y

Προδοσίες 56-57-58-59-60



Προδοσίες επεισόδιο 56
Η Μυρτώ είναι σοκαρισμένη από την απόφαση που την αναγκάζει να πάψει να χειρουργεί, ενώ ο Στέφανος συναντά μια κοπέλα που χρειάζεται την προστασία του. Η Μαρίνα με το Μάρκο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ο Παυλίδης δέχεται μια επίσκεψη στο κανάλι.Ο Ανδρέας πηγαίνει να δει τη Ζωή, εκθέτοντας άθελά του σε κίνδυνο. Η Ισμήνη έχει μια αμφιλεγόμενη πρόταση κι ο Άρης εκπλήσσει τη Λούση με την απόδοσή του στη δουλειά.
Προδοσίες επεισόδιο 57
Η Λούση κι ο Μάρκος ενοχλούνται με τις παρεμβάσεις του Παυλίδη στην εταιρεία και το κανάλι. Ο Άρης μάταια προσπαθεί να ξεμπερδέψει τα ερωτικά του, ενώ ο Αντρέι μοιράζεται τους προβληματισμούς του με τη Ζωή. Η Ισμήνη πάει να κάνει ένα βήμα για να έρθει πιο κοντά στον Πέτερ αλλά δε μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν της. Η Μυρτώ διαφωνεί και τη συμβουλεύει να προχωρήσει. Η ζωή του Ανδρέα εξακολουθεί να είναι σε κίνδυνο κι ο Μάρκος πετυχαίνει τον πατέρα του σε ένα σκηνικό, που τον προβληματίζει.
Προδοσίες επεισόδιο 58
Ο τρόπος του Παυλίδη στο δείπνο του με τη Μάγια αρχικά την εντυπωσιάζει και στη συνέχεια τη σοκάρει. Η Αλεξάνδρα προτείνει στο Μάρκο και τη Μαρίνα ένα τρόπο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των γονιών τους. Ο Στέφανος προβληματίζεται με την περίπτωση της Ανθής.Ο Αντρέι έρχεται πιο κοντά με τη Ζωή κι ο Μάρκος κάνει μια πρόταση στη Ζέτα. Η Ισμήνη αποφασίζει να πάει στην Ρόδο χωρίς να φαντάζεται τι την περιμένει. Η Λούση δέχεται μια σοβαρή απειλή και ο Άρης ανησυχεί για την ασφάλεια του πατέρα του.
Προδοσίες επεισόδιο 59
Η Λούση μοιράζεται με τον Άρη τους φόβους της και τα σχέδια για το μέλλον. Ο Ανδρέας αποκαλύπτει στον Παυλίδη ότι κινδυνεύει και ζητάει μια χάρη από το Στέφανο. Στη Ρόδο η Ισμήνη προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά της για το Νικηφόρο. Η Μαρίνα γίνεται έξαλλη με την πρόταση που έκανε ο Μάρκος στη Ζέτα και η Μυρτώ με τον Πέτερ σχεδιάζουν πώς θα χειριστούν την υπόθεσή της. Η Ζωή αποφασίζει να αφήσει πίσω της το καμπαρέ, ακολουθώντας τον Αντρέι και ψάχνοντας τα μυστικά της Λουΐζας.
Προδοσίες επεισόδιο 60
Η Κλαίρη ζηλεύει και ζητά από τον Παυλίδη εξηγήσεις για τη σχέση του με τη Μάγια. Η Λούση κι ο Άρης προβληματίζονται σχετικά με τη συμφωνία, που τους προτείνει ο Άραβας Ομάρ Γιακεντί.Ο Στέφανος επικοινωνεί με τη Ζωή για χάρη του Ανδρέα, ενώ η Ισμήνη προσπαθεί να προσδιορίσει τη σχέση της με το Νικηφόρο. Η Μαρίνα συμφιλιώνεται με το Μάρκο και του λέει ένα σχέδιο, που έκαναν με την Αλεξάνδρα. Ο Παυλίδης κάνει μια αποφασιστική κίνηση για να κρατήσει τη Μάγια στην Κύπρο.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget