15/1/16



Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 67 Παρασκευή 15-1-2016 Τo daxtylidi tis fwtias
Ο Πάρης χειρίζεται διπλωματικά την απαγωγή και καταφέρνει να σώσει την κόρη του από τα χέρια του Λευτέρη και να οδηγήσει την αστυνομία στη σύλληψή του. Η οικογενειακή χαρά όμως δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού η Νεφέλη, εν βρασμώ ψυχής, αποκαλύπτει μπροστά στη μικρή πως ο Πάρης είναι πατέρας και της Λίζας.



Χωρίς εσένα επεισοδιο 35 ΑΝΤ1 Δραματική σειρά 6.45 μ.μ. XWRIS ESENA 35 Παρασκευή 15-1-2016
Η απόφαση του Δημήτρη να ζητήσει τη Λήδα σε γάμο σοκάρει τη Μαρία, που είχε αρχίσει να το ξανασκέφτεται. Ενώ η Αννα, που ποντάρει σε επανασύνδεση με τον Μιχάλη, είναι αποφασισμένη να βάλει τα δυνατά της για να τον καταφέρει. Ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.



Οι συμμαθητές 10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά Oi symmathites ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-1-2016
Η Ντίνα ζει σύλληψη κατ' οίκον από τον συνταγματάρχη αδερφό του Ισίδωρου που επιμένει να την κατηγορεί ότι έχει παράνομη σχέση με τον Παύλο. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να φύγει για Βραζιλία. Ο Φρίντομ καταφέρνει να μιλήσει με τη Βάλια. Η Τατιάνα κι ο Παύλος φτάνουν στην καφετέρια που περιμένουν οι άλλοι.



Το σόι σου ΑLPHA Κωμική σειρά 9 μ.μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.01.2016 To soi sou
Η Αλεξάνδρα τον τελευταίο καιρό έχει φέρει στα όριά του τον Μενέλαο. Κάνει τη μία τρέλα μετά την άλλη, δημιουργώντας του τεράστια προβλήματα και κυρίως στη δουλειά του. Κι ενώ της έχει πει πως δεν θα αντέξει άλλες τρέλες πλέον, εκείνη κάνει ακόμα μία: του τρακάρει το πανάκριβο αυτοκίνητο αντίκα.



ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Επεισόδιο 21 Κύκλος 1ος TRELH OIKOGENEIA, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.01.2016
Ο Ρίκο και η Ρωξάνη κανονίζουν στη Μαργαρίτα ένα ραντεβού «στα τυφλά» με ένα συνάδερφο του Ρίκο, από την ασφαλιστική. Η Μαργαρίτα έχει όλη την καλή διάθεση να τον γνωρίσει, αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι εκείνος είναι πιο «κολλημένος» με την πρώην σύζυγό του, απ' όσο η ίδια με το δικό της πρώην σύζυγο. Η Αλέκα συζητάει με τη Χλόη την κατάλληλη στρατηγική για να κάνεις ένα αγόρι να τρέχει πίσω σου. Γρήγορα όμως θα καταλάβουν ότι και οι πιο καλά σχεδιασμένες στρατηγικές μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο Ρίκο θα βρεθεί για ακόμα μια φορά αντιμέτωπος με τον Στάθη, σε μια «αναμέτρηση» για το ποιος από τους δυο τους είναι ο αγαπημένος γαμπρός του Γιάννη. Οι γονείς του Ρίκο, ο Ρόκο και η Ποτούλα, επισκέπτονται επιτέλους τον γιο τους στην Αθήνα. Η συνάντηση με τους συμπέθερούς τους μόνο ως «συνάντηση κορυφής» μπορεί να θεωρηθεί…
*** Στο ρόλο της Ποτούλας, μητέρας του Ρίκο, η Μαίρη Σαουσοπούλου
*** Στο ρόλο του Ρόκο, πατέρα του Ρίκο, ο Περικλής Αλμπάνης
*** Στο ρόλο του Στάθη, πρώην άντρα της Μαργαρίτας, ο Σπύρος Σπαντίδας
*** Στο ρόλο του Αριστείδη Καλοψημένου, ο Μάνος Πίντζης



Criminal Minds 10 Παρασκευή 15-1-2016 What Happens at Home Criminal Minds Season 6, Episode 10 Into the Woods 22:15
Σε μια κλειστή κοινότητα του New Mexico, η οποία φυλάσσεται και προστατεύεται συστηματικά, τρεις γυναίκες δολοφονούνται άγρια μέσα σε δύο μήνες. Όλοι οι φόνοι έγιναν μέσα στο σπίτι του κάθε θύματος, και μάλιστα από κάποιο μέλος της κοινότητας, αφού κανείς ξένος δεν πέρασε εδώ και καιρό τις πύλες της. Η ομάδα BAU θα επιστρατεύσει τη βοήθεια των τοπικών αρχών, αλλά και μιας νέας υπαλλήλου του FBI, προκειμένου να βρει και να σταματήσει το δράστη ή τους δράστες...



Vikings επεισοδιο 4 κύκλος 2ος "EYE FOR AN EYE" Παρασκευή 15-1-2016 Vikings Season 2 Episode 4
Ο Ragnar και ο Βασιλιάς Ecbert συναντιούνται για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο, και η συνομιλία τους γεννά ελπίδες για έναν επιτυχή συμβιβασμό. Ο Jarl Borg είναι πλέον κυβερνήτης του Kattegat. Τέλος, ο Rollo αναγκάζεται να αναλάβει κι αυτός ηγετικό ρόλο εν απουσία του Ragnar...



MALISTA SEF, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.01.2016 Μάλιστα σεφ
Ο Κωστής είναι πολύ θυμωμένος με τον Μάνθο, καθώς τον έχει δει να φιλιέται με τη Νάντια. Εκείνος ορκίζεται πως έγινε παρεξήγηση και του υπόσχεται να τη λύσει. Οπως είναι εκνευρισμένος, λογοφέρνει με τον Φώτη, υποτιμώντας τις μαγειρικές του ικανότητες. Ο Φώτης τα παίρνει και τον καλεί σε μονομαχία με ψάρια!

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget