y

ΚΑΡΑ ΣΕΒΝΤΑ 90-91-92-93



Kara Sevda επεισόδιο 90
Η Ασού καταφέρνει να σώσει τη Ζεϊνέπ την τελευταία στιγμή και στέλνει μήνυμα στον Εμίρ πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την βλάψει. Την ίδια ώρα, ο Εμίρ, αποκαρδιωμένος απ' την απόρριψη της Νιχάν, οδηγεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς να γνωρίζει ότι τα φρένα του είναι πειραγμένα.
Kara Sevda επεισόδιο 91
Ο Οζάν επισκέπτεται τη Ζεϊνέπ και της ζητά να γυρίσει πίσω, εκείνη όμως φοβάται τον Εμίρ και αποφασίζει να κρατηθεί μακριά. Την ίδια ώρα, η Βιλντάν και ο Οντέρ θα βρεθούν τυχαία στο σπίτι της Λεϊλά και εκεί η Βιλντάν θα αποκαλύψει στην αδερφή της πως το σπίτι το πήρε πίσω εξαιτίας μιας συμφωνίας που έκανε με τον Οντέρ.
Kara Sevda επεισόδιο 92
Η ξαφνική επίσκεψη του Εμίρ στο σπίτι της Ασού θα ταράξει την κοπέλα, καθώς την ίδια ώρα στο σπίτι της βρίσκονται ο Τουφάν με τον Χακί Μπέη. Η Νιχάν ξεκαθαρίζει στη Ζεϊνέπ πως δεν θα την κατηγορήσει μέχρι να βρει χειροπιαστές αποδείξεις για τις μηχανορραφίες της.
Kara Sevda επεισόδιο 93
Η στιγμή της μεγάλης αλήθειας φτάνει καθώς ο Χακί Μπέη είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του απ' τον Γκαλίπ.
Η Νιχάν, για άλλη μια φορά, θα ζητήσει απ' τον Κεμάλ να προστατέψει τον αδερφό της και να μην τον παραδώσει στην αστυνομία, πράγμα που ο Κεμάλ θα αρνηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget