y

Mamma Mia επεισόδια 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10



mamma-mia-epeisodio 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 Mamma Mia επεισόδια 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 Mamma Mia! La Mamma!
Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης.
Σενάριο και επικεφαλής της σεναριογραφικής ομάδας: Χρίστος Γρηγοριάδης
Σύμβουλος σεναρίου: Κωνσταντίνος Οδυσσέως.
Διεύθυνση Παραγωγής: Θουκής Θουκή.
Μόνιμοι πρωταγωνιστές: Ανδρέας Τσουρής, Έλενα Ευσταθίου, Δήμητρα Δημητριάδου, Χρίστος Γρηγοριάδης, Χάρης Αριστείδου και Βασιλική Παπαμιχαήλ. Στους ρόλους των γειτόνων η Μαριλένη Σταύρου και ο Άλκης Χρίστου.

Mamma Mia Επεισόδιο 1
Καθώς ο Γιάννος και Λία βρίσκονται για τριήμερο στην Πάφο, ο γιος τους ο Σάκης φέρνει στο σπίτι το κορίτσι του, τη Βίκη, με σκοπό επιτέλους να βρεθούν κάπου μόνοι οι δυο τους. Μόλις όμως τα δύο παιδιά μπαίνουν στο σπίτι, ανακαλύπτουν ότι εκεί βρίσκεται η γιαγιά Μαρινέλλα, μαζί με έναν Βούλγαρο … μπάτλερ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μπουκάρουν στο σπίτι και οι γονείς, οι οποίοι διέκοψαν τις διακοπές τους έπειτα από επείγον μήνυμα της Μαρινέλλας. Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται…
Mamma Mia Επεισόδιο 2
Προς μεγάλη έκπληξη της κόρης της, της Λίας, η Μαρινέλλα ανακοινώνει ότι έβαλε σε ενοικίαση το δωμάτιο των ξένων στον πάνω όροφο. Η Λία προσπαθεί να αποκρύψει το γεγονός από τον σύζυγό της, τον Γιάννο, για να μην πάθει … συγκοπή! Μόλις έρχεται η πρώτη φιλοξενούμενη στο δωμάτιο, μια φοιτήτρια από την Ελλάδα, η Λία, προς έκπληξη όλων, ανακοινώνει ότι είναι το νέο κορίτσι του Σάκη! Το μπέρδεμα που ακολουθεί είναι άνευ προηγουμένου, προπαντός όταν το μαθαίνει και η Βίκη, το κορίτσι του Σάκη.
Mamma Mia Επεισόδιο 3
Η Λία έχει κουραστεί με τον σύζυγο της το Γιάννο και το γιο της τον Σάκη, να βρωμίζουν το σπίτι χωρίς να το συγυρίζουν μετά. Φυσικά ούτε λόγος να βάλουν το χεράκι τους η μαμά της Λίας η Μαρινέλλα και ο … μπάτλερ της ο Στάν… Έτσι η Λία φέρνει στο σπίτι μια καθαρίστρια, η οποία όμως, με τη συμπεριφορά της θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν … τσάρος! Αντί να καθαρίσει η ίδια το σπίτι, τους βάζει όλους σε …τάξη και τους υποχρεώνει να αναλάβουν από ένα τομέα εργασίας. Το πρόβλημα τους τώρα είναι πώς θα την ξεφορτωθούν…
Mamma Mia Επεισόδιο 4
Καθώς η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, εισβάλλει στο σπίτι η Αγάθη, η γειτόνισσα από τον κάτω όροφο, ντυμένη νύφη! Τους ανακοινώνει ότι αποφάσισε να χωρίσει από τον αγαπημένο της, τον Χρύση, διότι την πρόσβαλε θρασύτατα μέσα στο κατάστημα των νυφικών, κουβαλώντας εκεί η μάνα του, η οποία έφερε μαζί της το νυφικό που είχε φορέσει εκείνη όταν παντρεύτηκε… Η Αγάθη αρχίζει να κάνει σφοδρά παράπονα για τον Χρύση παρουσιάζοντάς τον περίπου σαν ένα τύραννο, ένα τέρας. Όταν όμως χτυπά το κουδούνι και μπαίνει μέσα ο Χρύσης, μένουν όλοι με το στόμα ανοικτό!
Mamma Mia Επεισόδιο 5
Ο Γιάννος περιμένει στο σπίτι για φαγητό τον προϊστάμενό του στο υπουργείο, που έχει το κάπως περίεργο επίθετο «Μαλαχίας»… Καθώς πείθει όλους στο σπίτι να συμπεριφέρονται κόσμια, σεμνά και με … θρησκευτική κατάνυξη (διότι ο κ. Μαλαχίας είναι πολύ θρησκευόμενος) ανακαλύπτουν ότι έχουν χαλάσει τα υδραυλικά της τουαλέτας και της κουζίνας. Ο «μπάτλερ» Σταν καλεί έναν νεαρό και όμορφο υδραυλικό για να τα φτιάξει με αποτέλεσμα αυτός να τραβήξει το ενδιαφέρον των γυναικών, την ίδια στιγμή που φτάνει στο σπίτι και ο κύριος Μαλαχίας…
Mamma Mia Επεισόδιο 6
Ο πατέρας της οικογένειας, ο Γιάννος, αποφασίζει ότι έφτασε ο καιρός να αναπτύξει περαιτέρω το … «ταλέντο» του στη ζωγραφική και μάλιστα να παρουσιάσει και τη δουλειά του από την τηλεόραση!Παρά τις αντιρρήσεις που έχουν όλοι οι υπόλοιποι στο σπίτι, ο Γιάννος τους υποχρεώνει να κάτσουν για να τους ζωγραφίσει τα πορτραίτα τους. Και σαν να μην τους έφτανε αυτό, μια καλή πρωία μπαίνει στο σπίτι τους ένα τηλεοπτικό συνεργείο. Ο Γιάννος θα παρουσιάσει την καλλιτεχνική του δουλειά στην τηλεόραση!
Mamma Mia Επεισόδιο 7
Είναι μια περίοδος που όλοι έχουν σημαντικά πράματα να κάνουν, ωστόσο εισβάλλει στο σπίτι τους η Αγάθη, η γειτόνισσα, με ένα άσχημο κρυολόγημα. Τους ανακοινώνει ότι θα μείνει στο δωμάτιο των ξένων, για να μην κολλήσει τον Χρύση της, που θα έχει τις επόμενες ημέρες ένα πολύ σημαντικό ραντεβού για το επαγγελματικό του μέλλον. Παρά τις ενστάσεις των περισσοτέρων, ο Γιάννος επιτρέπει στην Αγάθη να μείνει. Όντως ο Χρύσης δεν κολλά το κρυολόγημα, το κολλάνε όμως όλοι οι υπόλοιποι…
Mamma Mia Επεισόδιο 8
Ο Γιάννος παθαίνει ένα κόλλημα με την … τέχνη της μαγειρικής κι αρχίζει να μαγειρεύει. Παρά το ότι τα φαγητά του δεν τρώγονται, η Λία αναγκάζει τους υπόλοιπους να δείχνουν το αντίθετο.Ωστόσο η Μαρινέλλα δεν τον αντέχει για πολύ και πολύ σύντομα αποφασίζει να του το πει κατάμουτρα. Όμως εκείνη τη στιγμή συμβαίνει ένα … ατύχημα κι η Μαρινέλλα γίνεται άλλος άνθρωπος! Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί, όμως ο Γιάννος αισθάνεται πλέον πανευτυχής με την πεθερά του!
Mamma Mia Επεισόδιο 9
Καθώς ο Γιάννος άρχισε να καταπιάνεται με την … ζαχαροπλαστική, μια φίλη της Λίας φέρνει τη μικρή της κορούλα να την προσέχει η οικογένεια, καθώς ο άντρας της, που είναι και συνάδελφος του Γιάννου, έχει δηλητηριαστεί από γλυκά που έφαγε στο γραφείο (…) και πρέπει να είναι μαζί του στο νοσοκομείο. Όλοι νομίζουν ότι το να κάνουν μπέιμπι σίτινγκ είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, αλλά στο τέλος βρίσκουν κυριολεκτικά τον μπελά τους!
Mamma Mia Επεισόδιο 10
Ο πατέρας της οικογένειας, ο Γιάννος, αποφασίζει ότι έφτασε ο καιρός να αναπτύξει περαιτέρω το … «ταλέντο» του στη ζωγραφική και μάλιστα να παρουσιάσει και τη δουλειά του από την τηλεόραση!
Παρά τις αντιρρήσεις που έχουν όλοι οι υπόλοιποι στο σπίτι, ο Γιάννος τους υποχρεώνει να κάτσουν για να τους ζωγραφίσει τα πορτραίτα τους. Και σαν να μην τους έφτανε αυτό, μια καλή πρωία μπαίνει στο σπίτι τους ένα τηλεοπτικό συνεργείο. Ο Γιάννος θα παρουσιάσει την καλλιτεχνική του δουλειά στην τηλεόραση!
Mamma Mia episodia 11-12-13-14-15

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget