10/1/16



Μπρούσκο 464 Δευτερα 11-1-2016 Δραματική σειρά 9 μ.μ. ΑΝΤ1 BROUSKO episodio 464
Η Δήμητρα αρνείται στην Αννα ότι ενθαρρύνει τον έρωτα του Πάτροκλου για εκείνην. Η Στεφανία σοκάρεται όταν της ανακοινώνει ο Σήφης πως η Ολγα θα έρθει να μείνει μαζί τους. Ο Νικηφόρος πιέζει τη Λουκία να γίνει γρήγορα ο γάμος τους, ενώ η Ξένια κάνει απροειδοποίητα την εμφάνισή της στην Κύπρο. Κι ενώ ο Κίκης είναι αναποφάσιστος στο ποια απ' τις δύο γυναίκες θα κρατήσει, η Ελευθερία κάνει τις ανακοινώσεις της σε Δάφνη-Κωνσταντίνα αφήνοντάς τες άφωνες! Η Κωνσταντίνα δέχεται ένα ραβασάκι απ' τον Μανωλιό...



Ραγισμένες Καρδιές νεα Επεισόδια βιντεο Δευτερα 11-1-2016 Paramparca greek subs 61 ragismenes kardies episodia video, ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ελληνικοι υποτιτλοι ragismenes kardies exelixeis, ragismenes kardies sirial mega, ragismenes kardies seira, ragismenes kardies ta epeisodia 61

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 61 Δευτερα 11-1-2016 Paramparca greek subs ragismenes kardies
Ο πόλεμος εναντίον της Γκιουλσερέν συνεχίζετε, καθώς η Μελεκ, μια φίλη της Ντιλάρα, αποφασίζει να στραφεί εναντίον της. Ένα πρωινό η Γκιουλσερέν με την Τζανσού δίνουν ραντεβού να συναντηθούν σε ένα εστιατόριο. Η Γκιουλσερέν φτάνει νωρίτερα εκεί και κάθεται σε ένα τραπέζι. Η Μελέκ, που βρίσκεται στο ίδιο μαγαζί, μιλάει στο σερβιτόρο και του ζητάει να τη διώξει. Η Γκιουλσερέν βλέπει πως στο ίδιο μαγαζί βρίσκεται και η Μελέκ και τότε καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Η γυναίκα ταπεινωμένη σηκώνεται να φύγει, αλλά η Τζανσού είναι εκεί και τα έχει δει όλα. Θυμωμένη πλησιάζει τη μητέρα της και της λέει ότι θα καθίσουν εδώ και ζητάει το μενού από τον σερβιτόρο ο οποίος προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Η Σολμάζ που εργάζεται στο εστιατόριο επεμβαίνει και προστάζει τον σερβιτόρο να ζητήσει συγνώμη από την Τζανσού. Ο σερβιτόρος το κάνει, αλλά λίγα λεπτά αργότερα η Μελέκ φεύγει λέγοντας στη Σολμάζ ότι δεν μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο με γυναίκες του δρόμου. Το βράδυ η Τζανσού εξηγεί στον πατέρα της όσα έγιναν. Στο μεταξύ, ο σύζυγος της Μελέκ νευριάζει μαζί της και της φωνάζει λέγοντας ότι ετοιμάζει μια μεγάλη δουλεία με τον Τζιχάν και πιθανόν την τίναξε στον αέρα με την συμπεριφορά της. Η Γκιουλσερέν είναι αποφασισμένη ν φύγει από το σπίτι, ύστερα μάλιστα και από το δημοσίευμα που υποστηρίζει πως συγκατοικεί με τον Τζιχάν…



Criminal Minds επεισοδιο 6 κύκλος 6ος "DEVIL'S NIGHT" Δευτερα 11/01/2016 Criminal Minds Season 6 Episode 6
Η ομάδα BAU ταξιδεύει μέχρι το Ντιτρόιτ για να ερευνήσει μια σειρά από φόνους που γίνονται τα τελευταία τρία χρόνια κατά τη διάρκεια ακριβώς του ίδιου τριημέρου, δηλαδή λίγο πριν το Halloween. Τα θύματα σε όλες τις περιπτώσεις κάηκαν ζωντανά μέσα σε εγκαταλελειμμένες αποθήκες ή άλλα κτίρια, και απ' ό,τι φαίνεται δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους. Συγκεντρώνοντας όλο και περισσότερα στοιχεία, τα μέλη της ομάδας BAU θα οδηγηθούν σύντομα στο συμπέρασμα ότι ο δράστης έχει άλλον ένα, τελικό, στόχο...



Outlander επεισοδιο 6 MEGA Δραματική σειρά 11 μ.μ. Δευτερα 11-1-2016
Η Κλερ και ο Ντούγκαλ συναντούν τους αρχηγούς των βρετανικών στρατευμάτων για ένα δείπνο, κάτι μεταξύ γνωριμίας και ανάκρισης. Τα πνεύματα οξύνονται, αλλά ένα ιατρικό απρόοπτο θα τους αποσπάσει την προσοχή προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Ο Μπλακ Τζακ Ράνταλ είναι ταγμένος να ανακαλύψει τα μυστικά της Κλερ και μετά από μια έντονη διαμάχη θα της επιτεθεί.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παίζουν: Κατριόνε Μπάλφε (Κλαιρ Ράνταλ), Σαμ Χιούγκαν (Τζέιμι Φρέιζερ), Τομπάιας Μένζιες (Φρανκ Ράνταλ), Γκάρι Λούις (Κόλουμ Μακένζι), Ντάνκαν Λακρουά (Μούρταγκ Φιτζγκίμπονς)



To δαχτυλίδι της φωτιάς 63 Δευτερα 11-1-2016 ΜEGA Δραματική σειρά 6.50 μ.μ. to daxtylidi tis fwtias episodio 63 Δευτερα 11-1-2016
H Hρώ επισκέπτεται τη Σοφία και την απειλεί. Ο Λευτέρης καταφέρνει να ξεφύγει χτυπώντας τη Μαρίνα και πλησιάζει τα παιδιά της Νεφέλης με την ιδιότητα του αστυνομικού. Ενώ η Λίζα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, η Ελένη, απελπισμένη με την κατάσταση, παίρνει τη γενναία απόφαση να αποκαλύψει σε όλους ποιος είναι ο πατέρας της κόρης της.



Vikings 2ος κύκλος επεισοδιο 1 "BROTHER'S WAR" Δευτερα 11-1-2016
Στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς, ο Ragnar και οι πολεμιστές του Βασιλιά Horik ετοιμάζονται να μπουν στη μάχη εναντίον του Jarl Borg. Ο Borg όμως συμμαχεί με τον Rollo. Έτσι τώρα ο Ragnar στη μάχη αυτή είναι αναγκασμένος να πολεμήσει ενάντια στον ίδιο του τον αδελφό. Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα Aslaug κατευθύνεται προς το Kattegat και φέρνει μαζί της μια έκπληξη που θα φέρει τον Ragnar σε δύσκολη θέση..



9 μήνες 81 STAR Δευτερα 11-1-2016 Δραματική σειρά 5.50 μ.μ. 9 MINES episodio 81 Δευτερα 11-1-2016
Ο Κυριάκος αναλαμβάνει να καλύψει όλες τις υποχρεώσεις του Πέτρου στο γραφείο, όσο εκείνος είναι στο πλευρό της Δάφνης, στο νοσοκομείο. Eνα κλειδωμένο συρτάρι, όμως, του προκαλεί μεγάλη περιέργεια και αποφασίζει να το παραβιάσει. Εκπληκτος ο Κυριάκος κρατάει το ημερολόγιο της Ελενας στα χέρια του και μαθαίνει την τρομερή αλήθεια, ότι η Δάφνη είναι πραγματικό παιδί του Πέτρου. Μετά από αυτό αισθάνεται ότι έχει επιτέλους ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του για να τους απομακρύνει όλους από τη Μαρίνα και την οικογένειά του. Ο Μάνος αισθάνεται έναν οξύ πόνο, καταφέρνει όμως να ειδοποιήσει τον Χρήστο πριν λιποθυμήσει.



Χωρίς εσένα 31 ΑΝΤ1 Δραματική σειρά 6.45 μ.μ. XWRIS ESENA epeisodio 31
Η Κάτια συμβουλεύει τη Λήδα να πείσει τον Δημήτρη να επισπεύσει το διαζύγιό του. Η Εύα για να κρύψει την παράλληλη σχέση της, διαδίδει πως ο Στάθης θα παντρευτεί τη μακιγιέζ της. Η Αννα κάνει μία προσπάθεια να προσεγγίσει τον Μάρκο, ενώ η Αριάδνη επηρεασμένη από τον Στάθη προσπαθεί να τον αποφύγει. Ο Νάσος παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ DNA και βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που είναι ικανή να αλλάξει τις ζωές όλων.



Min arxizeis ti mourmoura, Δευτερα 11-1-2016 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA Κωμική σειρά 9 μ.μ.
Τα καλά νέα πάνε δυο δυο κι έτσι η Στέλλα κι ο Νικήτας δεν προλαβαίνουν να χαρούν με την προαγωγή της και μαθαίνουν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να τονώσουν την ερωτική τους ζωή, προσδίδοντάς της μια νότα περιπέτειας.



Οι συμμαθητές ΑΝΤ1 Κωμική σειρά 10.15 μ.μ. Oi symmathites epeisodio Δευτερα 11-1-2016
Η Ντίνα και ο Ισίδωρος συνεχίζουν να τσακώνονται, αλλά στον «αέρα» της τηλεόρασης πια, όπου η Ντίνα έχει εκπομπή μαγειρικής, με συνταγές για τα περίφημα πιτάκια της. Ο Παύλος κάνει καριέρα μπαμπά φροντίζοντας την τροφαντή πλέον Τατιάνα. Ο Αριστείδης ετοιμάζει τον τρίτο του γάμο.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget