νιώθει μόνη χωρίς τον Τζιχάν ενώ η Ντιλάρα νιώθει μόνη στο πλευρό του. Ο Τζιχάν έχει ξεκαθαρίσει στη γυναίκα του ότι μόνο από ανάγκη μένει στο ίδιο σπίτι μαζί της, για να μη χάσουν την κηδεμονία της Τζανσού. Η Γκιουλσερέν εξακολουθεί να ανησυχεί για τη Χαζάλ, που δείχνει να μη συνετίζεται. Ο Οζκάν δείχνει στην Γκιουλσερέν ένα δημοσίευμα για τη δεξίωση του Τζιχάν και της Ντιλάρα με σκοπό να την κάνει να ζηλέψει…



9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2016 ΣΤΑΡ 9 MINES episodio 91
Ο Νικ επισκέπτεται τη Δάφνη και είναι έτοιμος να της πει για τις συνθήκες του τραυματισμού της, και τις υποψίες του ότι ο Αντρέας βρίσκεται πίσω από το συμβάν, όταν μπαίνει η Μάρθα και τον προλαβαίνει, καθώς η Δάφνη δεν πρέπει να μάθει την αλήθεια, αλλά να θυμηθεί από μόνη της. Η Έλσα πηγαίνει συντετριμμένη στο σπίτι του Άλκη για να του συμπαρασταθεί για τον χαμό των γονιών του, αλλά και να του μεταφέρει την τραγική είδηση του θανάτου του μωρού του με την Κρίστη. Στο μεταξύ, ο Αχιλλέας λέει στον Πέτρο πως τώρα που πέθανε ο Δημήτρης Σταύρου, οι εκκρεμότητές του με το κύκλωμά τους βαραίνουν τον γιο του. Ο Πέτρος σοκάρεται με την ωμότητα των λόγων του, αλλά ο Αχιλλέας ανένδοτος τον προειδοποιεί ότι αν δεν αναλάβει ο ίδιος ως δικηγόρος να ενημερώσει τον Άλκη, θα βάλει τους μπράβους του να το κάνουν. Η Κρίστη λαγοκοιμάται στο δωμάτιό της όταν ακούει δύο νοσοκόμες να ψιθυρίζουν ότι καλύτερα που πέθανε το μωρό της, γιατί αλλιώς θα ζούσε με εγκεφαλική βλάβη. Η Κρίστη σοκάρεται, αλλά στη συνέχεια οι γιατροί την καθησυχάζουν λέγοντας ότι αναφέρονταν σε κάποιο άλλο μωρό. Η Φωτεινή εξακολουθεί να κρατείται στο χώρο φύλαξής της, αλλά η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί τόσο που ο Αχιλλέας δίνει εντολή να τη μεταφέρουν σε κάποια κλινική. Μετά από τη νέα λιποθυμική κρίση του Μάνου, η Κάτια κρυφακούει τον Χρήστο που λέει ότι χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση. Η Κάτια που μέχρι τώρα δεν ξέρει τη σοβαρότητα της κατάστασης, σοκάρεται διπλά όταν ακούει τον Μάνο να ζητάει από τον Χρήστο να βρει δότη από τη 'μαύρη αγορά'. Ο Άλκης πηγαίνει στο μαιευτήριο για να δει την Κρίστη, αλλά πριν, η Άννα αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τη συμφωνία που είχαν κάνει να δώσουν το μωρό για υιοθεσία. Ο Νικ εντοπίζει τα ίχνη της Φωτεινής, καθώς η εισαγωγή της στον ξενώνα των ηλικιωμένων είναι καταχωρημένη στα αρχεία που μπορεί να ψάξει. Ενημερώνει αμέσως τη Μάρθα και οι δυο τους, μετά από τον τόσο καιρό αναζήτησης, αισθάνονται επιτέλους ανακούφιση αλλά και βεβαιότητα ότι θα τη βρουν. Η Δάφνη προσπαθεί να καταλάβει γιατί ο Μάριος είναι απόμακρος μαζί της, και τον ρωτάει λεπτομέρειες για τη σχέση τους, φέροντάς τον σε δύσκολη θέση. Η Κρίστη ακούει με σπαραγμό τον Άλκη που της λέει ότι δυστυχώς το μωρό τους δεν τα κατάφερε, και χάνει τη γη από τα πόδια της όταν η Έλσα την ενημερώνει ότι δεν το θάψανε...



Χωρίς εσένα επεισοδιο 41 Δευτερα 25-1-2016 Δραματική σειρά ΑΝΤ1 XWRIS ESENA 41
Ο Δημήτρης δέχεται να συναντηθεί με τη Μαρία για να λύσουν το θέμα του Φίλιππου. Παρά τις αντιρρήσεις της Λήδας, πηγαίνει να τη βρει στο εξοχικό. Ο Μιχάλης επιστρέφοντας τους βρίσκει μαζί και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να εξηγήσει στον Δημήτρη τις προθέσεις του για τον Γιάννη.



To δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 73 Δευτερα 25-1-16 Δραματική σειρά 6.50 μ.μ. ΜEGA to daxtylidi tis fwtias 73
Εξαιτίας της καταγγελίας των παιδιών της, η Σοφία συλλαμβάνεται πριν προλάβει να παρέμβει
ο Στέφανος. Η αστυνομία αμέσως ξεκινάει όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται ώστε να διαλευκάνει την υπόθεση αλλά και να εξετάσει την ψυχική κατάσταση της Σοφίας. Η συνάντησή της με την ψυχίατρο όμως δεν θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές καθώς η Σοφία δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη. Από την άλλη, ο Πέτρος κάνει τα πάντα ώστε να βοηθήσει την Ελένη να δραπετεύσει και εντέλει τα καταφέρνει.


Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισοδιο 28 Σεζον 3 ALPHA 9 μ.μ. Κωμική σειρά ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2016 Min arxizeis ti mourmoura
Η Στέλλα πρέπει να κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ιταλία, αλλά ο γιατρός δεν της επιτρέπει να μπει σε αεροπλάνο. Αποφασίζει να πάει με το αμάξι. Ο Ηλίας παραπονιέται ότι οι πελάτες του τον φεσώνουν διαρκώς. Ο Μηνάς έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ο φίλος του ο Πολυχρόνης του ζητάει βοήθεια σε μια… απάτη.



ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2016 Μάλιστα σεφ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ MEGA Κωμική σειρά 10 μ.μ. MALISTA SEF
Ο Βασίλης πίνει κατά λάθος, αντί για νερό, άσπρο ξίδι και χάνει προσωρινά τη γεύση του. Για κακή του τύχη, εκείνη ακριβώς τη μέρα ο Φίλιππος τού ζητάει να μαγειρέψει το ψητό με τη «μυστική» σάλτσα του σεφ, για να εντυπωσιάσει τον Νικήτα! Η προσπάθεια του Βασίλη να φτιάξει τη σάλτσα χωρίς να μπορεί να τη γευτεί, οδηγεί σε πλήρη αποτυχία.



Οι συμμαθητές επεισοδιο 34 Δευτερα 25-1-2016 10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά Oi symmathites 34,
Η Ντίνα καταδυναστεύει τη Σεσίλια αποφασισμένη να τη μάθει να φροντίζει το σπίτι με τον δικό της τρόπο. Ο Αρης, ο Βαγγέλης κι ο Τζέρι αναζητούν μέτοχο για το μπαράκι που θέλουν ν' ανοίξουν. Ο Ανδροκλής αποφασίζει να κρύψει τον Ισίδωρο μέχρι να δουν για ποιο πράγμα τον υποψιάζεται ο αστυνόμος Αντωνίου.



Vikings επεισοδιο 9 κύκλος 2ος Δευτέρα 25/01/2016 ΣΚΑΙ Vikings Season 2 Episode 9 THE CHOICE
11.15 μ.μ. ΣΚΑΪ Περιπετειώδης σειρά εποχής THE CHOICE"
Ο Ragnar και οι συμπολεμιστές του προχωρούν προς το μέγαρο του Βασιλιά Ecbert, στην πορεία όμως έρχονται αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα άγρια «υποδοχή». Μετά από μια μεγάλη αιματηρή μάχη, και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές θα πρέπει να βρουν ένα νέο πλάνο συμβιβασμού.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget