8/1/16



ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ Επεισόδιο 60 Παρασκευη 8-1-2016 RAGISMENES KARDIES 60 Paramparca gr subs bolum
Η Γκιουλσερέν στενοχωριέται από την προσβλητική συμπεριφορά κάποιων συμμάχων της Ντιλάρα που έχει αντίκτυπο στην Τζανσού. Η Χαζάλ εξακολουθεί να διατηρεί την ίδια υπεροπτική στάση που ενοχλεί την Τζανσού. Η Γκιουλσερέν δέχεται άλλη μια προσβλητική συμπεριφορά από μια φίλη της Ντιλάρα, σ" ένα εστιατόριο που έχει πάει να δειπνήσει. Όταν αντιλαμβάνεται η Τζανσού τι συμβαίνει, γίνεται έξαλλη.



ΜΠΡΟΥΣΚΟ επεισόδιο 463 Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 BROUSKO EPISODIO 463
Η μήνυση που υποβάλει η Αναστασία εναντίον του Ματθαίου, φουντώνει ακόμα περισσότερο το μίσος μεταξύ τους. Από την πλευρά της, η Μελίνα απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από τον Αχιλλέα, ενώ όπως αποκαλύπτει στη Βασιλική, σκέφτεται ακόμα και τον χωρισμό. Ο Κίκης απολογείται ενώπιον της Ελευθερίας και της Κωνσταντίνας, αλλά μια αποκάλυψη θα αλλάξει τα δεδομένα αυτής της υπόθεσης. Η Μελίνα θα ξεσπάσει με απρόσμενο τρόπο απέναντι στον Σήφη, καθώς φαίνεται να την ενοχλεί πολύ η εγκυμοσύνη της Όλγας, ενώ παράλληλα ο Σήφης έχει ζητήσει από την Όλγα να μετακομίσει στο σπίτι του. Η Άννα ζητάει από τον Πάτροκλο να χωρίσουν και τον διώχνει από το σπίτι, ενώ ζητάει ευθέως εξηγήσεις από τη Δήμητρα για τη σχέση της με τον Πάτροκλο. Ο Παύλος βάζει τέσσερις τα παλληκάρια του να επιτεθούν στον Ματθαίο.



9 μήνες επεισοδιο 80 Παρασκευη 8-1-2016 5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά 9 MINES 80
ο κυριακοσ απειλεί ανοιχτά τον Πέτρο πως αν δεν τον βοηθήσει να σώσει τον γάμο του με τη Μαρίνα θα μιλήσει στη Δάφνη για το ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας. Ο έγγαμος βίος του Αλκη και της Χαράς ξεκινάει και η Κρίστη νιώθει πιο μόνη από ποτέ. Ο Μάνος ζητάει από τη Μάρθα να αναλάβει τη Μαρίνα.



To δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 62 to daxtylidi tis fwtias, 6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ 62 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-1-2016
Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια της Μαρίνας εντοπίζουν το σπίτι όπου ο Λευτέρης κρατά αιχμάλωτη τη Λίζα και κινητοποιούνται άμεσα. Ομως ο Λευτέρης έχει συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο και φεύγει παίρνοντας μαζί του τη Λίζα. Εκείνη αντιλαμβάνεται πως είναι αποφασισμένος να τη σκοτώσει και προσπαθεί να του ξεφύγει. Δυστυχώς όμως, η τύχη δεν είναι με το μέρος της και τώρα πια η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα, ψάχνοντας το σπίτι του Λευτέρη, ανακαλύπτει ένα κουτί με φωτογραφίες της Κατερίνας και μια κασέτα.



Χωρίς εσένα επεισοδιο 30 6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά XWRIS ESENA 30, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-1-2016 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
Η Μαρία προσπαθεί να αποφύγει τον Μιχάλη που προσπαθεί να μιλήσει μαζί της, μετά τον τελευταίο τους καβγά. Ο Γιώργος ανησυχεί για το μπλέξιμο της μάνας του με τον Μάρκο. Ο Μιχάλης ανακαλύπτει πως ο Μάρκος Χριστοφόρου ήταν ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας του.



COVERT AFFAIRS ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-1-2016 3ος Κύκλος Επεισόδιο 3
Ο Όγκι κάνει πρόταση γάμου στην Πάρκερ ενώ επισκέπτονται την Ερυθρά Θάλασσα. Ένας από τους φίλους της στο ειρηνευτικό σώμα τους τραυματίζεται και ο Όγκι αντιλαμβάνεται ότι σύντομα θα βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα. Δέχονται επίθεση από πειρατές αλλά ο Όγκι είναι σε θέση να καλέσει την Άννι πριν του αποσπάσουν τη συσκευή. Η Τζοάν αναγκάζεται να συνεργαστεί με την Άννι και τη Λένα για τη διάσωση του Όγκι. Ενώ βρίσκονται αιχμάλωτοι, ο Όγκι παραδέχεται στην Πάρκερ ότι είναι πράκτορας της CIA και εκείνη, προς στιγμήν, δείχνει να μην τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ, όταν μια απόπειρα διάσωσης αποτυγχάνει, οι πειρατές αποφασίζουν να μετακινήσουν τους ομήρους. Ο Όγκι ξέρει ότι πρέπει να προσπαθήσουν να αποδράσουν κατά τη μεταφορά. Είναι σε θέση να καλέσει την Άννι και εκείνη στέλνει ένα ελικόπτερο για να βοηθήσει τη διαφυγή τους. Ο Όγκι κάνει ξανά πρόταση γάμου στην Πάρκερ και εκείνη δέχεται. Κατά τη διάρκεια της αποστολής, ο Σάιμον καλεί την Άννι και εκείνη καταστρώνει με τη Λένα ένα σχέδιο για να τον εντοπίσουν. Η Ντανιέλ λέει στην Άννι ότι ο σύζυγός της θέλει να κάνουν μια νέα αρχή στον γάμο τους και ότι μετακομίζουν στην Καλιφόρνια…



Criminal Minds επεισοδιο 5 κύκλος 6ος SAFE HAVEN Παρασκευή 08/01/2016 Criminal Minds Season 6 Episode 5
H ομάδα BAU προσπαθεί να εντοπίσει έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος σκοτώνει οικογένειες σε όλες τις μεσοδυτικές πολιτείες. Αναλύοντας τα στοιχεία που συναντούν στην πορεία της έρευνάς τους, οι ειδικοί της BAU συμπεραίνουν ότι ο δράστης γνώριζε τα θύματά του και είναι πιθανότατα ανήλικος. Θα μπορέσουν να τον σταματήσουν προτού προχωρήσει στα επόμενα θύματά του...



Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-1-2016 10 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά I xeiroteri evdomada tis zwis moy.
Ο Χάρης αποφυλακίζεται και τρέχει να βρει τον Παύλο στο νοσοκομείο. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά. Ο Παύλος είναι σε καταστολή και θα παραμείνει έτσι μέχρι και την ημέρα του γάμου. Ο Χάρης πρέπει τώρα να βρει άλλον κουμπάρο να παραστεί στο δείπνο γνωριμίας των πεθερικών του με τον πατέρα του και τη μέλλουσα μητριά του



ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-1-2016 Τρελή οικογένεια TRELH OIKOGENEIA
Τρελή οικογένεια 9 μ.μ. STAR Κωμική σειρά
Ο Ρίκο λέει στη μητέρα του, που βρίσκεται στη Σικελία, να εγκαταστήσει skype για να επικοινωνούν. Το αποτέλεσμα είναι η Ρωξάνη να καταλήξει με την πεθερά της μέσα στο σαλόνι της. Μια σοβαρή συζήτηση ανάμεσα στη Μαργαρίτα και τον Αντώνη γίνεται αφορμή η Χλόη να πειστεί ότι είναι υιοθετημένη, χωρίς αμφιβολία!



Το σόι σου 9 μ.μ. ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-1-2016 ΑLPHA Κωμική σειρά To soi sou
Μια ξεχασμένη επέτειος της Αλεξάνδρας και του Μενέλαου φέρνει την Τίνα Τάρνερ στο σπίτι των Τριανταφύλλου. Το κυριακάτικο τραπέζι ακυρώνεται λέγοντας ψέματα στα παιδιά και οι ετοιμασίες για τον ρομαντικό εορτασμό παίρνουν φωτιά.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget