6/1/16



Μπρούσκο 461 επεισόδιο 6/1/2016 Mprousko 461 epeisodio
Η Μελίνα είναι θυμωμένη με τα στοιχεία που της έχει δώσει ο Σήφης, όπου και αποδεικνύουν την ενοχή του Ματθαίου και μπλέκουν στην όλη υπόθεση και τον Αχιλλέα με την απόπειρα δολοφονίας που έγινε στην Αναστασία. Η Μελίνα θα γίνει έξω φρενών όταν θα μάθει και από την Βασιλική ότι όντως ο Ματθαίος είχε συναντήσει τον Σηφαλάκη και της το είχαν κρύψει. Θυμωμένος είναι και ο Παύλος Γιαννακάκης με τα στοιχεία που του έχει δώσει ο Μάρκος με την ενοχή του Ματθαίου. Η Αναστασία χοντραίνει το πανηγύρι, αφού πηγαίνει και κάνει μήνυση ενάντια στο Ματθαίο. Ο Ματθαίος πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι της, ώστε να πάρει το παιδί. Οι μεγάλες αποκαλύψεις που θα κάνει η Ελευθερία σχετικά με τον νεκροθάφτη θα προκαλέσουν μεγάλο σοκ σε όλες τις γυναίκες. Όλοι λένε στην Ελευθερία να ξεμπροστιάσουν τον Κίκη, αλλά εκείνη δείχνει να είναι κάπως διστακτική γεγονός που θα προκαλέσει την καχυποψία τους. Ο Μανωλιός με τη σειρά του κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πάρει μια απόφαση για το πως θα προχωρήσει την υπόθεση με την Κωνσταντίνα. Ο Πάτροκλος θέλει να απομακρύνει τον Μάνθο δίπλα από την Δήμητρα γεγονός που θα προκαλέσει την απόλυση του Μάνθου. Το γεγονός ότι ο Πάτροκλος είναι επιθετικός και έχει μια στάση απόμακρη από την Άννα θα ενισχύσουν τις υποψίες που έχει η Άννα ότι ο Πάτροκλος είναι ερωτευμένος μαζί με τη Δήμητρα.



Ραγισμένες Καρδιές 58 επεισόδιο 6/1/2016 paramparca ragismenes kardies 58
Σε ένα μεγάλο θανάσιμο κίνδυνο βρίσκονται η Γκιουλσερέν με την Χαζάλ. Η Ντιλάρα σκέφτεται συνέχεια την Χαζάλ. Κάτω από τις ρόδες του ταξί είναι παγιδευμένη η Χαζάλ ενώ και η Γκιουλσερέν δεν μπορεί να την βοηθήσει, ώστε να την απεγκλωβίσει. Η Ντιλάρα τρέχει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος και όταν θα φτάσει θα πάθει σοκ.



Χωρίς εσένα 28 επεισόδιο 6/1/2016 Xoris esena 28 epeisodio,
Παράλληλα ο Νάσος θα πάει και θα προτείνει στην Νάντια να τον συνοδεύσει στην Αγγλία. Η Μαρία θα πάει και θα πει στην Εύα ότι πολύ γρήγορα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την όλη την κατάσταση με την παράλληλη σχέση γιατί από ότι φαίνεται τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν. Ο Γιάννης φαίνεται ότι θα αντιδράσει έντονα όταν θα μάθει το γεγονός ότι ο Δημήτρης ήταν άρρωστος και του το έκρυβαν. Η Μαρία θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να του εξηγήσει την κατάσταση αλλά εκείνος θα της ζητήσει να γυρίσει στον πατέρα του. Η Μαρία φέρεται ότι κατάλαβε πλέον ότι το δαχτυλίδι ήταν της Άννας και θα έχει ένα μεγάλο καβγά μαζί με τον Μιχάλη!



Το δαχτυλίδι της φωτιάς 60 επεισόδιο 6/1/2016 To daxtylidi ths fwtias epeisodio 60
Ο Αλέξης καταλαβαίνει ότι η μητέρα του αποτελεί ένα πάρα πολύ μεγάλο κίνδυνο για την ζωή της Σαζέμ και του παιδιού του και έτσι είναι αποφασισμένος να πάρει μια απόφαση που θα προκαλέσει ένα ντόμινο αντιδράσεων και θα αναστατώσει τους πάντες. Στον Στέφανο και στην Σοφία λέει η Νεφέλη ότι την εκβιάζει και της βάζει σκληρούς όρους και εκείνη ζητά τη βοήθειά τους. Καταλαβαίνει ότι δε θα μπορέσει να αποδείξει στον Πάρη την αθωότητά της για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει και γι αυτό τους λέει να τη βοηθήσουν. Η Μαρίνα μαζί με τον Ορφέα προσπαθούν να εξερευνήσουν το παρελθόν της Κατερίνας κι έτσι θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Λευτέρη και θα βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από τη Λίζα...



9 Μήνες 78 επεισόδιο 6/1/016 episodio 9 mines 78
Ο Μάριος και ο Πέτρος, θεωρούν τον Ανδρέα υπεύθυνο για την κατάσταση της Δάφνης και ψάχνουν να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους. Η Εύα λυγίζει και για πρώτη φορά εκδηλώνει την ευαίσθητη πλευρά της, κάνοντας μία εξομολόγηση για το παρελθόν που κρύβεται πίσω από την Έλενα και το δικό της ρόλο στην εξαφάνισή της. Ο Νικ και η Μάρθα δουλεύουν πυρετωδώς πάνω στη μυστηριώδη μεταφορά της Φωτεινής από το ίδρυμα, ενώ ο Αχιλλέας έντρομος ανακαλύπτει τη σχέση της γυναίκας με τη Red Swan. Ο Άλκης ετοιμάζεται για το γάμο και βρίσκεται προ εκπλήξεων, καθώς η οικογένεια Διαμαντίδη τον έχει στριμώξει από παντού. Η Κρίστη αποφασίζει να παρακολουθήσει την τελετή από κοντά, και παρά τις αντιρρήσεις της, η Έλσα δέχεται στο τέλος να τη συνοδεύσει. Η δυστυχία που βιώνει η Κρίστη τη στιγμή που βλέπει τον Άλκη γαμπρό, επιβαρύνει την ήδη κακή ψυχολογική της κατάσταση, αλλά και την εγκυμοσύνη της, καθώς στη διάρκεια του μυστηρίου, που παρακολουθεί κρυφά, λιποθυμάει. Η Έλσα, ανήμπορη, αναζητά βοήθεια...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget