y

san oikogeneia 31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45



Σαν οικογένεια Επεισόδιο 31
Η Μάγδα καταφέρνει με τη βοήθεια του Πέτρου να ξεφύγει απο αυτόν που έστειλε ο Στέφανος για να την βγάλει από τη μέση. Τώρα πρέπει ο Πέτρος, να βρει τον τρόπο να προστατεύσει τη Μάγδα από τον κίνδυνο. Η εξαφάνιση της όμως, έχει κάνει τον Στέφανο, να τον υποψιάζεται ήδη. Την ίδια στιγμή η Λία, δίνει για πρώτη φορά δυναμική απάντηση στις ενοχλήσεις του Σάββα, ξεκαθαρίζοντάς του οτι δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο την συμπεριφορά του.
Σαν οικογένεια Επεισόδιο 32
Ο Μανώλης λέει στον Γιάννη πως βρήκε τη μητέρα της Μαρίνας και κανόνισε να συναντηθούν. Η Μαρίνα ενθουσιάζεται, ο Θάνος επιφυλακτικός, καθώς φοβάται μια πιθανή απογοήτευση της Μαρίνας. Ο Μηνάς αμφιταλαντεύεται, στο αν θα πρέπει να το πει στη Νίκη ή όχι. Ο Πέτρος προσφέρει καταφύγιο στην Μάγδα, ενώ ο Στέφανος που υποψιάζεται τη σχέση των δύο νέων, προσπαθεί να «ψαρέψει» τον Πέτρο, αν έχει κάποιο νέο από την Μάγδα. Η Ελένη ανακαλύπτει πως είναι παιδί, ενός βιασμού.
Σαν οικογένεια Επεισόδιο 33
O Αντρέας αποκαλύπτει στον Γιάννη και στον Πέτρο πως είναι ο πατέρας τους. Την ίδια στιγμή η Νίκη και ο Μηνάς προετοιμάζουν την αναχώρηση τους από την Κύπρο και έρχονται ξανά πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Η Κατερίνα αντιμετωπίζει για μία ακόμη φορά την οργή του Αντρέα όταν του αποκαλύπτει πως ο Γιάννης είναι άρρωστος. Ο Λευτέρης λέει στην Λία τις υποψίες του για την Ελένη και της ζητάει να μην την ξαναφέρει στο σπίτι. Παράλληλα ο Πέτρος αναγκάζεται να κάνει μια συμφωνία με τον Λουκά.
Σαν οικογένεια Επεισόδιο 34
Η απελπισία κυκλώνει την Κατερίνα όταν μαθαίνει τις αποφάσεις που πήραν τα παιδιά της μα δε μπορεί παρά να τις δεχτεί. Ο Αντρέας εξομολογείται το ζωντανό παρελθόν του στη γυναίκα του και εκείνη δείχνει συγκινητική κατανόηση χωρίς όμως και να αποκαλύψει τις κρυφές της σκέψεις.Η αναπάντεχη εξέλιξη με επίκεντρο τη Στέλλα τορπιλίζει τη συμφωνία της Νίκης και του Μηνά. Ενώ η τρομοκρατημένη Βάλια κρύβεται ο Πέτρος ζητά τη μεσολάβηση του Λουκά ώστε ο Γαλανός να πάψει τις έρευνες.
Σαν οικογένεια Επεισόδιο 35
Ο Πέτρος κανονίζει με τα παιδιά να βρεθούν στο μπαρ για να ανακοινώσουν στο Γιάννη τα αποτελέσματα του τεστ που ανατρέπει τα δεδομένα. Ο Αντρέας χαρούμενος που μπορεί επιτέλους να κάνει κάτι για τους δυο γιούς του, αναλαμβάνει να μιλήσει στον Γιώργο.
Την ίδια στιγμή, η Λία, διστάζει να μιλήσει στον Λευτέρη για την ύπαρξη της κόρης της και εκείνος έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με την διαρκή παρουσία της Ελένης στο σπίτι τους.
Σαν οικογένεια Επεισόδιο 36
Η Μάγδα περνάει δύσκολες ώρες κλεισμένη στο δωμάτιο του Πέτρου, μεγαλώνοντας όλο και πιο πολύ η φοβία της. Η Μαρίνα θυμάται ένα ακόμα στοιχείο από τον εφιάλτη της και επισκέπτεται ξανά μαζί με τον Γιάννη, τον Λευτέρη στο τμήμα. Η Λία έχει ακόμη μία δυσάρεστη έξοδο με τον Σάββα και τη γυναίκα του. Μετά από μία ξαφνική αδιαθεσία του Γιάννη, η Μαρίνα τον φροντίζει και έρχονται πάλι κοντά. Την ίδια στιγμή η Ράνια επισκέπτεται όλες τις κλινικές, ψάχνοντας να βρει τον Βασίλη.
Σαν οικογένεια Επεισόδιο 37
Ο Μανώλης λέει στον Γιάννη πως βρήκε τη μητέρα της Μαρίνας και κανόνισε να συναντηθούν. Ο Μηνάς αμφιταλαντεύεται, στο αν θα πρέπει να το πει στη Νίκη ή όχι. Ο Πέτρος προσφέρει καταφύγιο στην Μάγδα, ενώ ο Στέφανος που υποψιάζεται τη σχέση των δύο νέων, προσπαθεί να «ψαρέψει» τον Πέτρο, αν έχει κάποιο νέο από την Μάγδα. Η Ελένη ανακαλύπτει πως είναι παιδί, ενός βιασμού. Η Κατερίνα αποκαλύπτει στον Ανδρέα, πως έχουν μαζί δύο παιδιά και πως μπορεί αν θέλει να τα δει.
Σαν οικογένεια Επεισόδιο 38
Ο Γιώργος μαθαίνει με έκπληξη και εν αγνοία του ότι είναι συμβατός δότης για το Γιάννη. Εν τω μεταξύ ο Αλέξης προτείνει στην Ελένη τη θέση της γραμματέως για τον πατέρα του κι αυτή δέχεται, ενώ η Νίκη πείθει τη Στέλλα να μη φύγει ακόμη από την Κύπρο. Η Μάγδα από την άλλη πλευρά, συνεχίζει να είναι τρομοκρατημένη λόγω του Στέφανου και θέλει να φύγει στην Ελλάδα. Η Χριστίνα πείθει τον Αντρέα να μην αναγνωρίσει τον Πέτρο και το Γιάννη σαν γιους του, για να μην έχουν δικαίωμα στην περιουσία τους.
Σαν οικογένεια Επεισόδιο 39
Ο Μηνάς πείθει την έγκυο Στέλλα να μη φύγει ακόμη από την Κύπρο. Ο Αντρέας αρνείται να δεχτεί ότι η Χριστίνα γνώριζε τόσα χρόνια για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας και του το έκρυβε, αλλά διατηρεί και τις αμφιβολίες του.Ο Λευτέρης έχει μαλακώσει με την Ελένη κι αρχίζει να της συμπεριφέρεται σχεδόν πατρικά. Στο μεταξύ, ο Στέφανος προσλαμβάνει την Ελένη σαν γραμματέα του, μετά από μεσολάβηση του Αλέξη.
Σαν οικογένεια Επεισόδιο 40
Ο Αλέξης ανακαλύπτει οτι η Μάγδα μένει στο σπίτι των παιδιών και απειλεί να το πει στον πατέρα του. Μόνο η Ελένη μπορεί να τον σταματήσει – γι' αυτό κι εκείνη, αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα. Την ίδια στιγμή, η Βάλια εξομολογείται στον Γιώργο, ότι άκουσε τα παιδιά να λένε οτι ο Γιάννης είναι αδελφός του. Έκπληκτος αυτός και στην προσπάθειά του να εξακριβώσει ποια είναι η αλήθεια, θα ανακαλύψει όμως οτι δεν έχει έναν, αλλά δύο αδελφούς.
Σαν Οικογένεια Επεισόδιο 41
Η Μάγδα αγοράζει την ελευθερία της από τον Στέφανο, πληρώνοντας με προδοσία και ένα πολύ ακριβό μυστικό. Η Νίκη ακυρώνει την πώληση του ξενοδοχείου και έρχεται σε συμφωνία με την Στέλλα, που όμως δε φαίνεται τόσο αποφασιστική. Η τρυφερή συνωμοσία της Κατερίνας και του Γιάννη εξελίσσεται ομαλά, αλλά αποκαλύπτει και αυτά που η Μαρίνα και ο Γιάννης δεν τολμούν να μάθουν. Ο Σάββας επιβιώνει από τη συνάντηση με τη Λία, αλλά δε δείχνει να το βάζει κάτω. Το τεστ αλήθειας που επιχειρεί ο Γιώργος στον Πέτρο έχει απογοητευτικά αποτελέσματα, με συνέπειες άγνωστες για την υπόθεση της αρρώστιας του Γιάννη. Είναι, πια, η σειρά του Λουκά να γίνει αντικείμενο της οργής του Στέφανου…
Σαν Οικογένεια Επεισόδιο 42
Η Ελένη λέει στη Λία να μιλήσει στο Λευτέρη για τις υποθέσεις του Σάββα. Η Λία της εξομολογείται το λόγο που αυτό δεν μπορεί να γίνει. Της λέει πως κάποτε υπήρξε πόρνη. Οι δυο γυναίκες βρίσκονται σε αδιέξοδο με την υπόθεση του Σάββα. Ο Στέφανος καταλαβαίνει πως ο Λουκάς έπαιξε πίσω από την πλάτη του στην υπόθεση των παιδιών και την κατηγορεί για προδοσία, ενώ δείχνει απειλητικός. Ο Αντρέας προσπαθεί να πείσει τον Γιώργο να βοηθήσει τον Γιάννη, αφού είναι ο μόνος συμβατός δότης. Του λέει να μην τιμωρήσει τον αδερφό του, που είναι κι αυτός θύμα κάποιον άλλων. Η Μάγδα φεύγει, αφήνοντας ένα σημείωμα στον Πέτρο, όπου του ζητάει συγνώμη. Ο Πέτρος είναι απογοητευμένος για αυτή την ξαφνική φυγή, ενώ αγνοεί το παρασκήνιο. Η Κατερίνα καταλαβαίνει πως ανάμεσα στον Γιάννη και τη Μαρίνα υπάρχει κάτι πιο δυνατό από μια απλή φιλία…
Σαν Οικογένεια Επεισόδιο 43
Η αποκάλυψη ότι η Χριστίνα ήξερε για τα παιδιά που είχε με την Κατερίνα, συγκλονίζει τον Αντρέα, που αρχίζει να αναθεωρεί τις επιλογές της ζωής του. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και ο Γιώργος, που ξαφνικά, βρίσκεται με δυο αδέλφια που δεν περίμενε. Ο Πέτρος του ζητάει να δείξει κατανόηση και να βοηθήσει τουλάχιστον το Γιάννη, που κινδυνεύει. Τον κίνδυνο, όμως που διατρέχει, έχει αντιληφθεί ήδη και ο Στέφανος, που αποφασίζει να αντιδράσει με θεαματικό τρόπο. Το ίδιο θεαματικά, θα αντιδράσει και ο Θάνος, όταν, κατά λάθος, ακούει τις αμφιβολίες της Μαρίνας για το γάμο τους. Οι αποφάσεις του κάνουν άνω κάτω τη Μαρίνα, που δεν ξέρει πως να το χειριστεί. Την ίδια στιγμή, η απόφαση να μεγαλώσουν το παιδί της Στέλλας μαζί με τον Μηνά, δεν είναι τόσο εύκολη για τη Νίκη όσο αρχικά πίστευε…
Σαν Οικογένεια Επεισόδιο 44
Μετά τον καβγά τους με τον Στέφανο, ο Γιάννης και ο Πέτρος προσπαθούν να καταλάβουν ποιος πρόδωσε την σχέση τους με την Κατερίνα, στον Στέφανο. Η Μαρίνα ανακαλύπτει πως ο Θάνος έφυγε στην Αθήνα και γυρίζει στεναχωρημένη πίσω στο σπίτι των παιδιών. Η Νίκη συνειδητοποιεί πως ο Μηνάς έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Στέλλα λόγω της εγκυμοσύνης. Ο Στέφανος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Λουκά, που τον κατηγορεί για την καταστροφή της πολιτικής του καριέρας. Ο Γιάννης προσπαθεί να πλησιάσει την Μαρίνα, όμως ένα μήνυμα του Θάνου, θα αλλάξει τα πράγματα. Η Ελένη ανακαλύπτει πως ο Σάββας παρενοχλεί ακόμα τη Λία και της προτείνει να τον αντιμετωπίσουν μαζί. Όταν η Λία αρνείται, η Ελένη αποφασίζει να δράσει μόνη της. Ο Λουκάς θέλοντας να εκδικηθεί τον Στέφανο, προσεγγίζει έναν παλιό του εχθρό. Τον Αντρέα. Ενώ η Κατερίνα περιμένει στο γραφείο της τον Αντρέα, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη…
Σαν Οικογένεια Επεισόδιο 45
Η αναχώρηση της Στέλλας κάνει άνω κάτω τη Νίκη και τι Μηνά, την ίδια στιγμή που η επιστροφή της Μαρίνας στο σπίτι των παιδιών, ανατρέπει για άλλη μια φορά τα δεδομένα. Η Κατερίνα δέχεται αναπάντεχα την επίσκεψη του Γιώργου, που της ζητά να μείνει μακριά απ την οικογένεια του. Ενώ ο Πέτρος, συνειδητοποιεί με μεγάλη του απογοήτευση, πως όσα ξέρει γι αυτούς ο Γαλανός, τα έμαθε από την Μάγδα. Ο Στέφανος, γνωρίζοντας πια τι συμβαίνει πίσω απ την πλάτη του, παίζει με την Κατερίνα, όπως η γάτα με το ποντίκι, την ώρα που τα πάθη της Ράνιας, την αναγκάζουν να προστρέξει για βοήθεια στον Λουκά, που ψάχνει ευκαιρία για να την έχει στο χέρι…

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget