y

Didyma feggaria 200-201-202-203-204-205-206 β κυκλος



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 200
Ο Ορέστης προτείνει στην Άννα να την παντρευτεί για να τη βοηθήσει να υιοθετήσει το κοριτσάκι που τόσο αγαπάει. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος κι η Αγάπη μαθαίνουν ότι η Μαρουσώ πάσχει από κολπική μαρμαρυγή και προσπαθούν να την καθησυχάσουν.Η Αφροδίτη δείχνει σημάδια ότι θέλει να ξαναγυρίσει στον Αντώνη κι όταν αυτός το αντιλαμβάνεται κάνει το πρώτο βήμα. Η μετακόμιση της οικογένειας του Παύλου ξεκινάει κι όταν βλέπουν το σπίτι καταλαβαίνουν όλοι, ότι ο Παύλος έκανε το καλύτερο! Ταυτόχρονα η Σίλα δε φαίνεται να θέλει να ξεκινήσει τη θεραπεία της με το ψυχολόγο και ο Κώστας που πηγαίνει στο σπίτι της Λίτσας έρχεται αντιμέτωπος με τον Γιώργο κι ο καυγάς ξεκινάει…

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 201
Στο καινούργιο σπίτι του Παύλου και της Αλίκης γιορτάζουν την άφιξή τους όλοι μαζί. Κάποιος όμως καιροφυλακτεί ταυτόχρονα στον κήπο του σπιτιού. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος βλέποντας την Αγάπη με τον Ορέστη, ξεσπά, δημιουργώντας ακόμα πιο ψυχρό κλίμα στη σχέση τους, ενώ ο Ορέστης συνεχίζει να την πολιορκεί διακριτικά. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις της Σίλας αναγκάζουν τον Κώστα να ζητήσει τη συνδρομή της Ελισάβετ, για να την βοηθήσουν. Λίγο αργότερα η αγάπη του Κώστα και του Γιώργου για το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους, τους φέρνει κοντά, άλλα φέρνει και τη Λίτσα στα όρια της. Ο Αμβρόσιος σοκάρεται από την πρωτοφανή έφοδο και συμπεριφορά της Μάρθας στο μοναστήρι. Παράλληλα ο Ορέστης εκπλήσσεται, βλέποντας την Ελισάβετ να φιλιέται με κάποιον.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 202
Ο Ορέστης καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον καινούριο εραστή της Ελισάβετ και η αντίδραση του, την αφήνει άφωνη! Ο Αμβρόσιος ξεκαθαρίζει την θέση του απέναντι στη Μάρθα κι αυτή απογοητεύεται πολύ από τα λόγια του. Η Αγάπη με τον Φίλιππο συνεχίζουν να κρατάνε απόσταση καθώς κανένας απ τους δυο δεν θέλει να ρίξει τον εγωισμό του.Ο Κώστας γνωρίζει την Μάρθα και την ερωτεύεται από την πρώτη ματιά! Στο μεταξύ, η Λίτσα πάει πάλι στον εκδοτικό οίκο του Φίλιππου και του κάνει μια πρόταση για βιβλίο που τον παραξενεύει πολύ. Η Σίλα λέει ότι ξεκινάει θεραπεία σε ψυχολόγο, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η Αγάπη μαθαίνει ότι ο Ορέστης παντρεύεται την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα!

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 203
Μια μέρα πριν το γάμο του Παύλου, Αρετή βρίσκεται αντιμέτωπη με τον εχθρό της, ο οποίος στέλνει φωτογραφίες της στον Παύλο τη στιγμή που φιλιέται με τον 20 χρόνια μικρότερο της Βασίλη. Αλλά δεν μπορεί να πάει το μυαλό της ότι ο εχθρός της είναι ο Στέργιος. Ο Ορέστης φανερά γοητευμένος από την Αγάπη, δουλεύει μαζί της στο σπίτι του, μέχρι που το αντιλαμβάνεται η Ελισάβετ και πάει απρόσκλητη στο σπίτι του με άσχημες διαθέσεις.Η Σίλα συνεχίζει να λέει ψέματα στον Κώστα ότι βλέπει τον ψυχολόγο, ενώ η κατάσταση της χειροτερεύει διαρκώς. Η Λίτσα προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι δεν μπορεί να μπλεχτεί σε μια σοβαρή σχέση με το Γιώργο. Την ίδια στιγμή η Αγάπη ζει ένα σοβαρό δίλημμα να πάει ή όχι στο γάμο του πατέρα της με την Αλίκη

Δίδυμα Φεγγάρια επεισοδια 204
Ο γάμος του Παύλου και της Αλίκης είναι το γεγονός της ημέρας. Η απουσία της Αγάπης είναι αισθητή, εκείνη όμως χωρίς να γίνει αντιληπτή, παρακολουθεί το μυστήριο.Την ίδια στιγμή η Άννα πολύ ταραγμένη με τον τραυματισμό του παιδιού, το επισκέπτεται στο ίδρυμα μαζί με τον Ορέστη, που της συμπαραστέκεται. Παράλληλα η ψυχολογική κατάσταση της Σίλας χειροτερεύει, όπως και οι εκρήξεις της απέναντι σε όποιον και ότι βρεθεί μπροστά της.Συγχρόνως η Αφροδίτη αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι με τον Αντώνη, εκείνος όμως έχει δεύτερες σκέψεις. Το βράδυ βρίσκει το νεόνυμφο ζευγάρι και τους καλεσμένους του, με εορταστική διάθεση, να ετοιμάζονται για το δείπνο. Κατόπιν όμως οδηγιών του Στέργιου, ο Βασίλης κάνει το χτύπημα που θα χαλάσει τη βραδιά.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 205
Ο Παύλος με την Ελισάβετ ανακαλύπτουν ότι η Αρετή έχει εξαφανιστεί και αμέσως το λένε και στους υπόλοιπους. Στο μεταξύ, ο Βασίλης έχει απαγάγει την Αρετή και κάνει μαζί της κάτι αποτρόπαιο.Ο Αντώνης απορεί με την ξαφνική επιστροφή της Αφροδίτης στο σπίτι του, αλλά τελικά τα ξαναφτιάχνουν επισήμως το ίδιο βράδυ.. Ο Άννα ανοίγει την καρδιά της στον Ορέστη και του λέει πόσο λυπάται που δεν έκανε ποτέ παιδιά κι αυτός της κάνει μια καινούρια πρόταση.. Η Σίλα έχει ένα ακόμα επεισόδιο με το μωρό της και ο Κώστας είναι μάρτυρας σε αυτό.Η Ελισάβετ καταλαβαίνει πώς κάτι παίζει μεταξύ Γιώργου και Λίτσας και την προτρέπει να το κυνηγήσει. Ο Ορέστης ρωτάει την Αγάπη κάτι αδιάκριτο και την εξοργίζει. Ο Παύλος λαμβάνει έναν φάκελο με φωτογραφίες της Αρετής και πέφτει από τα σύννεφα.

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 206
Ο Παύλος κοιτάζει τις φωτογραφίες και σοκάρεται απίστευτα από αυτό που βλέπει. Αμέσως καλεί την Αρετή στο γραφείο του και προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος μπορεί να έκανε αυτή την ακρότητα. Η Αγάπη ξεκαθαρίζει για ακόμα μια φορά στον Ορέστη ότι η σχέση τους θα παραμείνει επαγγελματική.. τελικά όμως δείχνει ότι του έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Η Αγάπη κάνει κάτι πίσω από την πλάτη του Φίλιππου που δεν θέλει να το μάθει με τίποτα! Ο Κώστας καταφέρνει και μένει λίγο μόνος του με τη Μάρθα και φαίνεται πως οι δυο τους θα έχουν καλή εξέλιξη.Η Λίτσα με τον Γιώργο απολαμβάνουν μια ρομαντική βραδιά όταν στο σπίτι εμφανίζεται ακάλεστη… η Σίλα! Η πρώην γυναίκα του Ορέστη, μαθαίνει ότι παντρεύεται, επιστρέφει και τον απειλεί επειδή τον κρατάει στο χέρι.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget